oslove

(rommet er sponset)

Hei kjære! Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo sammen med Bettina. Vi kom hit på torsdagskvelden, og skal være her til i morgen før turen bærer videre til Arendal og Hovefestivalen 2014!

I helgen har vi har benket oss inn på Park Inn by Radisson Oslo – et utrolig sentralt hotell som ligger knappe 50 meter fra Karl Johan (Øvre Slottsgate 2c), så vi bor med andre ord midt i byen. Utrolig deilig med kort gåavstand til alt, for eksempel om vi er å shopper på Karl Johan så er det ikke noe problem å gå innom hotellet for å legge fra seg noen poser om det blir for mye å bære på. Rommet klager jeg heller ikke på, det er utrolig stort og romslig med mye lys og egen veranda. King size bed og alt er bare velstand egentlig. Har dessverre ikke fått smakt på frokosten enda da jeg våknet 13.30 i dag etter en litt for fuktig tur ut i går – men gleder meg til å spise den i morgen. Hotellfrokost er så godt ♥ Mens jeg har vært her så har jeg rukket å ordne neglene, tatt vippeextensions og fått juvederm i leppene. Skal vise dere bilder og slikt senere, nå må jeg komme meg avgårde så det ikke blir så sent. 

Jeg skal få blogget hver dag når jeg er på Hove, jeg har litt mer å skrive om og vise dere bilder av da føler jeg.

bettyboop og tcmn


Fiiine rommet 😀


hahaha, fritidsproblemer!!!!

200 kommentarer
  1. Hadde vært morsomt om du kunne fikset en ny header. Du har forandret deg veldig, og det hadde gitt et annet inntrykk å komme inn på bloggen din med en ny header av sånn som du ser ut nå, du ser helt fantastisk ut forresten!! <3 <3 Kos deg videre:)

  2. Kan du plis starte å blogge igjen?
   liksom bortsett fra alle sponse innlegga, som du “må” lage for å få alt gratis

  3. enig med kommentaren over her…
   Skrevet 29.06.2014 klokka 00:41
   Kan du plis starte å blogge igjen?
   liksom bortsett fra alle sponse innlegga, som du “må” lage for å få alt gratis

  4. Alle blogginnleggene dine er sponset og du blogger bare for sponsingen! derfor du fikk baksmell sikkert, siden du rett og slett ikke klarer å blogge om noe annet om alt det du får for å blogge og det du tjener. Enten begyn å blogge ordentlig igjen eller slett hele bloggen! Dette er bare en blogg med sponsede produkter!

  5. TIPS TIL ALLE DERE SOM KOMMENTERER OG IRRITERER DERE: Slutt å besøk bloggen hennes, ikke vær avhengig av å gå inn på nettadressen hennes, for så å legge igjen drittkommentarer. Det er på grunn av dere at hun ligger på topplisten, det er på grunn av dere at hun fortsatt kan leve av bloggen sin tross at hun aldri oppdaterer bloggen, unntatt reklame en gang i ny og ne.

  6. Fin søndagskveld til deg, skjønne du ❤
   Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe 🙂
   Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund her helt utrolig sliten i fingerene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Etter forrige innlegg kjente jeg at jeg hadde antrengt meg for at det skulle bli bra. Jeg har nemlig hatt et internt prosjekt gående i et par måneder der jeg har bestilt sommerklær fra mange forskjellige nettbutikker, og sammenlignet dem. På den måten har jeg kommer frem til den som er best både på pris, kvalitet, levering og kundeservice! 😀 For å finne ut hvem som “vant testen” kan du klikke deg inn på bloggen min, og bla ned til innlegget. Eller du kan komme direkte til det ved å klikke her: http://www.vektlofterjenta.com/2014/06/28/mitt-beste-tips-til-deg-som-vil-friske-opp-sommergarderoben-billig/ )
   ❤Ellers ønsker jeg deg en herlig helg videre!

  7. Man går inn fordi hun lover gang på gang at hun skal bli bedre å blogge. Hun sitter faktisk å lyver til flere tusen lesere, og skriver kun innlegg når hun må pga penger.
   Se nå feks, så har hun sagt at hun skal blogge hver dag på hove. Hmm, hvor ble gårsdagens innlegg av?
   Ja, hun har sikkert en eller annen unskyldning som at minnekortet er ødelagt eller noe annet er ødelagt (siden bortskjemte bloggere ikke tar vare på tingene sine), eller at pcn er fri for strøm eller noe slikt. Men det går ann å blogge via mobilen, omså bare forklare situasjonen og legge ved ett bilde.
   Du bør helt seriøst ta en sterk vurdering på hvor mye verd det er med bloggen. Nå jobber du jo også, og har vell en inntekt der i fra, så det er vell enda større motiv for å endelig kunne legge ned bloggen. Du skulle egentlig bare ha slutta for lenge siden, så hadde folk huska deg som en morsom og bra blogg. Synd for deg at folk nå kommer til å si at det var på tide at du la ned den drittbloggeb

  8. “Jeg skal få blogget hver dag når jeg er på Hove, jeg har litt mer å skrive om og vise dere bilder av da føler jeg.”
   HAHAHA 😀 NÅ LYGE DU IGJEN

  9. Unnskyld meg, men til dere som har slenget dritt lengere oppe:
   Hva er problemet deres? Hun har tatt fine bilder til bloggen, hun vil faktisk ha kvalitet i innleggene sine. Og da er det ikke så lett å blogge 24/7 hvis hun har reist og hatt andre viktigere ting å gjøre!
   Omg, noen burde virkelig bruke hodet sitt.
   Men kjempefin blogg du har Therese! ♥

  10. Folkens!
   Therese har gått i i et samarbeid med blogg.no om å reklamere for alt mulig hele sommern får å så få penger for dette! Dette gjør hun fordi hun ikke har sommer jobb 🙂

  11. heei 🙂 eg skal snart til gran canaria og eg lurte på hvor du var i gran canaria på språk reise? og om du kan gje meg tips til bra butikker 🙂 plis svar, digger bloggen din 😀 ♥

  12. Hei Therese!
   Kan du spørre venninna de hvor genseren hennes er fra??:p har lett etter denne i ukesvis!

  13. TIL OG MED dette innlegget er sponset. Bryr du deg ikke noe om å opprettholde troverdigheten ovenfor leserne dine? Bryr du deg ikke om å drive usponset blogging? Du kommer til å miste lesere – og vips; så er salgsplakten din ødelagt. Lykke til i jakten på nye lesere. Nå mistet du nettopp meg.

  14. Camilla: det fins en mellomting mellom 24/7 og en gang i uken!!
   Når jeg leser at du har en av Norges største blogger, så begynner jeg egentlig å lure litt. For jeg leser mange blogger, de bloggerne jobber ræva av seg for å komme langt, de leverer tre solide innlegg for dagen, mens du tjener penger opp etter ….. på grunn av sponsede innlegg! Har komt noen få innlegg fra deg siden jeg begynte å lese bloggen! Litt pinlig, eller hva?

  15. Kos deg masse masse på hove, det er en helt fantastisk opplevelse! Bruk all tid du har på å ha det gøy og gjør ting du liker, og ta med mange gode minner. Tenkte ikke over hvor heldig jeg var og slikt da jeg var der, det var jo så gøy! Så håper du får en fin tid og at ingenting står i veien for deg, og hvis det gjør, er det viktig å gjøre det beste ut av det! 😀

  16. Nemmen!! Et sponset innlegg, jammen lenge siden sist 😉 bloggen din pleide å være bra, men har tapt seg veldig i det siste!

  17. Therese, hvis du fortsatt vil ligge på topplisten så er du nødt for å holde det du lover leserne dine. Dette er ikke vondt ment, for jeg har vært en fast leser av bloggen din i lang tid. Jeg bare merker jeg blir litt skuffet når jeg klikker meg inn på bloggen din og du ikke har blogget på evigheter, eller at det bare er et nytt reklameinnlegg…

  18. Mener ikke å gi deg hate nå, men når du sier du skal oppdatere bloggen din hver dag på Hove hadde det kanskje vært en fordel å faktisk holde det. Skjønner at du vil ha det morsomt med venner og på konsertene osv, men det må gå an å holde det du lover 🙂 Spesielt når det er mange tusen som er innom bloggen din hver dag.. Bare en liten oppvekker, forhåpentligvis.

  19. Dumt av deg å love blogging fra Hove hver dag når det fortsatt ikke er kommet et innlegg… Festivalen er over i morgen så venter spent på om det kommer et innlegg i det hele tatt! Skal la tvilen komme deg til gode denne gangen også, men tror ærlig talt ikke det kommer noe innlegg. Kommer sikkert en eller annen unnskyldning for at du ikke har blogget istedenfor 😛

  20. Nå har jeg faktisk ikke vert innpå her siden den 28 da du skrev dette innlegget.. Av en grunn. Dette tror jeg er den siste gangen jeg er innom her.
   At du lover at du skal blogge hver dag på Hove festivalen… Og så ender opp med å ikke gi oss ett eneste pip fra deg en gang.. Det er flaut for din del ass! Er ikke Hove festivalen snart over? Hvis jeg ikke tar feil nå, er den fra den 28 juni – 3 juli. Lurer på hva som er grunnen denne gangen. Og sitte å love leserene dine sånne ting og så ikke holde det for å holde lesertall oppe.(Det er sånn det ser ut for meg vertfall). Dette er forresten ikke den første gangen. Men denne gangen har du faktisk lovet at du skal blogge HVER dag frem en periode. Det kaller jeg svik og løgn. Rett og slett falskt av deg. Virker ikke som om du leser kommentarer eller bryr deg i det hele tatt om leserene dine. Nå kan vi egentlig alle sammen bare gjøre Therese en stor tjeneste her. Slutte å lese bloggen hennes. Hun legger sikkert ikke merke til det engang. Kanskje det da går opp for henne hvor mye hun har skuffet oss og kanskje gjør en innsats for å få tilliten vår tilbake. Hvis hun faktisk bryr seg. Dårlig gjort Therese.. Greit nok, vi har ikke peiling på hva som foregår i privatlivet dit, om det går bra eller dårlig med deg. Men du har lovet oss noe og da forventer vi at du holder det. Ser for eksempel på de andre kommentarene her hvor mange andre som er sinte/skuffet eller gleder seg til du skal blogge. Når vi forventer ett innlegg av deg som du ikke gir, trenger ikke du forvente noe av oss heller. Jeg håper flere av leserene dine leser denne kommentaren her og forstår hva jeg mener. Det er andre mer aktive bloggere som kunne tatt Therese sin plass.
   Hade Therese. Lykke til videre.

  21. Hvorfor lover du noe du virkelig ikke kan holde?? Det er 1 dag igjen av hovefestivalen. Ikke et innlegg å se. Du er en dårlig blogger og en løyner!! Skjønner ikke at du gidder å blogge mer.

  22. Tror nok alle visste innerst inne at du kom til å drite i bloggingen på Hove-festivalen! Jeg er ikke imot at du ønsker å ta deg fri fra bloggen for å gå på Hove-festivalen, men å love leserene dine at du skal oppdatere hver dag, er litt rart når du faktisk ikke oppdaterer i det hele tatt!

  23. hahaah, “blogge hver dag”.. sophie elise er også på hove-festivalen, men hun klarer jo å presse inn oppdateringer ofte, hvorfor kan ikke du? flaut, legg ned bloggen. du fortjener ikke å være så høyt på lista, du oppdaterer sjeldent og er nesten reklame i hvert eneste innlegg. ganske obvious at du er keen på pengene du får betalt fra sponsorer og blogg.no!

  24. det er pågrunn av dere haters at bloggen hennes er så langt oppe på listen, så om dere faktisk slutter å lese bloggen ettersom dere rakker sånn ned på henne, isteden for å gå inn på den kun for å finne feil, så blir kanskje ønsket deres om at hun faller ned på listen oppfylt.
   jeg synes hun skal få blogge om det hun selv føler for, det er hennes blogg så hun må vel få velge selv om hun vil blogge sponsorinnlegg eller hverdasinnlegg? synes ikke det er noe vi lesere bør legge oss noe borti, har det blitt en jobb for henne så gjør hun selfølgelig alt hun kan/har tid til for å opprettholde “jobben”. Vi lesere har ingen ting med å gjøre om hva hun skal blogge om!:-)

  25. Dette høres kanskje litt sprøtt ut, men vil du være med på norges fineste ball? Jeg inviterer deg herved med på Gardeball den 16. August! Håper på et svar 🙂

  26. Ditt nye design er skikkelig fint!:)
   Og kan dere ikke bare gi faen å kommentere stygt? Slutt å les bloggen hennes da, hvis den er så forderdelig!

  27. God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag 🙂 Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen 🙂
   Vil også tipse deg om konkurransen jeg akkurat åpnet på bloggen min der du kan vinne en helt ny, ubrukt kjole fra nelly.com! Den var dessverre for stor for meg, men da kan jeg heller glede dere med den 🙂
   Stooor klem fra fast leser – vektlofterjenta.com ❤

  28. Det er mange som sier over her at det er vi “haters” som gjør at hun ligger høyt oppe på listen selvom hun har reklame i neste hvert eneste innlegg i det siste. Vi skriver ikke dritt til henne. Vi prøver å få henne til å innse at hun ikke gjør en god jobb med bloggen lengre. Og det med at hun har mange lesere er jo fordi vi håper at hun faktisk skjerper seg og begynner å blogge normalt igjen. Det er i hvertfall derfor jeg er innom bloggen hennes.
   Og til du som sa at Therese vil ha kvalitet i innleggene sine og det er derfor hun ikke mobilblogger. Hun har faktisk ikke noe kvalitet i innleggene som hun har lagt ut en gang! Bare reklame!! Kvalitet i innlegg kan du finne hos sophieelise. Hun fortjener faktisk toppliste plassen sin.

  29. Ikke for å være frekk eller noe, men du blogger kun når du får noe sponset eller når du skal ta nye tatoveringer. Ja, du er på Hovefestivalen, men det er det faktisk ganske mange andre bloggere som er også, men du setter ikke av tid til å blogge. synes det er så utrolig dårlig gjort ovenfor leserne dine.

  30. Helt enig med deg Marie!!!
   Et eksempel, Sophie Elise får mye dritt slengt på bloggen, men samtidig så urolig mye fine kommentarer, jo, fordi hun leverer kvalitet, hun surrer ikke sammen et innlegg på et kvarter. I tillegg er hun personlig på bloggen og hun inspirerer leserene sine! Er det noen her som mener at Therese er en inpirasjon? Har lest bloggen hennes lenge, men vet ingenting om henne. Hun tar aldri opp viktige saker, eller ting hun brenner for! Hun bestemmer selv hva hun vil blogge om, men at hun fortsatt ligger på topplisten med de innleggene hun leverer, det klarer jeg ikke å forstå!

  31. Siste gang jeg leser denne bloggen. Du er Desverre en dårlig blogger, leserne begynner å bli lei av å støtte deg når du bare skuffer dem gang på gang og legger ut reklame etter reklame. Dårlig gjort ovenfor leserne dine, det er jo så mye dritt reklame du legger ut også, man tar ikke noe seriøst lenger fra deg. Andre bloggere er ærlige og reklamerer ikke for alt de får penger for, du tjener sikkert mye å får mye skjit, men du mister det som er verdifullt og det som faktisk gjør at du har en blogg som du kan tjene penger på. Du mister leserne dine, innen ett år nå ligger du sikkert ikke lenger på topplisten. Hadebra anyway, siste gang jeg gidder å lese bloggen din.

  32. Hvis dere ikke synes hun fortjener å være på topplisten og mener bloggen hennes suger, anbefaler jeg dere å slutte å gå inn på bloggen.
   Jeg går mest innpå her for å lese alle de latterlige kommentarene deres og fordi jeg faktisk unner TCMN disse kronene hun tjener på bloggingen. Er ikke akkurat sånn at det går utover meg om hun ikke blogger eller kun kommer med sponsede innlegg.

  33. Joda, Savemore var ikke så seriøse som de påsto alikevel gitt, de viste seg at vi ikke er de eneste som er blitt svindlet…

  34. Joda, Savemore var ikke så seriøse som de påsto alikevel gitt, det viste seg at vi ikke er de eneste som er blitt svindlet…

  35. Blogga kvar dag, du liksom.. Kan du ikkje berre vere ærleg og slutte med det tullet ditt… Legg ned bloggen om du ikkje gidd å gjere ein innsats

  36. jeg syns det er litt trist å gå innom bloggen din hver dag i håp om et nytt innlegg, men det er aldri noe nytt. Og hvis det først er noe nytt så er det reklame og ting som er sponset. hadde satt pris på om du kunne blogge om noe du ikke får gratis for en gang skyld

  37. Tcmn er like ræva blogger som Tuvaw.. Fortjener ikke å være på topplisten noe mer, er så lei! Har fulgt bloggen omtrent siden hun startet, men nå er det bare dårlig,. Stopp mens leken er god…
   Tcmn, du er garantert ett flott menneske, men du er ikke en god blogger lengre.

  38. Thefashionablemom: hvorfor skriver du så dumme kommentarer? Du er rett og slett frekk i kjæft’n! Og hvilken rett har du til å dømme andre egentlig, du har jo sunket like lavt som de andre som kommenterer, om ikke enda lavere 😀

  39. Du fashionablemom, er vi dumme fordi vi mener at bloggen til Therese har tapt seg og fordi vi ønsker å si det til henne?? En så utrolig lame og barnslig kommentar fra deg, har ikke ord!

  40. Det e meget åpenbart at du bare blogge for å holde økonomien gående(og kem kan vel klandre dæ etter å ha levd som ei prinsesse, og deretter gikk på en heftig smell?), men du holde ALDRI ord og du love ALLTID å blogge når du skal hit og dit, fordi da har du noe å skrive om, men du blogge ikke uansett om du har noe å skrive om eller ikke. Du blogge bare når det e penga involvert, og æ syns det e slemt mot dine trofaste lesera å bruke dem sånn her, for at du sjøl skal få sitte på pengan uten å egentlig gjøre noe særlig til innsats.
   Og du e nok ei kjempeflott jenta, men du e ikke en blogger lengre.

  41. Blir irritert på meg selv hver gang jeg går inn hit og ser at atter en gang er det ingenting nytt.. nei, sats på frisør utdanningen og skriv et “takk for meg”-innlegg! Det fortjener leserne dine

  42. Hva skjer med alle bitchene som skal klage da? Klart hun har annet å gjøre enn å bare blogge hele tiden. Slutt å bitch. Haters gonna hate men hate et annet sted bitcher!!!! ELSKER DEG TCMSN!

  43. TCMN, dette er ikke hat, dette er bare noen gode ord:
   Jeg syens due er flott blogger osv, men savner litt oppdateringer. Forstår du har et liv utenom bloggne, men kanskje du kan bruke 1 time mer i uken på bloggen det hadde vært fint. God sommer og tusen takk!

  44. Til dere som klager på at folk klager;
   De fleste som kommenterer er ikke faktisk ikke frekke, men prøver bare å gjøre Therese oppmerksom på at hun burde skjerpe seg for å ikke miste alle leserne sine.
   De som bruker stygge ord eller påstår at hun er gravid er frekke og usaklige, men flesteparten her er bare oppgitte og skuffet over at hun gang på gang ikke holder det hun lover.
   Det er ikke det at folk ikke forstår at hun har et liv utenfor bloggen, for det regner jeg med de fleste gjør! Men når hun konstant lyver til sine trofaste lesere som har fulgt denne bloggen og lover at hun skal blogge oftere og bedre, men gjør det motsatte, syntes jeg ikke det er feil å reagere!
   Én ting hadde vært om hun var lei av bloggen og trengte en pause, folk viser forståelse for det.
   Men sånn som hun holder på viser hun lite respekt ovenfor leserne, som er grunnen til at hun ligger på topplisten og faktisk tjener penger på dette. Andre toppbloggere har faktisk respekt ovenfor leserne sine og forstår at dette også er en jobb i tillegg til en hobby, og leverer kvalitetsinnlegg.
   Det er ingen som ber Therese å blogge 3 ganger om dagen hver dag, men ett innlegg i uken burde hun iallefall klare, som ikke bare er 3 paragrafer med reklame for handelsportalen eller liknende. Nå blogger hun kanksje 2 ganger i måneden og det er alltid reklame, løfter eller unnskyldninger. Og når hun bryter disse løftene gang på gang er det ikke rart respekten faller hos mange. Enten burde hun være voksen nok til å innse at blogging ikke er noe for henne, ellers må hun ta seg sammen. Det er mange bloggere som jobber hardt men ikke får alle mulighetene som kommer med å ligge så høyt på topplisten, så TCMN burde være takknemmelig for dette og vise folk at hun faktisk bryr seg. Unnskyld for et langt innlegg men håper dere som sier folk bitcher og klager skjønner hvorfor det faktisk er sånn, og ikke bare stempler oss som “haters”. Hating er usaklige og spydige kommentarer, konstruktiv kritikk er noe helt annet!

  45. Hallo, hvorfor tror dere tcmn ikke blogger mye? Fordi folk skriver så hyggelige ting eller fordi folk kjefter hver gang hunn skriver? Om du sparker en hund hver gang den logrer, så slutter den å logre.

  46. Det må være lov å si at hun ikke blogger så mye før folk skal begynne å kjefte om at folk kjefter. Men enig at en del er stygg i munnen, men det har mange alltid vært mot tcmn. Tror ikke det er grunnen til liteo ppdateringer.

  47. Det er ikke sant at therese ikke blogger når hun ikke får sponsing. Det skjer ofte og har skjedd ofte. Selv om det er litt lite blogging nå så trenger man ikke å LYGE!!!!!!!!!!!!

  48. Therese skrev et kødde innlegg på facebook om at hun var gravid. Det sto også i innlegget at hun bare kødda med det. Så hun er altså ikke gravid. Men man kunne tro det av bildet hun la ut i samme slengen, men hun hadde spist natsho (greier ikke skrive det)..
   Til deg therese: Håper virkelig at du kan begynne å blogge igjen. Du var så flink før <3 Men stå på videre, håper alt går bra med deg ellers i livet! 🙂

  49. Helt ærlig, er vi så jævlig frekk fordi vi ønsker å gjøre henne oppmerksom på at hun faktisk ikke blogger bra for tiden?!?! Og dere som sier at hun har bedre ting å gjøre på enn å blogge hele tiden, se på datoen for det siste innlegget, og det hun skrev helt i slutten! Greit nok at hun ikke fortjener å få masse dritt sleng i trynet, men helt ærlig, jeg ser ikke mange kommentarer der folk gjør narr av henne på noen som helst måte!!!

  50. Tenkte jeg skulle gå inn her for å se litt rundt etter å ikke vært her inne på lenge. Men går nok fort ut igjen etter denne kommentaren. Du er en søt jente Therese, men om du ikke vil ha blogg som jobb(blogg i det hele tatt) så bare dropp det. Ikke kom med falske forhåpninger til folk som sikkert ser opp til deg. Du var en gang i tiden veldig flink å blogge, og du hadde sikkert mer blogglyst også da. Men dessverre så har det sakte men sikkert gått nedover, noe som er utrolig dumt synes jeg. Håper du finner blogglysten, og viss ikke, så håper jeg du dropper å “blogge”.
   Ønsker deg alt godt videre:)

  51. Ok, jeg er enig med noen her i at det kanskje er litt mye spons og litt lite annet her, men det er merkbart at mange som kommenterer og klager og kjefter og sutrer over spons ikke får spons selv!!! Så… Det er jo noe da.

  52. Therese – drit i de som klager over sponsingene dine, de får bare ikke sponsinger selv fordi de er dårlige bloggere og de vet det så de hakker på deg.

  53. Nå må dere roe dere her! Ingen har så vidt jeg ser snakket stygt om Therese som person, men heller etterlyst mer skikkelige oppdateringer her!

  54. Kan du ikke begynne å skrive litt kortere poster om du ikke har så mye tid til å blogge? Det er ikke nødvendig med masse bilder om det betyr at det ikke blir noen poster!

  55. Herregud her var det mange som var grønne av misunnelse da! Jenter, kjerpings, konsentrer dere om deres egen blogg så får dere kanskje også spons en ajnnen gang! Denne gangen var det Therese som fikk det. Drittslenging kan dere spare dere for!

  56. Ok, TCMN har kanskje ikke like mye tid som hun hadde i begynnelsen, men hallo, hvem forandrer ikke sine liv på så mange år som hun har hodlt på? Det er heller ikke veldig gøy å lese om det samme om og om igjen sånn som på andre blogger. Jeg liker TCMN sin blogg selv om den ikke er så mye oppdatert nå og det er helt greit med spons, jeg synes det er gøy å se at det går bra.

  57. Det er frekt å si at dette er reklame som er i stedet for sommerjobb! Er du klar over at dette er ganske dyrt hotell? Ikke alle kan bare gå til pappa å få betalt alt mulig tull og tøys og da er det fint bedrifter gir det gratis. Slutt å hat!

  58. Hvorfor må jenter alltid være så slemme mot jenter? Hallo? Slutt å hat på therese! Therese er fink og har kommet seg opp på egenhånd i motsetning til andre på topplisten (kremt fotballfrue).

  59. Herregud så mye unødvendige kommentarer! Hvis Therese har sagt at hun skal blogge hver dag på Hove festivalen, men ikke gjør det, er det jo en ekstrem useriøs og dårlig blogging! Og dere som sier at det er så mange som kommer med hatkommentarer og blabla, jeg ser ikke så veldig mye hat for å være ærlig, heller kommentarer fra skuffa lesere. Syns Therese blogget bra før, men nå? Ikke i det hele tatt!
   Og til deg lenger oppe som sier at TCMN har jobbet så hardt, men ikke fotballfruen? Hvor tar du det fra? Fotballfruen er helt klart den bloggeren jeg har mest respekt for, hun jobber hardt og blogger hver dag flere ganger for dagen, se på datoen for TCMN sitt siste da? Og innlegget før der igjen?! Kanskje du da også får me deg at de flese innleggene hennes er sponset!? 🙂

  60. hahah, sier at du skal blogge hver dag på hove for og få flere lesere til og kikke innom. good job
   jeg gikk ihvertfall på den.

  61. har sluttet å lese bloggen din for lengst.. stakk innom for å fortelle deg at du har verdens kjedeligste blogg! du fortjener ikke topplista

  62. Litt frustrende at folk tror vi hater Therese fordi vi sier at bloggen hennes har tapt seg! Jeg forstår kjempe godt at andre lesere er veldig frustrert over hvor useriøst Therese tar bloggingen sin. Jeg syns alle som er misfornøyd med bloggingen hennes, også jeg, skal slutte å besøke bloggen. Da vil hun enten skjønne at hun må bry seg litt mer for å klare å være på topplisten, eller så kommer hun sikkert til å legge ned hele bloggen!!

  63. Jeg syns du burde blogge litt mer enn det du gjør, men jeg har full forståelse for at andre ting også må prioriteres. Jeg er veldig glad i bloggen din, sjekker inn på den hver dag i håp om ett nytt innlegg. Grunnen til at jeg fortsatt går inn på bloggen din hver dag er fordi plutselig en dag har du skrevet noe, og da vil jeg så klart lese det. Håper du begynner å blogge litt mer etterhvert, og at leserne dine slutter med frekke og unødvendige kommentarer. Skjønner godt motivasjonen til å blogge blir borte når det stadig er fæle kommentarer uansett om du blogger eller ikke! Stå på 🙂
   Forresten, elsker designet!!

  64. Så fint designe du har fått deg : ) Ta den tiden du trenger, alle har godt av en pause innimellom : ) Men håper alt står bra til med deg ^^

  65. “Jeg skal blogge hver dag fra hove” deeeet skjedde ikke eller? Du er bortskjemt og frekk som tjener penger på oss ved å blogge noe du faenma nesten aldri gjør.. jeg driter i det jeg for har annet å gjøre enn å lese hos deg men synes det er respektløst bare… blir som å tjene penger på en jobb du aldri drar til.

  66. Hei!
   Sjekk ut vår nye og trendy nettbutikk med navn BLACC.NO.
   Vi selger noe for alle og enhver, innenfor klær, tilbehør og interør.
   Følg oss ogsåpå instagram for bilder, konkurranser og annet morro: @BLACCNO
   Sjekk den ut!
   http://WWW.BLACC.NO

  67. Er det bare jeg som syns det er rart at du ligger så lenge på samme plassen på blogg.no? Har dere en avtale med blogg.no?

  68. Til alle dere som klager på at hun tjener penger når hun ikke blogger; det er DERE som gjør at hun fortsatt har den plasseringa på topplista som hun har, og som også er årsaken til at hun tjener penger. Slutt å les bloggen, eller slutt å grin over at hun tjener penger på at du klikker deg innom bloggen hver dag. Blir flau over enkelte folk.

  69. Tror nok ikke hun kommer til å slutte å blogge når hun har fått nytt design 😀
   Ps. besök gjerne bloggen min. Skriver varierte innlegg ^.^

  70. Leser: nei, hun oppfører seg som en liten skittunge, møtt hun noen ganger på byn, da oppfører hun seg helt jævlig!! Og i tillegg driter hun i bloggen sin, så nei, kan ikke si at jeg ser opp til henne 🙂

  71. “Er det bare jeg som syns det er rart at du ligger så lenge på samme plassen på blogg.no? Har dere en avtale med blogg.no?”
   Det er ikke akkurat så jævlig rart når tusenvis av misunnelige drittunger skal trykke seg inn på bloggen kun for å legge igjen noe dritt i kommentarfeltet. Jeg vet at jenter kan være skikkelig drittsekker noen ganger, men dere som er her tar virkelig kaken. Dere burde skjerpe dere.
   Hvis dere ikke vil at TCMN skal ligge på topplisten, slutt og les bloggen hennes. Hvis dere ikke vil at hun skal tjene penger når hun aldri blogger eller kun kommer med sponsede innlegg, slutt og les bloggen!
   Det er dere som er “arbeidsgiverne” hennes. Det er dere som kan sparke henne. Dere må slutte å være så idioter og tro at hun forsvinner når dere trykker dere inn her flere ganger om dagen kun for å legge igjen noe dritt i kommentarfeltet. Skjerp dere!

  72. sykt at du får jævli my peng for d her, vilt : p
   du e jævli bra når du først blogge, men hallo da, get som inspiration, sommer forfaen (y)

  73. Synest du snart må ta et valg, enten må du fortsette å blogge regelmessig (ikke sporadisk) eller så bør du legge bloggen på hylla, slik du holder på nå er ikke rettferdig for de faste leserene dine. Lykke til med valget ditt Therese!

  74. jævli teit av deg å ikkje blogga når du seie du skal da, respektlaust ovenfor leseran dine! burde skamma deg. enten så slutte du, eller så kan du jaffal blogga 1-2 innlegg om dagen, kjedli for dei som vil lesa bloggen din at di sjekke innpå kvar dag åsså er da aldri ett nytt innlegg! bestem deg, blogg eller SLUTT for faen! ingen vits i å holda på sånn som du gjør hvertfall

  75. Alle dere som sier “slutt å klag, hun blogger når hun vil, blabla”! Hvorfor gidder dere? Dere ser vel selv at Therese faktisk ikke har blogget på over en uke! Jeg skal ikke blande meg hvis en blogger ønsker å ta seg fri, men hun skrev i sitt forrige innlegg at hun skulle blogge hver dag på Hove, det skjedde jo aldri. Jeg mener også at det er kjempe uproft at en toppblogger som henne driter i at hun ender opp med en hel del skuffa lesere, det er slikt hun bør bry seg litt mer om!

  76. For noen dager siden mistet du akkurat en trofast leser. Akkurat i det øyeblikket du sa du skulle blogge hver dag.
   Hadebra og takk for fine år 🙂

  77. Hei! jeg liker bloggen din veldig godt! og synes det er litt trist at du ikke blogger, eller at motivasjonen er der. Jeg skulle ønske du blogget mer, men du må ikke stresse med det heller. Håper motivasjonen din kommer tilbake igjen, for husk du har så mange blogglesere som liker å lese akkurat det DU skriver. Vi vil gjerne vite hva du holder på med for tiden og hvordan det går som frisør!

  78. Du har blitt veldig pen i det siste! Du ser alltid helt annereledes ut, spesielt på håret, for hver gang jeg besøker bloggen! haha 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg