yummy..

..in my tummy!

Jeg og Thia dro en liten tur på butikken for å handle inn til litt fredagskos. Vi vurderte å bake sjokolademuffins, men vi tok heller en mer lettvint løsning. Kjøpte inn jordbær, banan, eple og sjokolade. Det er utrolig enkelt og lage pluss at det smaker kjeeempegodt. Thia hadde aldri spist sånn før, men hun syns det var godt og ble glad for at vi valgte det istedenfor muffins. Nå sitter vi egentlig og ser på film, men jeg fant ut at jeg måtte blogge når jeg så på klokken.

Hvordan lage smeltet sjokolade og frukt:
♥ Kutt opp frukten du ønsker å ha i passelige biter

♥ Sett en kjele med vann til koking, og knekk sjokoladeplaten i biter. Vi brukte vanlig melkesjokolade, men man kan bruke kokesjokolade og.

♥ Legg sjokoladebitene i en boks som du har lokk på, dette er for å unngå at vannet spruter oppi boksen. Sjokoladen blir nemlig ødelagt hvis den kommer i kontakt med vann når du skal smelte den, så det er viktig. Det er derfor jeg bruker vannbad istedenfor å smelte sjokoladen rett i en kjele. Da slipper man å bekymre seg for at den blir brent! Når vannet koker, putter du boksen med sjokoladebitene i oppi og lar den ligge og flyte til alt er smeltet.

♥ Server når sjokoladen har smeltet helt, og nyt maten!! Perfekt hvis dere er et større antall mennesker, da det ikke er dyrt å kjøpe inn. 

♥ Har du noen enkle, men gode “desserter”?

Siste innlegg