kjoler til jul/nyttår

(reklamelinker)

Hei kjære lesere!

Nå er vi i midten av november, og det er litt over en måned til julaften. Vi jenter kjøper jo gjerne ny kjole til julaften og nyttårsaften hvert år, så derfor tenkte jeg å vise noen (nøyaktig tretti, bare..) kjoler som passer til disse anledningene. Nå er det jo enda en liten stund til man trenger kjolen, men det beste er å være tidlig ute – da er man sikker på at den kommer fram i tide, at den passer og at man er fornøyd. Å bestille fra Nelly 2 uker før jul kan være litt risky, plutselig må du hive på deg fjorårets kjole allikavel.

Jeg har plukket ut mine favoritter. Jeg har valgt ut en del kjoler, og jeg har prøvd å fokusere litt på at de ikke skal være for drøye. De jeg liker aller best må være nr 3 og 5 på paljetter, nr 1 på lyse kjoler, nr 1 og 5 på blå kjoler, nr 2, 3 og 4 på sorte kjoler og nr 3 og 5 på maxikjoler.. Haha, har bare forelsket meg i 10 av kjolene. Skal uheldigvis klare å holde fingrene av fatet, for så mange kjoler har jeg virkelig ikke råd til. Syns forøvrig at de lange kjolene er ekstremt fine og mer enn brukbare til juletider, men det er ikke noe som kler meg. Jeg er så lav og hadde ikke følt meg komfortabel i en gulvlang kjole – føler det er mer for voksne.. Kanskje du passer det bedre? (Bildene under har jeg forresten brukt sikkert to timer på å redigere, skjønner ikke at jeg orket… nørd)

Alle festkjoler her & alle partysko her


♥    Nummer 1 her    ♥    Nummer 2 i her (sølv her, sort her)    ♥    Nummer 3 her    ♥    Nummer 4 her    ♥    Nummer 5 her    
 

♥    Nummer 1 her    ♥    Nummer 2 her (blå her & svart her)    ♥    Nummer 3 her (sort her)    
♥    Nummer 4 her (kremhvit her)    ♥    Nummer 5 her    
 

♥    Nummer 1 her    ♥    Nummer 2 her    ♥    Nummer 3 her (blå her & gul her)    ♥    Nummer 4 her    ♥    Nummer 5 her (blå her & svart her)
 

♥    Nummer 1 her (rød her, svart her)    ♥    Nummer 2 her (brun her)    ♥    Nummer 3 her (hvit her)    ♥
♥    Nummer 4 her (hvit her, grønn her, korall her)    ♥    Nummer 5 her    
 

♥   Nummer 1 her    ♥    Nummer 2 her    ♥    Nummer 3 her    ♥    Nummer 4 her    ♥    Nummer 5 her    


♥    Nummer 1 her    ♥    Nummer 2 her (champagne her)    ♥    Nummer 3 her (så fiiiin!!)    ♥   
♥    Nummer 4 her (blå, grønn, lilla, lysblå, nude, peach)    ♥    Nummer 5 her    

♥ Hvilken kjole syns du passer best til julaften, og hvilken til nyttårsaften? ♥
 

45 kommentarer

Siste innlegg