rosa sløyfe

Hei!

Nå som vi har kommet til oktober måned, er rosa sløyfe-aksjonen i full gang og denne måneden bærer vi en rosa sløyfe for å vise støtte til de som er rammet av brystkreft. Hele 3000 kvinner blir hvert år rammet av brystkreft, og en av tolv norske kvinner utvikler brystkreft iløpet av livet. Nå kan du hjelpe ved å støtte brystforskning. Pengene du støtter opp med går til forskning på brystkreft og andre relaterte prosjekter. Jeg syns at alle som har mulighet skal være med å støtte, du kan gjøre det på flere forskjellige måter. Blant annet kan du kjøpe sløyfen og andre produkter her, du kan også gjøre stort og smått for å samle inn penger, du finner en del tips her. Støtte kan også gies via nettbank og mobil her.

Dette er ikke et reklameinnlegg, det er noe jeg ønsker å dele og jeg oppfordrer de som har mulighet til å støtte Rosa Sløyfe-kampanjen. Jeg selv skal kjøpe en rosa sløyfe i nettbutikken samt gi støtte via mobil 🙂

Hver donasjon er viktig, for jo flere som støtter, jo større blir budsjettet for å forske på brystkreft. Og hvem vet, kanskje om 5 år har vi klart å finne en medisin?

29 kommentarer
  1. Anyme: og på hvilken måte tror du det hjelper at noen deler ut _gratis_ sløyfer…..? Idiot, ha ha ha

  2. Betyr mye at du skriver dette 🙂 Både min mor, bestemor og farmor har brystkreft! TUSEN TAKK for at du delte dette innlegget!

  3. Betyr mye!
   Min tante overvant brystkreften i våres og min mor er midt under cellegiftbehandling nå.
   Kanskje flere setter seg inn i hva brystkreft innebærer nå, med tanke på hvor mange som blir pårørt av det

  4. Hei, jeg lurer på om du kan skrive hva fondatioen du bruker heter i et innlegg? har endel fregner selv som jeg vil dekke over, så lurte på om du kunne gjøre det , og skrive hvor jeg får kjøpt den og hva den koster 🙂
   tusentakk om du gjør det 🙂

  5. Åå,er veldig takknemlig for att du tar opp dette Therese! Min mor fikk brystkreft når jeg var 2år. Hun overvant den når jeg var 3.
   Min farmor&oldermor døde av brystkreft før jeg ble født.. min farmor døde av en annen kreft,vet ikke helt hva. Og nå har min farfar kreft.
   Min mor hadde det som heter “arvelig brystkreft” så hvem vet? En dag kommer jeg eller søstra mi til å få det:'( heldigvis skal vi få kontroll vert år på sykehuset fra vi er 18år

  6. Heisann! Jeg pleier ikke å kommentere ofte på innleggene dine, jeg bare leser og koser meg veldig med det! Du har en superfinblogg det er veldig interessant å lese, og jeg har vært fast leser en god stund! Synes det er bra at du står for dine egne meninger og gjør det du synes er best for deg selv. Det står det stor respekt av. Ville bare kommentere og si at det er bra du tar dette viktige temaet opp, og du støtter det fullt og helt ved hjelp av donasjoner og blogginlegget som inspirerer mange unge jenter til å gjøre det samme! Kjempebra, jeg er en aktiv støtter av denne organisasjonen og det er kjempeflott at du tar dette opp!
   Kos fra Amanda 🙂

  7. Du har jo ikke ekte pupper engang, så du kommer tydeligvis til å være en av de tolv som får det, lol.

  8. Hei hei.
   Veldig bra at du tok det opp, det er virkelig noe som trenger mer oppmerksomhet!:)
   Btw: Du burde bytte i profilen din, det står 18 år, just sayin!:)…

  9. Hei! Jeg jobber på en Statoil-stasjon, og Statoil starter en ny kampanje på mandag som fremmer denne saken! Dersom du kjøper bilvask i denne perioden går hele 50 kr til Rosa Sløyfe-aksjonen 🙂 Bilvasken koster ikke mer enn før!

  10. Hei Therese.
   Jeg har akkurat lest en helt forferdelig sak som må deles. I Romania har alle nå fått retten til å torture og drepe alle løshunder. Og tortur er måten 99% av befolkningen har valgt. Jeg har sett en video av en hund, unnskyld, valp som ble trampet i stykker i hele 19 minutter. Den var i livet 11-15 min av videoen, og til slutt hørte du det knekke i hele kroppen, og til slutt var den flat etter at tre jenter/damer hadde hoppet på den i 19 min. Jeg sender med deg en link om saken, og en underskrivningskampanje mot dette. Også en til slutt en link med mulighet for adopsjon av disse hundene.
   Dette er viktig, og du er en blogg som mange leser hver dag, et forbilde for mange, få dem til å skrive under.
   Om saken fra en annen blogg: http://annijor.blogg.no/
   Kampanje: https://e-activist.com/ea-action/action?ea.client.id=104&ea.campaign.id=22665&ea.tracking.id=facebook
   FB side: https://www.facebook.com/balkanunderdogs
   Adopsjon: https://www.facebook.com/SaveCareDogRescue?ref=stream

  11. HEI TCMN
   VI ER NOEN KOMPISER SOM HAR STUDERT DEG PÅ TV OG BILDER.
   DET ER TRE TING VI HAR LAGT MERKE TIL MED DEG.
   1) DU SMILER ALDRI – HVORFOR?
   2) DU LESPER – PRØVD Å FÅ HJELP?
   3) DU HAR RETT OG SLETT IKKE HALS., HODET ER PLASSERT PÅ SKULDRENE DINE. ER DETTE NOE SOM PLAGER DEG I HVERDAGEN?
   VI BLIR TAKKNEMMELIGE FOR SVAR.
   HILSEN GUTTA

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg