tjen penger på shopping

/ reklame

Hei!

Jeg vil gjerne tipse dere om noe som kan være utrolig nyttig for dere som handler mye på nett. Man kan nemlig tjene penger på å shoppe – KickBack.no gir deg muligheten til å få penger tilbake i form av cashback når du handler i over 200 kjente nettbutikker som ASOS, Zalando, Nelly, Boozt, Blush, BliVakker, Hotels.com osv. Om du for eksempel handler for 1000 kroner hos Boozt, får du 13% av det du handler for tilbake etter kjøpet – HVER gang. Det vil si at om du handler 3 ganger på Boozt for denne summen har du tjent deg ca 400 kroner. 

KickBack er utrolig enkelt å bruke, det er helt trygt og alt du behøver å gjøre er å registrere deg (gratis) og deretter gå innom KickBack.no og klikke deg inn til din favorittbutikk når du skal handle. Prisen i butikken er den samme, men etter at du har kjøpt får du penger inn på din konto hos KickBack. Disse pengene får du utbetalt rett til din bankkonto en gang i måneden. Du sparer med andre ord masse penger hver eneste gang du handler på nett i alle de butikkene KickBack samarbeider med. 

Du tenker kanskje at dette er for godt til å være sant, at det bare er lureri? Da tar du heldigvis feil, for KickBack er 100% seriøst. De er eid av Schibsted som eier FINN, VG, Aftenposten og mange andre seriøse selskaper. Det er ingenting å tape på å bli med, du tjener faktisk på det. En annen god ide er å tipse dine foreldre om KickBack, på den måten kan de handle på din konto når de kjøper dyre ting – gratis lommepenger til deg! Du kan også tjene penger på å verve andre til KickBack. Du får da faktisk 10% av det dine venner tjener på KickBack og det kan fort bli mye penger. For å verve venner, trykker du på «Inviter venner» når du er logger inn på KicBack. 

De har også laget en smart tjeneste de kaller for «Vindusshopping» hvor du kan søke gjennom mer enn 1 million produkter og finne masse inspirasjon. Om du for eksempel er ute etter en blå kjole, så kan du søke etter det og de søker gjennom alle blå kjoler i massevis av forskjellige butikker. På denne måten blir det veldig lett å finne alt for mye fint man må ha 😉

81 kommentarer
  1. reklame, reklame, reklame,reklame,reklame….er SÅÅÅ lei reklame på bloggen din. Du burde ikke kalle deg blogger lenger, fint lite å komme med unntatt kjedelig reklame!

  2. Kickback suger! Registerer kanskje 1/3 av kjøpene mine selv om jeg er sykt nøye på å innpå før jeg handler.

  3. Kickback er fantastisk! Jeg har brukt kickback i nesten et år og har fått over 1000 kroner tilbake på ting jeg ville kjøpt uansett. Digger det! Eneste som er vanskelig å huske er å gå innom kickback før man shopper.

  4. Dette er da ikke å TJENE penger. Kanskje ikke så rart at du har det vanskelig økonomisk når du tror man tjener penger på å bruke penger.

  5. kan du ikke lage et innlegg der du skriver og forteller om morsomme ting du gjor/regler du brøyt når du va 15-17 år? sneik deg ut, drikking, politi osv? 🙂

  6. vel… man sparer vel ikke akkurat penger, på å bruke penger 🙂 meeeen….
   Jeg er flink til å spare og er ganske kritisk til sånne ting, fordi man ofte ender opp med å kjøpe mer enn man planla fordi man ønsker å “spare” på det.
   De argumenteres med at: “ja, men hvis du allikevel skulle handle på nettet, så kan man jo like så godt spare ved å kjøpe gjennom kickback”, men jeg er ganske sikker på at man ender opp med å falle for et reklamestunt istedet for å gjøre en god deal.

  7. Hei!
   Til dere som sier at Kickback ikke registrerer kjøpene deres; dere må installere toolbaren fra kickback. Denne gjør at det kommer frem en linje øverst på skjermen for å minne deg på å registrere dere før dere fullfører kjøpet. Har selv hatt litt problemer, men hvis et kjøp ikke blir registrert, så tar dere lett kontakt med kundeservice, hvor du bare sender inn ordrebekreftelsen på kjøpet, så skal alt være iorden. Vær ops på at flere butikker bruker LANG tid på å registrere kjøp- noen bruker opptil 180 dager på dette.

  8. synd at du og marius er over…trodde dere var lykkelige sammen! hvis han ikke er fornøyd med deg så vet jeg ikke hva han leter etter 🙁

  9. Farger du håret ofte?:-) jeg sliter nemlig med å få rødfargen til å sette seg skikkelig i håret.
   Må farge det veeldig ofte for å vedlikeholde fargen, selv om håret er bleket ned noen nyanser først.
   Blir dyrt hvis man må dra til frisøren å vedlikeholde fargen hver 2-3 uke!

  10. kan du fortelle litt om hvordan håret ditt er så sunt etter all farging og bleiking?:) takk på forhond.

  11. man tjener ikke penger på shopping uansett hvordan man vrir og vender på det. Det var det dummeste utsagnet jeg har lest i dag .

  12. Du skriver : Om du for eksempel handler for 1000 kroner hos Boozt, får du 13% av det du handler for tilbake etter kjøpet – HVER gang. Det vil si at om du handler 3 ganger på Boozt for denne summen har du tjent deg ca 400 kroner.
   er det ikke bedre og IKKE handle på boozt å spare de pengene i stedet for å la naiviteten styre og du blakker deg på unødig shopping?

  13. Du skriver jo bare masse reklamer hele tiden.. Vi er jo leserne dine fordi vi liker å lese om DEG 🙂 Vær så snill å ikke skriv så mye om anbefalte produkter og at det er bra å kjøpe så mye ting og tang.. Det er ikke sunt for de faste leserne dine!.. Dette var jo gratis da, men det fikk meg til å tenke på hvor mye reklame som alltid dukker opp på bloggen din når jeg leser den.. :/ Ellers digger jeg deg (y)

  14. Lol Linn…lek heller med vennene dine hvis du har? Å krangle med TCMN om dette er tull. Hun får betalt for å legge ut reklame osv.

  15. Det er jo selvfølgelig ikke som å “tjene penger på shopping”. Haha. Det er jo bare en annen ordning for å gi rabatt på et produkt. Rundlurt! 🙂

  16. For å tjene på noe som helst når det gjelder shopping, så må du kutte ned på bruket og heller legge av penger på forhånd og spare opp, er slik du tjener på shopping!! Er jo bare helt sykt at du, som faktisk har økonomiske problemer, anbefaler dette!

  17. Man tjener vel mest på og la være og shoppe hele tiden?? Det går bare ikke an og gjøre det støtt og stadig!!

  18. Må bare takke deg for at du blogger, og tipse deg om å ha et litt avansert passord på blogsoft 🙂 Min blogg ble hacket i går kveld, og det er ikke noe jeg unner noen! Heldigvis koste jeg med med å lese bloggen din da min var nede 🙂
   Uansett, pass på å ha et litt avansert passord, ønsker ikke at bloggen din skal bli hacket<3 Vil ikke at inspirasjonskilden min skal forsvinne!

  19. Veldig enig med Lina, skole og reklame er veldig lite spennede, det er liksom noe vi alle må delta i hele dagen selv også, så det hadde vært fint om du kunne skrive om noe annet ^^

  20. jeg skjønner ikke hvorfor du er på topplista. virkerlig ikke! du blogger om piss som du selv sikkert ikke bryr deg om. slutt å blogg eller kom med noe bedre. i over et år nå har du blogget såå syyykt dårlig! håper du tar dette som et tips. syns du er en utrolig søt og kul jente. men rett skal være rett 😉

  21. Den eneste som tjener penger her er deg, ikke prøv å komme her å påstå at det er så lurt for oss, når de pengene går rett i lomma di. + du blogger bare om dritt

  22. Di som trur på dette er bare dumme haha lol ;D Du har blitt dårlig til å blogge om dagen therese! :/

  23. For sikkert 3 år siden, fikk du samt 200-300 kommentarer på innleggene dine. Hvor For du ikke det mere ? :p

  24. Det er jo ikke hennes feil at hu fremdeles ligger på topplista! Folk klikker seg jo inn på bloggen hennes:P Hu kan jo ikke no for det! Haha, latterlig dumt å si!

  25. Jeg liker ikke at det går så lang tid mellom hver gang du blogger.. Liker å lese de nye innleggene dine 🙂
   Men jeg har et spørsmål, er du fortsatt sammen med kjæresten din ? 😉

  26. Heei skjønne du! Jeg har akkurat startet opp på eget domene, og lurte på om du kan hjelpe meg med et par ting, eller om du kjenner noen som kan hjelpe meg? Har søkt rundt på nettet men finner ikke ut noenting.. Siden du er et av mine forbilder tenkte jeg å spørre deg 🙂
   Ha en kjempe fin onsdag videre forresten!

  27. når du skriver reklame innlegg, er det da egene meninger eller det det som det du reklamerer for har bedt deg skrive? veldig fint om du kunne skrevet om det er egene meninger eller ikke 🙂

  28. kan du være så snill å legge ut ett innlegg om hvordan man filmer og redigerer til en spm runde på video? jeg klarer det ikke selv å trenger virkelig hjelp! elsker bloggen din forresten!

  29. Hei du!
   Jeg er ei jente på 18 år som lurer på hvor mange merker man kan gå med samtidig? Jeg har MK veske, Daniel W klokke og mange Gant skjorter. Kan jeg ha på alt samtidig eller blir det litt mye?
   Lag gjerne et eget innlegg om dette, du som har så mye dyre merkeklær 🙂

  30. Hei der!
   Har holdt på med blogging en liten stund, men synes at uansett hva jeg gjør, og selv om jeg bruker god tid på innleggene mine så er det noe som ikke stemmer. Det kan hende at det er bloggdesignet, eller skriften, eller at jeg bare ikke klarer å gjøre det ryddig nok, men jeg klarer ikke se det. Det kan hende at jeg har sett meg litt blind på alle feilene mine, så jeg hadde satt pris på om du hadde stukket innom bloggen og bare sjekket ut forsiden.
   Vil avslutte med å si at bloggen din er utrolig hjelpsom. Finner ting jeg ikke hadde tenkt på selv her. Takk!

  31. Eneste grunn til at du fortsatt er på topplista er at folk går inn her for å se etter nye innlegg. Som ikke finnes. Så du er jævlig ufortjent på topplista, og du soper inn kroner uten å gjøre en dritt for det. Føles godt, sant? Fy faan! Du tjener penger på å skuffe leserne dine. Motbydelig!!!

  32. Du er seriøst latterlig. Blogger sjelden,og de få gangene du gjør det så er det reklame. Serisøt,bare legg ned! Ikke rart Marius falt for Ida isted. Du er jo så usedvanlig fjern i toppetasjen!!

  33. Så sykt tragisk av dere å skrive at hu blogger om for mye reklame greier, hu blogger jo nesten ikke reklame i det hele tatt. Om dere vil hakke ned på folk som faktisk blogger om reklame 24/7 så gå heller inn på Erica Kvam (l0ve) sin blogg der hvert andre innlegg handler om reklame. Dette her er ingenting i forhold til de fleste andre 🙂 I vert fall reklamerer Therese om ting som faktisk er nyttig.

  34. kunne du lage en video elno der du hviser hvordan det fungerer, fikk det ikke helt til tror jeg hehe 🙂

  35. Jeg respekterer at du ikke blogger hver dag, men nå er det en uke siden i morgen.
   Håper du kan blogge snart;)

  36. hvis bare folk slutter å besøke bloggen hennes så kanskje hun fatter poenget. la henne dale litt ned på lista!

  37. Nå må alle dere kritiske idioter smelle igjen brødsaksa. Om hun ikke har det bra i privatlivet sitt synes jeg dere skal respektere dette litt og la henne ligge. Dere må ikke klage på at hun ligger på topplisten, når det faktisk er dere selv som gir henne lesertall. Idiotisk på toppnivå? Gud bedre, det er tragisk å lese mange av kommentarene oppigjennom her. Blir dere ikke flaue over dere selv når sjalusien lyser igjennom dere så mye at dere ikke klarer å holde negativiteten inni dere? Lykke til med livene deres, det trenger dere virkelig.

  38. Herregud og fader for et idiotisk utsagn. “Tjen penger på å shoppe” – ingen kan TJENE penger på å shoppe, derimot kan man spare visse beløp ut i fra hvor mye man shopper for. Det er stor forskjell på å tjene penger og spare penger, skremmende hvordan du bidrar til å lure unge folk på denne måten.

  39. Jeg er helt avhengi av å kjøpe ting på nettet, så dette virket veldig smart for meg! 13% er kanskje ikke så mye, men det blir jo det i lengden 🙂 Men, jeg lurer på en ting, må man betale skatt på disse pengene man tjener? Du gikk jo selv på en skattesmell, og det er det jeg prøver å unngå..
   Håper ting blir bedre for deg, therese! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg