V.I.P salg – ekstremt billig!

(alle lenkene i innlegget er provisjonslenker)

Hei!

Akkurat nå har Nelly supersalg med tonnevis av varer til ekstremt nedsatte priser. Man må ha passord for å komme inn før de åpner salget for alle på søndag. Passordet man bruker for å komme inn er VIPSALE, og du finner hele salget HER. Jeg har allerede vært og plukket ut mine favoritter blant alle varene, de har kjempemye fint til reduserte priser (helt opp til 85% avslag). Kjoler til under 100 kroner har de også, så om du er ute etter å shoppe økonomisk burde du virkelig ta deg en titt på salget. Det er lurt å være tidlig ute, før alle størrelsene blir utsolgt!

Her er det jeg likte best, så håper jeg det gjorde letingen lettere for noen av dere: 

1. her – 2. her – 3. her – 4. her – 5. her – 6. her – 7. her – 8. her 


9. her – 10. her – 11. her – 12. her – 13. her – 14. her – 15. her – 16. her

1. her – 2. her – 3. her – 4. her – 5. her – 6. her – 7. her – 8. her – 9. her


1. her – 2. her – 3. her – 4. her – 5. her – 6. her – 7. her – 8. her

Og til slutt, denne skinnjakken som jeg falt pladask for. 279 kroner HER

19 kommentarer
  1. Jeg fikk den koden på epost, dumt at du legger den ut så alle får se den. Da er det jo ikke like personlig for de som vet om det lenger.

  2. Dere som sier koden bare er for medlemmer, litt enig der, men de som har likt Nelly på facebook har jo også fått en annen kode, det på torsdag/fredag. Så de fleste får jo vite det før uansett.
   Men nettopp bestilt noe jeg og, lykke 🙂

  3. Fikk en kode på torsdag, av Fotballfruen 🙂 Så det var enda flere ting som nå er utsolgt! Godt jeg fikk med meg noe av de varene!

  4. Hei, kjole nr 14 var såå fin men når jeg trykket på linken kom det bare opp str xs. Betyr det at de ikke har noen andre str?

  5. Hei! Jeg lurer på en ting! Hvor har du kjøpt den sorte skinnjakken med grå”genser”armer og grå”genser”hette? Hadde blitt veldig glad for svar!

  6. Unngå unødvendig nettshopping. Hver gang du føler trangen til nettshopping, ikke gi etter. Istedet spar de pengene du hadde brukt der. Sett heller av et bestemt beløp du ønsker å bruke i måneden på klær, og IKKE overstig det. Kjoler har du allerede nok av. Jeg VET følelsen av å ha fullt skap, men ingenting å ha på. Men for å lykkes med sparing MÅ man være ordentlig streng med seg selv. Eneste som hjelper! Lykke til med sparingen 😀 Dette kan du klare. Trenger bare å hente fram den uante viljen du har inni deg :D:D

  7. Omg , Ja den skin jakka va drit kul ,eg likt den skikkeli godt å 🙂 Ælsk smaken din i klær ;D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg