dreamextensions

(reklame)

Hei!

Som dere vet bruker jeg jo ikke extensions, jeg har ganske langt hår selv. Vil nødig slite enda mer på håret med clips, microringer eller keratin. Jeg har klart å spare såpass lenge at jeg er veldig påpasselig med å ikke skade håret unødvendig (utenom farging, men det må til, hehe). Jeg er egentlig ganske fornøyd med håret, men jeg syns aldri det er dumt med litt ekstra lengde og tykkelse. Fikk tilsendt en pakke med extensions, ikke hvilke som helst extensions – men Dreamextension.  

Dette er et hår som tar deg mindre enn 2 minutter å sette på, det er utrolig lettvint og det sliter ikke på håret slik som clips gjør. Du får en tykk remse med hår, som er festet til en tråd. Denne tråden legger du på hodet, og tar litt av ditt eget hår over – vips, så er du ferdig. Til tross for at det bare henger i en tråd, så sitter håret utrolig godt på hodet. Jeg har enda ikke opplevd at det har falt av. De hadde ikke min farge, men jeg tok en litt rødlig brunfarge for å skape litt spill i håret mitt samtidig som det ble tykkere og fikk litt ekstra lengde. Jeg har prøvd dette håret før, men jeg føler at jeg fikk det bedre til denne gangen og at resultatet ble mye finere. Det er syntetisk, men utrolig god kvalitet (mykt, glansfullt, fyldig og floker seg ikke lett)


Det kommer i en oppbevaringsveske som bevarer håret når du ikke bruker det

Slik setter du på Dreamextension:

1. Dette er håret før du har satt det på. Du holder enkelt og greit i tråden og gjør det klart. 2. Legg tråden ca midt på hodet øverst, slik at tråden går bak ørene. Når du har gjort dette, tar du noe tynt og drar fram litt av ditt eget hår. 3. Ta ditt eget hår som du nettopp dro fram, og legg det over tråden. 4. Slik ser det ut når du er ferdig – tråden vises ikke i det hele tatt. 


Mitt er slett, men de selger også med fall og krøller. De har mange forskjellige farger.  Her kan du finne dine Dreamextension‘s. Nå har de også 20% på hele butikken, så om du er på utkikk etter julegaver til venninner eller fyldigere og lengre hår til julen passer jo det perfekt 🙂

26 kommentarer

Siste innlegg