selfiestangen

Hei! (produktene er sponset)

Herregud, det har skjedd så mye den siste perioden. Tiden har løpt helt fra meg, jeg har vært uten pc i evigheter fordi maccen ble ødelagt for flere uker siden og jeg har ikke fått den i orden før nå. Jeg reiser snart på ferie til Alanya, og jeg vil gjerne oppdatere dere mens jeg er der nede så jeg tenkte å begynne å blogge litt før jeg reiser slik at jeg for fortalt dere alt som har skjedd i livet mitt den siste tiden også. Akkurat nå har jeg det litt travelt, så jeg rekker ikke skrive noe utfyllende innlegg før i morgen – men da skal dere få høre alt så bare å titte innom igjen litt ut mot kvelden når jeg har kommet hjem fra jobb! 

I mellomtiden vil jeg vise dere en pakke jeg fikk fra Handelsportal.no – og denne gangen var jeg virkelig fornøyd. Jeg fikk noe utrolig smart, en selfiestang til iPhone’n. Alle har vel opplevd hvor irriterende det er når du skal ta en selfie og du får så vondt i armen av å strekke en så langt, også får du ikke med alt du vil ha i bildet? Eller hvis du skal ta en selfie med venner og det ikke er plass til alle i bildet fordi du ikke når langt nok bort med telefonen? Da er denne lille saken en reddende engel. Den er utrolig enkel i bruk – først om fremt lader du opp stangen med den medfølgende kabelen. Når du har lade den opp varer batteritiden opp til 100 timer før du må lade på nytt. Det følger med to forskjellige “deksler” som du setter på telefonen for å koble den til stangen. Dekslene passer til forskjellige størrelse telefoner. Når du har satt dekselet på stangen, slår du på stangen under og kobler den opp mot telefonen med den innebygde bluetoothen. Så går du inn på kameraappen din på telefonen og trykker på en knapp på stangen for å ta bilde – smart, eller hva? Har lenge tenkt at jeg må ha noe slikt, haha.. Stangen kan også strekkes fra 23,5 cm til 1 meter, alt etter ditt behov. 

Selfiestangen er på tilbud til kun 249 kr nå, og du finner den HER! Dette må være en av de smarteste dingsebomsene jeg har, me likeeey ♥

Fikk også disse nye øretelefonene de har fått med utrolig fancy design – fine? De koster 199 kroner, og de har selvfølgelig mic og fjernkontroll for volum. Du finner det rosa her, sebramønster her, slangemønster her og leopard her ♥

93 kommentarer
  1. Ahh såklart har noe blitt ødelagt og du ikke kunne blogge buhu. Legger bare ut latterlige unnskyldninger og sponsede produkter fordi du skal få penger. Gratulerer, du har tatt “latterlig” til et helt nytt nivå

  2. Kan ikke hugse sist gang jeg var innom bloggen din! Men herregud så pen du er blitt siden sist jeg så deg 🙂 ps. elsker tatoveringene dine <3

  3. Hahah, dummeste jeg har sett! Endelig har det kommet noe som hindrer at man får vondt i armen av å ta selfies liksom.. #i-landsproblemer
   Kos deg på ferie da!

  4. Hei! 🙂
   koffer vil du dekke freigan dine “Når du sminker deg”
   Liker du ikke freigan dine?
   jeg vil ha et svar fort som mulig eller ha et innlegg om dt eller blogg video 🙂

  5. Er du seriøs? Jeg bare visste du kom til å komme tilbake hvis det var snakk om penger. Og de unnskyldningene dine er bare sinnssykt kleine. Blir du ikke flau selv? Sier det samme om og om igjen. Blogger bare om ødelagt pc og handelsportalen en gang i måneden. Selvfølgelig har du hatt tilgang til en eller annen pc. Blir for tynt… Det går i det samme hele tiden og du burde legge ned bloggen eller begynne å ta det litt mer seriøst ellers lurer jeg faktisk på om du ikke er helt som du skal for du driter deg bare ut..

  6. Er glad for at bloggen din faller raskt nedover topplista! Folk blir dritt lei unnskyldninger, tatoveringene dine og sponsede produkter.
   Har aldri skjønt hvorfor småjenter med STORE komplekser mot seg selv er de som får mest følgere/lesere. Å se ei jente som var søt før ødelegge kroppen sin er trist. Silikon, restylane, overdreven soling og utrolige rare tatoveringer (spesielt pistolen. Hvem jente på din alder tar tatovering av en pistol som peker ned mot skrittet!?) blir så stygt når man egentlig vet hvordan du ser ut uten. For et eksempel du setter og for et forbilde du er for dine lesere…

  7. Blir ikke den macen din ødelagt hele tiden? Tror du må ha hatt sånn 17 macer på 1 år :s Ta å forsikre dem så du får ny fort da idet minste!

  8. Kanskje fjerne “en av norges største blogger” (som atpåtil har aprostrof feil) på headingen din? du er jo såvidt på lista, skriver aldri og når du først skriver så skriver du bare noe latterlig og tar deg tid tilå reklamere noe drit, jeg har handlet de ørepluggene du tidligere har reklamert for, tok tre dager så var de ødelagt, makan til dritt… men man får jo det man betaler for….

  9. Du må jo være verdens største kløne som klarer å ødelegge alt du eier, eller blei macen plutselig i orden når Handelsportalen ba deg om å reklamere for noe?

  10. HAHA, jeg må LE! Selvfølgelig NOK en unnskyldning om ødelagt data, lader eller liknende.
   Enten er du århundrets mest klønete eller uheldige person når det kommer til tekniske saker,
   ellers så lyver du bare for å ha nok en unnskyldning for at du ikke har blogget på evigheter. IGJEN!
   At du i tillegg tør å avlsutte innlegget med reklame for handelsportalen.no er rett og slett latterlig.
   Leser du ikke kommentarene du får? Hvis du skal ha en blogg, hvorfor ikke ta til seg kritikken?
   Handelsportalen.no stapper åpenbart penger oppe i r*va di,
   for det er ganske åpenlyst for alle at du ikke er SÅ fan av dem at du må reklamere i annenhvert innlegg.
   Du har ikke blogget på 3 uker også er første innlegg nok en dårlig unnskyldning + handelsportalen.
   IKKE TIL Å TRO!
   Du har jo tydeligvis hatt telefonen i orden så hvorfor har du ikke blogget med den da? Og hvis bloggen hadde betydd mer for deg en bare penger rett på bok hadde du vel klart å fikse dataen litt før? Det er ikke akkurat slik at en person som har en jobb kan ta seg fri i 3 uker fordi utstyret de bruker er blitt ødelagt, da må man FIKSE det og fortsette å jobbe.
   Gleder meg virkelig til å høre flere unnskyldninger fra deg…

  11. Jesus for noen kommentarer… Greit, det er kjipt at hu ikke blogga på en stund, men det å angripe henne ved å kommentere utseende hennes er bare så j*vlig dårlig gjort, og veldig respektløst. Pc’en var ødelagt, og slik er det. Og dere som klager på handelsportalen, så er Therese pliktig til å skrive reklame for dem siden hu mottar pakker der fra.. Det er jobben hennes!
   Stå på Therese! Du er forresten veldig pen 🙂

  12. Anonym: enig i at det å angripe utseendet hennes er å gå for langt! Og å reklamere for handelsportalen er også helt greit. Greia er at de eneste gangene hun blogger omtrent, er når hun skriver for handelsportalen. Det har gått bortimot tre uker (!!!!) siden hun sist blogget, og så kommer hun med at macen er ødelagt. Ting blir ødelagt, men ikke få ofte som hun skal ha det til! Hver gang det har gått en stund uten at hun har blogget, da er det noe som er ødelagt!

  13. Du sa det skulle komme et mer utfyllende innlegg idag? Vel, hva gikk i stykker nå for at det ikke skulle gå til?
   Jeg har alltid fulgt bloggen din og jeg har virkelig likt å følge den. Men Therese, nå må du vel snart bare kaste inn håndkle. Jeg forstår at som blogger, så har du et liv på siden. Fult forståelig. Men jeg mener at som toppblogger, så burde du virkelig gi. Det er en grunn for at du ligger på topplisten. Grunnen for at du ligger på topplisten er fordi du har vært flink i det du har gjort, noe alle leserne har satt pris på. Leserne er også de som gjør at du ligger på topplisten.
   Kall meg kanskje dum, men jeg titter innom bloggen din hver eneste dag i håp om et lite innlegg. Og dette er jeg ikke alene om. Dessverre gjør dette at du holder din plass på topplisten. Som nevnt over, du har vært flink og gitt så mye, men nå er det absolutt ingenting. Det er så mange bloggere der ute som fortjener din plass på topplisten. Folk som jobber beinhard og er utrolig flinke. Nå så er det enten macen din som er ødelagt eller så er det noe annet. Den sjeldent gangen du blogger nå er det kun reklamasjon. Du skjønner vel selv hvordan du setter deg selv ovenfor leserne dine? Er pengene viktigere enn leserne? Hadde det ikke vært for leserne hadde du ikke fått tak i noe i det hele tatt? Ihvertfall ikke hva bloggverden kan gi deg.
   Du må slutte å love noe når du ikke klarer å holde det. Mange, mange ganger har du sagt at det kommer innlegg, du skal skjerpe deg, du lover du lover. Men hittil har du ikke klart å holde på noe av det. Hva slags forbilde er det?
   Mange vil sikkert si at alt dette er tåpelig å si av meg. Men som en “fast” leser, mener jeg virkelig det jeg mener. Jeg mener skuffelsen jeg kommer med. Noen vil sikkert være helt enig med meg og andre ikke.
   Det jeg prøver å si til deg Therese er at det kanskje er på tide å kaste inn håndkle? Kanskje dette ikke er noe for deg lenger? Det virker ikke som om du har lysten eller motivasjonen til dette. Om dette er greia, så kan du vel bare fortelle det. Tror ikke du lenger klarer å tøye denne strikken så mye lenger.
   Hilsen en skuffet leser.

  14. Hahaha, hvor mange sånne øretelefoner har du nu? xD ♥
   Ok, nu synes æ folk e patetiske. Dokker burde ikke forvente at dokker og bloggen kommer først, førr ho har et liv utenførr blogg og internett. Og når ho først blogge, må dama få lov te å blogge om det ho vell, det e hennes blogg førr faen. Skaff dere et liv!
   Va kosli å se at du enda lev 😉 ♥

  15. Er enig i det at det er utrolig kipt at ho nesten aldri blogger lenger, og når ho blogger er det for det meste om reklame. Men på en annen side vet jo ikke vi hva som skjer i privatlivet hennes. Hun kan kanskje si at hun har en ødelagt mac men i vikeligheten har hun bare vært utrolig nedefor? Jeg sier ikke at det er dette som har skjedd, det er bare et eksempel, for du vet aldri hva som skjer i livet til folk og man kan bli veldig rask til å dømme når du honestly ikke vet en dritt. Og dømming av utseende er bare forjævelig teit, hva har det med innlegget å gjøre at all? Når du sikkert bare sitter bak skjermen som en sviske sjæl.

  16. Lol, poster jo bilder på insta, da kan du like godt blogge! Og til dere som klager, slutt å gå inn på bloggen hennes da, dere sier ho ikke fortjener det men likevel kommer innom som gjør at ho fortsatt er på topplista…

  17. Yey endelig et innlegg etter ka en måned!! Blir sså fornøyd når jeg ser det, men for så å lese at det er enda et reklame innlegg med ting vi har sett før. booooooooring! Ja du bestem selv hva som kommer på bloggen, men d må du kunne tåle kritikk. Når du først har lesere så vil de i sin mening om de synes deet blir for tamt

  18. Jeg visste ikke at å få vondt i armen av å ta selfie var et problem?
   Viss det ansees som et problem, så har man det ganske fint, altså! Fy faen så tåpelig. Menneskene (i vesten) lever ikke lenger. De vet ikke hva et problem er. At “selfiestangen” i det hele tatt finnes, er utrolig trist og er bare et symbol på hvilken retning menneskene er på vei mot. Klarer man faen ikke gjøre noe selv lenger? Må man ha hjelp av selfieroboten for at live skal være verdt å leve? Faen for noe tullete i-lands-“problemer”.

  19. Celine: det er en jævla stang og du klarer å blande folk fra vesten inn i dette? Greit nok at det er en unødvendig ting for deg, men for mange er det kanskje tidenes oppfinnelse! Det må da være lov til å bruke penger på det man vil uten at man skal få slengt i trynet at andre mennesker har det verre!

  20. Holder det du lover til leserene dine du. Håper nå flere gjør som meg og slutter å besøke bloggen fra nå av.

  21. En ting å si… hahahahahah.
   Så dette innlegget når du la det ut, og med engang tenkte jeg at dette kom til å bli bullshit. Vel, vel, jeg må faktisk le av det. Vet ikke om dette er planen din, at du blogger en gang innimellom og lover bort i hytt å pine bare for å tjene pengene dine. Eller om du faktisk har tenkt til å prøve. Uansett, så tror jeg snart du må endre litt på det. Ja, det funker nå, jeg (vi) trykker oss inn nesten flere ganger daglig i “håpet”. Men det kommer til å dabbe av. Og jeg tror ikke det er langt unna før du mister mange lesere ..
   Jeg sier takk for meg nå, for slikt gidder jeg ikke støtte! Så da mistet du en fast leser ihvertfall:)

  22. Celine, og du har sikkert ingenting du ønsker eller klager over som faller under “first world problem”?
   Ja, Selfiestang er noe av det teiteste jeg har hørt om.. men det har da iiiiingenting med i-land og vår mentalitet og gjøre..

  23. Syntes det er utrolig dårlig av deg å bare blogge når det har noe med sponsing å gjøre. Leste bloggen din daglig før, men nå har jeg mistet helt lysten. Virker ut som du bare har blogg for å tjene penger, og driter i leserne dine. Hadde du virkelig satt pris på leserne dine, som hele tiden venter på nye innlegg, kunne du i det minste skrevet at pcn er ødelagt og har ikke hatt tid til å blogge, er telefoner og pcer overalt tilgjengelig. Jeg er ihvertfall ferdig med å lese denne bloggen

  24. Du sa det skulle komme et mer utfyllende innlegg idag? Vel, hva gikk i stykker nå for at det ikke skulle gå til?
   Jeg har alltid fulgt bloggen din og jeg har virkelig likt å følge den. Men Therese, nå må du vel snart bare kaste inn håndkle. Jeg forstår at som blogger, så har du et liv på siden. Fult forståelig. Men jeg mener at som toppblogger, så burde du virkelig gi. Det er en grunn for at du ligger på topplisten. Grunnen for at du ligger på topplisten er fordi du har vært flink i det du har gjort, noe alle leserne har satt pris på. Leserne er også de som gjør at du ligger på topplisten.
   Kall meg kanskje dum, men jeg titter innom bloggen din hver eneste dag i håp om et lite innlegg. Og dette er jeg ikke alene om. Dessverre gjør dette at du holder din plass på topplisten. Som nevnt over, du har vært flink og gitt så mye, men nå er det absolutt ingenting. Det er så mange bloggere der ute som fortjener din plass på topplisten. Folk som jobber beinhard og er utrolig flinke. Nå så er det enten macen din som er ødelagt eller så er det noe annet. Den sjeldent gangen du blogger nå er det kun reklamasjon. Du skjønner vel selv hvordan du setter deg selv ovenfor leserne dine? Er pengene viktigere enn leserne? Hadde det ikke vært for leserne hadde du ikke fått tak i noe i det hele tatt? Ihvertfall ikke hva bloggverden kan gi deg.
   Du må slutte å love noe når du ikke klarer å holde det. Mange, mange ganger har du sagt at det kommer innlegg, du skal skjerpe deg, du lover du lover. Men hittil har du ikke klart å holde på noe av det. Hva slags forbilde er det?
   Mange vil sikkert si at alt dette er tåpelig å si av meg. Men som en “fast” leser, mener jeg virkelig det jeg mener. Jeg mener skuffelsen jeg kommer med. Noen vil sikkert være helt enig med meg og andre ikke.
   Det jeg prøver å si til deg Therese er at det kanskje er på tide å kaste inn håndkle? Kanskje dette ikke er noe for deg lenger? Det virker ikke som om du har lysten eller motivasjonen til dette. Om dette er greia, så kan du vel bare fortelle det. Tror ikke du lenger klarer å tøye denne strikken så mye lenger.
   Hilsen en skuffet leser.
   Jeg håper virkelig du leser kommentarene du får og jeg velger og kopiere denne engang til så jeg forsikrer meg at du ser den, for den var skrevet så utrolig bra!
   Jeg elsker bloggen din og vil virkelig ikke at du skal slutte Therese.. Men de siste 4-5(?) månedene har du ikke klart og blogget uten reklame i annen hvert innlegg og laange pauser. Utrolig mange unødvendige kommenater her, men jeg begynner å bli enig i at dette er skuffende. Jeg klikker meg inn på bloggen din vær dag i håp om et nytt innlegg. Det er det som gjør at du ligger på topplisten fremdeles. Og alle handelsportal innleggene er skuffende. At du lover og blogge dagen etter, men ikke gjør det er skuffene. Jeg kommenterte avogtil før, da du blogget bra og ofte. Positive kommentarer 🙂
   Jeg har valgt disse månedene å ikke gjøre som mange andre og kommentere stygge kommentarer til deg, men i dag bestemte jeg meg for å si ifra.
   Håper virkelig du skjerper deg for du har vært min favorittblogg i 3 år!

  25. særr?! nå er det tre dager siden du lovde oss lesere at du skulle skjerpe deg med bloggingen… når skal det faktisk skje??
   du sa du skulle blogge på kvelden når du kom hjem for tre dager siden.. trist at du er blitt så dårlig og blogge, ikke rart du synker på topplisten! ‘
   jeg elsket bloggen din når du blogget hverdag..!

  26. “Imorgen”. Neste uke, neste mnd, neste år? Ikke misforstå; det er bare positivt om du faktisk har fått deg er faktisk liv utover ekstrem selvtilbedelse og et forbruk som ikke likner grisen og ødelegger små jenter med falske forventninger – men blogglesere er en ganske utilgivende brukergruppe;)

  27. Jeg må ha gått glipp av det innlegget hvor du skrev at bloggen din utelukkende skulle bli den nye reklamesiden for Handelsportal.no .. det er tydelig at du har en eller annen tidsbundet kontrakt med de, og at du kun blogger fordi du lovmessig må reklamere for de i så og så lang tid

  28. Skammer du deg ikke litt? Nå er bloggen din en reklameblogg for Handelsportal, og hver eneste gang har du en dum unnskyldning på hvorfor du ikke blogger.. Må da være flaut å bare legge ut reklameinnlegg, og at du sier du skal blogge dagen etter, men så går det flere dager eller uker..

  29. Nå, hvor ble det av det “utfyllende innlegget” som skulle kommet for to dager siden, som du lovet? Alle vet at du har et liv og ingen krever at du skal blogge hver dag, men når du SKRIVER at du skal blogge da og da er det faktisk et løfte! Hvis du ikke klarer å holde det er det rett og slett bedre å si at neste innlegg kommer når det kommer.
   Folk er lei av at du lover, lover og lover men aldri holder ord. Før Hove lovet du at du skulle blogge hver dag derfra, men du blogget ikke én eneste gang. Deretter lovet du at du skulle begynne å blogge bedre igjen, så kom faktisk et par innlegg som ikke var om handelsportalen.no – men så ble det stille i 3 uker! Og når du kommer tilbake er det bare flere unnskyldninger, løfter og mer reklame.
   Igjen har du brutt ditt løfte til oss, som du har gjort så mange ganger før. Regner med at det kommer et nytt innlegg om et par ukers tid etter du kommer hjem fra Alanya, hvor du klager på at laderen ble ødelagt eller at du hadde dårlig internett.
   Fatter ikke at du klarer å holde på sånn uten dårlig samvittighet! Vet at vi lesere er de som holder deg her og at du fremdeles ligger på topplisten pga. oss. Men det er kun fordi folk klikker seg innom daglig i håp om ett innlegg og at du for én gangs skyld skal holde det du lover. Men det kommer ikke til å vare for alltid, så om du vil beholde bloggen som inntekt burde du skjerpe deg, og ikke bare i to dager eller en uke, men starte å blogge regelmessig og med kvalitet – men viktigst av alt holde løfter, hvis ikke du klarer det så ikke lov noe i det hele tatt. Om du er lei av å blogge gi deg nå. Om du trenger en pause, si det. Bare ikke fortsett med å irritere folk på denne måten!
   Du har mistet en fast leser gjennom som har fulgt deg gjennom flere år nå iallefall, men det betyr vel ingenting for deg. Du blåser jo tydligvis i alle de som følger og ser opp til deg! Andre bloggere takker gjevnlig sine lesere for fine kommentarer og støtte, og dersom de får kritikk jobber de med saken. De fleste tar seg også tid til å svare på kommentarer iblant, men ser aldri du gjør det. Leser du i det hele tatt kommentarene du får? Virker som du slenger innom med et ræva reklameinnlegg og litt unnskyldninger én gang i mnd, slik at du får lønna di og så kan du drite i resten? Er det sånn du er?
   Skjerp deg, TCMN!

  30. Hvorfor er det faktisk noen som fortsatt mener at det er vi lesere som bør skaffe oss et liv fordi vi kommenterer at hun aldri blogger?? Jeg har et liv utenfor jobben min ja, men hvis det faktisk går ut over det jeg leverer når jeg er jobb, da får jeg sparken! Hvis jeg føler at jeg har et liv som er for travelt for jobb, da slutter jeg! Hvis hun føler at det å blogge er så slitsomt, da skylder hun leserne en forklaring!
   Kan godt hende at jeg ikke har noe liv som bruker tid på å skrive dette, men denne bloggen pleide faktisk å være noe. Selv om det ikke er de mest intellektuelle innleggene, så var bloggen faktisk bra!

  31. Mhea: hva faen skal vi være takknemlig for? Syns det blir så utrolig domt at folk ikke skal få si sine meninger her før andre skal forklare hvilke idioter vi er!! Greit nok at noen drar det langt og går på utseendet og angriper personlig, men de som ikke gjør det da?! Skal ikke de få lov til å kommentere, finnes noe som kalles konstruktiv kritikk også da! Er ingen hemmelighet at Tcmn rett og slett ikke blogger for tiden, og det eneste rettferdige da er jo å faktisk forklare ovenfor leserene sine hvorfor!

  32. seriously? Enda en gang du lover at du skal blogge “imorgen” også sitter vi her to/tre dager etterpå og har ikke skjedd en dritt…?

  33. hei hei!
   jeg elsker bloggen din og har lest den i flere år, men nå virker det som om du har glidd ut av alt. har full forståelse for at du har en jobb og blogging blir lagt litt i nederste rekke, MEN du sier alltid at du skal blogge neste dag osv osv, også gjør du det aldri. Det er veldig kjedelig å måtte gå innom bloggen hver dag for å sjekke om du har blogga, også har du ikke gjort det. Hvis dette hadde vært en ¨normal¨ jobb, så hadde du ikke hatt denne jobben lengre…

  34. Jeg syntes faktisk at dette du holder på med her begynner å bli passe frekt ! Ikke ser det ut som du bryr deg om leserene dine overhode, du lurer oss bare til å sjekke innom bloggen din med å love oss å blogge om ditt og datt så vi blir nysgjerrige å sjekker hver dag , men du kommer ikke med et eneste innlegg engang ! Imens du sitter der å får ræva stappa full av penger uten å i det heeeletatt gjøre noe for det … Det eneste vi ser her i det siste er reklame og løgn . Utrolig synd det var dette det skulle komme til , har lest bloggen din lenge og har pleid å være inspirerende og underholdene .. Ikke vet vi lesere om det er en god grunn til at du ikke blogger for du forteller ingenting og det er klart at visse ting skal få lov å være privat, men ta heller en pause eller dropp bloggen da ? Jeg vet ikke men for meg så ser det rett å slett bare ut som at du ikke gidder …sååå dette gidder ikke jeg heller støtte deg med .lykke til:-)

  35. Forstår dere ikke at hun kun sier at hun skal skrive et mer utfyllende innlegg for å redde ræva si? Hun vet at flere kommer til å være så nysgjerrige på å få vite alt som har foregått at de blir å kikke innom ofte for å få med seg hva som har skjedd.
   Gjør henne en tjeneste og slutt å les bloggen, er ganske tydelig at det ikke ligger for henne lengre.

  36. Digger blogge din, men dette blir litt drøyt, du sier du skal blogge ett mer utfyllende innlegg dagen etter på fordi du ikke hadde så god tid til å blogge den dagen. selvfølgelig vet jeg at du har ditt egentlig liv, kanskje det har skjedd noe kanskje ikke, men kanskje ikke så lurt å bare skive om sponsor avtaler når du først blogger. si heller att du trenger en pause eller noe i stede for å blogge 1 gang annenhver uke. jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen din. men altså du tjener penger av å blogge fordi andre går inn på den og liker det du skriver, (det finnes unntak) og derfor synes vertfall jeg at du burde bruke litt mer tid på bloggen din. 😀 😀 😀

  37. Thessy og jeg skal bli foreldre. <3 Vennligst la henne være i fred nå. Vi hadde en tøff start på graviditeten og trenger derfor litt tid. Takk for forståelsen.

  38. Nå må du faen meg slutte å lyve, Therese!!! Folk forventer at du skal blogge når du sier du skal. Det er ikke rart de blir sure og irriterte! Jævlig lei av å se at hvert eneste innlegg er reklame realitert.. Hvorfor gidde å blogge?? Du blogger bare når du trenger penger! Latterlig!

  39. Kan du skrive litt om hårfrisyrer. Hvilket ansikt og kroppsfasong som kler sånn og slikt? Trenger inspirasjon! 🙂 Du er alltid så fin på håret!

  40. Reklame igjen? Du som er så vakker, intressant og givende. Jeg vet du føler at du ikke har mye å blogge om, men vi bloggleserne elsker å høre om dagligdagse ting! Tatoveringen din, leiligheten din, festene du går på, venninnegjengen, lunsjen, alt! Vil gjerne ha litt mer enn “kjøp selfiestangen”, jeg synes ikke man trenger en slik jeg, men det er vel min mening. Mange av bloggleserne dine blir utrolig skuffet, gir opp, kanskje akkurat som deg. Jeg vet at ikke alt går perfekt, du har kanskje ikke noe intressant å blogge om, og du rett og slett orker ikke. Du kan jo skrive et innlegg om det? Det å ikke orke, når ingenting går, vanskelige valg, tankene dine!
   Masse lykke til <3

  41. Selfiestang må være noe av det dummeste jeg har sett. Lol XD
   Det røde håret ditt var forresten NYYYYYDELIG!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg