tingeling

(sponsede produkter) Hei!

Minnekortet mitt er ødelagt, så har ikke fått blogget noe i det siste. Dere vet den knappen man kan skyve på for å “skrivebeskytte” minnekortet? Den har blitt skjøvet slik at minnekortet er skrivebeskyttet, også har den falt av, haha.. Så jeg får ikke gjort noe med minnekortet, må få kjøpt meg nytt. Det har skjedd med sikkert nesten alle minnekortene mine og det er så irriterende.. Alt et stengt til tirsdag, så dere for nøye dere med mobilbilder fram til da.

Jeg fikk for litt siden en ny pakke fra Handelsportal.no med produkter til både iPad’en og iPhone’n min. Er superfornøyd med alt som vanlig, jeg manglet faktisk et hvitt sett med øretelefoner så nå er samlingen komplett. Til iPaden fikk jeg et smart cover med “stand” som man kan støtte opp for å få iPaden til å stå – perfekt til å se på film og sånn! Her til 199 kroner. Øretelefonene finner dere HER på tilbud til 49 kroner. Jeg fikk også et deksel til iPhonen, syns det var utrolig søtt. Det er gjennomsiktig og bilde av Tingeling som kysser Apple-eplet på telefonen. Det så ut til at de var utsolgt for akkurat det, men du finner et lignende HER.

  1. Dårlig at du ikke blogger på flere dager og når du først gjør det er det sponsa. Alle skjønner hvorfor du blogger. Penger og ting! Kjøpt og betalt hoore

  2. Skjønner ikke hvorfor folk henger seg opp i hva Therese blogger om. Er da vel for faen ingen andre en hun selv som bestemmer hva hun vil skrive om? Voks opp, drittunger.

  3. HERREGUD, ER DU VIRKELIG HELT HJERNEDØD?? HAR DU IKKE SKJØNT AT EN TREDJEDEL AV INNLEGGENE DINE HANDLER OM HANDELSPORTAL.NO OG AT INGEN BRYR SEG OG ALLE ER DRITTLEI AV DET!

  4. Seriøst, Renate krokstad? Du sier at de som henger seg opp i hva therese blogger om burde vokse opp også kaller du dem drittunger? Sist jeg sjekket så er det veldig umodent å kalle noen drittunger! Så hvis det er noen som burde vokse opp her, så er det deg!:)

  5. Jeg føler hvert innlegg nå handler om noe som er ødelagt eller har blitt borte, som gjør at bloggingen ikke blir like bra. Hav hadde skjedd hvis du mistet mobiler eller ødela minnekort hvis du faktisk jobbet for noen andre? Da hadde du vel blitt sparket. Tar du ikke blogging seriøst, selv om det er jobben din?

  6. Helt enig med at du tar bloggingen din veldig useriøst! Er det mulig, sier jeg bare! Og i tillegg så virker det jo ikke som om du faktisk leser kommentarene dine og tar til deg det vi sier og skjerper bloggingen eller eventuelt tar deg en pause fra bloggingen eller i det minste sier ifra om at du ikke får blogget så bra og unnskylder det! Det synes jeg at vi lesere fortjener, det er tross alt vi som gjør at du tjener noe på den bloggen din!

  7. Seriøst, handelsportal IGJEN?? Når skal du skjønne at en tredjedel av innleggene dine er om handelsportal! Jeg skjønner ate du trenger penger, men nå har du jo fått deg jobb , SÅ DA KAN DU SLUTTE FOR HELVETE!!!

  8. Det er utrolig mye reklame og sponsede innlegg på bloggen sin nå.. Er veldig slitsomt å skal lese bloggen din og det bare er dritt.. Sorry men det er sånn det er :-/
   Du har to eller tre vanlige innlegg også kommer reklamen og sponsingen

  9. Hva faen er greia med all reklamen da? Alle bloggere har reklame innimellom, men tror nok du topper lista 🙂

  10. jammen stakkars, Therese. Først så legger hun inn et bikini innlegg, da er det for jævlig fordi hun er så tynn også skriver hun reklame innlegg. La henne nå få skrive om det hun vil, har dere et problem med det, slutt og les bloggen hennes. 🙂

  11. Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.
   Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.
   Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.
   http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

  12. hørte du fikk baksmell siden du hadde fått sponsetså mye, også fortsetter du og mota ponsete ting… altså…. her er IQ lav…

  13. herregud, det eneste du blogger om er sponsorting. du er så kjedelig og ikkje personlig i det hele tatt. hvorfor blogger du i det hele tatt? irriterende å komme inn på bloggen din når hvert andre innlegg er sponset ipad og iphone ting… ingen bryr seg.

  14. Kan du ikke bare si at du har slutta å blogge?!? Eneste grunn te at du fortsat har så mange læsere e fordi at di stekk innom ihåp lm at d e nåkka dær!

  15. SÅ SLUTT Å LES BLOGGEN HENNES DA OM HUN IKKE FORTJENER OG LIGGE PÅ TOPPLISTEN OG FÅ PENGER ! DERES FEIL. LOL ;D Ps. Savner gammle tcmn bloggen…

  16. blir gøy å se deg flytte hjem igjen til mor og far når folk ikke lengre går innom bloggen din og du ikke lengre tjener penger på den jobben du lever av, fordi du ikke tok den seriøst, kos =)

  17. tcmn! du må blogge oftere!! jeg likte å lese bloggen din før, men du blogger jo nesten aldri nå.. Du er heldig som ligger på 3-4. plass på topplisten! Så du bør være flinkere til å oppdatere…

  18. Hallo! du burde virkelig skjerpe deg, du har ikke blogget på 4 dager, er ikke så lenge, men du blogger alt for lite sånn generelt! er for dårlig.. :/

  19. SERIØST, DU KAN BARE SLETTE BLOGGEN NÅ! DU HAR FÅTT DEG JOBB OG DA TRENGER DU IKKE BLOGGE LENGER! DU HAR IKKE GJORT NOEN TING LENGER FOR Å FORTJENE Å VÆRE PÅ TOPPLISTA!

  20. Skjønner du må holde avtaler du lover for forhandlere osv, men bloggen din står liksom alltid fast ved et sponset innlegg… Når du ikke blogger på noen dager, så står det alltid en annonse om noen produkter du har fått sponset øverst…

  21. Du kommer med så mange dumme unnskyldninger hver gang du kommer innpå bloggen igjen! Det blir jo for domt!!

  22. Helt enig med at du kommer med alt for dårlige unnskyldninger, når et nytt innlegg kommer! Det viser bare hvor lite seriøst du tar bloggingen! Du fortjener virkelig ikke topplisteplassen lenger!

  23. wow….handelsportalen igjen…. hehe…tror jenta gjør dette for å provosere faktisk…. vedder alt jeg har at hun legger ut sånne innlegg for å irritere folk grønne og give a fuck i hele bloggen…..hun har ikke sluttet å blogge fordi hun trenger de ekstra pengene…..”trenger” er nok ikke helt riktig men “vil” ha pengene hun får for alle de same old reklamene sine……

  24. Er på besøk hos tanten min i tromsø å når jeg står på kjøkkene ser jeg rett opp til deg :p
   Var på jekta idag å var innom å spurte om du hadde noe ledig, men du hadde kunn en ledig time sent på dagen:/ tyder på at du er flink da 🙂

  25. Hvis dette er din måte å slutte med blogging på er du faen ikke en topplisteplass verdig, noe du overhodet ikke har vært de siste ukene, men som er det fordi megselv og flere andre lesere har et lite håp om et nytt innlegg innimellom! Du kommer med unnskyldninger om at minnepennen er ødelagt og blabla, men begynner egentlig å tvile på om det virkelig er sant eller om du bare ikke klarer å si at du driter langt i bloggen!

  26. SLUTT Å LES BLOGGEN DA FOLKENS,ER JO DERE SOM GJØR AT HO LIGGER PÅ TOPPLISTEN OG FÅR ALLE DISSE TINGENE! LOL ;D

  27. Du blogger ikke, så jeg skjønner ikke poenget med å ha blogg. Det er leserne som kommer innom hverdag for å se om du har blogget som holder deg oppe på topplisten. Ikke fordi du er så forbanna flink til å blogge.

  28. Er det mulig å drite oppi bloggen sin slik som du gjør! Du sa at frem til tirsdag fikk det holde med mobilblogg, så ingenting til den mobilbloggingen. Og når tirsdagen kom og du skulle kjøpe minnepenn eller hva det var forno, ikke noe blogging da heller, ikke dagen etter der igjen heller, og ikke noe enda! Det er bloggere der ute som jobber ræva av seg for å komme på topp, mens du bare svever på en rosa sky der oppi høgden og gjør faktisk ikke en dritt!!!!

  29. Jeg har nettopp startet en blogg og ville satt pris på om dere tok dere tid til å se innom den og følge meg på instagram 🙂 på forhånd takk 🙂

  30. Dere som kommenterer at det er irriterende at hun fortsatt er på topp, det er jo dere som lar henne bli værende der, dere går inn på bloggen og kommenterer = flere lesere og mer aktivitet. Om det absolutt er så ille må dere jo bare slutte å gå innpå her da.

  31. Seriøst?? Dette blir for dumt, du har en blogg på topplista som folk liker å lese, også bare kaster du den bort og aldri blogger, kommer med dårlige unnskyldninger og løfter du ikke kan holde? Skjerp deg!
   Blogg mens folk er inntereserte og virkelig gjør deg fortjent til topplisteplassen, fordi du er så langt du klarer i fra det nå!

  32. Det er helt latterlig å se hvor useriøst du tar bloggingen! Og unnskyldningene dine er bare helt på trynet, skjerp deg eller slett bloggen!

  33. fy faen så dårlig du er på å blogge, fortjener ikke å ligge på topplisten engang. Syns det er trist med de som blogge hver dag og aldri kommer opp på topp, og når du er så hedlig å får så mange treff, at du ikke viser litt takknemlighet og blogger gjevnlig!

  34. Ingen som tenker på at dama har skrevet om hverdagen sin nå i over fire år. Tror hun er rimelig lei.
   Men hun prøver faktisk. Ser ikke hvorfor, for leserne hennes er jo på trynet.
   Stakkars jente.

  35. Tror det er på tide at du sier det som det er, og ikke drøyer det lenger nå! Bare vær ærlig å innrøm at du slutter å blogge!

  36. Nydelige bilder! Og inspirerende blogg du har.
   Jeg har akkurat startet en gutte-blogg. Tenkte du ville linke til den:)
   http://Www.sniik.no er adressen. Masse gøy om film, tv, spill og gale ting fra nettet:)
   Takk, takk.
   Keep up The good work!

  37. Er ikke så gøy å gå inn på bloggen din hver dag å håpe på at du har blogga. Skikkelig kjedelig, du var favorittbloggeren før, men kan vel ikke helt si at du er det nå. Blogg oftere, eller slett bloggen din!

  38. Skjerpings folkens!
   Tror ikke Therese får så lyst til å blogge når “alle” ber henne om å legge ned bloggen dersom hun ikke blogger osv… Å bli “truet” til å blogge gir en ikke akkurat mye inspirasjon!
   Det kan være flere grunner til at hun ikke blogger, kanskje hun tilogmed er lei av å blogge eller mangler inspirasjon? Kanskje hun har det vanskelig om dagen? Kanskje hun har andre ting å gjøre?
   Det er tross alt hennes liv, og hun valgte selv å skrive om det. Vi lesere velger selv å komme på bloggen hennes. Selv håper jeg at hun begynner å blogge bedre igjen, fordi jeg liker jo å lese denne bloggen! Men ingen andre enn Therese kan bestemme om hun vil blogge eller ei. Dessuten blir det feil å si at hun ikke fortjener topplisteplassen, når vi lesere er de som holder henne der! Regner med at hun kommer til å dette nedover på listen ettersom tiden går om hun ikke blogger, men akkurat nå er lesere inne her for å skjekke om det er kommet nye innlegg jevnlig, og derfor er hun fortsatt høyt på listen. Så slapp av! Dette er tross alt ikke verdens undergang.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg