gelenegler

(behandlingen er sponset) Hei!

I går sto jeg opp litt tidlig, og tok med meg de nedbitte stubbene mine til Bryggen Spa. Hadde time for gelenegler, noe jeg faktisk aldri har tatt før her i Norge. Har kun gjort det på sydenreiser og i USA, men jeg kjente at nå var det virkelig på tide. Jeg har bitt negler så lenge jeg kan huske, og jeg klarer ikke å slutte no matter what. Jeg har til og med prøvd Go’negl som gjør at de skal smake stygt, men ingenting stopper meg fra det. Det eneste som faktisk har gjort at jeg har klart å slutte å bite i perioder er gelenegler, mest fordi jeg ikke har noen negler å bite på – men når de blir tatt av har jeg fått spart opp litt av mine egne også.

Det er ingen hemmelighet at nedbitte negler er ufattelig stygt og så lite feminimt som man kan få det. Før timen min var jeg faktisk litt nervøs, fordi jeg trodde neglene mine var for nedbitt til å få lagt gelenegler på. Heldigvis ikke, selv om det var en vanskelig jobb for hun som gjorde det. I tillegg til nedbitte negler har jeg bitt på huden rundt, så det ser ikke så veldig bra ut rundt neglene akkurat nå, men det kommer seg bare jeg lar huden være. Hadde også neglebånd betennelse på flere av fingrene, haha.. Jeg valgte å ikke ha de så lange, den lengden jeg har nå er perfekt for meg. De er ikke irriterende lange, og jeg føler meg ikke handicapped. Valgte også fransk manikyr på tippene. Ble veldig fornøyd med resultatet, og gud det er deilig å ha negler igjen! Det ser så mye penere ut når man har på seg ringer, når man er brun, når man har fikset seg – ja, det ser så mye penere ut når det gjelder alt. 

Behandlingen koster 800 kroner, og du kan bestille time på hjemmesiden her. Skal ta påfyll fremover når de vokser ut, så kanskje jeg klarer å få naturlige lange negler som ikke er myk som gele etterhvert.♥ Hva synes du?

  1. Det ble utrolig fint! 🙂
   Hvilket redigeringsprogram bruker du til å sette på skrift på bildene osv? Du kommer sikkert ikke til å svare meg, men verdt et forsøk uansett.

  2. Åhærregud JA! biter også neglene mine så dette er jo bare perfekt! +AT jeg bor jo i tromsø åsså! Så tuusen takk for rådet. 😀

  3. Har hatt samme problemet så længe jeg kan huske, men jeg klarte å slutte litt for tre år siden, men det ender jeg biter ennå negler av og til, biter også huden rundt.. Det dårligste med at jeg har bitt negler før er at de blir ikke så pene når de vokser ut, misunner venninnene mine som har kjempefine negler! Tror jeg skal prøve slike gelenegler 🙂
   Meeen, forresten, hvilket program bruker du for å lage collager? Har Mac jeg og så ikke tenk på det 🙂

  4. jeg får geleneglelakk gratis hos en vennine og hun har sånn maskin som er nesten gratis på ebay, bare et tips, men jeg har aldri bitt negler å jeg syns ed bitte negler ikke er noe fint men de neglene du har nå er jo drit fine:)LOVE your blogg♥♥

  5. Kjempe fin blogg du har, et fint design også! Men ønsker du å friske det opp litt? Nå som vi går inn i mørkere tider kan det være deilig å få en ny, lys og fin blogg! Jeg velger ut en av leserne mine til å få et spesiallaget, personlig design! Helt gratis 🙂 Meld deg på da vel, det er ikke så veldig lenge til vinneren trekkes. Påmelding, og mer informasjon, finner du i mitt nyeste innlegg.

  6. 1. Hvorfor fikser du på neglene dine når du har pengeproblemer? Kanskje lurt å spare noen hundrelapper på det!
   2. Når skal du trekke vinneren av Mulbery vesken? Du vet vel at det er ulovlig å fortelle om en konkurranse, få leserne dine til å bestille Doro Shai for så å ikke dele ut vesken.

  7. jeg har også bitt negler så lenge jeg kan huske! klarte ikke stoppe av Go’negl jeg heller! haha, stygg uvane å det ser helt forferdelig ut! Alle sa til meg at hvis jeg en dag slutter og neglene vokser ut kommer ikke de til å bli fine. Men jeg klarte faktisk å slutte å bite negler for ca et år siden, og de ble utrolig fine å lange, så det med at det blir stygge var ikke et problem for meg værtfall. Fortsatte jo så klart å bite huden rundt.. hehe, og for at jeg skulle klare å slutte å bite negler begynte jeg å pirke å rive på underleppen min, så jeg fikk små sår… veeldig ufint.

  8. fiiine <3 Ta gjærne en titt innom bloggen min. Den har inspirasjon fra serien "sex and the city" og handler om det å være jente i 2013. Omhandler også gutteproblemer, press og erfaringer.

  9. Et tips for å få lange negler!
   Jeg bet også negler før, men det var helt til jeg hørte at det er like mye bakterier under neglene som det er å slikke på et dolokk.. Da sluttet jeg på dagen, men det var veldig vanskelig siden de fort ble flisete, men da startet jeg å file dem.. I dag har jeg kjempelange og sterke negler:)

  10. Æ bit å negla og i følge føreldran mine så har æ alltid gjort det.. Æ klare ikke å slutte og æ har prøvd så mange ganga, men det e blitt en forferdelig stygg uvane og æ hate det.. Men min negla e værre, di e så nedbitt at æ kan ikke gelenegla engang..

  11. De ble superfine, men føles de ikke litt tykke å ha på ? og når de tas av så føles dine egne veldig tynne og skjøre? Hva med å kneppe knapper i trange bukser og slikt. Jeg har bare hatt de man kan lime på selv.

  12. Helt utrulig pinlig at du bruke penga på nokka sånn som gelenegla når du sitt med store økonomiske problema. Kanskje du skal melde dæ på luksusfellen på tv3 som neste tv stunt? Så kan du få retta litt opp på intrykket du ga om dæ sjøl i charterfeber. Konsentrer dæ no heller om “hjelpa” du skal søke dæ så får du kanskje retta opp i nokka, siden prioritering av penga tydligvis ikke står øverst på lista. Stakkars dæ altså.

  13. fine gele negler, men kan du blogge litt mer varierende? stikker innom her av og til for å se om det er noe gøy å lese om. ender opp med å bli skuffa nesten hver gang. og bør ikke du spare penger, eller går det på vei opp med økonomien?

  14. Hadde gelenegler for førte gang da jeg var i USA. Dummeste jeg har gjort. De var nesten umulig å få av, og neglene mine ble helt ødelagte da jeg endelig fikk de av :/ Så det kommer til å ta litt tid før neglene mine blir tykke og sterke igjen. Det er jo superfint, men jeg syntes ikke det er verdt å ødelegge de ekte neglene. He he 🙂

  15. Som nevnt lenger oppe: det hadde nok ikke vært dumt å meldre seg på luksusfellen. Eller hvertfall starte å bytte ut dyre vaner som vippe extensions og gelenegler med billigere alternativ? De selger f.eks falske negler på apoteket som holder ca 1 uke 🙂

  16. HORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HORE

  17. Ble kjempefint! Du har enda mer nedbitte negler enn meg haha. så glad jeg ikke er den enste! Biter negler hele tiden og endelig klarte jeg å få lange negler men ofc så knakk en så beit jeg resten av dem! aah :p

  18. HORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HOREHORE HORE HORE HORE

  19. prøv å spray hårspray på neglene det funka på meg, fordi go negl går så fort bort men hår spray har den langvarige stygge smaken..

  20. Jeg har gått innpå minst 5 ganger de siste dagene og det er den samme overskriften enda.. 😛 Du ligger lenger nede på toplisten enn før. Nye toppbloggere er kommet inn i bildet også, du har konkuranse nå Therese.. Grunnen til at du forstatt er på top 5 er fordi at det er lesere som titter innom for å se om det er noe nytt hver dag. Ikke ta det for gitt

  21. Blei fint! Men hvordan er det når du tar dem av? Og er det sånn at du bare må kaste de med en gang de er tatt av? Eller kan du beholde de og bruke de på nytt igjen?

  22. Hadde vært utrolig hyggelig av deg om du kunne spredd budskapet om en person som trenger hjelp. Min lille nevø som blir 5 måneder den 20. november har allerede vært i gjennom mer enn du og jeg noen gang antageligvis må igjennom. Han har tilbrakt så og si hele livet sitt på sykehuset koblet opp til maskiner som holder han i live, som hjelper han å puste. Han har kjempet en evig tung kamp siden allerede før han ble født. Nixon Christopher er bare 5 måneder, men han har allerede rukket å oppleve hjertestans og åpen hjerteoperasjon. En operasjon han trengte for å kunne overleve, vokse opp og få en utdanning, venner, kjæreste, kanskje en dag egne barn. Han ligger nå til observasjon etter operasjonen, men det var en vellykket operasjon og han har allerede åpnet øynene sine.
   Det som gjør utrolig vondt er at de lever i USA, et land der helsen din faktisk ikke er første prioritet hos staten. Moren og faren til Nixon, som ikke er eldre enn 23 og 25 og som har en 4år gammel datter fra før av har gjeld til langt opp etter ørene. Den gjelden kommer ikke av at de har kjøpt seg ny bil eller nytt hus, skjemt bort datteren sin eller kjøpt det nyeste som er trendy i dagens samfunn. Gjelden er sykehusregninger som har hopet seg opp over fem måneder fordi man ikke ligger gratis på sykehus i USA slik som i Norge. Behandling koster enda mer enn en natt på sykehuset og er du så uheldig at du må opereres så kan du nesten regne med å ha gjeld resten av livet.
   Selv har jeg hjulpet de så mye som en 18år gammel student kan gjøre, så når dette ikke strakk til opprettet jeg ”The Nixon Christopher Fund” slik at andre som har lyst til å hjelpe kan gjøre det, slik at sykehus regningene kan minske litt så de har en ting mindre å bekymre seg over.
   Jeg hadde vært evig takknemlig om du kunne funnet det i deg å spre dette, du som har muligheten til å nå ut til så mange mennesker. Du ville ikke bare ha gjort en god gjerning, men du hadde hjulpet en familie som virkelig trenger det.
   http://www.gofundme.com/596km8
   https://www.facebook.com/groups/475442839243637/

  23. kanskje du bare skal slutte og blogge, nå som du er så voksen og sånn. Du blogger jo aldri, så du fortjener ikke å ligge på topplista 🙂 ;**

  24. Det ble kjempefint! Må for det første si at du ikke må bry deg om de stygge kommentarene om at “du aldri blogger lengre og ikke fortjener å ligge på topplista” og at “du har sunket så mye og fått konkurranse så du bør ta deg sammen” osv.. tror dere folk virkelig at alt hun bryr seg om er å ligge på topplista? Tviler på at hun blogger pga det, og dere kan ikke sitte og kreve at hun skal blogge hver dag og flere ganger om dagen, hun har jo tross alt et liv utenfor bloggen også! Noe det ikke virker som dere har, hvis dere sitter hjemme hele dagen og venter på et innlegg fra Therese.
   You go, Therese!
   Neglene ble kjempefine! Gjør det vondt å få på neglene? Er det det samme som å støpe på liksom, har hørt det er vondt..? Jeg “sliter” med akkurat det samme som deg, jeg biter negler og når jeg ikke får gjort det mer (når de er helt nedbitt og det bare gjør vondt) går jeg på huden.. Noe som er stygt, og jeg får sår på fingrene.. Derfor tenkte jeg på å legge på negler for å få de til å vokse også, har også merka at når jeg har fått satt på slike løsnegler man finner i butikken så biter jeg ikke fingrene heller når jeg har på de, men etterhvert tar jeg de av og biter igjen, noe jeg ikke kan få gjort med gelenegler ikkesant 😀 Håper på svar, digger deg og bloggen din! 😀

  25. greit nok at hun har et liv utenfor bloggen, men når hun først er på topplisa så krever/forventer leserne innlegg daglig omså annen hver dag men, hun bruker jo minst en uke før hun skriver innlegg osv.. og det syns ikke jeg er velfortjent plass på lista

  26. headeren på bloggen er DÅRLIG du har jo hatt den i snart ett fuckings år XD er kanskje derfor du ikke blogger så ofte lengre

  27. kremt’ host host !!! dere som skriver ” bla bla fortjener ikke ligge på topplista ,,,osv ” Fantastisk at dere ikke kan forstå at det er lesere/sidevisninger som gjør at hun ligger hvor hun er på lista… hun kan gjerne ikke blogge på flere måneder , men så lenge folk går inn på bloggen, så blir den der… get it ??
   Vil også fremheve trolig verdens mest ulogiske kommentar :
   ” headeren på bloggen er DÅRLIG du har jo hatt den i snart ett fuckings år XD er kanskje derfor du ikke blogger så ofte lengre ” ja jøss , det er nok helt sikkert derfor hun ikke blogger så ofte lengre, rett og slett fordi Headern er så DÅRLIG .. alle skjønner vel dette 🙂 headern min var faktisk så DÅRLIG at jeg ikke begynte å blogge i det hele tatt 🙂 tenk at hun har hatt den i ” ett FUCKINGS år ” altså i 1 helt år…. tenk det da, hatt en så dårlig header ett HELT år … Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde en dårlig header 🙂 Anonym : fortell oss hva en dritbra header er ? kansje hun trenger nettopp dine tips om en ny og dritbra header , send henne noen bilder 🙂

  28. Hi, if you want to have beautiful nails, in December I invite you to my neglsalong “Iwona” in Betzy Kjelsbergsvei 263 in Drammen. You will see that is worth it 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg