nyeste tatoveringen

Hei!

For en måneds tid siden var jeg og tatoverte litt mer på sleeven min hos Max på Underdawg Tattoo. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ville ha fødselsdatoen til alle søsknene mine tatovert på underarmen, så da ble resultatet slik. Det er altså fødselsdatoen til Julian, Thia og Nichlas på romertall og jeg er dødsfornøyd. Den ble utrolig mye bedre enn hva jeg hadde sett for meg i utgangspunktet. Hadde egentlig kun tenkt å tatovere romertallene og ikke det som er rundt – men det ble mye bedre slik og det kommer til å skli mer inn i sleeven med “papiret” som er tatovert inn under. Neste gang skal vi tatovere det åpne området mellom rosene og den nye tatoveringen slik at hele overarmen blir ferdig. Og om det var vondt på undersiden? JA, som faen. 

Nå skal jeg spise taco og kose meg med fineste Lulu! Mamma har kjøpt seg hund, så jeg passer henne nå mens mamma er i Oslo. Er hun ikke fin? Blanding av jack russel terrier og cocker spaniel ♥
 

112 kommentarer
  1. Gald for at det ikke er min kropp! Tatoveringene er fine, men ikke permanent på kroppen… HVIS den skulle ha blitt tatovert på min arm så ville jeg hatt den mindre og med vanlige tall! Therese, du er kjempe pen! Ikke ødelegg noe mer på kroppen din nå for din egen skyld..! YOLO

  2. Hahaha det er det styggeste jeg har sett!! Ler av hvordan du ødelegger kroppen med masse stygge tatoveringer 🙂

  3. Tatt mer restylane etter hove? Vet jo ikke om de er litt ovne nå eller ikke ettersom du ikke har sagt om du har tatt eller ikke, men kunne du sagt litt om hvor vondt det er? Har lyst til å ta selv, det er så sykt fint! Du er så sykt fin med det!

  4. Gleder meg til å se hvordan kroppen din ser ut om 10 år. All den solinga, tatoveringene, oprasjonene, farging av hår i ett… Rett og slett så lite naturlig som man får det! Som 30åring er jeg sikker på at du ser ut som nærmere 50.. Sry

  5. Tenk når du får barn en dag. Da må jo de også på plass på kroppen din. Tattoveringer overalt. Ikke fint

  6. hahaha satan så mange kommentarer. jantelov norge, her får man ikke lov til å være anderledes nei! syns tattoveringene hennes kler henne kjempegodt, og det er uansett hennes valg… therese er en babe uansett hva dere sier :p

  7. Hun må da få lov til og ta de tatoveringene ho måtte ønske, det er hennes valg og jeg er ganske sikker på at hun vet at hun alltid kommer til å ha de 😛 Man er jo ung bare engang 😀 De som slenger dritt hadde aldri i verden turt å si det til deg, ansikt til ansikt! 😛 har det bare i kjeften 😛

  8. Josefine: Klart at hun skal få gjøre med kroppen sin som hun vil. Som du sier er man ung bare en gang, men en vakker dag blir man gammel og rynkete og hvordan vil tattoveringene se ut på en slik kropp…?

  9. Så fint gjort av deg å tattovere fødselsdagen til søsknene dine da! Hunden var utrolig søt, to av mine favorittraser i en hund liksom haha. Du er forresten blitt utrolig pen nå, selv om du alltid har vært det, men bare på en voksnere måte nå. Får utrolig lyst på sleeve selv nå, noe lignende de rosene du har!

  10. Liker tatoveringene dine veldig godt, spessielt rosene. Men burde ikke du bruke penger på å betale ned gjelden du skaffet deg istedenfor å proppe kroppen full? Kan ikke tenke meg at det er billig 🙂

  11. Er drit fet med tatoveringer og slikt, men har du virkelig tenkt deg 100% over hva du gjør og utsetter kroppen din for? Ja det er greit du er over 18år og bestemmer akkurat hva du kan gjøre og ikke gjøre, men du farger huden din permanent. No regreets, just do it?
   Jeg digger deg virkelig, men føler bare at du må virkelig tenke deg to ganger om før du angrer.
   Stå på og nyt sommeren, du er råkul👍

  12. At de få som skriver her som ikke liker tatoveringer faktisk gidder å si det er litt morsomt. Altså, det er deres mening. Dere skal ikke få “bestemme/dømme” henne ut ifra hennes valg om å ta tatovering. Det er veldig feil, jeg har selv en del tatoveringer på kroppen, og holder på med sleeve.. Slik jeg ser det så kan jeg ikke forestille meg å leve ett liv uten de tatoveringene jeg har, det er MITT valg, og det er slik jeg trives best med meg selv. Jeg gidder ikke gå rundt å føle meg som en grå mus fordi ALLE andre mener at tatoveringer er synd.
   Poenget mitt er at ingen her vet hvordan tcmn ser på seg selv, det er da en grunn for at hun farger kroppen sin. Så slutt å syt, det er ikke deres kropp. Ta vare på dere selv. Om jeg skal være like “slem” som dere så kan jeg godt skrive min mening, som det trolig nok er en del som deler med meg; at kropper uten tatoveringer er kjedelig.
   Hvilken vei kommer jeg da? Krigens vei.. La alle være. Slutt å la meningene dine skape fordommer mot mennesker. Vi lever i 2014, så nei, jeg vil ikke si at tatoveringer er “yolo”. Det er det absolutt ikke. Men det vet man vell ikke selv, om man ikke deler samme lidenskap. Så hold kjeft.

  13. Hvorfor spør folk om hva det står? Ahahaa, står rimelig klart og tydelig i teksten! 🙂 Og det er vel hennes eget valg om hun skal tatovere seg eller ikke. Hvis du syns det er så stygt selv så er det ingen som tvinger deg til å ta en?

  14. Hva deres syn på tatoveringer er er det ingen andre enn dere selv som bryr seg om. Jeg er selv ingen stor fan av tatoveringer over HELE kroppen. Sleeve derimot synes jeg er dødsstilig og holder på å ta selv. Har det derimot noen innvirkning på mitt liv om jeg ser mennesker med tatoveringer på både bein og armer? Nei. Jeg synes også piercinger, spesielt i trynet og navlen, er fantastisk stygt. Skal folk slutte å ta det da? Nei.
   Og hva så om noen mener det ser stygt ut når man er gammel? Hadde jeg kommet på et gamlehjem og ei 90 år gammel dame bretta ned armen og flasha en sleeve hadde jeg blitt skikkelig positivt overraska. Så lenge en tatovering er godt gjennomtenkt og du vet det er noe som kommer til å bety noe for deg resten av livet så ser jeg virkelig ikke problemet.

  15. Hva hun vil tatovere er vel opp til henne? Viser bare at hun faktisk ikke bryr seg om hva alle andre synes, det er jo kjempebra. Greit at folk har meninger om ting men er ikke alltid man trenger å dele meningene sine overalt, spesielt ikke hvis man skal være anonym i tillegg! Har selv to tatoveringer, de er ganske små, tror ikke jeg noen gang kommer til å ta noen store greier. Men koselig at du valgte fødselsdatoene til søsknene dine!:) hunden til moren din var forresten utrolig søt!

  16. Tonje: Vi dømmer ikke selv om noen av oss synes at tattooveringer ikke er pene. Hun spør jo hva vi synes og så lenge vi klarer å svare henne på en ordentlig måte, må man faktisk tåle at noen er negative til å male kroppen sin.

  17. Syns du kler tattoveringene kjempegodt og de er kjempefine! Therese må jo få lov til å tattovere seg akkurat hvor mye hun vil! Det er hennes kropp ikke deres!
   Skal du tattovere hele armen eller bare overarmen? : )

  18. Jeg tatovere romertall for fem år siden. Nå er de ikke lenger lesber, stygt som faen. Du vet ikke hva du holder på med. Du kommer til å se ut som en grafittivegg om noen år.

  19. Åherregud, så sykt mange moraliserende mennesker! Syns tatoveringene dine er jævlig fine, og masse tatoveringer er jo bare helt nydelig! Sitter faktisk å tegner tatovering som jeg skal få nå når jeg blir 18, gleder meg 😀
   Og så må jeg bare si, for all del, hversin smak, men gamle mennesker med tatovering er fantastisk! Hver tatovering har en historie bak seg! Uansett om man bare tok tatoveringen for å ha en, så har den en historie bak seg! Og det blir jo flere og flere som tar tatovering overalt, så det vil nok være vanlig når dagens unge blir gamle 😀

  20. Til dere som sier: OMG TENK PAA HVORDAN DU SER UT NAAR DU ER GAMMEL OG HUDEN ER RYNKETE.
   Jassaa? Gammel og rynkete? for det er pent i seg selv? ja da sitter du der paa gamlehjemmet med RYNKETE HUD. og sa sitter det noen andre der med RYNKETE hud med tattooveringer. Huff, nei, hvordan skal det gaa? Stor forskjell. Ingen som er “fine” naar de blir gamle.
   Vi blir alle rynkete, pjuskete, graatt haar, klarer ikke gaa, klarer ikke ete. hvem FAEN bryr seg om tattooveringer da. ingen.
   drit i doemmende folk, drit i janteloven, gjoer det du vil, folk kommer ALLTID til aa klage (pst lev deres eget liv, ikke heng dere opp i anders liv).
   HAVE FUN <3

  21. Hun blir sikkert sponset siden hun linker til tattoostudioet i hvert innlegg hun skriver om tatoveringene 🙂

  22. Heia:) det viktigste er til sist, – hva du selv synes; )…
   Følg ellers gjerne bloggen min om smart privatøkonomi. Kommer med tips som kan passe for deg og mange andre 🙂
   Mvh Trine N

  23. Herlighet, jeg vil heller leve når jeg er ung og ha masse tatoveringer når jeg blir gammel! Syns eldre mennesker med tatovering er utrolig flotte! En tatovering er kanskje ikke på sitt beste oppå en rynkete hud, men også da??
   Jeg vil tro at eldre mennesker elsker tatoveringene sine like mye som den dagen de tok dem. De vil jo alltid være den samme personen 😉

  24. Jeg hadde en jack russel terrier før. Som jeg savner den! Har ordentlig lyst på en lignende hund, de er jo helt fantastisk hyper og gode<3

  25. Du er fin! Lurte på om du liker restylane eller juvaderm best? ville satt veeeldig stor pris på svar 🙂 ha en fin søndag!

  26. Hei! Lurte bare på hvor din favoritt bukse er fra? Jeg trenger virkelig å kjøpe meg flere jeans men blir nesten aldri fornøyd

  27. Du er fin som du er. Ikke sprøyt inn mer guffe i leppene :-/ Når man sammenligner bildene fra CharterF og de de siste du har lagt ut ser det ut som du har fått bank…
   Men det det skal du ha (i motsetning til Ida) – du er vakker 🙂

  28. Dette var med respekt å melde veldig lite pent.I tilegg ser det helt latterlig ut med kjempepupper på en så ørliten og mager kropp.

  29. du har kjempe fine, å bra utført tatoveringer!
   kordan man ser ut når man e 80 å rynkat får man ta da.
   🙂

  30. Jeg synes det viktigst er at man er fornøyd selv og ikke nødvendigvis alltid må gjøre som alle andre. Du kler tattoveringene dine og den nye “stilen” veldig 😀 Betaler du det selv eller får du det sponset? Håret ditt er forresten også utrolig fint nå som det er blondt og kortere!

  31. Jeg håper virkelig tatoveringene dine ikke blir en hindring for deg senere i livet. Jeg har selv erfart at mennesker med helt uskyldige tatoveringer må gå igjennom masse hat og unødvendige spekulasjoner. Jobberfaringer kan lett bli dårlige, og mennesker kan med bare et øyekast beskrive din “personlighet”. Om dette noen gang skulle skje må du bare vite at det ikke er deg det er noe galt med. Det er noe galt med mennesker som med ett tror en person er dum, farlig og useriøs bare fordi h*n har en sleeve eller en upper back piece. Kjenner flere som nekter å bli operert av leger med tatoveringer, og alt jeg tenker er – hvorfor? For alt du vet kan h*n være den flinkeste kirurgen du noen gang vil støte på. Merker her i kommentarfeltet at folk allerede kritiserer dine holdninger til tatoveringer. Ja, hun vil møte mange hindringer i livet. Ja, hun vil kanskje ikke bli sett på som seriøs. Og JA, jobbmulighetene hennes vil bli påvirket betraktelig. Men er det hennes feil? Neppe. Det er samfunnets feil. Fordi hvordan kan det å dekke kroppen helt med tatoveringer være verre enn voldtekt, krig og andre forferdelige ting mennesker gjør rundt omkring? Be the change 🙂

  32. Chill: tcmn holder på å bli frisør, og der tror jeg nok ikke at tatovering vil være noe problem, iom at tatovører og frisører er innenfor samme bransje blant annet.
   Syns dere andre som kommer med sløve kommentarer og sier at tatoveringer er så stygt osv. hvorfor må dere på død og liv kommentere det? Tror nok ikke hun slutter å tatovere seg fordi noen moraliserende mennesker sier at hun ikke bør, det gir hun nok litt mer lyst til å ta tatoveringer 🙂 og hvorfor blir tatoveringer sett på som helt forferdelig av noen? Hver sin smak, men tatoveringer er helt nydelig, syns nå jeg 🙂

  33. er det vondt å ta tatovering??? helt ærlig…hva synes du var den vondeste plassen å ta tatovering?!?! :DDD

  34. Særiøst, jeg blir rett og slett provosert av folkene som kommenterer: Tenk på når du blir gammel, tenk når du får barn, du ødelegger kroppen din bla bla bla! Kan dere ikke bare holdene fingrene fra tastaturet og la jenta få lov til å gjøre hva søren hun vil?! Hun gir da blanke søren i hva dere mener om tatoveringene hennes… Dere har muligens ingen tatoveringer på kroppen, og når du først har tatt en, tar du enda flere! Du blir avhengig. Og selv om hun farger håret og slikt, så betyr ikke det at når hun er 30, at hun da kommer til å se ut som hun er 50 år, hvor dumme går det ann å bli? Jeg mener at om du ikke har noe pent å skrive, så er det greit å ikke skrive noe som helst…
   Therese, jeg er ingen fast leser, men jeg følte jeg måtte skrive dette. For du har drit kule tatoveringer og jeg håper du ikke tar til deg di stygge kommentarene folk skriver til deg. Bare å ha lest et par av kommentarene fikk meg til å bli skikkelig sint å lei meg, for noen folk er rett og slett stygge i kjeften!
   Ps. Ha en fortsatt god, ehm, kveld, hehe :3

  35. Tror nok de fleste gutter vil si seg enig i at jenter med masse tatoveringer er myye mer tiltrekkende enn noen pripne jenter som gjemmer seg bak tastaturet og skriver ned det mest patetiske de kommer på. Å si at hun ødelegger kroppen sin, og at det kommer til å se helt jævlig ut når hun blir gammel osv, det er så lavmål det!

  36. Har mange tatoveringer selv og har aldri vert noe hindring for meg, hverken i Jobb sammenheng eller ellers i samfunnet… Er vel blitt ganske vanlig og ha en nå til dags.. En annen sak er hva man velger og printe på seg.

  37. Hei! Anbefaler deg å prøve ut en mirakeldrikke som skal hjelpe for mange sykdommer men også for å dempe søtsug og holde fettprosenten nede – den er full av vitaminer og gir masse energi! Jeg har blitt brunere, fått finere hud og lengere øyevipper og mye mer energi (har hatt ME). Mail meg på [email protected] om du er interessert i å prøve 😉
   Andrea

  38. Hey 🙂 Jeg bare lurte på om du kommer til å skrive utdypene om hvorfor du har vært så mye borte fra bloggen din den siste tiden? Om det bare er fordi du ikke orker, eller om du sliter med noe? Det hadde bare vært fint å få en forklaring, slik at man på en måte bare vet hva greia er liksom! ^^
   Liker veldig godt det nye designet fyi, hvis jeg skal holde meg til vanlige kommentarer, hehe!

  39. Hei, jeg er i Spania akkuratt nå og igår var jeg berre inne på en butikk å kikket. Da såg eg en topp med deg på? Kan det stemme for det var prikk likt :0

  40. -Den var vanvittig fin! 🙂
   Og hvorfor folk skal bry seg om hvordan den ser ut når du er gammel er bare så forbanna tett! Er da virkelig ikke dems kropp. Og hvis man skulle tenkt på alle slike ting kan man like greit slutte å leve

  41. nei og nei og nei og nei. Dette syns jeg ikke var fint. ser ut som du har tatt sånne spontane tattoveringer uten å tenkte noe over hvor du skal plassere de eller hvilket motiv som passer til de du har fra før av. Dette ble bare rot. Hilsen tattovør fra romerriket

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg