oh fml

Hei!!!!

Herregud så lenge siden. Aner dere hvor mye jeg har hatet livet de siste ukene? Jeg har vært uten både internett og TV i snart 2 uker, og jeg har brukt opp all mobildataen på telefonen for lenge siden så jeg har levd i en sånn passelig usosial verden – helt til jeg kom hjem i dag og jeg plutselig hadde TV og internett. Jeg jublet faktisk, så glad var jeg. Endelig kan jeg blogge igjen, endelig kan jeg ha et liv igjen. Haha, merkelig hvor avhengig man egentlig er av enkelte ting… Kan kanskje begynne med å fortelle litt om det siste fra livet mitt?

I forrige uke fortsatte jeg på sleeven min, og denne gangen tok jeg en dronningkrone på underarmen. Som vanlig hos Max på Underdawg Tattoo her i Tromsø (follow @underdawgtattoo på insta). Den er så fin, jeg kunne ikke vært mer fornøyd!! Jeg blir heller overrasket over hvor bra den ble, over alle forventninger 🙂 Neste time er på torsdag neste uke, så da fortsetter jeg. Planen min er å få den ferdig så fort som mulig, og ikke bruke et år på den liksom. Jeg var også og tok en liten tatovering i dag, skal vise dere den i morgen om jeg får tatt noen bilder. Ikke noe stort, bare en liten søt en ♥

Jeg har også rukket å bli blondere, og med ca 1 kg clip-in extensions føler jeg meg komfortabel. Clip-in håret er litt lysere enn mitt hår, men det gjør ingenting da jeg har såpass mye i at man ikke legger noe særlig merke til det. Det er enda et svakt rosaskjær i håret mitt som jeg ikke får vekk, men jeg har ingen planer om å farge det noe mer på en stund nå. Håret har fått gå gjennom nok for en periode, så får heller prøve meg fram med sølvshampooen til Lorèal for å få det litt kaldere. Etterhvert som jeg har fått en litt kaldere farge skal jeg sette på tapeextensions, for guuud som jeg hater å ikke ha langt hår 🙁

Som dere ser er fargen mer som det håret helt fremst rett ved øyenbrynet på venstresiden der.


På fest og uten sminke

Har også vært litt for mye fyll de siste ukene. Her på fredag og lørdag som var. 17. mai sov jeg like gjerne over, da jeg kom hjem fra nach kl 10 på morgenen og var helt utslitt. Siden jeg ikke har bunad følte jeg ikke noen trang til å stå kvalm og jævlig i gatene med masse folk.. Satser på å ha bunad til neste feiring, blir kanskje litt mer interessert i å komme meg ut blant folk da. Haha! Noen andre som sov over 17. mai?

so many duckfaces in one picture O.o

Nå er det bare 6 dager igjen med skole før jeg begynner å jobbe, så det er fullt eksamenskjør her i gården. Jeg har fått meg lærlingplass på HairShop på Jekta, og der begynner jeg å jobbe den 2. juni sammen med Benedicte. Da kan dere bestille time hos meg/hun eller eventuelt noen av de andre som jobber der, tror det er 50% på alle behandlinger hos oss som er lærlinger. Billig billig ♥ Skal også bli flink å blogge igjen nå som jeg har fått nettet tilbake (gud, hvor mange ganger har jeg ikke sagt at jeg skal bli flink – også skjer det aldri? ønsketenking…)

62 kommentarer
  1. Ett spørsmål, siden du er frisør nå; jeg har møøøørk askeblond hårfarge, (ikke naturlig), men ca 2 uker etter jeg farger det (dette skjer hver gang) blir det veldig rødt i fargen. Hver gang jeg farger det, tar jeg avfarging også mørkaskeblond og lar den være i litt lengre, slik at fargen blir mørkere. Spørsmålet mitt er, fungerer slik sølvshampoo på mørkt hår og med rødskjær? + fungerer slik shampoo i det hele tatt? 🙂

  2. HAR du ikke bunad eller har du den ikke hjemme? Hvordan bunad vil du ha såfall? Hva konfirmerte du deg i?

  3. Fin tattovering! ♥
   Den jakken du hadde på deg, skinnaktige hettejakken, den så kul ut! Hvor er den fra, link?

  4. hvordan har du klart å bli så brun? noen tips? kan du legge ut et innlegg om det? bruker du noe spessielt enn solarium?

  5. du burde ikke ta tattoveringer så syltynn som du er nå. du vil jo ikke være så tynn det har du sagt før, og at du vil prøve å komme opp i vekt. tatoveringene dine blir utrolig stygge når du går opp i vekt…

  6. Elsker tatoveringene dine! Hvor mye koster egt en hel sleeve?
   Lurte også på hvilke hårprodukter du bruker! Du har jo gjort kjempemye med det i det siste, men det ser ikke slitt ut at all. Er det bare clip-in håret som gjør det, eller hva er hemmeligheten??

  7. Brukte og loreal sin lillashampoo før – den er knallgod, men for ei stund siden startet jeg bruke den nye lilleshampoen til fudge som faktisk visste seg å være hakket bedre (finere ask-farge på blondt hår) og i tillegg lukter magisk godt:) Anbefaler deg teste den ut!

  8. Av ren nysgjerrighet, hvordan har du råd til å ta sleeve som koster mange tusen når du for litt siden hadde store pengeproblemer?

  9. kjempe fin! har lyst på sleeve selv, men har en del små føflekker, hvordan gjorde han det forhold til det?kan man fortsatt se de godt på de du har?
   hvorfor har du så fast egentlig?

  10. Til jul klipte jeg meg en laang bob, og ble ganske fornøyd. Men nå savner jeg det lange håret mitt, og vil ha extensions… Problemet er at kjæresten min nekter meg det, hahah for han synes det er så stygt… Dilemma.

  11. Du er vakker. Du er vakker uten sminke og med sminke. Jeg likte tatto din jeg har også den samme tatto.

  12. Mitt_navn_er_Julia
   1. Pust dypt inn
   2. Tenk på noen du liker
   3. Trykk F10 fem ganger
   4. Send denne som fem komentarer
   5. Se på bakgrunnen din

  13. krdan har du råd t å tattovere dæ ? e ikke du skyldig masse penga?? vill ikke banken spekulere koffer du tar dæ råd t andre ting en gjelda di ?

  14. Lurer på hva det blir av deg jeg. Huff.. er du virkelig såå dum at du tar deg råd til sleeve osv da du har så store pengeproblemer? “Jeg har ikke nett og TV fordi jeg ikke gidder å betale regninger, men en sleeve kan jeg ta meg råd til” haha? Tuller du med meg?

  15. Synes du passer blondt hår utrolig bra 🙂 Uten-sminke bildene med rødt hår så så slitne og “røffe” ut, mens det med blondt hår ser så uskyldig og nydelig ut, haha rart med det. Jeg klarer meg ikke uten internett, aner ikke hva jeg skal gjøre og er jo avhengig av mail osv. Men jeg prøver å ha en skjerm-fri dag i uka hvor jeg ikke ser på en skjerm!

  16. Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men ville bare si det.
   Før så tenkte jeg meg deg som bare en jente med plastikk som liker å legge ut avslørende bilder.
   En overfladisk barbie jente som bare var ute etter oppmerksomhet.
   Men etter du var med på dokumentaren bloggerne, så jeg deg i et helt nytt lys.
   Det å la andre mer korrekt fremmede mennesker komme så nærme inn på deg, og dele dine dypeste og mørkeste tanker er utrolig modig. Har fått utrolig respekt for deg på grunn av dette.
   Det å dele dine usikkerheter, og ikke late som du er noen andre enn deg selv er virkelig styrke.
   Dette er noe du virkelig burde være stolt av. Er ikke mange som tørr å være seg selv, og dele så mye av seg selv. Du er virkelig sterk og modig, og håper du tar dette til deg.

  17. Hvor skal du bestille extention fra?
   Jeg trenger virkelig tips til en bra side, jeg har gått på en smell alt for mange ganger nå.
   Clipsene var kjempefine 🙂

  18. Hei Therese!
   Først vil jeg bare si gratulerer så mye med snart fullført skole og lærlingplass.
   Jeg selv vurderer akkurat den skolen du går. Jeg har nå i det siste funnet ut at jeg av hele mitt hjerte vil bli frisør, men siden jeg ikke valge/visste dette da jeg skulle velge vgs for 6 år siden, så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gå fram. Vi har jo både kjøpt hus, har to biler og baby, så å flytte fra Kvæfjord/Harstad til Tromsø er ikke akkurat mitt største ønske, med tanke på både økonomi og det å flytte fra babyen.
   Jeg prøvde å søke vgs på nytt, i håp om at jeg kunne få stå i kø bak alle med ungdomsrett. Men fikk bare i brev at siden jeg var for “gammel” og har fullført vgs før, så stopper de søknaden min da jeg ikke har rett til å gå på videregående igjen. 🙁
   Så nå ser det ut at eneste muligheten jeg har for å bli frisør, er å gå denne skolen.
   Men jeg er veldig avhengig av å få lærlingplass her i Harstad, vet du om det er noe man får bestemme selv? (I.o.m det står at de garanterer lærlingplass?) Prøvde tidligere å sende mail til noen på skolen, men fikk ikke noe skikkelig svar.

  19. Hei! Jeg lurte på hvor du kjøpte extensionene? Er det på skolen din? Synes det blendet seg fint til at du har litt rosaskjær og ikke er 100% blond enda. Jeg er i samme posisjon og hater mitt korte hår, men koste hva det koste vil så skal jeg bli blond nå og skal kjøpe extensions etter striping neste mandag selv om jeg ikke blir helt blond da heller.. Bor i tromsø, håpe du svarer. du er utrolig fin med blondt hår!

  20. Du som har skrevet flere innlegg om at du har pengeproblemer og stor gjeld.. Hvordan har du da råd til å tatovere deg, shoppe ofte etc.? Det henger bare ikke sammen..

  21. Hvordan klarer du å holde håret ditt så utrolig fint og lite slitt? Hva slags produkter bruker du?

  22. Shit elsker alle tattoveringene dine!!! vi har dønn samme tattoo smak 😀 håper ikke det gjør noe om jeg hermer litt, hehe!

  23. du sier at du hater livet fordi du ikke har internett? tenk på alle som har det mye værre der ute, folk dør og sulter også kommer du og klager fordi du ikke får sjekka facebook? jævla rosablogger, gå å finn deg et liv…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg