meg på hove?

Hei hei!

Nå som jeg begynner å jobbe har jeg ikke all verdens av ferie, så jeg kan ikke bare reise rundt når det passer meg. Har ikke store planene for sommeren, kanskje en sydentur med en venninne – men en plan som er i boks er Hovefestivalen! Jeg har faktisk aldri vært på en festival (sett bort ifra Døgnvill her i Tromsø, som man bare er på i et par timer) så jeg aner jo ikke hvordan disse greiene fungerer. Går man i støvler, sover man i telt, driter man i sminke, bader man i gjørme? Regner med en del av dere er mer erfaren enn meg på det området der, og kanskje skal en del av dere også på Hovefestivalen? Den blir jo holdt på Tromøya, og i år er det fra 28 juni til 3 juli. Jeg gleder meg veldig mye til å oppleve festivalstemning og å høre på artistene. De artistene jeg gleder meg aller mest til foreløpig må være Ellie Goulding, Imagine Dragons, M.I.A, Foster The People, Admiral P, Naughty Boy og Schoolboy Q.

Jeg skal på Hove sammen med Bettina, og vi har faktisk tenkt å kjøre fra Tromsø til Arendal. 2000 km, no problem. Haha neida, eller joda, men tenkte det kunne vært koselig med en aldri så liten roadtrip i samme slengen. Vi skal også være i Oslo et par dager på hotell, så håper jeg vi rekker turen innom Tusenfryd. Anyhooow, nå sporet jeg litt av. Det jeg egentlig lurte på er; Hva pakker man med seg til Hove? Jeg er HELT grønn på det området!! S.O.S 

Er det slik man ender opp på Hove? Du kan kjøpe billettene dine her, jeg håper jeg møter på mange av dere der nede ♥

(kilde: dagbladet.no)
 
 

79 kommentarer
  1. det kan bli slik ja, hvis du telter på visse plasser, og det begynner å regne.. er flere som har ligget og flyte i teltet sitt 😀 Haha, så ja. Ta med støvler!

  2. Kjøp inn/ha med gaffateip, klesklyper og presenning, drikkekopp i plastikk m/ lokk/sugerør (clas ohlson), sammenleggbar vannkanne (10 L clas ohlson) til å ha vann tilgjengelig 24/7, intimservietter, våtservietter, tørrshampo, hodelykt/lommelyk, sovemadrass som man kan fylle med luft (liggeunderlag blir lite komfortabelt), luftpumpe, bra nok telt (mange sine kollapser), hengelåser til teltet, campingstol 🙂 Det er ting jeg kommer på i farten som ikke alle tenker på. Husk på at glassflasker ikke er lov, så dropp vin osv. Alkohol kan tømmes på brusflasker, det må ikke være forseilet. Øl/cider kan kjøpes til rimelig pris inne på campingområdet, så det er ikke nødvendig å ta med. Når dere setter opp telt unngå å ha det i nærheten av toalettene (stank!) og i direkte kontakt med gjerder eller turvei .. da risikerer dere å få ganske urinert telt! Legg dere heller i høyden enn laveste punkt for å unngå de verste dammene. Kom tidlig, teltplassene blir FORT oppfylt. Gled deg massssse, det er veldig slitsomt men EKSTREM EKSTREMT KJEKT!!! ;D Jeg var der for første gang i fjor og skal ut tvil tilbake i år! 🙂

  3. pakk lette klær, og unngå de fineste plaggene du har! Tørr shampoo en fint å ha, bikini, gjerne en oppblåsbarseng/madrass eller felt seng hvis du skal sove i telt mer enn 1 natt! jeg er veldig taknemlig for at pappa kjøpte en sånn til meg da jeg var på hove, så null ryggproblemer 🙂 Støvler just i case dårlig vær, regnjakke eller regnponcho er greit å ha. er ingen som vil stå i nærheten av en som har paraply på konsertene hvis det regner ;), våt servietter, do papir, shampoo og balsam (når du skal dusje, er det greit å dusje tiiiiidlig på morgen, så kansje du er heldig å få varmt vann. når alle har stått opp og skal dusje er det lange køer og iskaldt vann), teppe du kan sitte på ute, sovepose (hvis du skal sove i telt), solkrem, kortspill er greit å ha, høytaler til mobilen, flere nødladere/batterier (fås på clas ohlson bl.a) til mobilen er veldig greit, er ikke alle stede som har tilgang til strøm. Lommelykt. Og en veldig stort must HENGELÅS til teltet. Når du forlater teltet er det greit at alle tingene dine er låst inne. Jeg anbefaler dere å gå opp til den campen som ligger øverst (der hovedinngangen til konsertområdene er). Hvis det skulle regne, er det ikke fult så mye gjørme og søle der, som de første campene du kommer til 🙂 Og ikke minst, ha det helt fantastisk!! misunner dere! vil så gjerne tilbake til hove, men må spare penger her i gården 😉

  4. Ingen går i pynta klær deg. Så smykker er ikke nødvendig. Men shortser, tskjorter/topper, slække skjorter, converse/vans, gummistøvler(samme om det er Hunter eller stygge fra Europris. Man sminker seg, men bare lett.

  5. Man sover i telt, gaffateip er livreddning, ta med støvler i tilfelle regn, søppelsekk fungerer som regntøy, lette klær men, også noe varmt for det kan bli kaldt på kvelden og natta.
   sminke er så som så, noen foretrekker full heldekkende sminke hver dag andre ingenting men, ta med pudder og en god mascara så har du det du trenger, håndkle, såper, og andre ting for egen hygiene.
   Ikke noe alkohol i glassflasker, det er aldri tillatt på campområder, medbrakt alkohol er heller ikke lov til konsertene.
   Det er kort vei inn til sentrum, dersom du trenger noe.
   er det gjørme så er det gjørme, ikke vær redd for å bli skitten,
   det aller viktigste er at du har på klær du synes er behagelige og du har det gøy. har vært på minst en festival hvert år siden 06. bare ta det med ro, stress litt med å rekke alle konserter du vil se og forvent å være forskjølet etterpå, forventer du det så er det positiv overraskelse om du slipper sykdom i dagene etter.

  6. Kos deg masse på Hove! Jeg er ikke noe ute-menneske, så noen tips har jeg nok desverre ikke. Men jeg kan tenke meg at baby whipes fks er hull verdt å ha med 🙂

  7. Første jeg tenkte på var støvler. Regn og gress blir til gjørme som ikke vil se fint ut på tøysko 😉

  8. Noe du måååå ha med er masse mat og godis. Det er jo boder der inne, men prisene er bare så utrolig satt opp der! Er greit å kjøpe mat en gang om dagen elns, men blir dyrt om man skal kjøpe alt av mat inne på Hove 🙂 God tur, kanskje vi sees<3

  9. Bor i Arendal, og har vært på festivalen i mange år på rad nå. Du bør ha med:
   støvler (regner lite, men har vært ganger der det har, og da blir det mye gjørme), lader og slikt, klær (selvfølgelig), penger, snus og/eller røyk (det er dritdyrt der), frokost og slike ting (med mindre du vil bli ruinert ved å kjøpe tacoloff hver dag), alkohol (ikke glassflasker da), og alle andre nødvendige ting for å overleve i “villmarken”.
   Og jeg har aldri dritt i sminke. Vil anbefale å ta med seg noe billig crap, eller noe du har råd til å miste/bli frastjålet 🙂 folk stjeler jo alltid
   Vil også anbefale å skaffe seg en sånn mobilholder til å ha rundt halsen som et smykke. Utrolig greit! da trenger du aldri å tenke på hvor den er, om du har mistet den osv, og du hører alltid hvis noen ringer. Inngår også i festival-looken, som er et stort pluss

  10. Jeg kjører Tønsberg(ved Oslo) – Tromsø med kjæresten min hver sommer! Det er helt konge! Bare ta dere god tid , er så mye fint å se på hele veien 🙂 og kjør i Norge, begge di svenske veiene er dødskjedelig! 🙂

  11. Alko
   Fluktstol
   Telt +++
   Gaffateip
   Solbriller
   Partytelt
   Støvler
   Mobil holder til rundt halsen
   Penger
   Mobil
   Alko

  12. Så gøy at du skal der, jeg skal også på Hove i sommer for første gang. Har sett at de har en pakkeliste på nettsidene til hove 🙂

  13. Haha ler meg ihjel! Har vært på Hove 3 år nå, og det jeg virkelig anbefaler er og være på Hove FØR de åpner opp. Er du her litt senere på dagen får du dødsdårlig campingplass og havner nede i gjørma (smørøyet). Med mindre dere skal sove på en av de andre campene! Ta med STØVLER, oversized skjorter og shorts så har du festival antrekket på plass. De har en egen ‘stand’ hvor man kan rette håret osv, men her er det alltid laaang kø. Så tror ikke du kan regne med å få stelt deg så mye. Her går det i utedoer, bortsett fra toaletter i en egen bygning men her er det ikke lov å sminke seg osv. Så ta med deg speil og sminkefjernings servietter.
   Du kommer til å få det såå gøy, herligland som jeg har koset meg de andre årene. Blir trist og ikke dra i år!!

  14. Gled deg til Hove! Det er en opplevelse for livet å være med på, så mye fantastiske mennesker og mye bra musikk 🙂 Nyt det

  15. Hove legger alltid ut pakkeliste på hjemmesiden sin! anbefaler å se der! står alltid mye de fleste glemmer

  16. først vil jeg jo si at du burde ta med alkohol (selvfølge) – fordi det er ufattelig dyrt der inne. Men du kan ikke ha med deg glassflasker inn, så isåfall må mye av sprit på glass helles over i andre brusflasker o.l.
   Kan være greit å ta med seg støvler, og jeg vil faktisk anbefale sånn poncho (?) – hvis det begynner å regne. Det er svært få som bryr seg om hvordan andre ser ut når man er på festivaler, og det ser jo omtrent mer “festival-look” ut om man ikke er stivpynta. Derfor anbefaler jeg å ikke ta med alt for mye sminke. Jeg ville også bare tatt med meg behagelige klær, store t-skjorter og shorts – og ta med en hettegenser mot kvelden kanskje. Høyhelte sko er ikke bra der inne, ta med behagelige joggesko som du ikke bryr deg om blir skitne.
   Det er dusjer på hove, men det er alltid kjempelang kø i de – og vanner er iiiiskaldt. Derfor er det mange som bare bader i vannet rundt, så jeg ville anbefalt og ta med bikini. (tromøya er jo ei øy..)
   Hvis dere skal kjøre bil ned, har dere jo også litt plass i bilen deres. Da ville jeg anbefalt og ta med noen stoler – sånn typisk strandstoler. Er mye bedre på kvelden når man har blitt kjent med mange, og sitte i en stol og ikke på et gress..
   Ta med ordentlig mat, ikke bare godteri.Ta med deg sånn liten “pung” til å ha rundt halsen, som du kan ha inni t-skjorta. Det er en kjempefordel.
   Tenker klær og sovepose er en selvfølge å ha med seg, derfor skrev jeg bare ned en del ting som kanskje ikke så mange tenker på.
   Jeg har alltid campet på hove i fler år/hatt ukespass, og syntes campen er kjempegøy. Men forbered deg på å være ganske redusert når uka er over!
   Skal bare en dag på hove i år, syntes de hadde skuffende artister. Men hvis du liker den type musikk, så tror jeg absolutt det kommer til å bli en minnerik uke!

  17. Da sees vi sikkert! Aldri vært der før jeg heller, så har desverre ingen fryktelig gode tips å gi 🙂 Myggspray, kanskje?

  18. haha, konge bilde! Er vel bare ett år det har vært så ille, men lurt å ha med støvler :p Selv går jeg med støvler omtrent hele uka 🙂 Er fra Arendal, så si ifra hvis du trenger en dusj!

  19. Du bør være obs på et par negative sider med festival:
   1. Dusjene er kalde og ganske grose før klokken 8-9 om morningen! Se opp for kjønnshår og bind som flyter rundt i vannet. Det gjelder å være tidlig…
   2. Nettene kan være iskalde, lurt å ta med ullundertøy!! Ellers kan hele teltlivet bli ganske kaldt og vått, men det gjelder å holde humøret oppe:DDD
   3. Doene kan ha et par skjulte skatter når det er er sent og folk har fått mye drikke, vi snakker spy på veggene og drit overalt, men det er slik det skal være på festival:DD De er ganske flinke til å vaske doene da, så de er som regel rene og fine om morgenen igjen!!
   4. Festivalområdet blir veldig fort oppfylt! Er dere ikke der på åpningsdagen, kan dere risikere å lete lenge etter en god plass til teltet. Det er lurt å finne en “rolig” plass til å teltet, det er veldig greit å kunne gå til sitt eget telt å ikke ha mange mennesker som bråker, detter oppå teltet, spyr utfor osv..
   MEN konsertene er MAGISKE (ha med vann) og du møter så mange kjekke mennesker! Det er virkelig verdt alt!

  20. Bestill hotell!! Sentrum er ca 20 min unna med bil/buss, og det går busser hele tiden frem og tilbake 🙂
   Om du ikke sover der hver dag, har du hvertfall et sted du kan slappe av og dusje osv. Bor selv 20 min unna hove, og tro meg, alle er missunnelige over at jeg kan dra hjem å dusje og legge meg i en seng.

  21. Jeg bor rett med festivalen, så kan vel kalle meg en ganske så erfaren Hovefestival-deltaker hehe.
   Etter diverse opplevelser der ute er det absolutt å anbefale å sove i telt der ute! Det er der hele opplevelsen ligger. Anbefaler Hovecampen for å slippe drittunger og det er også der det skjer mest. Vi har tradisjon å sove på Camp smørøyet en hel gjeng hvert år 🙂
   Man bruker egentlig hva man vil der ute, men mest chill sommerklær. Jeg går som regel i shorts + topp eller kjole med et par billige tøysko man ikke er redd for å ødelegge. Regner det blir det fullt av saule, så støvler er også å anbefale. De fleste steller seg som de gjør de hverdags der ute og kanskje litt mer mot kvelden. Jeg pleier å ha mascara, eyeliner, concealer og øybrynspenn på dagtid, og kanskje noe fin øyeskygge og lipgloss/leppestift på kvelden.
   Ellers burde du ha med eget dopapir. Dassene er alltid tomme på kvelden! Og antibac er et must. Regnjakke og campingstol burde du også ha. Det beste er sånn som vi har gjort å ha bord og stoler i midten av alle teltene hvor vi sitter og chiller og drikker når vi ikke oppholder oss på festivalområdet. På selve festivalen kan man kun kjøpe drikke, mens på campen kan man jo ta med så mye man vil hjemmefra 🙂

  22. Jeg var på hove i fjor og lærte en ting. IKKE pakk for mye. Pakket aaaalt for mye klær og endte opp med å ikke bruke noe, og det var et helvete å få med seg. Og til tross for at det er sommer der synes hvertfall jeg det ble helt sinnsykt kaldt på kveldene. Så bukser og genser/lett jakke er obligatorisk. Støvler har man ikke bruk for med mindre man camper der det blir mest gjørme (camp smørøyet). De tar bare unødvendig plass. + ta med insektsspray og flåttspray. Våknet opp med en edderkopp i soveposen og hadde stadig vekk biller og andre dyr innom. Og forbered deg på svært ubehagelige dusjer (med mindre de har oppgradert siden i fjor). Det er iskaldt, sluken går tett og ting flyter. Men til tross for insekter, overfylte do og kalde dusjer er det absolutt verdt det.

  23. Og ikke kjøp regnponcho. I fjor delta både statens vegvesen, Dagbladet, vg og bikbok ut gratis regnponcho.

  24. Alle tenker at man skal pynte seg og se kul ut på festival. Det kan du bare glemme. Det varer i kanskje 2 dager, før du griner etter gummistøvler og monster gensere. Så pakk med deg tørrsjampoo, hårstrikker, DEO, gummistøvler, store gensere, og en regnjakke. Da er du safe! Lykke til 🙂

  25. Kan du blogge oftere? Og kan du også skifte header? Jeg sjekker bloggen din vær dag og det er så kjedelig når du ikke blogger…

  26. Hove festivalen er fantastisk! Var der i fjord og det var noe helt nytt for meg og! Jeg er også frisør og en ganske dollete jente av meg, liker å pynte meg osv! Det var ingen problem å være der ei uke, sålenge man skaffer seg en bra camping plass der det ikke er mye gjørme og den slags! Jeg brukte ikke støvler en dag igjennom hele oppholdet mitt på Hove og sminket meg som vanlig hver dag! Husk å ta med eget speil, og noe jeg angret veldig på var at jeg tok med meg alt for masse klær og brukte 2 shorts av 5 som jeg hadde med! Pakk smart. Ellers må du regne med med at dusjing blir travelt, alle vil dusje, så man må opp tidlig for å få varmt vann og det er felles dusj for jenter! Jeg døgnet de dagene jeg ville dusje og stilte meg i kø med en gang kl 7, haha! Det funket bra, ikke vær for full i dusjen, det ender opp med at du tar shampoo i håret 5 ganger og glemmer balsam. Lykke til videre, håper du får en like fantastisk første års opplevelse som meg 🙂

  27. var på Hove i 2011 men vi hadde telt på campingen et par 100 meter unna selve festivalområdet, noe vi syntes var et jævlig godt valg! på festivaler er det mange som stjeler og går inn i teltene til folk osv for å finne drikke og andre ting. dette skjedde ikke på campingen vi var på! 🙂 (Hove camping) det anbefales å ta med seg billige klær og sko og solbriller. Ikke kom med et par RayBans og div merkeklær liksom. (Deadmau5 var på hove da vi var der. vi hadde kjøpt oss slike selvlysende museører og til og med de ble stjålet fra hodet mitt under konsert! men det var vel fordi de var rett og slett awesome!)
   Kos deg på hove! Det er noe du sent vil glemme! 😀

  28. Praktisk eksamen? Praksis eksamen kanskje? Hahah
   Kos deg på hove, jeg vil også!! Tipper det er nokså lurt å ha med antibac og våtservietter og dopapir.

  29. Hei. Jeg var på hove i fjor og syntes det er kjempe kjipt at jeg er i Thailand samtidig som hove. Du vet vel sikkert de generelle tingene du må pakke, men jeg tenkte å gi noen råd for ting ikke alle tenker er lurt å ha med seg.
   – lås til teltene. Jeg tok med meg låsen fra skapet på skolen, for å feste den på teltet slik at ingen stjal eiendelene våres.
   -Plastflasker. Du får ikke inn flasker fra vinmonopolet som ikke er av plast så er lurt å ha med en eller to flasker som du kan helle drikken over i,
   -Tørr shampoo. Det er lange køer til dusjene og mange dusjer er utrolig ekkle.
   Ellers vil jeg anbefale deg å ta buss/båt til Arendal og spise pizza på en liten pizzaresturant på et kjøpesenter midt i sentrum. Kjøttelskeren er den beste pizzaen vi noen sinne har smakt. Anbefales!

  30. Hei tcmn! Jeg synes du har et fantastisk blogg design og en veldig gøy blogg. Bloggen din gir meg masse inspirasjon til innlegg, men jeg har et problem. Jeg har prøvd og prøvd, men får ikke til designe på bloggen min… Jeg har prøvd alt, men har egentlig bare forstått mindre. HTML-koder og sånne ting forstår jeg heller ikke og jeg lurte på om du kunne hjelpe meg? Har så lyst å bloggen og blir så frustrert og lei meg når jeg ikke får til designe 🙁

  31. Viktigste: Stort nok telt. og LOMMELYKT! og regnjakke og Støvler. Husk også tørrsjampo!
   Store myke oppblåsbare madrasser får dere kjøpt der (typ 200kr). Det er doer og dusj der (ganske ekle og overfylte dusjer). Doene er helt greie, men de stenger kl .8. Etter det går man på utedoer.

  32. Skaff dere hotellrom! det er ingenting som er værre enn å våkne opp søkkvåt kl 3 på natta uten strøm på mobilen. Festivalen er fantastisk, men sørg heller for å kjenne/bli kjent med noen som har teltplass så du har et sted å henge på dagtid og dra hjem til et hotellrom med aircondition, rent sengetøy, dusj og ubegrenset med strøm. Lykke til! Og husk å bestille i god tid i forveien! Foreslår at du enten bor i Arendal eller i Grimstad. (Grimstad er ca en halvtime unna, men en del billigere, spesielt under Hoveuka)

  33. Ikke pakk for mye klær, du får ikke bruk for halvparten! Ta med en shorts som passer til mye, bukse er fint til kveldene det er kaldt. Genser du kan ha over andre klær og som er grei å dra med seg rundt er gull verdt. Var der selv i fjor og gikk rundt med to tepper rundt meg+ genser, så det kan bli ganske kaldt. Ikke ta med så mye alkohol hjemmefra, kjøp i Arendal for 2 dager av gangen eller noe. Vi tok med sykt mye hjemmefra(Oslo), og når vi gikk fra parkeringen til campingen var det sykt tungt å bære på. Parkeringsplassen er et stykke unna campingen, så da er det greit å ikke ha alt for mye med seg hvis bilen skal stå ved festivalen hele uka. Ta med det dere trenger for den dagen, og neste, så kan dere heller hente mer senere 🙂 Det gjorde vi, og da var alltid klærne tørre og rene, så var det bare å bytte de skitne klærne og legge dem igjen i bilen:) Da ble det heller ikke like mye å ta med seg hjem igjen. Ulltøy til natta er å anbefale. Ikke ta med for mye mat, rett i koppen og nudler type mat er lurt da det ikke blir ødelagt hvis det skulle regne(hvertfall ikke like ødelagt). Men prøv å få handla det dere trenger i Arendal når dere like så greit har bilen der! 🙂 Men skal dere se en konsert klokka 17-18, så dra tidlig til Arendal siden det plutselig kan bli mye kø hjem igjen og dere kan risikere å ikke rekke det!
   Ellers, kos deg masse og ha det suuuperfett!! En opplevelse for livet uten tvil!
   Vil også bare si at det er mulig å dra inn til sentrum for å dusje, vi dusjet på fresh fitness hver dag nesten, er en del folk der(de slipper inn alle, medlemmer eller ei), men det gikk relativt fort og du får varmt vann! 🙂

  34. Skal på Hove for tredje gang i år, håper jeg treffer på deg 😀 hadde jeg vært deg, ville jeg leid en hytte/feriehus/hotell litt utafor festivalen.. er kanskje ikke samme opplevelsen, men iallefall mye mer behagelig og renere haha. du må kose deg masse, er noe du sent vil glemme 😀

  35. jeg bor jo i Arendal, så jeg er jo ganske vant til hove. men man har med seg telt, det er lurt med hådkle :p støvler ! men og andre sko 🙂 masse klær, festival klær, litt sånn hippie aktig 🙂 sovepose ! sminke , jeg sminker meg værtfall vær dag der, men folk er ikke så nøye på det. toalettsaker. dopapir er lurt for det blir fort tomt på doene 🙂 og selfølgelig masse alkohol 😀 , regntøy er og utrolig smart. håper på og treffe på deg da, lest bloggen din i flere år nå 😀

  36. Støvler er et MUST! Og helst pakk i en bag som tåler regn. Da jeg var på hove i fjor våknet jeg opp til at jeg lå og fløt på madrassen i teltet, og det samme gjaldt bagen. Og et annet lurt tips: ta med deg campingstol (ikke en dyr en, den kommer til å bli stjålet under oppholdet)
   Heller ikke ta med deg noe dyrt, eller tøy du setter veldig stor pris på. Stjeling fra kofferter er ekstremt hyppig. Jeg kom hjem med 1/3 av tøyet jeg hadde kommet med på grunn av at folk sniker seg rundt i teltene (jeg hadde hengelås – men den skal jeg love deg de brøyt opp!

  37. Intimservietter!!!! Jeg kjøpte et brett med vannflasker, VELDIG kjekt å ha! Lavoen våres ble robba, da stjal de vannet mitt til og med… Lite tips til teltingen: ikke telt helt uti skauen, folk går dit for å drite ;))

  38. Støvler! Etter et par dager vil det være gjørme overalt ettersom festivalen er på flere store jorder.
   Tørrsjampo siden dusjene ikke funker bra, og ikke for mange antrekk. En jakke, shorts, en bukse og noen topper så har du det du trenger 🙂
   Pluss ulltøy til natten dersom teltet er gjennomvått og du fryser 🙂

  39. på festival så ser man ut som en dass hele uka, drikker fra morgen til kveld, sover lite, spiser lite, lukter vondt og hopper i vannpytter med converese – men det er sånn festivallivet er, og det er fantastisk! ei uke der ingen bryr seg om hvordan du seg ut og hvor lite sminke du har på eller hvor stor klussedullen i håret ditt er. det gjør ingen ting! antibac, speil, og litt nødsminke er alltid greit å ha med da! pakk tøy som kan ødeleggess og skitnes til, anbefaler feltseng eller luftmadrass! visst det regner mye, så ligger du over bakkenivå og slipper at du sover i en vannpytt 🙂 ØREPROPPER har reddet meg mange ganger på festigval! det spilles musikk døgnet rundt og visst man en kveld faktisk ikke er så full og vil legge seg er de en reddende engel! pakk også med vanntett veskeholder dings til mobil, hvor du også kan oppevare bankkort 🙂 håper du får en god opplevelse av sørlandet! vi er alltid finest om sommeren 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg