drama drama drama

Åh, gud så lei jeg er av alt oppstyret med Charterfeber. Rannveig tok opp frokosten på bloggen sin så jeg, hvorfor i all verden skulle jeg lyve om at vi kom før de andre til frokosten? Ja, vi gikk inn samtidig FORDI jeg og Ida gikk ut av frokostsalen igjen når vi skulle filme inngangen. Og hvis dere legger merke til når vi går inn – har vi noen av tingene våres i hendene? Se på bildet under..


Ser dere? Jeg kommer tomhendt inn, men plutselig….


.. så har jeg både snus og telefon på bordet? Så dere oss plukke ut all maten vi har på bordet også kanskje? Nei, fordi vi hadde hentet mat før de andre kom.


Her ser dere meg gå mot frokostbordet hvor maten vår står fra før av (bordet helt til venstre)

Hvorfor? FORDI VI KOM FØR RANNVEIG OG CREWET TIL FROKOSTEN, og vi satte oss for å spise mens vi ventet. Jeg hadde verken mobilen eller snusen i lomma, og jeg hadde hvertfall ikke fatene med all maten i lomma, haha. Rannveig har jo selv lagt ut et bilde der noen piler peker på forskjellige bord, hvor man ser at det står mat på vårt bord fra før av. Hun har sikkert fortrengt dette eller ikke fått det med seg, men det var iallefall slik. Så at hun sier kamerateamet, regissør osv kunne vitne for at vi ikke kom før de er jo latterlig. Vi gikk ut av frokostsalen når crewet kom, for å filme at vi gikk inn SAMMEN med Rannveig. Stemningen kunne vært unngått hadde en av oss tre tatt intiativet til å si “ja, men da flytter vi oss bare på et annet bord”, men ingen av oss ga det en tanke akkurat der og da så det er ikke no å gjøre med den saken nå.  Og at vi ikke var enkle å ha med å gjøre? Rannveig var kanskje den som var vanskeligst å ha med å gjøre av oss alle 3 🙂

Og ja – Rannveig var med på restauranten i 3 episode, hun kom sikkert 10 minutter etter oss. Vi hadde ikke sagt at vi ikke ønsket å filme med Rannveig på det tidspunktet, det var crewet som sa vi skulle dra ut og spise, og de sa vi skulle si at Rannveig var for sliten til å være med. Og vi stilte jo opp på frokosten med Rannveig, og hadde ikke planlagt å gjøre det surt. Ting under frokosten ble som de ble på grunn av det jeg skrev i forrige innlegg. Nå syns jeg Rannveig kan gi seg med å være så bitter, og å skrive så mye dritt om oss som hun klarer. Hvorfor ikke bare legge alt dødt? Ting blir ikke bedre mellom oss uansett 🙂 Strandepisoden var også tilgjort, da crewet ba oss om å gå på stranden og snakke om andre sine kropper osv. 

At vi ikke ønsket å være med Rannveig etterhvert og å filme sammen med hun, er derimot riktig. Grunnet at hun valgte å skrive dritt om oss på bloggen, gjorde at jeg valgte å kutte hun ut fra min ferie. Jeg ønsket ikke å filme mer med hun når det allikavel bare kom til å være falsk stemning, så jeg syns det ble bedre å ta det slik. Rannveig legger ALL skyld på oss for at ferien ble som den ble, når hun har tatt like stor del i å gjøre den dårlig. Jeg har ingenting til overs for denne jenta, så at jeg gidder å sitte her og skrive om omstendighetene skjønner jeg ikke. Uansett…

Hva dere velger å tro på, får være opp til dere, men så lenge jeg vet sannheten og hvordan ting var så er jeg fornøyd! “Lik innlegget hvis du tror på meg xD”

156 kommentarer
  1. haha omg, jeg er 14 og selv jeg ser hvem som er mest voksen av deg og ranveig :):) hun synes vel det er surt at du er myyye bedre likt enn det hun er.

  2. Syns det e helt latterlig at du må sitte å bevise kordan ting egentlig va og ka som egentlig skjedde. Alle vet jo at det kun e klipp og lim! Å Rannveig har skrevve og sagt ved flere anledninge at ho e voksen, men ho går i mot sæ sjøl når ho sitt å skriv om dæ og ho Ida. La bare folk tru ka dem vil tru!

  3. Utrolig barnslig av Rannveig! Som du har sagt, og som vi ser på bildene, ser vi jo at dere allerede har vært der og spist! Hva f*** er vitsen med å juge og lage oppstyr rundt det? Spør du meg er oppførselen til Rannveig bare tragisk. Stå på videre Therese! Er en grunn til at du ligger på 1. og 2. plass på topplisten og ikke Rannveig 🙂

  4. Du må ikke bry deg om Rannveig, Therese, hun lever av å henge ut andre på bloggen sin. Hun har hengt ut alle venninnene sine fra Alta på bloggen sin, hun har hengt ut barnefar til sønnen sin på bloggen, hun har hengt ut tidligere utleiere av bolig hun har leid på bloggen, hun har hengt ut flyselskap på bloggen, hun har hengt ut gudmoren til sønnen sin på bloggen, hun har hengt ut mennesker som har uttalt seg negativt om henne i privat sammenheng offentilig på bloggen sin og jeg kunne listet opp masse mere, men da kommer jeg til å holde på hele dagen. Å omgås Rannveig er risikabelt, så denne jenta er det bare å ligge langt unna og passe seg for!

  5. Rannveig e fjærn folkens!
   Ingen i alta som liker ho! Hvor ho fløttet fra….
   Hallo Rannveig leser du d hær? katti skal du slutte å lyge?
   Du blir bare mere å mere stakkarslig me åran som gått å går…….

  6. Æ syns det e domt at dåkker ikke hæng mæir me Rannveig!! Dåkker e med i en tv serie og dåkker ræise sammen! Du å Ida bare skyve ho bort, dåkker ska leksom værra voksen? haha, syns synd på Rannveig i serien æ..

  7. Tror deg fullt og helt! Hvis noen er son så får de bare være son, men ikke la det ødelegge ferien din.

  8. Var litt fail av camera crewet og man blir dessverre nesten alltid fremstilt annerledes på tv enn i virkeligheten oftest på en dårlig måte 😐

  9. Hvis du studere bildan dine litt mer Therese, så ser du at du har mobiln i lomma 🙂 Så der dreit du dæ ut.

  10. Rannveig oppfører seg som et sippetryne under hele innspillingen og klager på alt. Skjønner at du ikke har noe til overs for hu assa. Men så dum som hun spiller kan man jo tru hu er sånn i virklugheten også. Hun kunne jo tatt insniativet selv også med å bate sette en stol inntilbordet deres. Det er jo ikke bare dere som skal ta insniativ til det. Å siden hun er gravid og har barn så føler hun seg så mye mer voksen enn dere og det virker bare så teit. Programmet ble bedre når du og ida ble filmet uten hu megga. Trurpå deg fullt og helt! Og det hadde hvert rart om dere bare skulle gått til et random bord der det sto mat og bare satt drre ned! Haha. Digger deg du er best!♥

  11. kafan? du må ikkje lag så mykje drama av d herr, rannveig har laga nok. trur nok di fleste trur på dæ, loveu

  12. jeg tror på deg… må faktisk være ærlig og si at jeg ikke liker noen av dere toppbloggere, men herlighet så mye jeg misliker rannveig… Kjenner noen som er HELT lik henne, og jeg fortstår din frustrasjon sååååå godt!!

  13. men om ting er sånn som du sier, da har jeg et spørsmål til deg. Hvorfor i alle dager er du med på en sånn serie? en serie som “viser deg fra din verste side”? hadde jeg fått beskjed om og si noe sånt om andre på en strand hadde jeg sagt nei. at du faktisk lar deg påvirke så mye av tv3 crewet er jo helt latterlig. da sier du enten at du ikke klarer å tale for deg selv så du lar andre styre deg. eller så er du jævlig oppmerksomhetssyk og gjør alt for å komme på tv?
   Hadde vært enklere om du bare hadde sagt “jeg dreit meg ut, beklager” istedet for å skylde på alt og alle. For det var du som tok de valgene du tok. og da hjelper det ikke å skylde på et kamera crew 🙂

  14. te hel**** me rannveig:p har ledd av hu helt fra starten av, går det virkelig an å være så blond og bimbo ?? ;p

  15. “Strandepisoden var også tilgjort, da crewet ba oss om å gå på stranden og snakke om andre sine kropper osv.” Og dere stilte ingen spørsmålstegn ved dette, men bare gjorde som dere ble bedt om?
   For meg ville det vært grenser for hva jeg kunne få “manus” på å gjøre….

  16. Hei Therese! Jeg er ei 14 år gammel jente, altsa jeg går i 9.ende! Du virker som ei open og erfaren jente med dette pubertet. Så jeg lurer på noe, jeg har ikke fått pupper og ikke mensen enda, synes det er unormalt, og utrolig ekkelt å snakke om det. Føler jeg er den eneste. Når fikk du det? Ble puppene dine større? Er jeg unormal? Blir utrolig gla hvis du svarer! Elsker bloggen din!

  17. Har ikke ord for hvor mye jeg tror på deg! Kan ikke fordra det at Ranneveig ber deg og Ida vokse opp, når det helt klart er hun som er barnslig og bare klager, syter og hakker ned på dere på bloggen hennes. Med tanke på at hun er tobarnsmor burde hun virkelig skjerpe seg snart 🙂

  18. Herregud å så barnlig Rannveig er da. Gjør alt for å sette dere to i dårlig lys..
   Kan faktisk ikke tro at hun er en mor, seriøst

  19. Syns det er helt tett hvis det du sier stemmer, også hver gang Ida prøver å forklare det i episoden så viser de at dere kom inn sammen. Det er ikke nødvendig å lage mer drama mellom dere og Rannveig enn det åpenbart allerede var. Syns det er litt drøyt hvor mye de gjør for å lage “bra tv”.

  20. Det ser ut som om at du ser episoda på dataen? e det gratis? kan du isåfall linke? får det alrdi med meg i ukedagane, for har ikkje tida. Ville gjerne ha sett det! Uansett så har ej sett litt, og er fullstendig på di si side!:)

  21. Gleder meg til å høre unnskyldningen din for hvor bitchy dere er mot Rannveig i den episoden som vises om 2 uker!^^

  22. Ooookei… Bildebevis på bildebevis, MEN hvordan forklarer du den bitchy oppførelsen din/deres? Må jo ha vært noe skikkelig galt Rannveig har gjort mot dere siden dere er så idioter mot henne?!
   Man må forresten tåle at det blir oppstyr rundt ting når man er med i en reality serie..

  23. Hei!
   Kunne du hatt et innlegg om rosasløyfe siden vi er i oktober nå? Prøver å flest mulig til å støtte denne fantastiske aksjonen 🙂

  24. Hun skrev klart og tydelig at de ikke hadde det så bra sammen. Rannveig var med på å være en idiot med dem, hun skapte dårlig stemning fra dag 1. At de klarte å holde ut med henne så lenge er jeg overasket over. Jeg hadde gitt opp etter dag 2. Det å være gravid og dra å på charterfeber var en virkelig dum avgjørelse.

  25. Herreguuud!! Ho har jo den der telefon i LOMMA på første bildet.. UTEN nåkka kor langt inn i videoen det e.. bilde nr TO vise at telefon ligg på borde, samt at mat e funne fram.. DET kan være ei god stund etter at de ankom matsaln.. Ida på bilde nr 1 holder IKKE et glass i handa.. Ida på bilde nr HOLDER et glass i handa! Så kæm e det som snakke sant her da???? Prøv å tenk litt lengre enn ut øran på dokker.

  26. Selv de ber dere om å slenge dritt om folk, så går det vel annå nekte da? Tviler på dere ble tvingt til å gå på stranden å være bitchy.
   Jeg føler du skylder litt vel mye på Tv3. På hele charterfeber har du vært veldig negativ og overlegen. Synes det blir feil å si at det er tv3 som sier dere må være sånn. Det går ann å si nei vi vil ikke gå rundt på stranden å slenge dritt om andre.

  27. Okei. Hvorfor skal dere synes synd i therese, og på den andre siden synes at hun er en bitch mot Rannveig? Herregud, småe dritt unger som ikke engang klarer å stå for det enkelte sier. 🙂

  28. haha omg må le av dette.. Syns det er latterlig at en 2 barns mor holder på som om hu var 14 år.. Er ikke voksent å sitte å skrive dritt om dere etter vær bidige episode å man ser jo på hele kjerringa at hun ikke likte å være med fra dag en! Hun fremstår seg selv som en bitter drittunge som ikke har fått det som hun vill.. Syns du bare skal la det ligge å være mer voksen enn ho, du har jo allerede klart å være mer voksen med å si noe pent om Rannveig mens hu sitter å bitcher om dere på sin egen blogg. Å det sier mye om deg! 🙂

  29. Når jeg ser episodene tenker jeg at jeg hadde ikke behandlet hun NOE bedre.. hun oppfører seg jo ikke som folk. Forventer at folk skal synes synd i hu og gi henne spesialbehandlig hele tiden. … og klagete! Hun hadde vel ikke forventet å fryse GC eller? Hun mener dere må vokse opp en dag.. men når jeg ser henne på tv, leser bloggen og ser på bilder så tenker jeg “i alle dager!? er hun tobarnsmor?” Hadde jeg hatt barbiehår, negerbrunt tryne, lyserosa leppestift og snakket som en stokkdum 14åring hadde jeg vært bra nervøs for at folk ikke ville tatt meg serriøst, noe som ikke er helt bra når man er mamma.. vil jeg tro.
   Synes hun kan vokse opp litt jeg ..Er jo hun som slenger dritt HVER gang det er kommet en ny episode.
   Bare å heve seg over det! Synes synd på deg som er nødt til å forklare deg hver gang hun skriver noe. Er så dumt å ta den jævla offer-rollen når hun legger opp til alt selv. Når man ikke er interessert i å bli kjent med noen/like noen så gidder heller ikke andre anstrenge seg veldig mye for dem heller, så skjønner dere veldig godt jeg!

  30. Helene: ” du må være svaksynt eller dum eller begge deler 😀 ” <------ Usaklig kommentar som ikke betyr noe som helst ettersom du velger å bruke slike ord.

  31. Jeg synes at Rannveig oppfører seg sykt barnslig med å skrive at du og Ida ikke var sammen med henne på ferien og oppførte dere frekt bare for å få dere i et dårlig lys. Jeg tror på deg Therese, helt klart:)

  32. Fordi om de ber dere om å gå på stranden og snakke om andre sine kropper, har du/dere motet til og si nei til det? Så ikke kom her og skyld på at det var crewet sin feil at dere gjorde det. Kom ut av din og Ida sin munn.. Ingen av dere har noen wow kropper, så skjønner ikke hvorfor dere kan snakke om sånn om andre mennesker,, synes dere oppfører dere helt idiotisk.. Å det dere gjør med rannveig er mobbing, det er ikke noe og benekte.. Nei fy så kvalm jeg blir…

  33. det var jo ikke bare tomannsbord der. dere gikk jo forbi flere. dere kunne ordnet et bord for alle tre. that’s it! det er ikke noe å prøve å bortforklare engang, for de bildene du viser til her, viser bare at rannveig har rett. Uansett, så kunne dere satt dere sammen med henne, og sluttet å være ekkel mot henne. man kommer ingen vei med å være stygge mot folk, og det at dere sier at det liksom skulle ha blitt “tvingt” til å slenge dritt til mennesker som gikk på stranden, det skjønner alle at dere ikke ble tvunget til. oppførselen deres er forkastelig.

  34. haha.. Du kommer til å ha problemer med å skaffe deg jobb i framtiden.. Tror nok yrket “rosablogger” er det høyeste du kan komme. Er svært få arbeidsgivere som vil ansette folk som har oppført seg slik på TV. Klipping eller ei, dere blir ikke tvunget til noe 🙂 Sophie Elise var smart som takket nei til å være med..

  35. Etter charterfeber å dømme ser man jo ganske fort hvem som er spesiell her x) Rannveig er jo mer normal enn “meg-meg-meg”-småjentene som går å prater dritt om folk på stranda på tv..

  36. Skjønner deg!
   Når dåke har allerede begynt og spist og har fått beskjed om å gå sammen med rannveig så går dåke jo automatisk bort te der dåke satt fra før av. Og i stede for å gjør ein stor sak ut av det kunne hu bare flytta stolen sin bort te dåke…. skjønne kje koffer det sko bli ein så stor sak ut av det?!
   Men skjønne jo rannveig, viss hu alltid blei aleina på grunn av at hu var gravid osv… men når hu klage å alt det der heila tio så skjønne eg jo at dåke blei lei?

  37. Dette er bare konsekvensene du må ta av å godta innspilling av noe så tragisk som Charterfeber. Det er et himla morsomt program, men jeg synes bare synd på de folkene som er med der, for makan til mer desperate og PR-kåte mennesker har jeg ikke sett. Synes dere alle tre, deg, Ida og Rannveig, er noen jævla oppmerksomhetssyke fjortisser som aldri kan vokse opp. Nå skal det nevnes at du oppfører deg HAKKET bedre på TV enn hva de to andre gjør, men utifra bloggen din å dømme er du ikke det spor mer voksen i hodet.

  38. Tror faktisk du er en veldig usikker jente, som må rakke ned på alle andre.
   Ikke skyld på charterfeber..der kommer bare frem hvordan du egentlig er 😉

  39. Haha .. Var det så jævla tungt å bare dra et jævla bord sammen med deres? Herregud. 3 idioter på tur.. Hahaha, det verste av alt er jo at dere virker like dumme i virkeligheten.. :p

  40. Så hvis produserene hadde bedt dere om å kle av dere klærne, så hadde dere gjort det? Synes den “kamrakrewet sa vi skulle snakke om andres kropper på stranden” unnskyldningen er helt meningsløs! Litt av et forbilde dere to var for leserene deres. *tumb up*

  41. Man merker jo at hele greia er satt opp og falskt. Du beviser det også vil likevell ikke folk tro deg… Lurer virkelig hva folk har mellom ørene!

  42. Jeg tror på deg Therese! <3 Jeg syntes bare at det er teit at Rannveig prøver å spille så uskyldig og at det er så synd på henne. Hvorfor kan ikke Rannveig glemme det? Sommeren er uansett over så hvorfor sitte å være bitter over sånne baglateller..? 🙂
   Skummelt å være med på sånne serier når mye av det du gjør og sier blir klippet og man fremstår som noe man ikke er eller har gjort.

  43. hei det her handle ikke om det her innlegge mn lure på kordan selskap du va med på språkreise og om du vet om STS education er bra ? 🙂 helst svar på mail 🙂

  44. Støtter deg og Ida 100% Rannveig giddet ikke og prøve og være med dere en gang, pluss at hun oppførte seg som en dramaqueen og klagde på alt mulig heletiden. Det står her: http://www.altaposten.no/lokalt/kultur/article8372927.ece at dere nektet og bli filmet med henne, jeg tror egentlig ikke på det, men hvis det er/hadde vært sant hadde jeg likevel støttet dere, oppfører du deg som en dritt får du igjen, rannveig. hun skal liksom være tobarnsmamma? Jadaaa, gleder meg til ungene hennes ser henne på tv når de blir større. good luck heitmann, men alle tror på therese og ida

  45. Åja, så dette er den Rannveig Heitmann som er 2 barns mor og 20 år gammel 🙂 Ja hva skal man si, hun hadde jo BARNEVERNET på nakken da gutten hennes var 1 år gammel, men de klarte hun å riste av seg. Nå har hun jo akkurat bevist at hun LYVER, og dette attpåtil offentlig så hele Norge kan se det. Kan dere fortelle meg hvordan en dame som dette skal kunne ta vare på to barn, hun klarer jo ikke engang å velge hvilken sko hun skal ta på seg når hun er alene på ferie på Gran Canaria. Og ellers det hun har vist av seg selv i de andre episodene minner ikke mye om en oppegående mamma. Jeg klarer overhodet ikke se for meg hvordan denne unge kvinnen skal ta vare på to barn, det holder ikke å bare åpne pengeboka og shoppe og legge ut babyutstyr på bloggen annehver dag for å bevise at du er en god mamma, det er noe som heter vurderingsevne også.

  46. Eg er itsje den personen som pleie å kommentere på blogger eller noe…
   men blir sååå iritert, når noen sitte å snakke dritt om andre på nette.. eg synst da va veldig fjortiss av hu ranveig å skrive om dåke heila tiden.. hu har 2 barn og ein samboer.. og då skjønne eg virkelig ikke koffår hu heller ikke sitte å kose sei med ungene sine og samboeren sin. men sitte å snakke dritt om dåke.. da er noen veldig viktig ting man ska lære ungene sine. da er respekt. itsje snakke dritt om andre. og glemme ting som har skjed og legge de bak sei…
   så no er eg på din side… dette skrev eg til rangveig
   angelonmyshoulder
   Eg må jo sei at det at du må sitte og skrive “dritt om de” er endo mer barnslig..
   du har 2 barn, e ei mor og har også ansvar for å lære at de ska ha respekt for andre. og itsje snakke stygt om andre. men alikavell sitte du og skrive og skrive om kor barnslig de va..
   har du hørt om å glemme ting? da er ei god stund sio noo.. så du kan jo bare glemme da..
   ingen andre enn dåke 3… som var der og såg hva som skjedde og snakke te hverandre vett hva som skjedde… legg da bak deg. og heller kos deg me ungene dine og samboeren din. enn å sitte å klage som ein fjortisunge…..
   Er ein grunn til at det e flere som tar T sin side. og da er for du sitte fortsatt og snakke dritt om de.. og da gjør ikke hu. hu forklare sei når du ikke kan skrive om noe annet enn om kor “barnslig de va” grow up!!!!!!

  47. Altså det blir ikke noe bedre om at dere snakker dritt om Rannveig alle sammen.
   Uansett tror nokk Rannveig følte seg veldig alene hele turen men men…
   Jeg sier ikke at Therese er dum osv de begge to har valgt og skrive sånnt om verandre.

  48. Unødvendig å snakke stygt om alle de tre Rannveig da.
   Men det er også Unødvendig og så at hun er en dårlig tobarnsmamma det syntes jeg er direkte frekt! Tror ikke dere hadde vært noe bedre får å si det sånn.
   Jeg vet at det kommer til å skrive tilbake masse jeg burde lære mæi men men sjekker ikke det uansett

  49. Syns så synd på deg og Ida. At folk klipper og fikser på ting å får det til å bli noe helt annet! Jeg tror på deg jeg så det:D

  50. Hvis du ikke tåler at du blir framstilt på den og den måten, burde du ikke bli med på et realityprogram som lever av drama, ærlig talt. Ingen bryr seg om hvem som var bitch mot hvem 🙂

  51. hadde jeg vært på ferie med hu Rannveig hadde det tatt 2 min etter hu hadde sakt noe så hadde jeg hoppa utfor et stup:P

  52. å hærregud dokker rosabloggera e retarded, who the hell gives a flying shit ?

  53. “Strandepisoden var også tilgjort, da crewet ba oss om å gå på stranden og snakke om andre sine kropper osv.”
   Tenke sjæl og mene, måtte stå for det du sa
   Ikke vri deg unna, ikke være likeglad
   Ikke late som du ikke mente det du sa
   Ikke si som andre
   Du må tenke sjæl

  54. Liker egentlig ikke noen av dere, men ser ut som du har mobiln i lomma på bilde nr 2, så veit ikke kem eg ska tru på. Eg drit nu egentlig i, men eg kan bare ikke fordra deg. silikon, for mye sminke og sykt brun. sorry, men fin hår har du da 🙂

  55. Åhærregud.. kjære vene.. Dokker som sir at det e “opplagt” at det ho der Therese sir e sant, se mer nøye på bildan.. Bilde nr har ho Therese mobiln i lomma.. og ho Ida har IKKE et glass i handa.. Samt at det står ingen TID på det bildet som det gjør på bilde nr 2. Bilde nr to ligg mobiln te ho Therese på borde ( mobiln i lomma på bilde nr 1 ) OG ho Ida bær på et GLASS!!! På det bilder står det TIDSPUNKT på opptaket.. Bilde nr 3 står ho rannveig å tar sæ mat.. Ida kommer gåanes å samme gjør ho therese MED et glass i handa!!!! Prøv no førr guds skyld å se på bildan før dokker kommer å riv kjæft av dokker!!!! Ho Therese å ho Ida har sine rettigheta til å si NEI om crewe ber de om å gå å snakke stygt om kroppan te andre.. Nåkka de mest sannsynligvis IKKE har bedt de om.. Forbanna tøv fra ho Therese. Skjerpings. Matn på fatan kunne godt ha kommen etter de 3 kom inn i matsaln.. Snakk om å slenge drit om hverandre i en alder av 20? Herregud.

  56. To av klodens styggeste bloggere Therese og Ida på charterferie.
   Therese som LESPER seg gjennom hver episode med det sure trynet sitt.
   Ida ser ut som en PITBULL i trynet. Alt ser smadret ut haha

  57. Skjønner ikke hvorfor dere unnskylder det bort, dere kunne jo bare ha fløttet tingene dere og sutte dere på et større bord med Rannveig, syns det blir teit å skylde på at dere “bare så” tomanns bord….

  58. meningsløst å lage drama om no så lite..alltid 2 sider av en sak..men tv vill uansett fake på situasjoner å gjøre noen til å se dårlig ut for å tjene penger..må nesten le litt av denne kasteballen 🙂 PEASE

  59. btw dere må smile mer.. ser døds kjedlige ut og sure på charterfeber..lær heller av svein og hilde å ha d gøy. sure jenter på tur…

  60. hahaha! Rannveig burde jo skjemmes over det hun skriver på bloggen, synes dere er mye bedre i den serien enn hun er. Når hun skriver på bloggen sin “hvis navn skal være unevnt” ser vi jo alle hvem som er barnslig her! haha

  61. Skjønner ikke hvorfor det skal være så big deal ut av det, kunne jo bare flyttet dere til et annet bord, så hadde problemet vært løst !

  62. HVA SÅ med det om frokosten? dere var ikke så veldig hyggelig mot Rannveig ellers heller.. Selv om Rannveig kanskje er dum, rar osv osv, er det ingen som fortjener å bli behandla som dritt for det!

  63. Jeg er glad du la ut disse bildene, for da jeg så episoden ble jeg faktisk forbanna fordi det så ut som at dere holdt henne utenfor med vilje. Syns det er jævlig av TV3 å få det til å se ut som der lyver.
   Jeg tror vertfall på deg nå!

  64. herregud! Jeg forstår ikke at dere orket! Hun satt ikke lengre enn en halv meter ifra dere og det kaller jeg ikke så veldig “alene” dessuten er det bare og dra bordet mot dere om hun ikke ville sitte “alene”. Verre enn det er det ikke! Og det syns på lang vei hvor mye tv3 pröver får dere til og framstå som idioter.

  65. Jeg synes det er barnselig dere kritiserer Rannveig som mor. Dere kjenner henne ikke personlig og vet heller ikke åssen hun er som mor. Men jeg tror de som slenger ut slike kommentarer ikke er så gammle 😉 Typ 14-15.

  66. Jeg forstår jo såpass at shortsen din har baklommer å DER er snusen;-) ser jo du er oppsnasig d…unge så nå slutter jeg å følge deg etter serien. Ho venninna di med baby-ansiktet sto for snakking mens du satt ved borde å glisa litt ekkelt. Holder ikke med noen men må si du falt betraktelig langt ned etter serien. Må si at rannveig er er hakke mer oppegående. For det du skulle gjort er å reise deg å si VI SETTER OSS SAMMEN enn å sitte der med glise ditt. Øøøsj….

  67. Hei å hå! E tru e har æn forklaring på ta problæme dåkk kvinnfolk har: E tru dåkk to jentanj hi lagt att teflon å snus dåsa dagin færått 🙂 klæm Bjarne

  68. Tror absolutt på din versjon!
   Det er passe tåpelig at Rannveig legger ut om hvor lite “voksen og reflekterte” du og Ida er.. Framstår ikke akkurat så jævlig voksen og reflektert selv når hun nevner dere negativt i omtrent hvert eneste innlegg og skriver 1000 avsnitt om hvor forferdelig dere er og hvor uskyldig hun selv er 😉

  69. Jeg er helt og fullt på din side i denne saken. Reaksjonen hennes er bare latterlig, men det er god underholdning, hahah!

  70. Jeg blir sjokkert over oppførselen til Rannveig. Hun oppfører seg som en liten drittunge og sier at DERE er barnslige, noe som dere faktisk ikke er. Ser ikke ut som hun i det hele tatt gidder og ta intiativet selv. Syns du er utrolig søt på TV, haha <3

  71. Dette er latterlig 🙂 Jeg har bare et spørsmål. Hvorfor kunne dere ikke bare flytte dere til et større bord når Rannveig kom? Og inkludert henne. Alle som sier her at det er Rannveig som er teit, må virkelig se på helheten:) Voks opp og slutt og oppfør deg som en idiot! Viktig og bry seg om andre her i verden, og ikke være så egoistisk og bare se seg selv og sine behov.

  72. Ikke for å forsvare henne, men akkurat nå har du sunket like lavt som du sier hun har gjort. Greit nok at hun har skrevet drit om dere, men du har faktisk nettopp gjort det samme! VOKS OPP JENTE ..

  73. Du er ung, og kanskje litt påvirka av å være på tv og kjendisstatusen som følger med en slik blogg. Håper bare du innimellom sjekke at du e stolt av den personen du e og framstår som. Det e ulempen med å være kjent, du blir bedømt konstant. Tv og bloggen kan ikke fremvise noe annet enn det du vise dem, uansett kor mye de klippe og lime. Ting kan bli tatt ut av sammenheng, men de kan ikke putte ordene i munnen på dæ, de kan ikke vise noe som ikke e der. Tenk over hva du gjør, det har faktisk en betydning, uansett om du ikke bryr dæ. Tror på dæ at ting ikke er som de var, og at du er en helt annen i virkeligheten. Syns bare det er synd at du ikke viser det når du har sjansen.

  74. Leste først innleggene på bloggen til deg og Rannveig om det, og så så jeg episoden. Så jo selv at det var mat og tingene deres på det bordet dere satt på fra før av, så sykt teit av Rannveig å skulle bortforklare det. Skjønner godt at du ikke ville være med henne mere på slutten av ferien!

  75. hahaha faen å rar rannevig er, hvem tror deg ikke? vi ser det jo selv. haha
   stå på, og gi faen i rannevig, hun oppfører seg jo bare så barnslig, at man blir ikke annet en flau.

  76. Du og Ida er de kjedeligste av alle på Charterfeber!! Hvorfor er dere med egentlig? Dere er bare sure og ja, kjedelige. Rannveig er hvertfall underholdende og finner på ting. Så langt i serien har dere bare bitcha og lekt deilige. Veldig spennende for seerne…not…

  77. Herregud, stå på Therese. Jeg tror på deg.
   Og Marthine, visst du ikke har noe snilt og godt å si, så trenger du ikke å si noe. Du kan heller holde det inni deg.

  78. Det står jo at Du og ho andre bloggeren la veskene deres ved bordet for så å bli filma, refererer fra rannveig sin blogg.. ?

  79. Hehe, dette blir bare for dumt. Pleide å like deg, men når jeg ser hvordan du oppförer deg ovenfor andre mennesker blir jeg bare helt satt ut.. Så umodent og patetisk, dere fremstår som noen skikkelige tapere.

  80. er det så veldig vanskelig og flytte seg til ett annet bord da? hvis du måtte sitte alene så hadde sikkert ikke trynet ditt vært så jævlig fornøyd. du ser så missfornøyd ut alle de episodene som har vært på chaterfeber hittil. du skal tydeligvis virke så mye bedre, finere og deiligere enn alle andre. du virker som en veldig koselig jente via bloggen, men og se deg på tv er du helt annen jente. skjerp deg, du er ikke 12, vær så snill

  81. Synest du prøver å ro deg dårlig unna her, å skylde på kamera crewet er jo bare en sykt dårlig unnskyldning!! De ba dere om å gå på stranden å snakke om andres kropper? La de ordene inn i munnen på dere også da eller? Jeg trodde knapt mine egne ører da jeg hørte hva som glapp ut av brødsaksa deres… det som gjorde meg mest forbanna er at dere liksom skal være et forbilde for mange, mange, mange andre unge jenter, så nå tror vel de at det er ok å mobbe andre for utseende da.. Det gjorde meg så forbanna at jeg nesten ikke har ord. Tviler på at Tv3 sa at dere skulle slenge dritt om andre, isåfall burde dere brukt hjernen begge to og NEKTET!!! Hadde noen prøvd å fått meg til å oppføre meg slik på tv hadde jeg blånektet, om det førte til at jeg ikke fikk være med lenger kunne jeg ikke brydd meg mindre. Men hey, alt for å få vist seg frem på tv vel… OMG! Synest ikke noen av dere er noe bedre enn den andre, jeg blir flau og forbanna over at det er slike som dere som ligger på bloggtoppen. Har egentlig aldri hatt noe imot dere toppbloggerne, selv om det ikke er min stil og alt er relativt overfladisk mange ganger. Men jeg har tenkt at det er hver sine interesser og vi er alle forskjellige. Men nå har jeg virkelig mista all respekt, det å skylde blindt på tv3 blir bare for dumt. Bruk hodet til det dere har fått det til, det fornuftige ville nok vært å takket pent nei!!

  82. Dere er jo ikke der på ordentlig ferie, dere er jo der for å spille inn en tv-serie. Det eneste dere gjør er å ligge å sole dere og leke deilige for kamera og seere, dere gjør ikke noe som er spesielt morsomt å se på, eller noe som skiller seg ut. Virker som dere bare spiller dumme, rett og slett. Syns dere kunne oppføre dere litt mer voksent. Du og Ida er de kjedeligste på charterfeber.

  83. hehehe :p
   Dette er så typisk henne. Hvis noen av dere som leser bloggen hennes, så kan dere se hvor mye dritt hun skriver om alle rundt seg! Hun skal alltid få sympati hos andre, og får å få dette lyver hun. Hun lyver om alt!
   Ingenting som kommer ut av kjeften hennes er sant. Hun hater alle rundt seg og er gørr sjalu på alle.
   Therese. Jeg skjønner godt at dere ikke ville være med henne lenger. Dette er henne og hennes sanne seg. Hun er grusom når hun setter i gang..
   Hilsen en som snakker av erfaring!

  84. Det er jo utrolig barnslig og oppføre seg sånn her når man ser tydelig på opptaket at det kun var Rannveig som fant frokost, hvorfor ble ikke dere filma? jo enkelt.. dere kom tidlig og hadde allerede begynt på frokosten. Fra første episode tenkte jeg at det kom til og bli drama med Rannveig. Det sier jeg ikke for og være frekk eller noe, men hun oppførte seg ganske så teit i forhold til dere andre.

  85. Jeg støtter deg så mye jeg kan , jeg har sett på Rannveig sin blogg , men du beviser mer enn henne 🙂 GO WIN !!

  86. Stakkar rannveig dere kunne funnet eit annet bord etter på ein å sitte der e er tcmn og er bedre ein deg bitch sa du

  87. har egentlig aldri vært så sykt fan av deg Therese, men har sett litt på charterfeber og må si at du er jo faktisk den som oppfører deg mest normalt av dere tre bloggerne. Jeg håper nesten at tv folka får Rannveig til å virke dummere enn det hun er, det er nesten trist om ikke. Hun den største fjortisen jeg har sett og det eneste hun har gjort så langt er jo bare å klage. Ida virker jo kjempe kul og skjønner godt at dere to var sammen og fant tonen. Fra mitt synspunkt var dere i alle fall hyggelige mot Rannveig, noe jeg kan forstå er vanskelig med tanke på at hun virkelig er noe for seg selv. Poenget mitt er at jeg syns du har oppført deg helt greit på charterfeber, og at alle må huske på at veldig mye framstilles på helt feil måte på tv.

  88. Uansett så er det jo helt latterlig å sette seg på et tomannbord når dere er tre stk som reiser sammen, og bor på samme rom. Dere burde satt dere på et bord med plass til flere, slik at Rannveig kunne satt seg der om hun kom ned litt etterpå. Utstøting er det verste jeg ser! Dere er noen fæle jenter….

  89. Er du klar over at du sitter her å skriver om hvor teit du synes det er av Ranneveig å skrive stygt om dere på bloggen sin mens du gjør akkurat det samme? Ikke at jeg sier at noen av dere har mer rett, men du beviser jo oppførselen din nettopp ved å legge ut denne type innlegg

  90. Finnes alltid to sider av en sak, det skal man aldri glemme.Helt siden serien har startet så har dere bare fremstått som mobbere mot Rannveig.Dere har ikke inkludert henne på noe, og når dere tilogmed går å spiser så finner dere et bord for to.Man får ikke mye respekt når man oppfører seg sånn.Det og fryse ut et menneske er direkte stygt, dere gir jo ikkenoe annet enn og vise at dere ikke liker Rannveig.Og du burde ihvertfall ikke henge ut Rannveig som har holdt på md å mobbe hun….det er enda værre.Syns det er stygt av dere jeg og holde på sånn, mister all respekt for sånne mennesker.

  91. Ikke for å være slem, men selvom dere kom inn før Ranveig og crewet, kunne dere ha satt dere på et annet bord og inkludert henne. Dette er mobbing, dere har gjennom de fleste av episodene vært slemme mot henne, har mistet all respekten ovenfor deg. Leste bloggen din hver eneste dag i begynnelsen, men du har bare blitt verre, fordi bloggen har blitt populær.
   Ranveig er som alle andre, hun har følelser hun også, og hun er som dere, blir fremstilt slik på TV. Du og Ida er sikkert koselige i virkeligheten, men slik som du fremstiller deg selv i bloggen, så kommer du til å slite senere i livet, med å få jobb og andre ting som kan være viktig i livet.

  92. Bryr meg ikke akkurat om frokosten.. Men dere har vært jævlig frekke med Rannveig utenom ôgså. Hvorfor det? Dere har jo vært helt jævlige..

  93. Jeg syns alt du skriver virker veldig riktig. Det at du i tillegg har billedbevis forsterker inntrykket ytterligere. Jeg synes også at det er fint at du har venstrejustert tekst. Dette gjør hele leseopplevelsen veldig fin. Din hyggelige venninne (ikke Rannveig) har midstilt all sin tekst, noe som gjør at jeg synes hennes blogg blir noe vanskeligere å lese. Håper dere i fremtiden kan blogge på samme mal.

  94. Synes dere var veldig urettferdig mot henne og direkte slemme. At dere ikke engang gadd å hjelpe henne med å bære kofferten når hun skulle bytte rom, når hun er gravid og ikke skal løfte tung sier en del. Skjønner godt hun dro hjem. Sånn som jeg ser det er det dere som har dummet dere ut på tv og fremstår som to fjortiser med altfor høy selvtillit som rakker ned på andre. Utrolig kjedelig og lite underholdene var det også , siden dere ikke gjorde så veldig mye ut av dere.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg