fra ebay

 •   

(inneholder affiliatelenker) Hei!

Jeg er faktisk så og si nettopp ferdig på skolen. I dag hadde vi extensionkurs, så jeg valgte å gjøre meg ferdig med påsettingen av extensions på modellen min før jeg dro hjem. Det tok sin tid, tror vi begynte rundt 12.30 og var ferdig nærmere 18. Det ble veldig fint og “kunden” var fornøyd, så da er jeg også fornøyd. Jeg har vondt i ryggen, jeg har ikke spist frokost enda og jeg har masse skolearbeid jeg burde gjøre – men her sitter jeg og blogger.. Prioriteringer ♥

Før jeg viser dere det jeg kjøpte meg på eBay, vil jeg tipse dere om supersalg på NELLY, nemlig Mid Season Sale. De har MINST 50% på en mengde varer – blant annet 633 festkjoler, 200 bikinier, 420 gensere, 234 jeans, 303 smykker, 56 vesker og maaasse mer. Salget startet i dag klokken 12, så det er enda mye igjen. Det er lukket fram til det åpner for alle i morgen, men dere får nå en kode av meg som dere kan bruke for å få tilgang til salget allerede i dag!

HER finner dere salget, og koden er “MIDSALEVIP” 

Så over til det jeg har bestilt fra eBay, jeg har ikke fått alle pakkene enda. Jeg mangler et par sko og noen småting, men det kan jeg bare vise dere når jeg får det! Sååå here you go:

verdens søteste Hello Kitty-cap til nøkkelen!!!


UGG’s med sløyfe, har hatt lyst på de så lenge at jeg måtte bare.. hihi! rosa selvfølgelig 


to sett med sminkekoster og tre sminkepaletter. en med concealere (dårlig), en med pudder (dårlig/ok) og en med blush (ok) 🙂


pelsvest (røyter nå jævlig), chilleklær og løsvipper

♥ ditt beste kjøp fra eBay?

  1. Hvorfor merker du ikke innlegg med lenker du enten får betalt for eller får kommisjon fra? Det bryter blant annet markedsføringsloven, Therese.. Du skal opplyse om det!

  2. Hei stor fan! Kortid skal du bytte header for du har jo ikkje rødt hår lenger 🙂 elsker bloggen din uansett om du blogger eller ikkje! ♥

  3. Hei, du som kommenterte om at hun bryter markedsføringsloven, er tydeligvis ikke så veldig god til å lese. Hvis du ser oppe i det venstre hjørnet av innlegget før all teksten, så har hun skrevet at dette er ett innlegg med affiliatelenker. Hvis du som tror du er så flink på markedsføringsloven, og kan tydeligvis mye om dette, burde du vite at dette er en form for markedsføring der en nettbasert forretning belønner en samarbeidspartnere for besøkende eller kunder som formidles til forretningen gjennom nettsiden.
   Så du burde vell sjekke visse ting før du anklager folk på dårlig grunnlag!

  4. Har nesten likt kostesett, bare litt mindre☺ det beste kjøpet var vel bobbi brown koster og bare minerals koster og pudder☺ (som eg dessverre fikk kviser av)

  5. Mitt beste kjøp fra ebay er en mascara som herer “love alpha”
   Den inneholder små “hår”, eller hva man skal kalle det, og er helt sykt bra!

  6. Mitt beste kjøp fra eBay må være noe elektroniske greier, akkurat hva er jeg usikker på. Kanskje en lader-adapter til telefonen min, hehe 🙂
   Jeg elsker og hater eBay, jeg handler der helt til jeg blir blakk…

  7. Har kjøpt mye smykker, ringer, klokker, sminkebørster, iphone-deksler, vesker, lommebøker osv der 🙂

  8. noen som vet om det er “tryggt” å kjøpe Abercrombie, Juicy Couture, Hollister, Ralph Laurend OSV på Ebay, har funnet noe fint, men er litt redd for å få tilsendt superfakeklær i posten, så er litt skeptisk. Noen som har efaring med kjøp av merkeklær på Ebay? Noe man burde se/spørre etter for man bestiller? Tusen takk.

  9. Leit at du ikke ble 100% fornøyd med alt som ble kjøpt. Men aww den kitty-cap’n var kjempe søt! Hva syntes du om sminkekostene?
   Ha en flott kveld videre!:)

  10. Har ikke handlet så mye derifra enda, men har vel vært stort sett fornøyd med de småtingene jeg har bestilt derifra 🙂 Fikk lyst til å kikke mere der nå, lenge siden jeg har handlet derifra.. hehe

  11. Mitt beste kjøp fra eBay er uten tvil helt vanlige luer (beanies) i alle mulige farger. Supergod kvalitet, kun 11-12 kr per lue og gratis frakt. Det tok riktignok 4-6 uker før de kom, men jeg har brukt dem flittig uten at de har begynt å nuppe eller gå i stykker. Sitter så deilig på hodet, haha 🙂 Så de luene er jeg fornøyd med!

  12. Handler på ebay så og si hele tiden.
   Har kjøpt alt fra sko og klær til kjøkkenutstyr.
   Vanskelig å si mitt beste kjøp, for jeg er alltid kritisk til hva det står i infofelt, så alle mine kjøp er jeg fornøyd med 🙂

  13. Hei! Har aldri handlet på ebay før, men lurer på om jeg skal gjøre det snart! Har veldig lyst på flere løsvipper par, har du lik til ebaysiden med løsvipper?

  14. syns det er en smule trist at du kjøper sko fra ugg da det har vært sinnsykt mye om det, og de fleste vet at dyrene ikke har det bra og blir avla på for mye. pels er jeg heller ingen fan av men det er bare min mening og folk må få bestemme selv, men tenker mest på uggsa.

  15. Mitt beste ebaykjøp er en rosa sommerkjole med hvite prikker på. Så de hadde helt lik på Sheinside til 200 kr, jeg betalte 80 kr.
   Og så kjøpte jeg ett pent glitterdeksel på ebay, og i helgen gikk jeg på CMYK og så det samme dekselet til 200 kr. Jeg betalte 30 kr for det på ebay.
   Jeg kjøper også sminke i ekte merker der som jeg er veldig fornøyd med. Leppestifter, og sminkekoster fra Guerlain. Jeg er flink på ebay, så jeg klarer å finne ekte merker.

  16. Hvis du skal ha kvalitet på koster, kjøp Real Techniques koster eller Sigma koster (MAC sine er også veldig bra, hvertfall Duo Fiber kostene) 🙂 Sjekk ut beauty youtubere; Agnes Lovise Haugen, Amelia Liana, Carli Bybel, Carrie Rad, missglamorazzi, Celina Karina Myhra, ciaoobellaxo, Dulce Candy. Fleur DeForce, gossmakeupchat, grav3yardgirl, itsjudytime, Kandee Johnson, kellylovesbeauty1, Lauren Curtis, MakeupbyMandy24, Maria Sanni, Miriam Lie, miss budget beauty, MissMeghanMakeup, Nicole Guerriero, Sanne Skar, Shaaanxo, Sprinkleofglitter, Zoella, SweetKblog, Tanya Burr, WhatWouldLizzyDo <-- Anbefaler deg å ta tid å se igjennom videoene til disse, mange er makeup artister etc, og anbefaler produkter som bare det! :-))

  17. jeg lurer på noe, har aldri bestilt fra ebay før men hva koster frakten? Eller er d sånn at når du handler får over 200 blir det dyr frakt og under er dn ikke så dyr? Ville bare ha et svar på d 🙂

  18. vil bare si at jeg liker bloggen din kjemmpe godt, men er det noe jeg ikke liker med den/deg er det respekten din får dyr! eks:uggs
   vet du er allergiker og sånn men det er jeg også (allergisk mot pels dyr, parfyme, polen, osv) men jeg bruker fortsatt ikke ting som er testet på dyr å det ville ikke fallt meg inn å kjøpe uggs!
   men det er ditt liv/din blogg så du får vell bare gjøre hva du vill.
   som sakt elsker bloggen din<3

  19. Hvis sminken er bra Kina, kan det inneholde farlige stoffer som arsenic etc. anbefaler deg ikke å bruke sminke fra Kina, uten ingridiens lapp.

  20. Malene, ebay selger mye fake, spesielt sminke. men du ser fort om det er fake, alltid les feedback til selgeren. Hvis du får tilsendt fake varer kan du kontakte ebay og de fikser det. Har skjedd med meg. Men også mye av det er ekte vare.

  21. Har kun bestilt fra ebay 3 ganga, det bæste har vært tunnels tell mine utvia øra og en sikletopp me fugla på, og det værste va en singlætt fra kina som va sjikkeli jalla..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg