nye vippeextensions

(behandlingen er sponset) Hey sunshines!

Husker dere at jeg tok vippeextensions for en stund siden? Da tok jeg de hos en dame som gjorde det privat, men jeg syns vippene var alt for tykke og de så veldig falske ut. De falt fort av fordi de var så tunge, og jeg mistet så og si alle mine egne vipper i samme slengen. I tillegg har hun som gjorde det på meg gått såpass mye opp i pris at hun er på samme prisnivå som steder som gjør dette profesjonelt. Hun er faktisk dyrere enn flere steder etter hva jeg har hørt.

Iallefall, så bestemte jeg meg for å prøve å ta det profesjonelt denne gangen. Jeg var ikke helt sikker på hvor jeg ville dra, men til slutt falt valget mitt på Bryggen Spa. Her har jeg vært for flere år siden sammen med Tuva en gang, og et par ganger for å fikse øyenbrynene. Jeg vet flere som har tatt vippeextensions hos Bryggen Spa, og alle har vært fornøyde. De ansatte (som først og fremst er utrolig hyggelige og imøtekommende) er kurset ordentlig i vippeextensions, så de er profesjonelle som vet hva de gjør. Jeg hadde en helt annen opplevelse enn hva jeg hadde når jeg gjorde det privat, jeg følte meg mye “tryggere” om dere skjønner. Behandlingen min tok ca 2 timer som kan virke litt lenge, men det er en veldig avslappende og rolig atmosfære på Bryggen Spa, så du tenker ikke så veldig mye over det.

Flinke Liss Marlen satt på mine vipper, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Denne gangen har jeg fått vipper som ser naturlige ut, men som også er lange. Jeg merker veldig godt hvor mye bedre kvalitet disse vippene har i forhold til hva jeg har hatt før, og jeg personlig syns disse var finere! Jeg kjenner ikke at de er der en gang, og det som er utrolig deilig med vippeextensions er at man slipper å bruke maskara. Man er liksom aldri helt sminkefri. Vippene varer fra 4 – 6 uker, og når man føler det begynner å bli for lite vipper kan man ta påfylling som koster 750 kroner.

Du finner all informasjon, priser osv HER. Jeg anbefaler virkelig Bryggen Spa for vippeextensions til de som ønsker å prøve det!

♥ Noen andre som bruker å få satt på vippeextensions? 🙂

  1. Hvorfor slettet du/Meline det nydelige innlegget? Jeg ble rørt til tårer.. Det virker som du har en fantastisk støtte og utrolige fine folk rundt deg! Stå på nydelighet!

  2. hvorfor sletta du Meline sitt innlegg? .. jeg fikk hvert fall lest det, og du er utrolig heldig som har ei sånn venn 🙂 stay strong girl

  3. Kunne gjerne tenkt meg å gjøre sånn sjøl . føler eg har så små vipper.
   var veldig fint på deg 🙂

  4. altså.. det er jo kanskje ikke så rart at du føler deg personlig konkurs å blakk osv, når du fortsatt bruker så mye penger på unødvendige ting som feks vippeextnsions, drar til byen, nettshopper osv

  5. Jeg lurer på noe jeg Therese.. Når du tar vippe extensionsene av igjen, blir vippe stygge da? Mister du dine egne vipper? Vurdere å ta det selv, fordi det er så fint! 😀

  6. Du virker som en bra jente, Therese. Selv om du er ganske annereldes enn meg og jeg ikke støtter mye av det du har postet på bloggen din, kjente jeg meg igjen i noe av det du skrev om i forrige innlegg. Skulle ønske at du innså at du ikke er mislykket: du har en blogg som flere tusen klikker seg innom hver dag – det er en oppnåelse i seg selv! Du har store muligheter på bakrunn av denne bloggen, og skulle ønske at du virkelig gjorde det meste ut av den muligheten du har jobbet deg frem mot disse årene. Liksom VIRKELIG sette inn en genuin innsats til å gjøre denne bloggen så bra som den overhode kan være, være kreativ og lage deg et eller annet unikt for denne bloggen – lage en nisje. Å ha en toppblogg er en unik sjanse til å gjøre mange ting du drømmer om. Stå på!

  7. Fine 🙂 ja gjorde det før privat 🙂 hun er veldig flink altså! 🙂 og billig, får vipper og negler som faktisk ikke skader mine naturlige vipper eller negler til 1200 tror jeg det var 😀 Camilla Mikkelsen, hun var med i Paradise og var med på den DNB reklama osv 🙂 hehe bor ikke så langt unna meg hell. 10 min med bil daså 🙂 skal nok prøve å få time før jul 🙂

  8. 2 timer var utrolig lenge da, alle jeg kjenner som gjør det , og er kurset i det bruker maks en time.

  9. Kjære, unge, vakre vesen… Du trenger virkelig ikke å “styre” så mye med utseende ditt. Om 10-15 år vil du se tilbake å tenke “Så ung og vakker jeg var, hvorfor `ødela`jeg min naturlige skjønnehet?” Det kommer nok til fra du er 30 hvor du får mer enn nok å ta tak i!;))

  10. Synes det ble kjempe fint 😀 Også så det skikkelig naturlig ut, eller kanskje at du har litt maskara, men ja, fint^^

  11. øynene dine så fine og blå, fitte skal jeg èn dag få, jeg ligger her nå med pikken på snei, kanskje DETTE er lykkedagen for DEG.
   Snap meg: tobiaslaws

  12. Hei, det ble veldig fint. Jeg er utdannet Lash exspert og det enste jeg vil si at jeg ser utrolig mange vipper som det ikke er festet noe på. Det ser litt ut som det gjør når mine kunder kommer tilbake for etterfyll etter 3 uker. Og man kan fortsatt få et fint og naturlig look ved å feste på fler vipper,da de kommer i mange forskjellige tykkelser/lengder og curver. Da vil du også få følelsen at det er litt mer volum. Bare et lite hint til du skal ta etterfyll igjen 🙂

  13. Hei lurte på om du ville ta ein titt på bloggen min og ein venn ville vert ganske kult, elske bloggen
   Din håper du ser innom våres blogg og😊😀skriv kommentar om det du synest om bloggen.

  14. har du ask.fm eller er den fake? for når man skriver et spørsmål så svarer “du” veldi kjapt, og hvis d hadde vært din ekte så hadde du vell hadd veldig mange spørsmål å svare på? eller er det faktisk din ask? <3 🙂

  15. Dette henger ikke helt sammen med dette innlegget men hvordan greide du og gå fra Mørkt hår til Rødt? Jeg har kjempe lyst på sånn hår farge som du har. Har svart hår så er litt vanskelig og finner ingen måter

  16. hvor mye koster det ca og er det ubehagelig når de fester det? også lurte jeg på om hvor lenge de varer ?

  17. om du sier du er konkurs så virker det ikke sånn,du må jo spare.vipper koster jo sikkert tusenlappen..da kan du rett og slett ikke klage på å si du er konkurs…når du ikke vill gjøre noe med det.

  18. Hva synes du om folk som kommenterer innlegget ditt også skriver de feil. ? Hva syn sju om det. Respekterer du det eller syns du de brude lære seg å skrive ? 🙂

  19. Ærlig talt.
   Her skriver du et langt innlegg om depresjonen du har fått grunnet baksmellen (noe jeg kan skjønne, har hatt diagnosen både angst og alvorlige depresjoner i 7 år nå) men likevel tar du vippe extensions. Noe som er svindyrt i seg selv.
   Er det rart du går konk? Er det rart du føler deg fattig? Nå må du for faen ta deg sammen (ikke ang. depresjonen, nei, for det funker ikke sånn) men i pengebruk- veien. SPAR. Ikke bruk på alt du ikke behøver, men på det viktigste.
   Bor du ikke sammen med typen din, nå? Skal han betale alt av regninger for deg, fordi du ikke “har råd”? For, visst faen har du det når du har råd til å unne deg ting som dette her.

  20. jævla irriterannes at ho som gjør d privat har det like dyrt som de profesjonelle. Æ hadde tenkt til å ta hos ho sia d va billigere, så fikk æ time etter 3 mnd med venting og fikk plutselig vite at det kosta 1200kr! Ikke faen. Avbestillte med engang 🙂 Håpe ho les det her. haha

  21. du kan ikke klage og syte over at du har gått konkurs og at du har det så dårlig pga. baksmellen når du bruker penger på vippeextensions. du har jo satt deg selv i denne klypa, da får du komme deg ut av den også, men det gjør du ikke ved å bruke penger på vippeextensions. du burde kanskje tenke over hva du bruker pengene dine på i stedet for å klage..

  22. synes det så litt “tynt” ut.. Enig med ho som kommenterte at det ser ut som det skal når du e på vei te å få ettrefyllt vippan..Håpe ik du betalte fullpris for det der… Dårlig reklame for ho som har lagt vippan sånn sett..Ellers e jo vippe extension veldig kledelig..:)

  23. Hei! Digger bloggen din! Lurte på om du kunne ha et eget innlegg der du skriver i svarer på spørsmål om vippeextensions.
   Er det aldersgrense for å ta vippeextensions?
   Er det vondt?
   Sliter det på dine egne vipper?
   Hva koster det?
   Hvor lang tid tar det?
   Hvor lenge holder det?
   Faller det av av seg selv?
   Er det ubehagelig?

  24. FAtter ikke hvorfor du i det heletatt bruker sminke? Du må være peneste kvinnen jeg noen gang har sett!

  25. Forresten, jeg vet ikke hva du betalte for det.. Men det ser ut som de har har limt på ganske lite vipper.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg