materialistisk

Wow, FOR en respons på forrige innlegg. Hadde aldri sett for meg så mange tilbakemeldinger, og sikkert 95% av kommentarene var postive. Jeg har lest alle og en hver av kommentarene, mye rørende og mye som fikk meg til å trekke på smilebåndet. At så mange har det tungt og leit kommer faktisk ikke som et sjokk, det forventes så mye av en i dagens samfunn at det skal ikke mye til før man føler seg verdiløs og ikke har noen livsgnist. Men som de aller aller fleste av dere sa, så er det alltid lys i enden av tunnelen, og det er bare å se frem til man kommer seg dit. Det var dog et par trangsynte kommentarer om at jeg ikke burde syte, for livet mitt er perfekt med venner, kjæreste, penger, popularitet, leilighet, bil osv. Ja, jeg har venner, familie og en kjæreste som jeg elsker over alt på jord – men det er ikke slik at jeg er trist fordi jeg ikke har noen rundt meg. Og ja, jeg har materialistiske ting som sikkert mange misunner meg for, men hallo? Det materialistiske gir meg absolutt ikke noen livsglede, det er bare ting, det får meg ikke til å føle meg bedre av den grunn. Se nå bare hvor mange store kjendiser som sliter i livet og har det tungt, selv om de har alt en hver av oss kunne drømt om og enda mer. Det å være deprimert, det å være skikkelig nedfor, trenger ikke å ha noe å gjøre med menneskene rundt deg og hvilke ting du har i livet. Nå ble dette litt lengre enn det skulle bli, men jeg vil iallefall takke for all støtten jeg fikk og at så mange bryr seg. Det var godt å lese at andre har det likt, men samtidig kjipt..  

I går kom Meline på beøsk til meg. Hun satt og snakket om sminke i sikkert 30 minutter, hun har nemlig lyst å jobbe med sminke. Derfor foreslo jeg at hun kunne sminke meg, ble veldig fornøyd og syns hun er flink! Kanskje hun skal bli min personlige stylist i fremtiden, hehe 🙂 Meline er faktisk den eneste av venninnene mine som klarer å tvinge ut følelsene mine, hun gir seg ikke før jeg er ærlig og det er godt at hun bryr seg så mye. Før var vi sammen med hverandre hver dag, vi gjorde faktisk alt sammen. Åh, vi har så mange fine minner, og flere skal det bli ♥

Her er iallefall resultatet av sminkingen, vi hadde ikke så stort utvalg av produkter, men resultatet ble veldig annerledes fra hvordan jeg bruker å sminke meg. Sorry for at jeg har redigert bildene med masse textures og dritt, men kjedet meg så why not.

59 kommentarer
  1. i det forrige innlegget beskrev du mitt liv nå perfekt! det hjalp å høre at jeg ikke var den eneste. det kommer til å bli bedre, det lover jeg deg! etter tunge tider kommer det alltid en regnbue igjen <3

  2. Utrolig fine bilder.
   Det i mitten ligner du litt på Lene Alexandra (my boobs are ok)
   Ta det som et kompliment for uten all dolling så er hun utrolig vakker akkurat som du.
   Syntes du er modig som tør legge ut slike personlige innlegg og ønsker det all hell og lykke videre.

  3. Håper virkelig du kommer til deg selv snart! Har fulgt bloggen din siden du var helt nederst på topplista, og på den måten jeg føler jeg kjenner deg er du en helt utrolig person. Du er en man kan virkelig kan se opp til, med ærlighet, ansvarlighet og kjærlighet. Du er en nydelig jente, og har uendelig mange ting som gjør deg unik og nydelig! Du fortjener absolutt ikke å føle det sånn, og dette er noe jeg ikke unner deg. Skal tenke masse på deg, og håper du blir “frisk” fort! Masse styrkeklemmer fra meg, du er enestående <3

  4. Leste forrige innlegg nå! Håper du leser denne kommentaren! Ikke føl du har mislyktes! Min mening er iallfall at:
   Jeg går i tiende å allerede ser jeg folk som gir faen i skolen! Men du klarte deg til vidregående? Jeg vet ikke om du kommer inn på vidregående, husker ikke hvor langt du kom. Men en dag blir d slutt på bloggen og pengene, hva gjør du da? Jo! Start nå Therese! Prøv å få deg inn på en skole!
   MASSE LYKKE TIL!

  5. Slike venner er det godt å ha, jeg har mamma for akkurat det da jeg ikke er så glad i å dele ting med andre enn de helt, helt nære. Flott at hun passer på deg! 🙂

  6. Sminken kledde deg vanvittig bra! Du burde virkelig sminke deg slik oftere for du så knallbra ut! Du er vakker

  7. Så fine bilder av deg, og jeg digger Meline! Det lille vi har fått sett av henne på Bloggen er artig. Digger stilen deres og de koselige bildene dere har sammen. Kan du ikke plis poste mer innlegg med meline? Hu virker søt og god og dere er så pene sammen. Blir inspirert 🙂

  8. Du er så fin Therese! Stå på, så er jeg HELT sikker på at du klarer å komme deg gjennom denne vanskelige perioden 🙂 🙂 Forresten; hvor har du kjøpt genseren? Har lett etteren sånn basic-genser i evigheter, men finner ingen… 🙁 Hadde satt sykt pris på om du svarte, enten på kommentar eller ukens spm. osv. Men stå på! Du fortjener det beste <3

  9. Sminken var smashing! Kanskje du kan få et tips eller to fra venninnen din for dette kledde du veldig 🙂

  10. Herregud så utrolig pen du er … skulle ønske jeg kunne settt ut sån som dg for du er
   utrolig pen <3 <3 <3 <3
   Leste forrige innlegg nå! Håper du leser denne kommentaren! Ikke føl du har mislyktes
   Følger hvert innleg <3 <3 utrolig bra blogger digger dg <3

  11. Ive created my own world. The universe I live in is perfect, that’s why I push all the things that sucks away and never expose myself to the pain of getting hurt. Im just scared that one day, someone will change my way of thinking and I will start seeing the world the way it really is.
   Jeg er 17 år gammel.
   I løpet av de siste tre årene av livet mitt har jeg fått diagnosene depresjon, migrene, angst, spiseforstyrrelser og bipolaritet, av både utdannede leger og andre personer i hverdagen min.
   De har alle forskjellige meninger, plutselig er jeg frisk og så er jeg syk.
   Jeg føler jeg får noe nytt å forholde meg til hele tiden. Hvorfor skal det ha så mye å si? Handler det ikke heller om hvordan jeg velger å takle problemene jeg støter på? Jeg har ikke noe spesielt behov for å bli stemplet med et langt uforståelig ord som tydeligvis skal beskrive hva jeg føler, og unnskylde handlingene jeg gjør.
   Hvorfor har vi denne trangen til å få et svar på alt? Skaper det en slags trygghet? For det er vanskelig og skremmende å bryte ut i tårer uten grunn. Men er det riktig at en annen person, som verken kjenner deg eller har vært i din situasjon skal fortelle deg hvorfor? Betyr det nødvendigvis at det er noe galt med deg?
   Mennesker søker etter trygghet når de støter på det som er nytt og ukjent. De vil ha et svar. Et svar på hvorfor alt er som det er. Vi takler ikke det å ikke vite. Religion, diagnoser, spådommer. Skapt av mennesker som ikke vet. I mine øyne den enkle utvei, en metode for å unnvike realiteten.
   Jeg tror ikke på en gud. Jeg tror ikke på spådommer. Jeg tror ikke på diagnoser.
   Jeg tror folk er ensomme og lever i frykt. De er redde for å ta valg på egenhånd, og det å måtte takle konsekvensene av disse valgene. Det at det er noe større enn oss mennesker som bestemmer, noen som passer på oss, gjør at livet gir mer mening. Karma, skjebne. Hva som skjer med deg har ikke noe med hva du gjør deg fortjent til, eller hvor hardt du jobber. Det er allerede bestemt. Så hvordan du lever livet ditt gjør egentlig ingen forskjell. Det gjør det enklere for oss å takle problemene vi støter på i livet.
   Jeg tror vi har makt over vårt eget liv. At måten du lever på reflekterer personen du er. Såklart kan man være uheldig og vokse opp i fattige kår, eller et land med få ressurser. Men det jeg vil frem til er, at hvordan du velger å takle situasjoner og generelt valg du må ta gjennom livet, det er det som fører til hva du ender opp med. Det finnes så alt for mange eksempler på velstående personer som har bygget seg oppover fra et rimelig vanskelig utgangspunkt, og såklart det motsatte. Når man i tillegg ser på hvor mye forandring og skade enkeltpersoner har skapt gjennom historien, det viser det hvor mye en målrettet person kan utrette. Det er ikke opp til noen andre hva som skjer i livet ditt, når alt kommer til alt er det opp til deg selv. Og det er skremmende.
   Jeg tror at vi mennesker kan bestemme at vi skal bli friske. Godt humør og en positiv holdning kan gjøre underverker. Min mor fikk ondartet brystkreft for noen år siden, og jeg har aldri sett en person opptre så sterkt. Hun kunne ha ligget i sengen og dyrket smerten. Men det var det siste hun gjorde. Idag er hun frisk og sterkere enn noen gang. Hjernen og kroppen vår er fantastisk, og undervurdert. Vi kan utrette så mye mer enn vi tror.
   Jeg er kanskje nedfor noen dager. Jeg kan bryte sammen. Kanskje mer enn det noen ville sagt er normalt. Jeg tenker mye, ofte alene. Kanskje jeg bare er en unormalt filosofisk sjel, eller noe lignende. Jeg er ikke så avhengig av flimrende bilder og kilder for at tankene skal fly. Jeg kan stirre på et tre i flere timer, og de mest urealistiske og kreative tankene dukker plutselig opp i hodet mitt. Det gir meg en lykkefølelse. Det at ting er mystiske, at det ikke gir mening. Alt vi ikke vet, det er kanskje skummelt, men også spennende. Det er som en annen versjon av den verden vi lever i. Det er denne verdenen jeg elsker å flykte til. Og når jeg returnerer tilbake til virkeligheten, er den ikke lenger så virkelig. Jeg savner alle mulighetene, og det er en trist følelse. Jeg er lei av mennesker som bare ser de materialistiske gledene i livet. Dette idealet av mennesket som alle prøver å oppnå, alle forventningene skapt av samfunnet. Du skal få toppkarakterer på skolen, få en god jobb, en familie og så sovne inn. Forsvinne, og sporene etter deg vil sakte forsvinne, så er du borte. Er dette virkelig hva mennesket er skapt for? Eller har vi skapt dette fasitsvaret på det perfekte mennesket for å føle trygghet. Og at alle feil du gjør, det som ikke blir ansett som perfekt skal unnskyldes. For det å være noe utenom normalen er ikke akseptert. Jeg vil ikke leve slik. At det er sånn verden har blitt gjør meg trist. Hvis det må bli unnskyldt med en diagnose får det bare være. Men jeg vil aldri se på meg selv som syk, jeg er en realist.
   den under er også min ble litt lang hahah

  12. Jeg har det fint, jeg er bare sliten. Det er min unnskyldning
   Jeg har det fint. Men det virker som å forklare min oppførsel ved at jeg er sliten er den eneste utvei. Det eneste folk skjønner. Det er som jeg snakker et annet språk, uforståelig for de utenfor. Som at min stemme ikke fører til en samtale med andre stemmer enn de i mitt eget hode. Det føles ut som at jeg har følelser ingen andre kan relatere seg til. Følelser andre beskriver som depressive. Holdninger til ting andre beskriver som negative. Men jeg er slett ikke negativ. Jeg bare tenker, reflekterer over ting som kun interesserer meg. For i min verden er det ikke de materialistiske tingene som er de viktigste. Det er mulighetene, drømmende, de uforståelige og unødvendige tingene. Det er det som er viktig for meg. Når jeg da sitter og tenker. Da er det lettere å si jeg er sliten enn å forklare at jeg i noen øyeblikk forsvant inn i min egen verden. Der jeg tenker over hvorfor fugler flyr høyt og hvor jeg hadde dratt hvis jeg hadde vinger. Jeg er lykkelig når jeg forsvinner inn i min egen fantasi. Og det skal ingen ta fra meg.
   oioioi dette var jeg ikke sett på lenge men noen facts:
   – det hjelper å skrive om følelsene
   – det er aldri en ting, men masse som fører til en depresjon
   – du mister konsentrasjonen og lysten til å gjøre alt, og det går virkelig utover alle rundt deg
   – en påvirkende faktor er ofte en hendelse tidlig i livet som har truffet deg hardt og fortsatt påvirker deg
   – DET ER JÆVLIG HARDT man er sterk som klarer å holde maska
   – det eneste som gjør deg sterkere er å søke hjelp, og det var hvertfall slik jeg kom over min depresjon
   Nå har jeg endelig fått livet i sjakk igjen etter 1 fuckings jævlig år i en dritt faenskapsboble av negative tanker. NÅ SIER JEG BARE FUCK YOU DEPRESSION ILL NEVER SEE YOU AGAIN
   hater når folk sier det, men det går over, søk hjelp og fokuser bare på deg til du føler deg bra, en ting om gangen !
   Men du klarer det, du virker som en tøff jente

  13. Hei Therese,
   Jeg er litt eldre enn deg, og kjenner meg igjen i det du beskriver, fra når jeg var på din alder.
   Når du skriver at du ikke har en vanlig jobb å gå til, ingenting du er lidenskapelig opptatt av som en hobby eller aktivitet. Det traff meg! Et gammelt ordtak sier at “tomgang er roten til alt vondt”. Mennesker er avhengig av å føle seg produktive. Ellers ender vi vel opp med å føle oss, iallefall gjorde jeg det: Ubrukelig. Det er en vanskelig tilstand å komme seg ut av, for man er så langt nede at å bli lidenskapelig opptatt av noe blir en veldig lang vei å gå.
   Det er fint at du vet selv at ting blir bedre – Alle hadde blitt slått ned i bakken av den baksmellen du fikk. Økonomi er en viktig del av å bli voksen, desverre. Men igjen, så er det jo bare penger.
   Mitt råd er enkelt: Back to basics, dyrk de små tingene i hverdagen som Betyr noe.
   Benytt deg av tilbudet du nå får av helsevesent. Og ta den tiden du trenger 🙂 Du kommer opp når du er klar til å komme opp!
   Du er sterk nok til å være svak en stund 🙂
   Og tro meg, dette gjør deg til et bedre menneske 🙂 Lykke til!

  14. Veldig fint det forrige innlegget ditt. Bra du sier ting som det er.. og tro meg du er ikke alene! Jeg er 5 år eldre enn deg og føler det på samme måte. Jeg tenker du er fortsatt ung og det ikke dårlig av deg å ikke ha noen “plan” for fremtiden, selv om det er superkjipt å ha det sånn i hverdagen. Jeg har det på samme måte og føler tiden flyr fra meg, og at alle rundt meg flyr fra meg. Det kan være bra å få pratet ut om ting, det har jeg tro på. Til syvende og sist er det bare oss selv som kan ta styringen på livet..og det kan være så utrolig vanskelig til tider. Håper du føler deg bedre raskt og at ting ordner seg for deg:) Husk bare å ta tiden til hjelp 🙂

  15. leste det forrige innlegget ditt, det var veldig rørende. at du føler deg mislykket er så utrolig trist, fordi du har oppnådd SÅ mye, du er tross alt jenta bak hele Norges mest leste blogg. den mest leste bloggen blandt 5millioner mennesker. det er en utrolig stor prestasjon, og du burde være stolt av deg selv. stå på!

  16. jeg liker at det ser så naturlig ut. Det kler du ganske godt! du er kjempepen, en av de peneste jentene jeg vet om!! elsker deg

  17. ♥ Du er så fin!
   Og det er veldig fint at du faktisk bryr deg om leserne dine, og faktisk tar deg til til å lese alle kommentarene. Det er faktisk ikke alle toppbloggere som gjør det 😉
   – Stå på, Therese ♥ Jeg håper det blir bedre etterhvert!

  18. Utrolig fint sminket, så veldig naturlig og syykt fint ut, herregud, du ser jo ut so men modell sånn særr.. Men ja, veldig modi av dæ å skrive et sånn innlegg som du gjorde i går! Du e så ærlig<3 stå på, du e bæst <3<3 luveeuuu

  19. en lege kan ikke si at du er deprimert, en lege kan si at du har symptomer som idikerer at du KAN lide av depresjon, men må sende deg til psykolog og der må du ta noen tester for og sjekke om du er deprimert eller ikke, og i hvilken grad du er deprimert.

  20. Kjempe fine bilder! Det beste du kan gjøre for deg selv nå er å få deg en jobb, der du har kolleger. Er deilig etter en dag på jobb å føle at man har fått brukt seg. Bor selv i Tromsø å vet veldig godt hvordan mørketida kan tulle ekstra med psyken hvis man fra før av er nedfor.
   Stå på Therese!

  21. Hvor er joggebuksen din fra? 😀 Lykke til med depresjonen, det blir nok bedre, mange har jo en dårlig periode i livet. Har vært deprimert flere ganger selv, men det har kommet seg 🙂 Bare stå på, du er en flott person! 🙂

  22. Du er så utrolig vakker Therese! Vakker, sexy og ikke minst deg selv! Puppene dine ser helt perfekte ut, akurat perfekt størrelse! ♥ Hvordan klarer du å bli så brun? Elsker brunfargen din den er lekker! Du er så Barbie ♥

  23. elsker sånne vipper! Vurdere å få slike selv! Elsker bloggen din også, hadde blitt utrolig glad om du tok turen innom bloggen min, hadde blitt veldig glad da, det hadde gjort dagen min!

  24. Så fint 🙂
   Jeg har hatt depresjon og angst i veldig mange år. Har klart å opparbeidet meg, men merker at jeg sliter litt igjen om dagen. Men hold motet oppe 🙂 Plutselig så klarner ting opp av seg selv i hodet ditt :). Plant de rette “frø” tankene dine 🙂

  25. Ok, jeg skjønner deg godt, hvordan du har det og hvordan det er å være deprimert. Jeg ønsker ikke å gjøre deg sint eller irritert, men jeg må bare poengtere noe.
   Først vil jeg informere deg om at jeg er en person som vanligvis ikke gjør dette, men ettersom jeg hadde en oppvekst der jeg opplevde å få en stefar som gjorde det slik at jeg nesten ikke fikk noe materialistisk omsorg i tre år som innebar å omtrent ikke få noen nye klær på to år og andre ting jeg sårt trengte, så tok jeg meg min frihet til å skrive til deg.
   “Og ja, jeg har materialistiske ting som sikkert mange misunner meg for, men hallo? Det materialistiske gir meg absolutt ikke noen livsglede, det er bare ting, det får meg ikke til å føle meg bedre av den grunn.”
   Materialistiske ting og objekter gir deg så absolutt glede. Du har et kamera, du har masse klær og sko, og ikkeminst har du råd til silikon, vippe extentions, iPhone og masse annet.
   Du som har gått på Service og Samferdsel har sikkert hørt om “Maslovs behovspyramide”, man kan vel si at du ligger høyt oppe på en pyramiden, mens mange av oss ligger et eller to stadier ned.
   Det gir deg ikke noe livsglede, det er sant, men det gjør det glad, og gjerne lykkelig.
   Akkurat det er provoserte meg.
   Nei, jeg misunner ikke alt du har

  26. Det var sykt fint når du var sminket slik! <3
   Alle går på en smell minst en gang i løpet av livet sitt, det er bare og stå på 🙂
   store problemer for deg, kan være små for andre. Du har egene verdier som kanskje ikke alle andre har, ikke bry deg noe om hva folk sier. Selvfølgelig må ikke du være happy og ha det perfekte liv fordi du har ting som kanskje ikke alle har råd til.

  27. Hei Therese!
   Nå er jeg veldig overrasket over at jeg i det hele tatt kommenterer en blogg, noe jeg ALDRI har gjort før..Jeg har vært en av de som alltid sjekker innom diverse blogger av ren nysgjerrighet bare av den enkle grunn at jeg synes det er spennende å se hvordan dere kjente bloggere lever livet deres. Det er jo ikke akkurat til å legge under en stol at dere lever et liv som få av oss noengang vil få oppleve. Jeg skriver egentlig bare ikveld (eller inatt), for å si at jeg forstår deg!! Ikke føl deg dum for å føle det sånn som du gjør nå. Det vil være folk som mener du ikke har noe å klage over osv..Ikke hør på de! Jeg skriver ikveld for at du skal føle deg bedre. Jeg er 23 år, har kreft og har opplevd masse annet dritt hittil i livet..voldtekt osv..Hør heller på meg!!!:) JEG FORSTÅR! Jeg kjenner meg faktisk litt igjen i deg. Det er vanskelig å finne meningen med alt slik som verden er idag..og tro det eller ei; men vår luksus er en forbannelse. Vi trenger ikke ha det noe bedre enn andre bare fordi vi har mye velferd. Det er nesten helt motsatt..Vår psykiske helse blir bare verre og verre.. Jeg kunne skrevet så mye mer som jeg tror ville hjulpet, men jeg må gjøre meg klar for å dra på sykehuset snart..Det er jo så mye kø så tidlig!:P Men…for what its worth, ta kontakt på mail om det skulle være noe..hva som helst. Jeg vet du ikke kjenner meg, men…det kan være lettere å prate med noen som ikke står deg nær noen ganger 🙂

  28. du er nydelig.. du har meline som er der for deg ¨… bruk henne for alt det er verdt og kom deg på beina 🙂 kanskje det er hun som trenger deg en annen dag?? 🙂
   ser at du mangler gnist på disse bildene..
   Er viktig å ta vare på hverandre.. Jeg derimot har prøv å hinte diverse til veninder om hvordan jeg har det og at jeg ønsker å prate men ingen har vist interesse for det så jeg sier det igjen.. Bruk henne, bli frisk og ønsker deg alt godt 🙂

  29. Du er så sinnsykt fin og sterk! Jeg beundrer deg på den måten du fortalte så og si alle ungdommene i norge med å fortelle hvordan du har det og om at du er syk. Du er så modig og sterk! Alle bloggere skulle vært som deg. Du skrev et skikkelig personlig innlegg, og jeg er sikker på at 90% av ungdommer i norge ikke hadde tenkt tanken på å gjøre det engang.

  30. Angrer du på at du tok silikon? Synes ikke det er noe fint på deg, du tok altfor stort 🙁 Det er så trist for du virker ikke som ei typisk bimbo jente men du prøver å være det, skjønner ikke hvorfor du vil? Du har anlegg til å være så kul og tøff men så går du ned barbie veien istedenfor jeg forstår det bare ikke…

  31. Hei Theresei! Jeg pleier ikke å kommentere på blogger, men jeg følte at jeg måtte kommentere siden jeg opplever akkurat det samme og jeg vet hvor vanskelig det er. Den vanskeligste situasjon i livet mitt i ihvertfall. Jeg leste din forrige innlegg og jeg kjente meg igjen. Jeg opplever angst og depresjon i de siste 5 måneder, og på begynnelsen ble jeg redd for jeg visste ikke hva som skjedde.. Du føler at du VIL være glad og du HAR alt du kunne ønsket deg rundt deg men du bare klarer ikke å bli glad, det er som å ”føle seg blokkert inni seg” og det er utrolig vanskelig å oppleve.. I de siste 2 måneder så begynte ting å bli litt mindre tunge men fortsatt så sliter jeg og jeg er ikke særlig motivert.. jeg tvinger meg selv mange ganger til å gjøre ting, fordi jeg må. Jeg også tenker at jeg sikkert kommer meg ut av dette så aldri glem at det ordner seg. Jeg er bare 17 år. Det går liksom bare ikke at hele resten av livet mitt fortsetter sånn, det blir en mareritt. Nå får drive med det jeg liker, så det har gitt meg mer motivasjon og selvtillit + at at jeg fikk hjelpen av familien min og venner. Noen ganger føler jeg at det går mye bedre og noen ganger kommer det tilbake, men man må bare ikke gi opp. Gjør det samme, gjør ting du liker og vær rundt folk som du er glad i og som ER GLAD I DEG. Lykke til! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg