Supersalg med stor S

(affiliatelinker)

Nå har Nelly tidenes julesalg, og du finner det HER. For å få tilgang til salget, skriv koden FBVIP. Her inne finner du en haug med varer med opp til 70% rabatt, tror faktisk de har rundt 5000 – 6000 varer her inne. Jeg har funnet fram masse fint, og skulle så gjerne ønske jeg kunne bestille alt jeg fikk lyst på – men som dere vet sparer jeg penger. Håper iallefall noen av dere finner noe fint.

Noen av tingene jeg fant:

grå kjole her, hvit kjole her, sort kjole her


blå kjole her, korall kjole her, sort kjole her


paljettkjole her, leopardkjole her, rosa kjole her


blå kjole her, beige kjole her, sort kjole her


rosa blonder her, beige her, rosa her

 
blå kjole her, sort kjole her, mørkblå kjole her


kremfarget kjole her, grønn kjole her, blå kjole her

12 kommentarer
  1. Synes det er kjempe bra og inspirerende at du legger ut linker av fine kjoler ovs.. Mdn på nelly er det bare små størrelser. Kunne du engang gå inn på zalando eller cellbes å plukke ut hva du synes er fint? På de sidene er det store størrelser som passer litt større damer. Hadde vært kult om du engang kunne skrevet om gutteklær.

  2. Enig med kommentaren over meg. Du liker jo kun kjoler som spiller på sex, synes du ikke lange kjoler er fint? Gjesper her, du skriver til og med ikke at dette er sponsing noe det må være. Isåfall må du ha kjedet deg sykt. Kommentaren over meg = priceless!

  3. Elsker bloggen din Therese! Mangen av kjolene var pene å jeg har nettop bestilt en kjole på nelly visst du vil se den , gå på pc’en søk på nelly , så finner du en søke rute så søker du på ” Andrea dress ” den er i fargen orange/peach , og eg er kjempe fornøyd med den , god jul og godt nytt år !! Håper du snart får den tingen du har ventet så lenge på i posten 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg