“kjærlighetssorg”

God kveld ♥

Denne søndagskvelden har jeg tilbringt forran TV’en med smeltet sjokolade, frukt og potetgull. Litt me-time er viktig i hverdagen, og hvilken annen dag en søndag er ikke perfekt for dette? For et par uker siden gikk et program på TV, Justin Bieber: All Around The World. Hadde ikke tid til å se det, så jeg satte det på opptak. Har helt glemt av at jeg hadde det, så i kveld fant jeg ut at jeg skulle se programmet. Noe jeg angrer dypt på… Når skal jeg lære? Hver gang jeg ser på programmer og ting om Justin Bieber, så får jeg så sinnsykt “kjærlighetssorg” fordi jeg vet at jeg aldri blir å få møte han og bli sammen med han. Nå kommer jeg til å være deppa i flere dager siden jeg absolutt måtte pine meg selv gjennom programmet – why God, WHY? Akkurat det samme skjedde etter jeg så Never Say Never på kino, haha.. Verste ukene i mitt liv i etterkant av filmen 🙁 Han er fin, han synger så fint, øynene, smilet og alt. Ikke verdens største, men ansiktet og stemmen veier opp for alt det andre! Jeg elsker også at han har blitt litt “bad” den siste tiden, selv om det var litt vel mye bad behaviour og arroganse i de videoene TMZ postet.. 


Kan han gi faen liksom? Mmmm… ♥


Noen som så på programmet når det gikk, eller har sett det fra før?

49 kommentarer
  1. hvis du liker cry-baby, narkis, vulgær og falsk gutt… så er han alle de tingene.. two-faced phony blir han kalt.

  2. du videoene som har gått rundt på mettet som varer i 2 minutter er bullshit! se hele intervjuet så får du se at du terget han opp til å være drittsekk! 🙂 det ekte intervjuet varer i en halv time!
   Jeg skjønner godt at han blir lei av all dritten, hadde sikkert blitt sånn selv om jeg hadde vært i hans situasjon!
   elsker også badboyen Justin! haha, vi jenter ass, liker de som er litt “slemme” 😀

  3. Huff, noe så dumt. Tenk å ha kjærlighetssorg over en kjendis. beviser bare at du er fullstendig på jordet. 🙂
   Unnskyld uttrykket altså, det er strengt tatt ikke din feil. Er man betatt så er man betatt. Men å være forelska i en kjendis? Det blir liksom LITT for dumt.

  4. Helt enig med deg, han er bare så $/(/$(/ perfekt.. Kan jeg bruke det ordet? Hehee, jeg blir også litt fortapt i han når jeg ser han på YouTube, i filmene hans og på TV. Herregud da.. Det er ikke lett å komme videre når han står der i bar overkropp og smiler til deg.. Digger at du viser ‘verden’ at du er Belieber. Er ikke mange som tørr det..
   Beliebers ftw! ;*

  5. Når de filmer fra Norge så filmer de to jenter som sitter på tuppen av en båt, og også at de kommer i land og tar han i hånden og prater med han, det er meg og venninnen min woho

  6. Ikke stol på Tmz.. Ikke på media i det hele tatt. Dem legger ut så mye fake og overdriver absolutt ALT for å få det til å se spennende ut

  7. de finnes da hundre tusen finere sötere gutter som han som respekterer mennesker mere, er hyggeligere etc……………….han fikk bare sjangsen til ó vise seg, hvar pó god sted i god tid,

  8. Føler med deg… 🙁 det er sånn seriøst fælt! Kan liksom ikke gjøre noe med det heller :/ Hahah vi kan ”slite ” sammen:D

  9. har sett det mange ganger før, ligger på youtube også om jeg ikke tar helt feil. han er så perfekt, var omtrent deprimert i sikkert 3 måneder etter konserten.. jaja får håpe han kommer tilbake snart:)

  10. JB er bare en bortskjemt drittunge som er heldig med stemmen og utseendet. Få personer som virker mer arrogant enn det krapylet der..

  11. Huff.. Justin Bieber.. tvers gjennom drittsekk/drittunge spør du meg. Han var så “søt og uskyldig” før.. også skal han ødelegge alt ved å dope seg ned, lage bråk, fyllekjøre og være tvers gjennom arrogant drittsekk på tv. Nei, verden hadde nok vært et bedre sted om han ikke var kjent, ass 🙂

  12. Er heeeelt enig med deg når det gjelder Justin! Har ikke sett det programmet nettopp fordi jeg vil spare meg de ukene med kjærlighetssorg..

  13. Modig av deg å dele det! Jeg tenker også slik om en amerikansk artist. Men vi er nok langt ifra alene om å føle det slik, heldigvis. Det var den lille trøsten jeg hadde å komme med, haha.

  14. Justin er fanatstisk han har dumme perioder der han kan gj;re dumme ting, han har jo ikke akuratt ett perfkt liv som andre tenker..
   han er veldig deilig hehehe

  15. Har sett filmen ja og det er akkurat sånn med meg også! Kjenner jeg får litt vondt i hjertet bare av å lese dette og se bildene av han.

  16. Du er så ufattelig pen Therese! Jeg elsker bloggen din og har nå vært fastleser lenge.. <3 Nydelige klær <3
   Alle sammen; jeg har spørsmålsrunde på bloggen min og absolutt alle spørsmål foruten tullespørsmål vil bli besvart om et par dager <3 Håper noen av dere sender inn spørsmål så jeg kan svare, vil gjerne svare på alt dere lurer på! Kommer til å dele sprørmålsrunden i kategorier. For eksempel, om noen stiller spørsmål ang. selvskading/kutting, ting jeg liker eller ikke liker, hobby, da jeg var på topplisten etc.. så vil disse bli lagt under forskjellige kategorier. Håper dere fleste sender inn spørsmål. Ha en fin kveld videre alle sammen! Deg også Therese! <3

  17. Anonym: Når ho sa at han ikke var den største fyren, var det vel høyden hun siktet til, tenker jeg..
   Og jeg skjønner godt hva du mener, Therese! Var ikke så fan egentlig før han ble bad, liker han mye bedre sånn. Han er menneskelig, alle kan gjøre feil. Og deilig er han og!

  18. Studerer i London . Han feiret bursdagen her i fjord, det var gøy å krysse av bucket listen min , var på samme nattklubb som han 3 dager til , det var veldig tilfeldig faktisk . dør litt av å tenke på det !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg