ferietid

reklame i samarbeid med handelsportal.no

Hei!

Akkurat nå har Handelsportal.no noen kupp for dere som skal reise på ferie i nærmeste framtid. Freshe og billige øretelefoner – kun 39 kroner for et par i valgfri farge med mikrofon. Supert nå som det er ferie og man reiser bort, så kan man ta med seg uten at det er total krise hvis øretelefonene blir borte/gjenglemt eller får vann på seg. Man kan for eksempel kjøpe flere å ha som backup. Noe som er litt verre å få vann på må være telefonen, og derfor har de også tilbud på et vanntett armbånd etui til iPhonen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for telefonen din mens du går langs havet på stranden eller ved bassenget! Du finner øretelefonene til 39 kroner HER og det vanntette etuiet HER til 49 kroner. 

108 kommentarer
  1. Skjønner ikke at så mange, inkludert meg selv, fortsatt har troen på at du begynner å blogge normalt igjen. Alt du slenger ut er reklame og annet dritt som er totalt uinteressant for oss som ikke tjener penger på det. Det hadde vært greit om du i tillegg blogget som alle andre bloggere rundt deg på topplista, men det har ikke vært fakta på veldig lenge. Eier du ikke skam, samvittighet eller selvverd?

  2. Jeg har latt være å kommentere på noen av de andre innleggene dine om handelsportalen. Men nå begynner jeg bare å lure på om du faktisk leser kommentarene vi skriver, og om du faktisk bryr deg om den kunstruktive kritikken vi gir deg. Jeg mener ikke å være slem, fordi jeg synes folk som skriver stygge kommentarer på Internett er en gjeng me idioter. Men jeg skjønner bare ikke hvorfor du fortsetter å skrive en haug med innlegg som er sponset av handelsportalen, når ingen av leserene dine er interessert i å lese om det. Dessuten er det jo grenser for hvor mange ørepropper et menneske trenger.

  3. Kødder du?!! ENDA en reklame for j*vlige handelsportal? (unnskyld språkbruken!!) Én ting er å tipse lesere om gode og varierte produkter man virkelig liker og står inne for, det kan jeg akseptere – og tilogmed like! Men dette er jo din 1001’te reklame for handelsportal, og det lyyyyser jo lang vei at du ikke er såååå begeistret for dem at du bare MÅ tipse oss lesere, om og om igjen! Det er så utrolig uinteressant å lese om, og ikke minst skuffende å komme inn på bloggen din. Sponsede innlegg burde være varierte, forseggjorte og ikke minst produkter virkelig DU brenner for, ikke dette dritet som obviously kun er for å få penger i lomma. Skjønner at du vil ha penger men om du ikke skjerper deg kommer du til å miste flesteparten av dine lesere. Du blogget jo så bra før! Om du ikke liker å blogge lenger er det helt greit, men da syntes jeg ærlig talt du burde være “real” å kaste inn håndkledet nå. Dette blir for dumt! Ta til deg kritikken, please 🙂

  4. veldig glad i bloggen din, men det virker ikke som at du orker å lese gjennom komentarene eller så er det det at du ikke helt klarer å ta til deg konstruktiv kritikk. jeg håper du kan begynne og blogg oftere og mindre om reklame…

  5. Kødder du med meg?? Er så jævlig lei av å lese om ørepropper nå. Det er da grenser for hvor mange et menneske trenger?? Det er så sykt obvious at du gjør det kun for å få penger, og derfor ikke et produkt du faktisk liker. Det er dumt, for du mister tilliten til leserene dine, og de neste reklamebaserte produktene du skal omtale, og faktisk LIKER, ikke blir tatt seriøst..
   Jeg digger vanligvis bloggen din, men dette er veldig skuffende, og det føles ut som om du ikke setter pris på oss som faktisk leser bloggen din jevnlig.

  6. DENNE KOMMENTAREN VAR DRITBRA!!
   Stina
   Skrevet 22.06.2014 klokka 20:28
   Kødder du?!! ENDA en reklame for j*vlige handelsportal? (unnskyld språkbruken!!) Én ting er å tipse lesere om gode og varierte produkter man virkelig liker og står inne for, det kan jeg akseptere – og tilogmed like! Men dette er jo din 1001’te reklame for handelsportal, og det lyyyyser jo lang vei at du ikke er såååå begeistret for dem at du bare MÅ tipse oss lesere, om og om igjen! Det er så utrolig uinteressant å lese om, og ikke minst skuffende å komme inn på bloggen din. Sponsede innlegg burde være varierte, forseggjorte og ikke minst produkter virkelig DU brenner for, ikke dette dritet som obviously kun er for å få penger i lomma. Skjønner at du vil ha penger men om du ikke skjerper deg kommer du til å miste flesteparten av dine lesere. Du blogget jo så bra før! Om du ikke liker å blogge lenger er det helt greit, men da syntes jeg ærlig talt du burde være “real” å kaste inn håndkledet nå. Dette blir for dumt! Ta til deg kritikken, please 🙂

  7. nå har du skrevet veldig mye om reklame i det sisteTherese… Kanskje skrive mer sånn som du gjorde før?

  8. Hallo! Greit at der er kjempe billig osv men ingen blir å kjøpe de bare for at du lager et innlegg på bloggen din om disse produktene! Folk er ikke så dum!

  9. Synd bloggen din har blitt en eneste stor reklamebombe. Du fortjener ikke reklameinntekter. Fordi du ikke er blogger. Du er reklameformidler. Skjerp deg!

  10. Jævlig lei! Du blogger ca en gang i måneden.. De gangene du blogger, så er det reklame! Dritt blogg! Du blogger bare når du trenger penger….. Tror du vi trenger 100 forskjellige ørepropper i forskjellige farger?? Skjønner ikke at du fortsatt blir sponsa! Latterlig! Et tips til deg.. SLUTT Å BLOGG!!!!!!

  11. Kan du snart blogge om noe annet? Du har jo bare reklameposter. Plassen din på topplisten er ufortjent.

  12. Har lest bloggen din i nesten alle årene du har blogget, men nå synes jeg bloggen din begynner å tape seg veldig. Ikke bare går det flere dager mellom hver gang du skriver, men når nesten hver eneste innlegg er et reklameinnlegg – da går jeg lei. Det er bedre å legge ned bloggingen hvis du er så lite motivert for tiden enn å holde på slik. Forstår at du må legge ut slike innlegg innimellom på grunn av avtaler du har gjort med de du reklamerer for, men det handler om å balansere det. Du burde bruke Ida Wulff eller Sophie Elise som et eksempel – de er flinke til å balansere reklameinnleggene med de vanlige.
   Jeg kan gjerne godta at det går noen dager mellom hver gang du blogger, for jeg forstår at det ikke er noe gøy å blogge om hverdagen din når den kun består av jobbing, venner og familie. Men prøv å balansere bloggen din litt mer – litt mindre reklame og mer TCMN, takk.

  13. Jeg tror kanskje hun hadde blogget mer, dersom kritikken ikke hadde vært så massiv. Hun har jo lagt ut noen blogger i det siste om innkjøp, bikini osv. Dette virker jo helt glemt. Bare prøv og husk folkens, det er ikke motiverende og blogge dersom man bare får klager og mottar dritt. Om dere vil som jeg vil og sikkert flere vil også at hun skal fortsette og blogge, så må folk komme med mer hyggelige tilbakemeldinger. 🙂 Da vil jeg også tro at hun vil komme med flere innlegg, og blir mer motivert, but still what do i know.

  14. Fin tirsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤
   Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂
   Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig gangsperr i hele kroppen. Er akkurat som en gammel mann her jeg vagger meg bortover gulvet, haha! Jeg la nettopp ut en film i mitt siste innlegg der du kan se hva som gjorde en slik enorm forskjell. Det er dette som virkelig er god trening! Du må gjerne sjekke det ut, fine du!
   ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

  15. Så nettopp på facebook at du er gravid, er det sant? Skal ikke dømme deg, du blir sikkert en god mor om du faktisk snakker sant..

  16. Haha nei jeg tror ikke Therese er gravid (selv om det står på facebooken hennes) for bare se hva moren kommenterte😉

  17. Æ trur ikkje ho e gravid.. vil lese bloggen som den e og ikke enda en mamma toppblogger.. men hvis det no hadde vært sant så blir ho sikkert en flott mamma, men trur ikkje det e sant før æ får se det på ordentlig om noen mnd! 😛

  18. Hei, Therese. Du mistet akkurat en leser om ikke bryr seg en dritt om all reklamen om handelsportalen (som er så og si det eneste du blogger om). Takk for nå, og lykke til videre.

  19. 4/10 av innleggene dine på siden handler om handelsportalen. Greit jeg skjønner du sikkert vil ha penger, men å blogge slik som du gjør nå, så tror jeg du kommer til å miste de fleste leserene dine. Jeg tipper ikke det er mange som går inn på bloggen din for å lese om billige duppeditter man egentlig ikke trenger… Nohate on you altså, bare konstruktiv kritikk! Du er sikkert en herlig jente!

  20. Leser at du er gravid. Du har jo vært og tatovert deg, noe man ikke skal gjøre når man er gravid. Heller ikke bra å farge og stripe håret så mye når man er gravid fordi barnet kan få allergiske reaksjoner. Har du ikke drukket alkohol også?

  21. Hvis hun gjør alt det, tror du virkelig hun er gravid? Vil tro hun klarer å ta ansvar om nødvendig altså.
   Om du er gravid, så tror heg du vil bli en god mor ♥
   Men som mange andre synes er det utrolig teit og skuffende å komme innpå bloggen din og håpe at du har skrevet noe, fra hverdagen din eller jeg bet ikke hva, men så får vi enda mer reklame om handelsportal.
   Det er så vanvittig teit av alle de som sitter og dømmer deg med at du trenger pengene og der mistet du lesere, kanskje hun leser alle kommentarene våre, men at hun tar de stygge til seg og ikke orker å komme tilbake?
   Hvis dere er trofaste lesere gir dere ikke opp om at hun skal komme tilbake, dere støtter henne med ‘troen’ på at hun snart begynner å blogge igjen som vanlig.
   ;konstruktiv kritikk

  22. Du har glemt “reklame” i din beskrivelse av bloggen: “Jeg skriver hovedsaklig om hverdagen min, sminke, klær, hår, ting som skjer rundt meg og hva enn jeg finner interessant.” + REKLAME. Det må være din største interesse..

  23. Åfyfaen! Såg deg på det der TV-programmet fra syden, du oppfører deg helt jævlig når du er full!! Noe så barnslig!

  24. Denne bloggen pleide å være full av energi og liv, og det at den ikke er det nå tyder kanskje på at Therese ikke har det helt bra. Prøv heller å vise litt forståelse for henne i stedet for å kjefte. Ikke rart hun ikke vil blogge med slike lesere!

  25. Er du virkelig gravid? jeg tror for å være helt ærlig at du bare har blitt gravid fordi du vil ha oppmerksomhet og hvorforfor ikke skrevet på bloggen at du er gravid egentlig????

  26. du blogger bare om handelsportalen. Ingen kan tvinge deg, men alikevel. Du burde kanskje skrive et forklarende innlegg om hvorfor. Du er en flink blogger når du vil. Om du bare prøvde og blogge sånn som du gjorde før.

  27. ” Åh…. du skriv jo bare om sponsora, blablabla ” SERIØST folkens? ro ned hormonan og gå ut å lek, enn å klage på andre ANONYMT over nett. Hadde dokker klart å skrive en “innlevering” som lekse, hver eneste dag? + helga? I tillegg til at læreran klage på at det e kjedelig og at du må bli mer kreativ? haha tvile 😉 Dessuten vet ho nåkk fint sjøl at det e reklamert mye, og det vil si at det hold nåkk med 1 påminnelse fra andre enn 100+++ En ting til, hadde Therese vært gravid ville ho nåkk holdt det hemmelig. Vits å gnæge om det?
   Ha en fin sommerferie Therese, og nyyt den

  28. Hun er ikke gravid. Hun skrev i kommentarfeltet under statusen at hun bare tulla fordi hun var så mett. Geez.

  29. Din blogg var veldig bra før jul, nå så blogger du to ganger i mnd og omtrent alle innleggene er reklame eller så står det at du ikke har hatt tid til å blogge. Du burde innse at du er en ræva blogger! Slutt nå! du mista meg som leser når jeg gikk inn i dag for å se at det var enda et innlegg om handelsportalen… Du er sikkert en snill jente men blogginga, det er en helt annen sak 🙂

  30. Fin torsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤
   Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂
   Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig krampe i fingrene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Jeg har skrevet – time for time – om hele ettermiddagen i går, men bilder fra hver time! Og det tok jammen tid, og sortere alt det der. men hva gjør det vel om det tar tid, så lenge innlegget blir bra til slutt? Du må gjerne sjekke det ut, fine du!
   ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

  31. Jeg bare hater bloggen din!
   jeg likte den så godt før men nå?
   det er bare en reklameblogg og jeg er lei

  32. Herlighet så mange moralske mennesker da! Syns ikke det er greit å skrive dritt til TCMN, men jeg mener at leserne har rett til å spørre hvorfor det bare er reklame for tiden! 🙂

  33. Jeg skjønner at alle har et liv, og ikke alltid rekker å blogge. Men nå syns jeg heller at du burde legge ned bloggen om du ikke bryr deg så mye lenger. Du har ikke skiftet header/design siden jula og når du først kommer med et blogginnlegg er det enten reklame eller den vanlige setningen: “beklager, jeg har ikke fått blogget i det siste pga blablabla”.
   Jeg synes at noen av leserne tar veldig av, når de klikker for at du ikke blogger. Men jeg syns for det om det er ganske respektløst av deg, når det er tydelig at veldig mange leser bloggen din, og har fulgt deg så lenge. Mange andre bloggere oppdaterer jevnlig, og ikke bare med reklame. Du fortjener ikke å være på noe toppliste om du kun skal oppdatere en gang hver 2. uke og bare komme med reklame.
   Syns du burde ta i mot den konstruktive kritikken, og fikse det – eller å rett og slett slutte å blogge. 🙂

  34. Til alle dere som kommenterer dritt: Ta dere sammen nå! Jeg skjønner at det er slitsomt å komme inn på denne bloggen, når det ikke er noen oppdateringer, og at mange mener hun burde bli mye flinkere, men dere vil vel ikke at hun skal slutte å blogge for godt?? (hvertfalll mange av dere). Og Therese blir sikkert lei seg av all den haten hun får. Så jeg synes dere burde gi henne en sjanse…. For hvis dette fortsetter så kan det virkelig hende hun legger ned bloggen….

  35. Syns helt klart at det er dårlig av deg og ikke skrive mer innlegg om for eksempel HVERDAG… Det er og så jævla kjedelig å komme inn her å se REKLAME! ønsker jeg å se på reklame kan jeg bare skru på Tv3.. Samma som Rannveig Heitmann`s blogg samme dritt reklama der, men hun oppdaterer jo hvertfall leserene sine.. Syns faktisk at blogg.no skulle hatt toppliste med folk som faktisk er aktive skrivere på toppen, når jeg skriver aktive mener jeg at reklame ikke skal regnes innenfor.. Du ligger høyt oppe med å lure folk til å tro at du har skrevet noe, siden du ligger slik du gjør.. Det VAR inspirerende og givende å lese bloggen din, håper du tar deg sammen og i det minste prøver – eller legger ned..

  36. Sponsede innlegg burde være varierte, forseggjorte og ikke minst produkter virkelig DU brenner for, ikke dette dritet som obviously kun er for å få penger i lomma. Skjønner at du vil ha penger men om du ikke skjerper deg kommer du til å miste flesteparten av dine lesere. Du blogget jo så bra før! Om du ikke liker å blogge lenger er det helt greit, men da syntes jeg ærlig talt du burde være “real” å kaste inn håndkledet nå. Dette blir for dumt! Ta til deg kritikken, please 🙂

  37. Du rykker stadig nedover på topplisten… Ikke værd å besøke bloggen din mer. Den er full av reklame, og det er ingen interessante innlegg lenger.

  38. hahah! syntes det er teit av folk å klikke så pga den reklamen… det er jo hennes blogg!? det er ho selv som velger innleggene osv.. eller er det noe jeg har missforstått her? vi lesere skal sitte å komandrer hva ho skal skrive og hvor mye reklame som skal være på bloggen? Hvis ikke bloggen er noe interessant lenger, såå ikke lees den daah! det er da vell for faen som sitter å tvinger deg til å lese den? les en annen blogg som du mener er interessant! :)))

  39. Haha, må le. Denne bloggen har klatret på topplistene den siste uken. ingen ting er postet. Her er det nok Blogg. No som trikset med lesertallene.

  40. hei jeg lurte på noe :)an du skrive et innlegg om det med tattoos, jeg vil gjerne ha sleeve, men har hørt at de ofte kan komme opp i 25000 kr?! hvor mye tror du din kommer til å komme på til sammen :S? og vet du hvor mye de kan tatovere om gangen :S? kan de gjøre en hel halve sleeve på en dag?

  41. dårligste bloggeren noen sinne. hvorfor i helvette ligger du på topplisten?! du bryr deg ikke om leserne dine, blogger jo bare om handelsportalen som ingen bryr seg om. bryr du deg bare om pengene eller?:) ser jo slik ut. sjerp deg, og slett bloggen visst du ikke skal vere aktiv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg