dagens drama

Hei!

Når det gjelder episoden i dag, hvor det ble en liten klinsj med frokostbordet – så ble alt fremstilt på helt feil måte. Grunnen til at jeg og Ida satte oss på dette tomanns-bordet, var fordi vi kom til frokosten lenge før både kameracrewet og Rannveig, så da satte vi oss bare ned og spiste litt. Når Rannveig og crewet omsider kom, gikk vi ut av frokostsalen for å filme at vi gikk inn sammen, MEN jeg og Ida levnet med et uhell tingene våre på bordet vi satte på fra før av, og derfor satte vi oss der igjen uten å tenke over at det ikke var plass til Rannveig. Og siden de ikke filmet at jeg og Ida kom lenge før Rannveig, så måtte vi bare spille med. Vi satte oss ikke der for å være frekk eller noe, den eneste grunnen var at vi hadde tingene våre på bordet fra før av og derfor ikke tenkte oss om. Så ja, kanskje dere skjønner litt hvor feil ting kan bli på TV i forhold til hvordan det er faktisk er. Jeg skjønner selvfølgelig at Rannveig reagerte på dette, men det var ikke sånn som det virket. Jeg prøvde til og med å forklare hvorfor ting ble sånn mens de filmet, men det har de selvfølgelig klippet bort. Jo mer drama, jo bedre TV 😉

Jeg er altså ikke slik i virkeligheten. Skulle ønske dere var der og kunne se ting med deres egne øyne, og ikke gjennom et TV-program som er så klippet og redigert som det går ann og få det. Så jeg vil si at verken jeg eller Ida er så “frekk” som vi blir framstilt, og Rannveig er heller ikke så dum som hun blir vist på programmet.

73 kommentarer
  1. “haters gonna hate”…”haters gonna hate”…”haters gonna hate”
   trodde dønn jeg skulle dø av latter når jeg så det, hahahah

  2. jeg må si at det er lett å skylde på at ting blir klippet bort , for når man fremstiller seg på samme måte hver episode så er det ikke klippet vekk mener nå jeg , dette er ikke bare deg/men dere jeg mener det om samme med Rannveig, det er det samme som når man er fylla det man skammer seg over er det ett å si at man ikke husker 😉 right ?

  3. Tror de fleste som vet hvordan tv-serier lages, skjønner at de har forsterket en del og gjort mye om med redigering av klipppene! Har lest bloggen din så lenge nå, at jeg har en formening om at du ikke er frekk i det hele tatt. Dessuten skreiv du jo leeenge før serien kom ut at dere 3 hadde en liten klinsj, og klargjorde den før dere kom på tv. Så jeg ser ikke hverken deg eller Ida frekk på noen måte, og Rannveig er jo ikke så dum heller da. Eeelsker at du har blitt så aktiv på bloggfronten igjen, btw 😀

  4. Hva synes du om at Rannveig slenger så mye dritt om deg og Ida på bloggen sin nesten etter hver episode av Charterfeber og skriver “ikke for å nevne navn” Jeg ser ikke at du slenger dritt om Rannveig… Leser du bloggen hennes?

  5. Nåja, istedenfor å argumentere og prøve å bortforklare situasjonen til kameraet, så kunne jo dere heller bare flyttet på dere til et bord der Rannveig faktiskt kunne få sitte med dere. Skjønner ikke helt hvorfor det ikke gikk an. Det er jo bare å ta veskene deres og den lille maten og flytte dere til et annet bord… Maken, det er vel ikke mulig å være så tett i pappen for å forstå det?
   Derfor har jeg absolutt ingen tro på at alt ble “tilfeldigvis” klippet bort.

  6. Ble flau for deres vegne! Selv om man ikke liker/ går overens med noen, så finnes det noe som heter folkeskikk!

  7. ENeste grunnen til jeg ser på charterfeber er for å se på dere, men syns dere virker så tafatte?
   altså ikke frekt ment.
   skal dere ikke fks ut på byen, le smile gjøre noe gøy? dere sitter på en resturant ser sure og å daffer om en bille..
   Eller på frokosbordet der sier du ingenting, er vant til at jenter på tur lager lit liv.. hakke sett noe enn en tafatt gjeng:p! dere kan jo være litt glad på kamera!

  8. Litt morsomt at du sier “haters gonna hate” når du selv slenger dritt om alle de andre på stranda!!!

  9. Altså, Therese. Det e rett å slett flaut å se kor barnslig du å Ida e mot Rannveig.. Dokker kan jo bruke de hjerne cellan dokker har til å tenke me? eller ?
   Å uansett så har æ sett ka dokker sir til ho i episode 7. Å dokker oppføre dokker mildtsakt som dritt unga, du å Ida må jo kunne tenke lengere enn det dokker gjør!
   Når både du å Ida sir ”Vi e ikke intrisert å se dæ’ så e det jo nåkka som må være galt i hodan dokkers.
   Det e rett å slett flaut å være nord-fra når man ser kordan dokker behandle ho..
   Skjerp dokker.
   amen

  10. Ser den, men hvorfor ikke flytte deg til et større
   Bord når dere faktisk ser at Rannveig reagerer? Saken hadde blitt løst ganske enkelt da;) blir for dumt
   Og komme med disse unnskyldningene, hadde dere vært barmhjertige, så hadde dere tilbudt å sette dere på et annet bord når dere så hun reagerte 🙂

  11. du la nettopp ut et innlegg om selvtillit osv, så går du rundt selv å snakker dritt om de som var på stranda.. haters gonna hate 😉

  12. Dere var rett og slett stygge mot Rannveig.. Man skulle virkelig ikke tro at dere er 18-19 år.. For en oppførsel. Blir seriøst sjokkert.

  13. Jeg dikker bloggen din Therese :$ <3 <3
   Du er sykt flink til og skrive alt,mega pen på alle bilder <3
   Du er på en måte mitt blogg idol hehe <3
   -Kommentere tilbake? :$ <3

  14. Fy faen du e de typiske eksempel på ei bortskjemt sytejente. Trodde faktisk du var en kjekk og livlig jente. Men fy faen! Tenk mindre jente så ser opp te deg å tror det e sånn en skal oppføre seg. Stakkars rannveig ja, hadde aldri vilt reist på tur med deg/dere. Patetiske fitte unge!

  15. Skammelig måte dere oppfører dere på mot rannveig!
   Rett å slett mobbing skulle tro dere var 13 år.
   Holder henne utenfor hele tiden og snakker dritt om alt og alle.

  16. du og rannveig sier jo forskjellige ting på deres blogger… haha, men serien er bra, god underholdning altså!

  17. haha, så episoden og det første jeg sa til samboeren var at dere garantert hadde kommet ned lenge før kamera og rannveig også har de klippet til for å gjøre det morsomt 😛

  18. Hadde det der vært sant, hadde dere vært modne nok i hodet til å si “vi kan sette oss ved et annet bord”! Men gjorde dere det? NEI! Fordi dere satte dere ved det bordet med vilje.

  19. Tåpelig oppførsel og tåpelig innlegg.. Hvordan kan du unnskylde din og Ida’s oppførsel ved frokosten? Det er jo filmet at dere alle tre går inn sammen til frokosten. Hvis det er slik du sier, at du og Ida var der lenge før Rannveig og crewet kom, så hadde det gått an å bytte bord…? Nei, for en dum bortforklaring.
   “Rannveig er ikke så dum som hun fremstilles som” skriver du.. Du fremstilles ikke så veldig mye bedre du, altså. Du virker som en overlegen bitch.. Og hva er greia med drittslengingen på stranda? Du er jo liksom såååå perfekt selv, eller? Kjære deg: Du er en heeeelt alminnelig jente med tanke på utseendet ditt. Bare fordi du er tynn, så betyr da ikke det at du har en fin kropp -noe du insinuerer på stranda. Du gikk jo rundt på stranda og trodde du eide den. Æsj så kvalme dere er.

  20. er det virkelig mulig å skrive så mye idiotisk i kommentarfeltet? Jeg støtter deg her, Therese! det er så utrolig mye som blir klippet, redigert og limt oppå hverandre og alt de vil, er å lage bra tv, om det så er å vri på sannheten. For ifølge programmet har dere jo “signert” på at det vil klippes og limes, så det er jo noe dere ble ble forklart på forhånd av programmet, og som du da forklarte på bloggen i forkant, at vi burde være OBS på at det vil bli klippet å limet for å lage bra tv, og heller skyve bort sannheten. Sånn er det desverre med tv. De tenker altformye på seertallet enn sannheten. det er veldig synd, men syns ihvertfall det er bra du står frem og forklarer sannheten så ikke alle skal gå rundt å tro dere er noen totalt idioter på skjermen. For jeg ser virkelig ikke at du er det. Du virker som ei fantastisk jente, med godt hjerte og en hærlig personlighet! Stå på 🙂 Nok fra meg 🙂

  21. Syns du er tøff, dessuten så ser man jo på det klippet der dere passerer flermannsbord at dere har vært der tidligere fordi det står mat og kopper på det bordet dere sitter. Synes Rannveig dummer seg ut ved å legge det bildet på bloggen sin som “bevis” 😉

  22. Det er tv folk, synes det var utrolig morsomt under hele scenen fordi du ikke gjorde noe (som vi kunne se) for å forverre situasjonen der.
   Folk kan få si hva de vil, men å sette seg bak en pc-skjerm og disse andre mennesker som står frem i full offentlighet er bare for dumt. 90% av de som kommenterer det skriver uten navn eller med nicknames. Det er for dumt, ikke se på Charterfeber og ikke les bloggen hvis dere synes de er så “barnslige og mobbeaktige”. Alle mennesker dømmer fok pga utseende, så ikke tro dere er noe bedre enn andre bare fordi dere ikke sier det høyt…
   elsker denne bloggen, og forguder deg Therese. “Haters gonna hate” <3

  23. Dere kan si hva dere vil, og dere kan beskylde kamerateamet så mye dere vil. Det lyser i lang vei at dere ikke ønsker å være med henne, snakke med henne eller i det hele tatt se henne. For meg og mange andre klarer dere ikke å ro dere til land fra dette. I den ene scenen der dere sitter å spiser, holder du helt kjeft med ida bare snakker og snakker, driter seg mer og mer ut. Dere burde skamme dere, og dere mener at dere ikke er sånn.. Vell det vet dere jo at dere egentlig er 🙂 Så jo det på stranden, eye candy? haters gonna hate… well, yes! you guys. Kos dere, mer lese vil misslike dere en glede seg over dere.

  24. Hva trodde du da du takket ja til å være med i et sånn rølpeprogram? At du kun ville bli fremstilt som deilig og sexy og kul?

  25. så utrolig faskt. dere rotter dere sammen mot Rannveig. hun er gravid og viker som dere gjør allt for og holde henne utenfor. og så dumme bortforklaringer, d e jo utrolig, skulle hatt en osker for den m 2 mansbordet. håper dere blir alene og gravide, så får dere se om dere syns det er noe skjekt 🙂

  26. har fulgt deg en stund, og tviler ikke på at du er en god og snill jente. men leste dette innlegget og derretter leste jeg hva Rannveig hadde skrevet på bloggen sin, hvis det stemmer syntes jeg det er dårlig at du lyve på bloggen. http://rannveigheitmann.blogg.no/1380696194_chartefeber_drama.html her er innlegget.
   Kan du lage et innlegg om hva som faktisk skjedde med dere og rannveig? vet du har skrevet litt om det. men er så mye fram og tilbake, blir forvirret av både det du skriver og hva rannveig skriver.

  27. Uansett hva som skjedde eller ikke under frokosten så synes jeg både du og Ida var forkastelige og ufordragelige på stranda. Haters gonna hate……….tror du aller er sjalu på deg og hvordan kroppen din ser ut? Bombe: Du har en helt vanlig, okay kropp, hverken mer eller mindre. Ida har ikke fin kropp i det hele tatt. Småchubby og utrent som hun er. Og gå og kommentere andres kropper høylytt er stygt, veldig stygt.

  28. Ser jo bevis på at det er Rannveig som lyver, det står jo mat og kaffe på det bordet som Ida og Therese går tilbake å setter seg ved, så da stemmer det at dem kom ned tidligere ute Rannveig og TV-teamet.
   Rannveig er bare ute etter drama og lesere til bloggen sin, har jo sett flere eksempler på det tidligere.
   Skjønner godt at Ida og Therese gjerne vil være uten Rannveig på ferie, hun skrev jo ikke akkurat fint om dem på blogg under oppholdet.

  29. Haha.. Lett å skylde på klippen, men uansett hva du sier skinner det godt igjennom hvor bitch du er! Og det nytter ikke at du skylder på klippen, for den oppførselen gjennspeiler seg i hele serien. “Haters gonna hate”, sier du. Men du gjør deg lett å hate.

  30. Hahaha, baarnslig!
   Jeg kan faktisk ikkje forklare med ord, hvor barnslige dere er. Om dere fortsetter slik, så skjønner jeg om Rannveig reiste hjem p.g.a dere…!

  31. Rannveig har jo selv skrevet at grunnen til hun reiste hjem ikke var T og I men at det var andre grunner.
   Hun dro jo rett til Alta for å møte i retten, så hun måtte vel forberede den.

  32. Så flytt til et annet bord eller spør om Rannveig vil ta stolen bort til dere da. Synes du skylder litt vel mye på Tv3.
   “haters gonna hate” Hva faen? Tror du virkelig du er så himmla deilig og at alle på stranden var sjalu på din kropp? Dere går rundt å slenger dritt om alle på stranden. Ærlig talt.
   Sorry men du fremstår som en skikkelig overlegen bitch.

  33. Tv er jo bare ute etter å “selge”… Skjønner godt at dette ble feil, og at du og Ida kanskje synes det var urettferdig. Vi får bare tro på det du sier, jeg gjør hvert fall det 🙂
   Kjempefint bilde av deg!

  34. Ha ha tror jeg dauer….nå har Rannveig lagt ut et laangt innlegg om gårsdagens frokostseanse i rene FBI etterforskningsstilen. Det inneholder ikke mindre enn 4 “avslørende” bilder som “dokumentasjon” + en laang rapport om hendelsesforløpet. Tror Rannveig bare skal legge jordmoryrket på hylla og søke på politiskolen istedet :DD

  35. I denne saken velger jeg å tro på rannveig, det som virker mest logisk. Trodde du var en oppegående jente, men nå ser jeg jo at jeg tar feil. Deg og ida er jo så umoderne og rett og slett barnslig. At dere behandler rannveig slik dere gjør i serien sier litt om dere. Bit heller tenna sammen å prøv å ha det hyggelig med hverandre. Var sikkert ikle så lett å være gravid og alene på ferie heller. Nå mista du en leser, ville bare si ifra 🙂

  36. Charterfeber er lagd for å drite ut folk. Sånn er det bare, og det visste dere før dere meldte dere på. Så bare godta det.

  37. Kjenne æ blir ganske så irritert. Ikke vet æ kordan du e i virkeligheta, men man får et syn på dæ, som sir at du e ei selvopptatt og ‘bitchat’ av dæ, om æ må bruke et sånt ord. Får en følelse av at du prøve å bortforklare dæ å ro dæ lengst unna realiteten, om ka som faktisk skjedde der nede. Helt greit at det ska være drama og TV i charterfeber, men det får jo være grense av og til. Æ kan ikke dømme dæ som en person utifra en blogg og ka du skriv.. Men syns du oppføre dæ som en 12åring til tider. Får en følelse av at ‘de som ikke har så mye penga, de som ikke e tynn og perfekt’ e ikke verdig i dine øya. Blogge du bare førr pængan? Lage du ‘drama’ bare førr pængan? Sku til tider tru det, Therese. Men som sagt, æ kan ikke dømme dæ utifra bloggen din, å det e ikke det som e meninga når man kommentere. Folk skriv at de som kommer med kritikk e sjalu! Æ e så langt ifra sjalu som går an. Folk har forskjellige meninge, å alle har sin rett til å ytre de. Når folk kommer med sånne ord som ‘hore’ osv, så e det lavmål. Man ska ikke være nødt til å bruke slike ord for å komme med meninge og kritikk. Trur ikke det e sånn at ‘alt e klipt vekk’ etc.. Du fremstår som samme selvopptatte og bortskjemte Therese, i èn hver episode. Du e sikkert ei flott jenta bak ‘kulissan’. Kanskje tenke sæ en ekstra gang om før du poste enkelte innlegg og bilda 🙂
   Ha en flott dag.

  38. at du skylder på at ting blir klippet bort er sykt barnslig og feigt gjort av deg. Du burde heller stå for det du har gjort og heller si unnskyld for oppførselen din istedet. DET er hva et voksent menneske ville gjort 😉 og nå snakker jeg ikke bare om det med bordene. jeg snakker om det du drev og sa på stranden også!
   håper for din skyld at du tar deg selv i nakken og vokser opp litt 🙂

  39. Trur ikke på deg e sekund, dere har vært barnselig mot ho Rannveig hele tiden og som ida sir i neste uke sir vel egentlig alt.
   ” vi vil ikke se deg, ta nu og se deg sjøl i speilet før du tar det utover noen andre !”

  40. Tror du mister greit mange lesere etter at du viser deg på charterfeber. Jeg har lest bloggen din noen år, og må bare si at du oppfører deg helt usmakelig. Det er grusomt å se deg på tv, du er jo en tafatt person..det må være fælt å se seg selv på tv, sånn som du oppfører deg. Stolte foreldre?

  41. du er SÅ FAAAAAALSK! du skrev det, fordi du er redd for at andre skal tro at du er sånn i virkeligheten 🙂 DU ER JO SÅNN I VIRKELIGHETEN, BITCH! DU HAR MISTET EN FAST LESER HADE

  42. Jeg skjønte det med frokostbordet, men det er det som skjedde på stranda jeg reagerte på. Jeg tenker det at uansett hvordan en person ser ut, så skal man respektere det. Vi veit jo at du har silikon, så det er et tegn på at du ikke hadde sjøltilliten helt på topp. Så hvordan klarer du å slenge dritt om folk du ikke kjenner, på TV?

  43. Herregud. Blir så provosert av folk. Må ærlig innrømme at på måten Rannveig oppfører seg, ville ikke jeg heller satt meg frivillig med hun. Og omså de heller ikke ville det – er det virkelig frekkere enn hvordan Rannveig snakker om de på bloggen sin?? Hva i helvete? Virker ikke som dere skjønner noen ting om hvordan crewet gjør det under innspilling! Voks opp folkens.

  44. Unnskyld meg, men uansett om dere kom før Rannveig og de andre så kunne dere jo prøve å tenke litt at Rannveig kom til å komme etterhvert og at det hadde sett best ut om hun satt ved samme bord som dere. Synes rett og slett dere behandler Rannveig dårlig, noe som kommer tydelig frem på tv. Tror Rannveig føler seg veldig utenfor sånn som dere holder på og prøv å se ting fra hennes side også 🙂

  45. KAN DU IKKE HELLER SKRIVE ET INNLEG OM HVORFOR DU GJORDE NARR AV UTSENDE TIL FORBIPASSENDE ? DET ER SIKKKELIG UMODENT Å SLEMT STYGT ,LILLE FRØKEN.;)

  46. Nesten komisk at dere har laget så mye ut av dette. Uansett om dere kom dit før, så er det ganske korttenkt og lite smart og ikke en gang ense at dere er tre når tredjemann kommer. Det er faktisk noe jeg bare ikke kan forstå. Hvordan går det an å la en sitte alene på et bord ved siden av? Hvem som kom først, og blablbabla spiller ingen rolle. Hvis dere kom først, så gjør man jo plass til sistemann da hun kommer. Dette er skikkelig merkelig drama.

  47. Synes det er umodent å skrive sånn om Rannveig! Og er å veldig umodent det dere sa om folk på stranda…

  48. Virker som at dere vil holde Rannveig utenfor, dere går for dere selv og Rannveig går alene! Det i cafeen, dere kunne jo satt dere med et større bord, dere gikk jo forbi noen på vei inn!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg