fingertattoo

(reklamelenker) Hei!

Har dere sett at Nelly har et stort salg hvor det er 50% på ALT? Ikke? Dere finner det HER! For litt siden, når jeg viste dere hva mer jeg hadde gjort på tatoveringen på armen, så sa jeg jo at jeg hadde en tatovering jeg ikke hadde vist dere enda. Jeg var for ca 1 mnd siden og tok en tatovering på fingeren. Har leeenge hatt lyst på en, og hadde i utgangspunktet tenkt til å ta en diamant eller en krone, men det er så mange som har det som jeg vet om. Derfor tok jeg heller en sløyfe, og jeg elsker den! Det var derimot ufattelig vondt, en av de vondeste jeg har tatt hittil… Som vanlig er det Max på Underdawg Tattoo som har tatt den på meg – han har tatt så og si alle mine, og jeg blir like fornøyd hver gang så da velger jeg å gå dit fast. Haha, ikke verst å være fastkunde på en tatoveringssjappe av alle plasser! 

I dag hadde jeg Camilla som kunde på Hair Shop på Jekta, hvor jeg jobber. Hun har vært i en lang prosess med å bli blondere i håret, hun har nå gått fra en mørk brunfarge til å bli ganske så lys uten å helfarge det. Dette er vel 4. gang vi striper det, og denne gangen ble restultatet utrolig bra. Bildet til venstre er etter en gang med striper, som dere ser så er det nesten bare striper øverst fordi de har blitt slitt og knekt av i lengdene. Dette skjedde etter hver gang vi stripet, så hun ble bestandig mørkere i lengdene etter hvert som tiden gikk. Kjipt, men når man har farget og styrt mye med håret er det ikke til å unngå at det knekker og faller litt av.. Ble iallefall utrolig fint! Klipte også av 3-4 cm så håret så mye sunnere ut ♥

NB: Dette ble altså ikke gjort på et frisørbesøk, men over en periode på flere måneder med en lengre pause mellom hver behandling for å kure og bygge opp håret! 

Siste innlegg