gamerchick

Heiii!

I går tok jeg meg rett og slett litt fri fra bloggen. Hadde en del ting å gjøre som måtte prioriteres først. I dag hører dere sent fra meg fordi jeg bare har gamet hele dagen. Jeg kjøpte Marius GTA V i bursdagsgave, men det er vel jeg som spiller mest. Haha, tror han hater at jeg liker å spille det, for han får så lite spilletid selv. Det resulterer i at han må spille når jeg sover, og han får dårlig døgnrytme. Haha, visste dere at jeg har vært en skikkelig nørd? På ungdomsskolen og begynnelsen av videregående dro jeg rett hjem etter skolen for å game CS, hver eneste dag. Anywaaays, nå legger jeg ned bloggen og legger hele min sjel i GTA. Så takk for noen fine år ♥ 


… kødda. er nok lei av spillet om en uke

  1. Du er ikke en “gamergurl”/”gamerchick” fordi du bare spiller GTA 5 på PS3. Skikkelig nøøøørd fordi du spillte CS? Det er ikkje “nøøøørd” å spille CS. Det er mange som gjør det. Les en bok eller to, noe som sier meg at du aldrig har gjort det.

  2. Nok en gang har eg sett charterfeber sin forhåndsvisning og ble MER overbevist om hvor kvalmende du og Ida er!! FY FAEN for en oppførsel!! Dette er det verste hittil!!

  3. HAHAHA folk er så tragisk.. ta opp en bok, er du serriøs?? De som leser bøker er altså stempla til nørder? jaja…. lo litt når jeg så den “legger ned bloggen”

  4. Synes det er synd at TV3 får det til å se ut som at dere “mobbet” Rannveig til å dra hjem før uka var ferdig når det egentlig var en annen privat grunn.. Ser godt at dere er ubekvem med å framføre “manus” gitt av TV3.. har sett del 7 på nett.
   Rannveig legger ikke sannheten på bordet hvis hun har mulighet til å få flere lesere på bloggen, selv ikke om hun henger ut uskyldige personer og trekker dem ned i søla. Er vel mange eksvenner av Rannveig som har fått føle hennes utblåsninger på blogg.
   Klem 🙂

  5. Ikke akkurat det man skulle trodd om deg! Jeg er glad kjæresten min ikke er en skikkelig gamer, så han i det minste prioriterer andre ting framfor å sitte inne og game hele dagen!

  6. Sannheten kom for en dag, gleder meg veldig til å se hvilken forklaring du har for at du er en bitchy mobber. Utrolig at en 19 år gammel jente ikke har kommet over fjortisalderen og greid å vokst opp.

  7. Huff, greit at ikke alle kommer overens men personlig synes jeg aldri det er en grunn til at to mennesker rotter seg sammen mot en anna som itilegg er gravid å alene. Det kalles mobbing, uansett hvordan du vrir å vender på det så var du å ida rett å slett slem mot rannveig, hun er ikke perfekt men etter det jeg har sett mener hun ikke å såre noen, som jeg ikke kan si for deg og ida! 🙁

  8. Hva gjør kjæresten din på? 🙂 kan du ikke fortelle mer om hva han jobber som og diverse? Hvordan dere traff hverandre?

  9. har sett neste ukes episode av charterfeber, og blir så forferdlig opgitt av deg og Ida. jeg har sluttet å lese bloggen din etter å ha sett hvordan du faktisk er, du burde skamme deg! også sa du at rannveig var frekk som sa hun reiste pga dere, hun sa det på en kjempe fin måte og er faktisk snill i forhold til hvordan dere har vært. og du må jo forstå at det ikke er kjekt for hun å være der når dere er sånn… Har ikke ord, håper dere blir voksen en dag 🙂

  10. Dere har ikke en unnskyld for at tv3 har redigert dere sånn nå hvertfall. Hørte hvert eneste ord. Du er usmakelig

  11. Æææ du skremte livet av meg, trodde du skulle slutte å blogge!!! Tror nesten hjertet mitt stoppet litt ..
   Kunne puste lettet ut etter bildene *peeh*

  12. Må le litt av alle disse som sitter å sier at du er DEN mobberen, når alt de gjør selv er å sitte å rakke ned på deg! De blir jo ikke akkurat noe bedre selv på den måten.

  13. veit ikke om du ser det skjøl, men e jævli LITE sexy med sånne sokka! uansett kor deilig du må tru du e 🙂

  14. Sett charterfeber, og jeg må bare si at jeg er enda mer sjokkert over din og Ida sin oppførsel mot Rannveig enn i forrige episode! Dere er helt jævlige mennesker, og jeg håper virkelig dere får igjen for hvordan dere oppførte dere! Samme om det er manus eller ikke, kjenner dere ingen grenser? Er alt ok fordi dere er på tv? Hvis tv3 ber dere om å være sånn, hva med å si ifra til de?! Eller ikke gå med på det rett og slett fordi slik oppfører man seg ikke, uansett om man ikke liker personen. Dere er avskyelige!

  15. Du minner meg litt om et barn med silikonpupper :S du r jo så liten å tynn. Burde kanskje ventet med å fylle puppene dine så store som luftballonger. hehe

  16. Anonym
   Synes det er synd at TV3 får det til å se ut som at dere “mobbet” Rannveig til å dra hjem før uka var ferdig når det egentlig var en annen privat grunn.. Ser godt at dere er ubekvem med å framføre “manus” gitt av TV3.. har sett del 7 på nett.
   Rannveig legger ikke sannheten på bordet hvis hun har mulighet til å få flere lesere på bloggen, selv ikke om hun henger ut uskyldige personer og trekker dem ned i søla. Er vel mange eksvenner av Rannveig som har fått føle hennes utblåsninger på blogg.
   Klem 🙂
   – helt enig me deg! 😊

  17. kan du froklar det som skjedd på charterfeber igår? så ut som dåkk mobba ho Rannveig tel å fær hjem, synes det der va dårlig gjort av dåkker.

  18. SUGER DU KUK? LAR DU SATSEN SPRUTE OVER HELE DEG,ELLER SVELGER DU DEN? DET ER FOR GAMMELDAGS Å LA KUKEN SPRUTE BARE I FITTA.HER ER NOEN ANDRE FORSLAG:
   OVER PUPPENE
   I RÆVA
   I ØRENE
   I MUNNEN
   I ANSIKTET
   LYKKE TIL!!!

  19. Når du er en sånn stor og kjent blogger som therese, må dere tåle at henne får kritikk for det hun blogger om.. hun har vært på topplisten i mange år, og tåler å få kritikk 🙂

  20. Tenk å frivillig ville framstille seg selv på den måten.
   Når du gikk på stranda og kommenterte andre, hvorfor mener du at du er så mye bedre?
   Slenger med leppa til Rannveig?
   Håper denne oppførselen får konsekvenser videre i livet, for det er ikke mange i voksenverden som synes denne oppførselen er greit.
   Du er latterlig!

  21. Det heter ikke nørd – nerd. Men om du legger ned bloggen, så ville du fått tid til å tatt opp noen fag igjen. Om noen år er du voksen vet du (nei, du er ikke voksen bare fordi du er 18) og da kunne det være fint å vite at man har noe mer enn et vakkert ansikt og fin kropp.

  22. Hallo folkens! Ta og slutt med å skriv drittslenging kommentarer til Therese her. Heler send henne en privat melding, der dere evt kan ordne opp på normal måte.Og fortsatt KKE med drittslenging!

  23. Det som er mest usmakelig på den bloggen her – det er alle kommentarene fra dere mennesker som ikke har vett nok til å vokse opp å holde kjeft. Drit i å les bloggen, eller legg ned siden. Det er ikke så forbanna vanskelig. Når dere har så vanvittig teite og barnslige meninger så kan dere jammen holde dem for dere selv.
   Skjønner ikke at dere gidder å bruke så mye tid å energi på å lese bloggen og ikke minst kommentere bloggen til noen dere misliker så sterkt. Sier mer om dere enn henne.

  24. Støtte deg Therese. Som tidligere venn av rannveig, og tidlgere blidd hetsa på bloggen hennes så vet man kordan ho e. Ho tenke ikke i d heletatt…. Bare snakke drit om andre å alt e bare mæ mæ mæ alt handle om mæ å stakkars mæ…. Lesera som ska rakke ned folk, bør ikke ha lov å sitte på internett å for dokker som ser på tvn!! Hvis d e et så jævla problem å se på en kanal som lage show, så bør dokker la vær å se på d! Alt har sitt manus!!!!!
   Dokker lesera kjenne ikke Rannveig ! E d ei VENNINNA her som kjenne ho i virkelige live sitt som kommentere mot ho therese her???? nEi for ho har ikke! Bare stakkars læsera som e hjærnevaska! Endelig får rannveig åsså kjenne på d etter kordan ho har behandla folk…. Karma vettu.. Sku ha behandla vennan, barnefarn, gumora, bestevennan sine bedre… !

  25. https://www.google.no/?gws_rd=cr&ei=Si9VUpaOEunO4QTXvYCgCw#q=brain+training+programs+
   bedre arbeidsminne og oppmerksomhet!
   omega3 og cholin og lecithin 40 prosent av hjernen består av lecithin
   cholin antas å ha betydining for oppbygning av cellemembraner og funksjonen til hjerne- og nerveceller, både cholin og lectin brukes i farmakologiske doser i behandling av angst, nervøsitet og dårlig hukommelse. Det er påvist at cholinmangel kan gi opphopning av triglyserider i blodet. Det brukes derfor i behandlingen for å redusere høyt kolesteolnivå i blodet.
   Gode cholin kilder er eggplomme, lever, grove kornprodukter (havrekli) og frukt!

  26. HAR DU GLATTBARBERT FITTE? HVIS IKKE,PRØV.PASS PÅ Å BARBERE HELT BAK TIL OG MED RÆVHULLET I TILFELLE DU PULER I RÆVA.

  27. Så utrolig sexy med jentegamere! Strøken jente. Men du har forandret deg så mye i det siste, på tide med ny header snart frøken? <333

  28. Du vet den charterfeber-episoden hvor rannveig liksom satt “alene” ved frokostbordet? Jeg har funnet bevis for at du og ida var der før hun kom (hun hevder jo selv at dere ikke var der før henne). Man kan jo se at dere ikke har noe i hendene på vei inn, men når dere sitter ved frokostbordet har dere lommebøkene deres der! Haha, selv om du sikkert vet det, ville jeg bare si det 🙂

  29. 1.Hvorfor er du og ida frekke mot Rannveig?
   2. Hvorfor dro Rannveig før tiden, var det deres skyld?
   3. Hvlike blogger leser du på topplista?
   PS: Fyyy F for en oppførsel!

  30. Hvor er strømpene fra? De var utrolig kule! Elsker bena dine også haha, du er veldig pen’:-)

  31. Wow, jeg kjente deg nesten ikke igjen (hvis man kan påstå at jeg kjenner deg, noe man ikke kan, men du skjønner). Du er utrolig naturlig pen, det må du virkelig ta til deg!

  32. Jeg syntes det er tøft at du viser at ikke bare gutter kan spille! Du er min yndlingsblogger forresten <3 digger deg og bloggen din. Charterfeber stilte deg i skikkelig dårlig lys, men de som har lest bloggen din skjønner at du ikke gjorde det med vilje. 🙂 digger deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg