RUStelefonen’s julekalender

Hei!

Jeg vil gjerne tipse dere om en super julekalender hvor dere kan vinne utrolig fete premier hver dag. I dag for eksempel kan man vinne Canon EOS 100 D. Dette er en julekalender RUStelefonen har arrangert. HER deler de ut permier til en verdi av utrolige 75.000,- gjennom hele adventstiden! Dette er premier som er dyrere enn alle julegaver jeg noen gang har fått, så de skal ha stor skryt for å ha klart å stelle i stand dette. For å delta i kalenderen, liker man RUStelefonen sin Facebook-side her, hvor en ny luke åpnes hver dag og man svarer på et enkelt spørsmål for å være med i trekningen. Jeg selv skal delta, så får jeg bare krysse fingrene for at jeg vinner noe – og også at noen av mine lesere kanskje stikker av med noen fete premier nå i julen!

Her kan du se noen av premiene som dukker opp i kalenderen (det vil også deles ut iPhone 5S & iPad Mini med retinaskjerm):

RUStelefonen er en gratis tjeneste for alle som har spørsmål om rus. Du er helt anonym, så du trenger ikke bekymre deg for at noen skal vite hvem du er. Du kan ringe RUStelefonen alle hverdager mellom kl. 10 og 16 (21.00 på onsdager) på 08588 eller chatte med de her alle hverdager mellom 14 og 17. Synes dette er en fantastisk tjeneste, da det er mange som kanskje sliter med rus, eller har mye spørsmål vedrørende dette. “Ingen pekefingre, bare svar på det du lurer på om rus!” er slagordet deres 🙂

21 kommentarer

Siste innlegg