creepy eller?

Hei!

I går ble jeg tagget i to bilder på instagram av en bruker kalt odinsuter. Jeg gikk først inn på det ene bildet og tenkte “okei, noen som har tegnet meg. hyggelig!“. Så gikk jeg på det andre, og det var også en tegning. Ikke hvilken som helst tegning, men en tatovering. Av mitt ansikt med litt blod og greier. Tatovøren så jeg at var tysk, så jeg regner med at personen som har meg avbildet på armen også er tysk. Husker det første jeg tenkte var “wtf?”. Nå vet jeg ikke helt om jeg syns det er creepy eller kult.. litt kult er det jo at noen har valgt et bilde av meg foreviget på seg selv. Kanskje jeg skal finne ut hvem fyren er, finne et bilde av han og tatovere på min arm? Just for fun :)) Neida. Jeg føler også jeg er litt takknemlig for at denne fyren ikke bor i Norge (forhåpentligvis), og at jeg slipper å møte han i en bakgate etter en fuktig kveld på byen. Tror jeg hadde blitt sånn passelig skremt av å se meg selv i tatoveringsform da, haha!

Here it is:

Hva hadde du tenkt om en fremmed person hadde tatovert et bilde av deg?

115 kommentarer
  1. Oj, det var kult og sykt creepy! Vet ikke helt hva jeg hadde tenkt om det, kan vel bare ta det som et komplement? Men selve tatoveringen var jo kul og bra gjennomført i det minste!

  2. Hadde sikkert blitt skikkelig redd, men det hadde selvfølgelig var litt kult da, men mest skummelt.
   Men altså du er jo TCMN, du har jo en populær blogg og du selv er veldig populær så.. Elsker bloggen din btw.

  3. Først hadde jeg tenkt: Fy faen så respektløst. Men så var det jo kult at noen ville ha meg som utgangspunkt for en rimelig fet tattis 🙂 Synes du burde være stolt jeg 🙂

  4. haha det var jævlig kult da! men samtidig ganske creepy, på grunn av endringene han gjorde på bilde?? hah wtf

  5. Personen synes sikkert du er fin også, også kanskje han trengte en jente som ser bra ut, og han syntes du passet (ikke tilfeldig fordi du er jo døds pen), så det er jo positivt at han valgte deg på en måte også og at han syntes du var så fin at han ville ha deg der. Men er litt creepy ja, haha!

  6. Haha…hadde noen laget en såå blodig tattovering av meg ville jeg tenkt; okey denne personen ønsker meg virkelig død og er ikke redd for å vise det til alle!
   Hadde også garantert meg selv at det er en fyr som bruker hele livet sitt på å stalke- og obsesse over meg!
   Ser ut som du definitivt er nummer 1. i hans verden, hehe! (enten det er en dårlig eller bra ting)

  7. Creepy og ulovlig egentlig? han må spøre om å få tilatelse om å bruke et bilde av deg! Han har jo lagd den tattooen litt sånn blodig og grapsen? Hadde aldri godtatt det om det var meg!

  8. Det er jo bare helt sykt creepy? Han burde hvert fall spurt om tillatelse om å få ha DEG på armen sin, i tillegg til å ha blod rundt, uhh jeg hadde blitt syyykt redd og nei herregud hh

  9. hey therese.
   I’m sorry who the picture you do not like. I saw your face on a page on facebook and asks if I take you as a template for images. unfortunately I know now that it was a fakeprofil.’ve only just seen that you’re ne little celebrity. ‘d like to ask you personally beforehand whether it is ok wen I take you as a template I’m sorry. hope’re not too shocked and angry with me. was not my intention and did not know that there is a fakeprofil wa.
   Reply with can give me
   https://www.facebook.com/odin.suter

  10. Tattoverte deg slik siden han mente at det er slik du egentlig ser ut. Kanskje han syntes det er sexy, det er litt creepy igjen

  11. Oops, så ikke replyen til tatttovøren over. Det er klart man kan tattovere ansiktet til hvem som helst. Alle kjendiser blir brukt, Fra Elvis og Justin Bieber til Dronning Sonja og Tone Damli. Det er vel greit?

  12. Det er nok ganske tilfeldig at det ble Therese. Han trengte bare et pent ansikt som base. Han spurte jo om tillatelse, bare på feil sted. Besøk siden hans på FB. Den mannen har et sykt tegnetalent.

  13. Han har åpen Facebookprofil. Skriver at han har blitt oppringt av norsk TV og greier, og at han visstnok ikke ante at du var spesielt kjent i Norge. Får inntrykk gjennom kommentarene at han angrer litt nå som det har skapt blæst 😛

  14. Hei:)
   Vis jeg hadde sett et bilde av meg med blod akkurat som det av deg hadde jeg blitt sur og prøvd å finne ut hvem det er som legger ut sånt om meg. Jeg blir lei meg av å se at sånne bilder kommer opp av folk jeg beundrer veldig masse:) Jeg ble sur da jeg så det på instagram, folk er slemme. Den personen som ville ha den tatoveringen er sikkert sjalu eller misliker deg, selv om personen er gutt, Therese du er et fantastisk menneske og jeg synes at folk burde stoppe å legge ut sånne bilder. Men de som legger ut slikt tenker ikke på at du kan bli såret, kansje de prøver å såre deg. Det er skikkelig dårlig gjort. Men den mannen som har tatovert det bilde av deg er veldig dum, han gjorde deg til et monster, noe du ikke er, du er vakker:) Men da du finner ut hvem den personen er og hvor den bor kan du jo kansje prøve å kontakte han, men vis han er tysk kan jeg hjelpe deg med å prate med han, er tysk selv:) Vis ikke du kan tysk da:) Jeg ønsker deg det beste Therese:) Du er en strålende person og jeg beundrer deg:* Digger håret ditt:* Leser bloggen din hver dag for å se om det har kommet et nytt innlegg:)

  15. Herregud, gå inn på profilen hans på instagram igjen, han har tattovert deg over HELE ryggen sin også! Han la akkurat ut bilde av det!! Sykt 😮

  16. Syns det var lite kult. Hadde vært redd!
   Tatoveringen er jo på en måte ikke positiv…? Eller? :S

  17. Ved første øyekast tenker jeg bare “oj, så sykt”.
   Men på en annen side syntes jeg det var litt tøft, den var jo bra laget.
   Man vet jo aldri hans baktanke, så det er jo litt skremmende. Det som faller ned i hodet mitt er at 1. det er hans ønske eller noe, 2. at han har ønsket seg en sånn typ tattoo (budskap kan jo være at noe han synes er vakkert kan bli ødelagt/er ødelagt/eller at han ønsker det ødelagt, ikke nødvendigvis akkurat deg, eller at noe bra kan bli dårlig osv. UANSETT at han bare prøver å få fram et poeng) også fant han ut at han ville bruke ditt pene ansikt. Men vet ikke hva jeg skal synes, tror jeg ville blitt mer skremt/sur hvis noen hadde tatovert ansiktet mitt bare fordi de er stalker deluxe, enn hvis de hadde brukt det til å lage noe mer ut av det, sånn som jeg tror han mannen her har gjort.

  18. hmm, vel. han har jo sydd igjen kjeften din med stålvire…
   Så ville nok ønsket å vite NØYAKTIG hva denne karen ønsker å uttrykke. Muligens er det et uttrykk for protest mot hvem som “eier ordet” i dagens samfunn….. (unge rosabloggere) og hva som er verdiene…
   Eller så liker han deg, haha:)

  19. Han har lagt ut enda et av deg 🙂 han har tatovert deg over hele ryggen.. Ta det som et kompliment! 🙂 du er en vakker jente 🙂

  20. Med tanke på måten han har framstilt deg på tatoveringen og hvilke endringer han har gjort så ser det jo ikke ut som han vil deg godt, men nå kan det jo hende at det heller er det at han beundrer deg og det er derfor han vil tatovere bilde av deg på seg selv

  21. Du må ikke bli alt for høy på pæra, han skriver at han fant bildet og brukte det som mal. Nothing personal;) sånt kan vell skje når man legger ut bilder av seg selv overalt på nettet:-)

  22. Merkelig, og en smule ulovlig kanskje? Du ser veldig uskyldig ut på bildet, kanskje det var det de likte? De trengte et jenteansikt, som var litt “barnslig”? (misforstå meg rett).

  23. Fyyyyy så ekkelt! Haha! Men han har nok funnet det på google og synes det var et fint ansikt, så ta det som et komplement? Jeg er sikker på at han ikke har gjort det fordi han vil deg vondt, kanskje han ikke kjenner til bloggen en gang, men har brukt det fordi du er pen! Men ja, haha jeg hadde freaket ut om det var meg!

  24. Å herregud, se det nyeste han la ut! Det ser heldigvis ikke lenger mye ut som deg, men at noen har tattovert det over HELE ryggen? sykt!

  25. Måten det ble gjort på er litt artsy siden han forandret litt på det (håret ditt) og lagde sin egen stil..ville vært værre om han brukte samme bilde med blod på…han brukte deg som modell kan du si, for å lage noe som er veldig gutteaktig! Er kult at han synes at du passet best for en slik tattoo men at han valgte blod og slik er litt…rart å ha på kroppen for resten av livet?
   Sikkert prøver å tøffe seg! haha

  26. Dette er en “day of the dead”-tatovering. Meningen bak disse tatoveringene er å hedre de døde. Altså egentlig et veldig fint konsept, og slettes ikke så creepy som det kan virke :p
   Om noen hadde tatovert trynet mitt på kroppen sin tror jeg ærlig talt jeg ville tatt det som et kjempekompliment. 🙂

  27. hei. jeg kan litt tysk, og utifra det han skrev.. så tolker jeg det som at han driver med zombie art og at han kun har brukt fjeset ditt som en “mal”, altså det handler ikke om deg som person eller at han er fan.. bare at du hadde et fint utgangspunkt til å lage en zombie 🙂 syns det vare JÆVLIG creepy først, men så undersøkte jeg nærmere..

  28. hva har skjedd med kjærasten din ? er dere ikke sammen lenger? kan du fortelle oss hva som har skjedd, er sikkert mangen som lurer på det

  29. Dette er en “day of the dead”/”Dia de los Muertos” tattoo. Det er en tattoo for å hedre/feire/minnes familie/venner og andre kjære som har gått bort. Så selv om det i utgangspunktet kan se litt creepy ut, så er meningen bak disse type tatoveringene gode 🙂 Han har tydeligvis brukt ditt ansikt som en mal for å utvikle en slik type tattoo, men det er nok bare fordi han har likt hva han har sett. Ikkeno creepy med det! Vær stolt, dette var en kul tattoo! Gå inn på facebook siden hans og kikk, tydeligvis en type som kan å tegne/tatovere 🙂
   https://www.facebook.com/odin.suter

  30. Han skriver at du har skrevet til han og sagt at det er greit at han bruker ansiktet ditt som mal. Det var kun det han gjorde i utgangspunktet, verken mer eller mindre, så da er vel den saken ute av verden.

  31. Dette er vel symbolsk for hva veldig mange føler om såkalte “rosablogger”, og ikke noe du trenger ta personlig, tror jeg. Håper på god bedring til alle forfengelige/overfladiske/selvopptatte “Barbie”-dukker som skriver blogger om hva som foregår i sine digre og smarte rosa hjerner. Dere er kule! Fortsett med å være forfengelige, dessverre er det ikke alle som skjønner at det er noe av meningen med at vi eksisterer på denne planeten, at vi skal pynte oss og skrive overfladisk blogg om hva som foregår inni vårt anus:)

  32. Hm ikke så creepy egentlig. Han driver mest sannsynlig med zombie-art og sugar skulls,og ansiktet ditt er en god mal for en slik tattovering der det kvinnelige ansiktet skal være realistisk sett vakkert.

  33. Jeg må sige at det er skræmmende.
   Kan det være lovligt?
   Bør du melde det til politiet?
   jeg ville personligt ikke finde mig i det.
   Det er for sygt. Havde han så bare tattoveret dig så smuk som du er, men med blod osv. det er for SYGT.
   Fra Danmark
   Mary-Liz

  34. stygt å si det , men dama så bedre ut på armen til han gubben enn på sine egne bilder.. HAHAHAH!!!!

  35. det kan jo godt hende at han som tattoverte seg ikke visste hvem du var da, at han ble vist en tegning og han sytes bare det var fett eller no.. haha
   men ja, skjønner at du syntes det er creepy..

  36. Ikke tenkt så høyt om deg selv vær så snill. Dette er en typisk “Day of the Dead” tattovering.
   Hvis du søker opp dette på google (Day of the Dead girl) vil du se flere jenter som ligner på denne tattovering. Du har bare blitt brukt som inspirasjon, han tattoverte ikke deg på armen fordi han er så sykt fan av rosabloggen din haha 🙂

  37. Han har selv kommentert lengre oppe for de som ikke ser det! Han spurte om tillatelse på facebook, men det var en fake profil. Så, da er det ikke så creepy lenger. Se på facebooksiden hans, utrolig tegnetalent!!!

  38. Herregud! Det må være veldig ubehagelig for deg at en fremmed fyr har avbildet deg på armen sin. Jaja, hans valg, men den var veldig stygg!

  39. Syns folk burde tenke seg om to ganger før de kommenterer at dette er creepy o.l.
   Folk tattoverer forskjellige ansikter på kroppen sin hele tiden, av kjente og ukjente folk. Noen vil bare tattovere ei på kroppen om hun har pent ansikt, og mange har jo pinup-girls tattoveringer som de kan ha funnet på nettet, og vil ha det tattovert på kroppen. Dette kunne ha skjedd hvem som helst, og etter å ha vært på instagrammen han sin og facebook-siden han sin, så antar jeg at han er en tattoveringsartis, og en veldig dyktig en også! Så den av deg på ryggen til ei er troligvis ikke han, så ut som ei jente som hadde den på ryggen. Han har selv kommentert lengre her oppe, og visste ikke at du var en kjent person her i Norge. Syns det er så dumt at folk kommenterer masse negativt, sjekk begge sidene før dere slenger med leppa. Denne mannen er en utrolig dyktig tattoveringsartist, og hadde han visst at du var en såpass kjent person, hadde han nok spurt om tillatelse som han selv har kommentert over 🙂

  40. Hm, dette burde vel strengt tatt ikke komme veldig overraskende på deg.?
   Når du velger å legge ut så mye bilder og informasjon om livet ditt på en åpen og offentlig tilgjengelig nettside.
   Som folk har sagt her før, det finnes utallige tatoveringer av Elvis, Springsteen, Dylan og uendelig mange andre kjendiser.
   Så når du velger å, i grunn, gjøre deg selv til kjendis ved å legge ut bilder av deg selv i full offentlighet så blir dette en følge av det.

  41. Han valgte jo i utgangspunktet et pent motiv, men så absolutt litt creepy. Bortsett fra at det nok for deg ikke kan være så gøy å se seg selv fremstilt på en slik måte må jeg si at tatoveringen rent teknisk sett er veldig stilig.

  42. Er jo ingen som tattoverer noen de ikke liker!! så dette kan du ta som et komplemang! syns den var kjempe stilig 😀

  43. Suuuperkult!! Jeg hadde blitt kjempestolt 🙂
   Er sikker på at hvis du tar kontakt med ham er du sikret gratis tattoo som “plaster på såret”!! Det ville jeg ha gjort!

  44. Hadde jeg funnet bilde av meg selv slik hadde jeg rett og slett gått til politiet med det, creepy og ekkelt!!

  45. D der va sykt stilig! , sexy på den bisarre å alternative *verdt å kjempe for* – måten 🙂
   Æ hadde følt mæ litt stolt faktisk, æ mene, tenk at dudn valgte Ditt ansikt som base for faktisk et enormt pent resultat (!!)
   Det sier så mangt å My, når han faktisk har .. ja… ENORMT me jenta å velg imellom i den her verden 🙂
   Tcmn, kanskje han kunne vært en drøm om du møtte han en fuktig kveld, eller i ei bakgate – da e jo pulsen høyest så 🙂
   Uaansett; D va pent, helt min stil, sikkert derfor æ Måtte kommenter!
   Uansett så e du søt å pen, sånn som du ser ut, så æ vil si; Gratulerer for tattisen som e basen av ditt pene ansikt, og; Gratulerer med at dudn valgte akurrat dæ:)
   Vær stolt! D e ikke creepy sålenge du ikke e helt “tampong” i mentaliteten din:) Keep it simple! 🙂
   <3 🙂

  46. Tror jeg hadde vært litt forsiktig med å ta dette som et kompliment. Hadde nok heller vært redd for at du har en stalker på gang.

  47. Han har alt kommentert her, og det var absolutt ikke “creepy”. Han hadde nemlig spurt om lov, men han spurte en fake profil av deg. Uansett er det meninger bak tatoveringen og det er derfor den kan bli fremstilt som “creepy”.
   Dette kommenterte han forresten litt lengre oppe:
   hey therese.
   I’m sorry who the picture you do not like. I saw your face on a page on facebook and asks if I take you as a template for images. unfortunately I know now that it was a fakeprofil.’ve only just seen that you’re ne little celebrity. ‘d like to ask you personally beforehand whether it is ok wen I take you as a template I’m sorry. hope’re not too shocked and angry with me. was not my intention and did not know that there is a fakeprofil wa.
   Reply with can give me
   https://www.facebook.com/odin.suter

  48. Hvis du finner ut hvem det er som har deg tatovert, burde du gjøre det du kan for å beskytte deg selv. Han kan ikke Være særlig god i hodet, selv om det er litt kult, så er det også ganske ekkelt med tanke på at du er tatovert med masse blod og alt. Du bør kontakte politiet, og for eksempel at du blir varslet av politiet om han kommer inn igjen Norge. Selv om han ikke vil deg noe vondt, er det best å Være på den trygge siden

  49. Du e ein offentlig persjon da 😛 d e bare sånn verden e 😉 Du burde sette pris på at du e så populær 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg