dreamextensions

(reklame)

Hei!

Som dere vet bruker jeg jo ikke extensions, jeg har ganske langt hår selv. Vil nødig slite enda mer på håret med clips, microringer eller keratin. Jeg har klart å spare såpass lenge at jeg er veldig påpasselig med å ikke skade håret unødvendig (utenom farging, men det må til, hehe). Jeg er egentlig ganske fornøyd med håret, men jeg syns aldri det er dumt med litt ekstra lengde og tykkelse. Fikk tilsendt en pakke med extensions, ikke hvilke som helst extensions – men Dreamextension.  

Dette er et hår som tar deg mindre enn 2 minutter å sette på, det er utrolig lettvint og det sliter ikke på håret slik som clips gjør. Du får en tykk remse med hår, som er festet til en tråd. Denne tråden legger du på hodet, og tar litt av ditt eget hår over – vips, så er du ferdig. Til tross for at det bare henger i en tråd, så sitter håret utrolig godt på hodet. Jeg har enda ikke opplevd at det har falt av. De hadde ikke min farge, men jeg tok en litt rødlig brunfarge for å skape litt spill i håret mitt samtidig som det ble tykkere og fikk litt ekstra lengde. Jeg har prøvd dette håret før, men jeg føler at jeg fikk det bedre til denne gangen og at resultatet ble mye finere. Det er syntetisk, men utrolig god kvalitet (mykt, glansfullt, fyldig og floker seg ikke lett)


Det kommer i en oppbevaringsveske som bevarer håret når du ikke bruker det

Slik setter du på Dreamextension:

1. Dette er håret før du har satt det på. Du holder enkelt og greit i tråden og gjør det klart. 2. Legg tråden ca midt på hodet øverst, slik at tråden går bak ørene. Når du har gjort dette, tar du noe tynt og drar fram litt av ditt eget hår. 3. Ta ditt eget hår som du nettopp dro fram, og legg det over tråden. 4. Slik ser det ut når du er ferdig – tråden vises ikke i det hele tatt. 


Mitt er slett, men de selger også med fall og krøller. De har mange forskjellige farger.  Her kan du finne dine Dreamextension‘s. Nå har de også 20% på hele butikken, så om du er på utkikk etter julegaver til venninner eller fyldigere og lengre hår til julen passer jo det perfekt 🙂

26 kommentarer
  1. Du burde ikke bruke extensions, du som har så perfekt hår! Du var mye finere uten… og det tror jeg dy synes selv også, men skjønner det det er fristende med sponsede produkter

  2. Tusentakk for dette gode tipset!! Kommer til å kjøpe med engang :))
   Men jeg forstår ikke helt hvordan man skal kjøpe dem… Elle rettere sakt forstår meg ikke helt på systemet med fakturaen og alt det, og om det et nor spesielt jeg må gjøre?
   Hadde blitt såå glad om du kunne ha hjulpet meg me dette!
   [email protected]

  3. Jeg kjøpte dette håret sist du anbefalte det og det var seriøst det dårligste håret jeg noen gang har testet! Floka seg med gang og når jeg skulle bytte det tok det over 30dager før jeg fikk pengene tilbake! Utrolig dårlig service..
   Madeleine

  4. Madeleine: Hei Madeleine!

   Det var dumt å høre. Sist gang jeg skrev om håret hadde de en produksjonsfeil som gjorde at tråden var for kort. Jeg fikk nytt hår nå og syns det var betydelig mye bedre 🙂

  5. Hei, Madeleine:-) synd å høre at du var misfornøyd med håret. Men som du vet så var 60cm håret en feilproduksjon hvor kvaliteten var litt dårligere enn 40cm. Dette står også tydelig på bestillingssiden, hvor det også står at det ikke er noen returrett på det. Det er derfor vi selger det så billig. Men selv om ikke håret har samme høye kvalitet enn vår 40cm, er det fremdeles veldig bra og kan brukes i mange måneder med riktig behandling. Man må huske på at håret er 60cm og det kan floke seg lettere da enn kortere hår. Selv om det ikke er noen returrett på 60cm valgte vi allikevel å gi deg pengene tilbake.

  6. Mitt er dessverre veldig dårlig :c jeg ble sponset med dette produktet rett etter at dem hadde startet opp. man ser jo langt vei at det er extensions.. Og passer ikke inn på hodet mitt heller :p dårlig. Skal ha clips fra Luxushair,passer iallfall mitt hår. Og er ikke plastisk,noe som syns!

  7. Da må jeg bare si at jeg kjøpte det for over 1år siden, betalte fullpris og nei jeg visste ikke at dette var produksjonsfeil, for det sto det sto ingenting om. Så dere var pliktig til å gi meg penger tilbake innen angrefristen.
   Håret var jo ikke det eneste å klage på da det tok evigheter å få svar fra dere når det gjaldt retur.
   Madeleine

  8. Helene,
   Jo da, det er angrefrist på alle våre produkter, men ikke 60cm lengden.
   Men på 40,6 cm extension og alt annet i butikken er det selvfølgelig vanlig angrefrist 🙂

  9. Venninnen min har brukt det, og jeg har prøvd det selv. Ikke å anbefale med tanke på at det ikke sitter så godt, det henger jo tross alt bare i en tråd. I tillegg til at ‘tråden’ syns veldig så du bør bruke hårbøyle, bandana osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg