answers

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på, det var det jeg rakk for i dag! 

Har du bra forhold til familien din?
– Jeg vil si jeg har et veldig godt forhold til mamma, pappa og søsknene mine – men bortsett fra det har jeg ikke noe særlig kontakt med de andre i familien. Alle har sitt å holde på med, og det er ikke alle som er like close med tanter og onkler, gudforeldre osv. 

Tror du at du kommer til å flytte til Oslo eller et annet land noen gang?
– Kanskje senere i livet, men akkurat nå trives jeg i min hjemby og har ingen planer om å flytte med det første. Jeg er, som sagt før, ikke så veldig fan av selveste Oslo og syns det er alt for mye mennesker. Jeg trives nok bedre i en litt mindre by, hvor man kjenner de fleste! Vi får se hva som skjer når jeg blir eldre, kanskje tankene mine om eventuell flytting blir annerledes da 🙂

Har mammen din hest på rideskolen?
– Ja, mamma har en hest der som heter Dream. Jeg rir ikke selv, da jeg er allergisk mot pelsdyr utenom hund. Mamma sin lille stalljente ble derfor lillesøsteren min, som er den eneste av oss 4 barna som ikke er allergisk mot hest!

 Hva er dine planer for framtiden?
– Ah, mine planer for framtiden… Jeg har IKKE peiling. Jeg vet bare at jeg ikke vil leve et A4 liv, selv om det er der de fleste ender opp. Jeg vil utforske verden, reise rundt og bli kjent med nye steder. Barn og stifting av familie kommer vel om en del år, men det er ikke noe jeg tenker på nå. Jeg har det ikke travelt med noe som helst, satser på at det enda er lenge til jeg dør. 

Hvordan var du i oppveksten din?
– I oppvekste min? Vel, som baby var jeg ganske stille av meg og var ikke noe særlig til bry for foreldrene mine. Fra 4-års alderen likte jeg best å leke for meg selv, og kunne sitte i flere timer uten at mamma hørte noe fra meg. Når jeg ble eldre, så begynte egentlig alt tullet jeg har gjort. Når jeg flyttet til Tromsø, begynte jeg å stjele (fyskammeseg) helt til jeg ble fersket av security på senteret, og fikk husarrest i en uke. Det var vel egentlig der de fleste problemene startet, og jeg har absolutt ikke vært en hver foreldres drøm. Har hatt mine krangler med mamma, utallige ganger har jeg funnet ut at nok er nok for så å storme ned trappen og erklære at “Æ FLYTTE TIL HAN PAPPA!!”. Det skjedde aldri, men jo nærmere jeg kom 18-års alderen jo mer trøbbel ble det med mamma. Jeg har nå, heldigvis, blitt mer voksen. At jeg flyttet ut fra min mor har egentlig bare vært positivt, vi har fått et mye bedre forhold og vi kan prate normalt sammen uten at det blir krangling. 

Hvorfor farget du håret rødt?
– Haha, jeg var egentlig bare sinnsykt lei av brunt. Og rødt har jeg alltid hatt lyst til å prøve, så hvorfor ikke? Jeg ble iallefall utrolig fornøyd!

En gutt og en jente du kan fortelle alt til?
– En gutt jeg kan fortelle alt til er Marius, kjærester blir jo som en bestevenn. En jente som jeg har følt at jeg kan fortelle alt til er Meline, selv om jeg kan fortelle alt til de andre bestevenninnene mine også, men Meline er den jenta jeg stoler 110% på! 

Hvor mange seriøse forhold har du vært i?
– Kun et, og det er det jeg er i nå 🙂

Hva er den beste filmen du noengang har sett?
– Den beste filmen jeg kommer på er Law Abiding Citizen, den er sinnsykt rå!!

Hvorfor holdte dere Rannveig ute? Var det fordi hun er gravid?
– Vi holdte ikke Rannveig utenfor. MEN det er klart at hun ble litt utenfor siden hun var gravid, og ikke kunne feste, noe jeg og Ida hadde lyst til. En av grunnene til at ting ble som de ble, er fordi jeg følte ikke noe særlig connection med Rannveig fra begynnelsen av – hun viste lite interesse for å bli kjent med oss og å være sammen med oss, så da orket jeg ikke streve sånn med å få vært sammen med hun heller. Enkelte personer passer bare ikke like godt sammen 🙂

Du fremstår veldig sur i virkeligheten og på tv, er du en sur person?
– Nei, jeg er ikke en sur person. Med kameracrewet rundt meg hele tiden, så følte jeg et konstant press på meg og jeg klarte ikke å være naturlig. Gjennom innspillingen var det for det meste sånn at de ba oss om å gjøre ting, for eksempel “nå skal vi filme at dere blogger”, så måtte vi sette oss ned og late som vi blogget eller noe. Og deretter blir selvfølgelig samtalene og væremåten litt unaturlig, når det er de som har sagt hva vi skal gjøre i utgangspunktet. 

Hvilken årstid er din favoritt?
– Helt klart sommer – både for min og bloggen sin del. Vinteren varer jo i et halvt år her i Nord-Norge, og når det er vinter i Tromsø er det mørkt hele dagen bortsett fra kanskje 1 time. Derfor blir det ekstremt dårlige bilder på vinteren, fordi det ikke er noe naturlig lys som slippes inn. Stakkar bloggen 🙁 Ellers så er det et helvettes dårlig føre for å kjøre bil + at jeg hater å fryse.

Hvordan gikk det under den siste fot operasjonen din?
– Fot operasjon? Never heard of, sorry

Vokste du mer etter du hadde fått mensen?
– Ja, jeg vokste et par cm til. Jeg har bare hatt et mål i livet, og det var å nå 160cm før jeg sluttet og vokse, heldigvis har jeg klart det

Hva syns du om å bo alene, eller bor du med faren din?
– Jeg syns det er helt greit. Jeg bor ikke med pappaen min, men bor vel egentlig så og si med kjæresten siden han hele tiden er hos meg. Forhåpentligvis er det ikke lenge til vi “offisielt” bor sammen, akkurat nå er det jo min leilighet og det er jeg som betaler strøm osv. 

Tips til hvordan man får seg en kjæreste?
– Haha, nei det vet jeg ikke. Dette er jo min første ordentlige kjæreste, så har ikke så lang erfaring. Kanskje bare å være seg selv, så får man heller finne ut hvilke gutter som liker en for hvem man er 🙂

Hvor ofte er du hjemme hos familien din?
– Jeg prøver å dra innom en tur så ofte som mulig, så jeg er vel hos mamma ca en gang i uken og samme hos pappa. 

Hvordan forhold har du til kjæresten din? Kunne noe ha vært bedre?
– Vi har et veldig bra forhold. Jeg føler at jeg kan være meg selv 100% uten at det har noen betydning, kan være kjempestygg uten sminke og håret til alle kanter og han syns fremdeles jeg er verdens fineste jente. Vi snakker også veldig greit sammen, og er generelt ganske like i personlighet. Det er ikke noe jeg føler kunne vært bedre akkurat nå.

Sponset Charterfeber dere så dere fikk det litt billigere, eller måtte dere betale alt selv?
– Charterfeber, eller Rakett som produserer Charterfeber, dekte reisen og hotellet. Vi betalte selv for all kost som mat, drikke og aktiviteter vi ville gjøre. 

Hvorfor har du ikke blogget så mye i det siste?
– Rett og slett fordi jeg ikke har en dritt å blogge om. Alle dagene mine er helt like, så jeg sliter sinnsykt mye med å skrive om noe som ikke er dønn kjedelig å lese om. I tillegg har jeg reist en del og jeg har flyttet inn i ny leilighet, så har hatt mye å gjøre i perioder. MEN jeg prøver å forandre på det, jeg prøver så godt jeg kan (nesten) å få blogget hver dag. Så jeg håper dere legger merke til det :

Hvor lenge har du spart håret ditt (ikke klippet det kort)?
– Jeg klipte meg kort i 9. klasse om jeg husker riktig, og da klipte jeg det til rett over skuldrene. Etter det har jeg mer eller mindre bare stusset det, så har vel egentlig spart siden 9. klasse. Nå skal jeg spare til kjeeempelangt hår, syns aldri det blir langt nok! Det er det fineste jeg vet 😀

 

Siste innlegg