alanyaaa

Hei!

Nå har vi gått Alanya rundt nesten for å finne et fungerende nett, så nå sitter jeg på en restaurant for å blogge haha… Vi kom hit natt til lørdag, så da ble det bare en liten spasertur inn til byen for å kjøpe noen nødvendigheter før vi tok kvelden. Jeg er her nede sammen med Malin og to kompiser, Marco og Dennis. Det er deilig vær her nede, men luften er så ufattelig fuktig og klam så det føles 20 ganger varmere ut enn det egentlig er. Ellers bor vi sånn passelig sentralt på et hotell som har det viktigste – bortsett fra internett. Eller jo, det er internett, men om den fungerer er en annen sak haha.. I dag har vi bare vært på stranden og innom en sjappe og røyket vannpipe. Nå er vi ferdigspiste og klare for sjekke utelivet her i Alanya. Om dere ikke hører mer fra meg mens jeg er her nede må dere ringe mammaen min og si at jeg har blitt kidnappet og solgt som sexslave i et annet land, huff 🙁

Noen som har noen anbefalinger til hva som er et must å gjøre/få med seg i Alanya? 

topp og skjørt fra bikbok, sko fra h&m. eneste brukbare skoene jeg tok med meg, haha 🙁


Spiste fajitas, det var veldig godt. Normalt spiser jeg bare burger, spagetthi og pizza – men blir så lei av det så må prøve å variere litt 🙂

100 kommentarer
  1. Dra på beachpartyet på Havana Beach Club. Det er hver mandag og Fredag og koster 90Lire. Da får du gratis mat og så mye gratis alkohol du vil, samtidig som det er masse liv og morsomme leker! Robin Hood er også bra

  2. Du må prøve whipeout på cleopatrastranden 🙂 Så er det en resturant som heter Naboen, der har de ett supert Internett! Satte der selv for noen uker siden på nett, haha 🙂 Ha en fin ferie!

  3. Har vært i Alanya sykt mange ganger. Casablanca, Queens Garden, Havana Club, Robin Hood, Miami Club er sykt fete klubber. Er dere ut etter å feste til langt på natt anbefaler jeg Summergarden som ligger ca 20min med taxi fra Alanya, men det er åpent til 6-7 på morgenen.
   Ellers er det kurant med dagsfylla på Miami beach club, der de har bassengbar. Beach 22 er også sykt bra. Borgen burde også oppleves, sykt bra utsikt 🙂 og båttur er et must!! Kos deg, sykt sjalu på deg 🙂

  4. Dere burde dra på en resturant i alanya som heter Mahperi! Den ligger ved havna og rett ved sidenav er det en nattklubb som heter Robin Hood som dere sikkert også kan prøve, har aldri hvert der, men det er sikkert bra liv der! 4 etasjer eller noe sånt:) ha det fint i alanya, sommerlandet mitt, hahah!

  5. Var i Alanya denne sommeren og jeg anbefaler om du er interessert i å feste med ungdommer fra skandinavia å fære til skandinavian club! Ligger i samme strøk som Robin Hood og de andre store nattklubbene. Ikke så veldig stort der, men er deilig å feste med noen andre enn innpåslitne tyrkere.

  6. du MÅ på tyrkisk bad ( bilett kjøpes hos guiden, og de ordner transport )
   dra opp på borgen
   firhjuling safari opp i fjellene er magisk
   robin hood og bistro bellmann er de beste clubbene der
   ta deg en tur å kjør jetski med Hasan og Adem 🙂

  7. føler det bare er unskyldninger på hvorfor du ikke har blogget i hvert innlegg for tiden.. menmen skjønner at det ikke alltid er tid/internett/pc og slik 🙂 kos deg i alanya

  8. Prater av 12 års erfaring fra Alanya.
   Utesteder: Queens garden er ett vorsh sted så dra videre til bistro bellman tro meg sykeste clubben.
   Ellers havna club og Miami club
   Ikke Robin hood der blir jentene dopa!!!!
   Vær forsiktig med all drikke desverre skjer det mye dritt der nede.
   Ikke ta taxi til summer garden det går gratis busser nede ve bistro bellman gratis der alle turistene tar sammen 03:00 ca.
   Mange bra spisesteder som crazy horse Victoria sportsbar
   Mange trenger ikke nevne:)
   Bruk alltid lira ikke euro dyrt!
   Viktigste pass på hverandre og pass på alkoholen ute:)
   Enjoy:)

  9. Hei!
   Jeg var akkuratt i alanya, så kjenner meg godt igjen når du snakker om fuktigheten 🙂 Nå er ikke jeg sikker på om du har vært i Alanya før eller ikke? Men tenkte jeg kunne tipse deg litt om shoppingplasser og utesteder!
   De fleste resturanger der det er turister driver med flairing og forskjellige show, i tillegg til at det ofte blir ganske høy musikk når klokken nærmer seg 00.00! Om dere er ute etter noe litt stillere en kveld ville jeg gått litt ut av hovedgatene og inn til noe mer lokalt:) om dere vil ha en koslig middag anbefaler jeg dere og dra til resturangen “Panorama” oppe i fjellsiden ved borgen i Alanya! Derfra ser man hele byen og det er bare en helt utrolig flott resturang med god mat og god service! Tips:skal dere spise biff er dette plassen!
   Drar dere til Oba vil jeg anbefale dere å spise på “Melani”, det kan vær litt bråkette om du kommer sent på kvelden sånn etter 22.00, men om dere liker liv gjør det vell ikke noe? 😉 Der har de forresten beste pizzaen i oba. Jeg vil også annbefale “Cava” som en like bra resturang, utrolig god pasta :)) Skal dere shoppe noe i Oba vil jeg annbefale “Scarface” kjeden! De selger klær av gid kvalitet og har gode tilbud! De eier flere butikker som ligger ved siden av hverandre, blandt annet en veskebutikk som selger vesker av skikkelig kvalitet! Du ser med en gang at det er en skikkelig butikk og ikkje noe jalla… Er dere ute etter fake-vesker/lommebøker og lignende er dette plassen! Kjeden ligger rett ovenfor “Melani”! Du ser en gullsmeds butikk og på den andre siden av dette er veskebutikken:))
   Vil igså annbefale “havanna club and bar” som ligger i hoved bargaten i selve alanya! Vil også frafråde dere å dra på “robin hood club and bar” da det er mye narkotikabruk der, og folk som doper andre :/ kjenner flere som har fått ting i drinkene eller en sprøyte i foten på den baren…

  10. Dere MÅ dra på Oscars resturant ! De fleste får tilbud om gratis kjøring å guide på/til Borgen bare spør på Oscars resturant om de skal ha noen borg turer som dere kan være med på. Prøv ut mypet det er skikkelig morsomt.gå til basaren, når man går til basaren kommer det litt andre butikker som har flest 2 etasjer. Dra til havna og spis på Janus. Prøv å få en båttur på Black pearl eller en annen båt. Spis på vikingen ! Det er flest normen der !

  11. Har vært i alanya endel ganger, du burde virkelig få med deg sea alanya, dim cayi(eller hvordan det staves)-, las vegas natt klubb , og hvis du vil kjøpe nye klær burde du stikke innom alanium shopping center og oba 🙂

  12. Hva enn du gjør, hold deg unna Robin Hood. Bare alt for mye tyrkere der med lite respekt for skandinaviske jenter. Det la jeg godt merke til da jeg var der i forrige uke. Prøv The Doors, Hollywood, Las Vegas eller Grabbarna Grus, det er der skandinavene holder seg. Dra opp på borgen, det er smud utsikt der, samtidig som det er en fint tur opp.

  13. dra til dim cayi. det er et must . er tyrker selv og vet hva jeg snakker om :p
   og om du vil på et ordentlig kjøpesenter, er det et 10 min unna alanya som heter alanyum

  14. DUU MÅÅÅ PÅ BISTRO MANGO!! Beste baren i Alanya. Åsså Garage, Las Vegas, Latino Club og Havana Club! Kos deg 😀

  15. Ser at flere her har advart deg om Robin hood og at man blir dopet osvosv. Bare tull , dette kan skje overalt ! Personlig elsker jeg Robin hood , øverste etasje som heter latino Club anbefales !! De har foresten åpen til 4 , alle andre utesteder i sentrum stenger kl 3. Gå gjerne hånd i hånd men en gutt idet dere skal gå inn får å sleppe å betale inngangspenger . De skandinaviske utestedene er grusomme , skandinaver på ferie har en tendens til å drikke alt for mye og blir mye oppkast osv i tillegg alt for mye folk så blir forferdelig varmt og svett… Er jo like ille med alt for fulle svensker som er innpåslitne som tyrkere vel ? Have fun 🙂

  16. Robin Hood bør dere være forsiktige med, spriten de bruker er ikke bra!
   Ellers vil jeg anbefale en restaurant som heter Elite, der har både kjempegod lunsj og middag! Og drinker på Nordic point, billig og kjempegode 🙂 hvis dere bor i nærheten av strand nr 22 bør dere også dra dit, kjempe bra service. Damlatas vannpark er også en gøy opplevelse!
   Hvis du vil ha en fin og mest mulig varig brunfarge bør du også dra på hamam (tyrkisk spa)!

  17. Har leilighet i Alanya, men er ikka gammel nok til å gå ut. Men det er ett sted som alle strømmer til som heter Robin Hood <3 se om det kanskje er noe for dere + det er et discotek

  18. Hei! Jeg har stor erfaring med Alanya. Har hatt leilighet der siden jeg var liten.
   Ser noen anbefaler Robin Hood, andre sier at det er et sted hvor man blir dopa og en som forteller at dette er bullshit.
   HELT seriøst. Ikke dra dit! Det er det verste dopstedet. Det handler ikke om noe vanlig grønt de holder på med, men her er det snakk om narkotika for å ødelegge bevisstheten for jentene. Pass på drinken generelt hvor du er!
   Robin Hood burde du med andre ord ikke dra dit. Jeg har hørt masse historier om jenter som har fått sprøyter i leggene hvor det står en lapp ” Du er smittet av hiv” etc. 4 etasje(den med palmene) er helt klart den verste etasjen.
   Generelt sett. hvis dere har lyst til å dra til et utested utenfor byen er Crazy bull og Klas disco(haha) sykt fett.

  19. Personlig syns jeg queens garden var jævlig sugent. Ser ut som en stor sliten uterestaurant med gammelt interiør. Det tok ca 20min fra vi bestilte drinkene der, pluss at de var ganske dyre. Koster ca 25-30lira pr drink på queens garden, men til gjengjeld er de sykt gode!
   Havana club er min klaare favoritt. Sykt bra liv, bra musikk, loads of kjekke gutter og gode drinker.
   Var ikke på Robin Hood denne gangen heller. Har hørt så mye dritt om plassen at jeg aldri har “risikert” å gått dit. Selv tyrkerne fraråder turister og reise dit, så da velger jeg å tro på det!
   Unødvendig å nevne restauranter, da det er tusenvis av de. Men hold dere til rene og pene restauranter. Mange av de “bedre” restaurantene har “hygiene” flagg hengende opp ved inngangen. Dette er fordi de er godkjente, renslige restauranter. Hold dere helst unna kylling, salat og vær forsiktig med springvann.

  20. Når jeg var i Alanya for to år siden møtte vi noen norske jenter på en restaurant, og de fortalte at de hadde blitt forsøkt dopet ned på Robin Hood dagen før. Anbefales ikke
   Vil heller ikke anbefale å dra på en sånn båttur. Kan jo hende noen er bra, men vi fikk en dårlig opplevelse. Det var ingen skygge på båten vi var på, og vi var ute i 6 timer. Vi fikk ikke ha med egen mat og drikke (ble ikke opplyst om på forhånd), maten var ikke god og vannet kosta flesk. Det kom også en mann og tok bilder av oss, og vi trodde han var turist før han kom opp til oss med bildene printet ut og krevde betaling. Han ble også rimelig aggresiv når vi sa at vi ikke hadde bedt om noe bilde. Vi ble også lovet å få kjøre vannskuter på slutten av dagen, noe vi ikke så noe til. Regnet med at du ikke er interessert i en sånn båttur men tenkte å si i fra like vel 🙂
   Tyrkisk bad er et must!

  21. Var på jentetur i Alanya i oktober, storkoste oss! Hvis dere vil på et stort utested så er vel Robin Hood ganske greit, men vi trivdes mest på “småe” koselige barer, så vi var mest på Garage og Queens Garden. De som jobber der er også veldig koselige!
   Vi var med på karaokekonkurranse som er ved Begonvil beach, anbefales hvis dere vil ha det gøy bare dere fire!
   Så har de en veldig fin resturant oppe ved alanyaborgen som heter Panorama og er helt fantastisk! Maten var helt utrolig god og utsikten er virkelig magisk, hvertfall på kveldstid.
   Kos dere masse 😀

  22. Det er et vannskianlegg i en mindre by ved Alanya, Mahmutlar. Det hører til et hotel, Gold City, sykt kult å stå der! Du kan lære deg å stå på wakeboard, vannski, moonski, kneeboard etc. Anbefales hvis dere er ute etter å bruke musklene skikkelig en hel dag (Y)

  23. Vikingen restaurant og elite restaurant. Begge ligger på Kleopatra siden inærheten av aqua parken, veldig god mat på begge.
   Istanbul club bør testes ut 🙂 har vert i alanya rundt 20 ganger, veldig fornøyd med plassen. Kos deg masse 🙂

  24. Dere må spise på elite og vikingen 🙂 God mat, god service og koselige folk som jobber der.
   Har selv vært i alanya 9 ganger og vil ikke anbefale dere og dra på Robin hood eller latino club (topp etasjen på Robin hood) Selv de som jobber på mange av restaurantene fraråder folk å dra dit. De putter alt mulig rart i drinkene der. To år siden så var det to ganger vi så ambulansen komme for å hente bevisstløse jenter.
   Ellers burde dere få med dere jepp safari, båttur og en tur til Borgen.
   Ikke bruk euro, bruk tyrkiske lirer.
   Tyrkisk bad kan jeg også anbefale men spør guiden din hvem de anbefaler , mange steder er de ganske klåfingra.

  25. Anbefaler dere å dra innom et utested som heter The Doors! Ligger rett ved Robin Hood. Norden restaurant er også ganske hyggelig 🙂

  26. Dra på summergaren!! Syykt liv 😀 og en tur på restauranten på borgen, det er sååå fin utsikt der!

  27. Queens Garden er en veldig bra plass hvis du vil kombinere spising med vill festing! Robin Hood var også bra da jeg var der, i og med at ingen lokale menn kunne komme inn der. Tyrkiske menn kan bli litt heslige, så like greit å styre unna 😉
   Tips:
   1. Queens Garden
   2. Robin Hood
   3. Dykking (kan bestilles så og si overalt)
   4. Leie elektrisk sykkel og kjøre langs strandpromenaden.
   5. La Luna er en veldig bra restaurant som likker ned mot havet i sentrum. Anbefales!
   6. Hvis dere har kjøkken på hotellrommet, anbefaler jeg dere å dra på en lokal matbutikk. Utrolig mye god, variert og ikke minst billig mat der.

  28. Og IKKE ta tyrkisk bad, med mindre det er damer som jobber der. Jeg og venninna mi fikk noen gutter som klådde på oss (tok meg nesten på brystene, osv…), og vi ble svindla!

  29. Mange som anbefaler og dra til robinhood. Det er ganske skittent og det er mye doping selv av vaktene som står der. anbefaler the doors, hollywood, havanaclub og queens garden (!) om du skal på nattklubb, om du vil ha en roligere kveld ute så crazy horse (som sies å ha den beste sushien). Det er must å dra på båttur, i dimchay og selvfølgelig hamam (tyrkisk bad). Om dere vil feste til langt på natt så er det virkelig et must å få med seg summer garden også.. Anbefaler også å dra på en tyrkiskrestaurant som heter ravza, den ligger ved havna, det er ikke alkoholservering men den beste og definitivt billigste maten.

  30. Beach party va bra faktisk, men alkoholen sugde.. spriten blir so sjukt utvatna og dei blanda kun me pepsi, sprite, juice osv. men ellers va det greit! Miami club vedsiden av robin hood va veldig bra, og på casa blanca blei vi skamma.. åso va party boat veldig kult!

  31. Dere burde dra innom en restaurant som heter Picasso. Super bra service og veldig hyggelige mennesker! Det er også bra nett der 😉

  32. Fint å se deg blogge igjen. Lykke til med å ikke bli trakassert og fulgt etter av alle de ekle mennene der. Blond OG tatoveringer kombinert i Alanya, det vil du få oppmerksomhet for.
   Jeg og venninna mi var der for en måned siden. Fikk ikke gå i fred et sekund, bortsett fra en gang vi gikk med en fyr. Jeg blond og hun full av tatoveringer.
   Satser på at det at dere drar med to kompiser gjør at de holder seg litt unna 🙂 Kos dere uansett masse. Personlig diiigga jeg utelivet der!

  33. Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.
   Ha en herlig kveld videre. 🙂

  34. Ser det er mange som anbefaler Robin Hood her, helt grei uteplass ingenting med det! Men er kjent for å dope ned og har selv en venninne som fikk en sprøyte i låret der, så noe forsiktig og obs må man være når man fester der. Ellers anbefaler jeg Casablanca som er tidenes bar og fra 12 og utover anbefaler jeg på det varmeste The Doors. The Doors er den beste uteplassen jeg noen gang har vært på! Mer liv og artig skal man lete lenge etter!!!

  35. Haha 🙂 Kos deg masse på ferie! Tyrkia har ett av de beste kjøkkenene, så det er definitivt stedet for å prøve litt annen mat enn du vanligvis spiser 🙂

  36. åå så helig du er! Elsker tyrkia!! Vil anbefale the doors (hvis du vil ha mest skandivavier d) syns personlig det er gøyest.

  37. Kom fra Alanya i natt. 🙂 Vil anbefale The Doors, en skandinavisk nattklubb. IKKE Robin Hood, selvom det kan se fristende ut 🙂

  38. Hvis dere vil kombinere “dagsfylla” med god musikk, sol og hav så anbefaler jeg en båttur på dagen! Bare vært obs på at dere kommer på de som er partybåter og ikke familiebåter – med mindre dere bare vil ha en dag med soling, bading og avslapning for da passer familiebåtene perfekt.
   Nå vet ikke jeg hvor i Alanya dere er men om dere er på kleopatradtranden finnes det er restaurant som heter Cleo som ligger helt innerst i vika ved borgen. Spør etter en mann men navn John så fikser han alt av turer til en billig pris og da er dere sikra en god og bra båt/ eventuelt bil om dere vil på natt/dag-safari osv.

  39. Dere må dra på båt tur/safari! Det er kjempegøy! Og så må dere gå opp i borgen en kveld å spise. Da ser du ut over hele Alanya, helt nydelig!

  40. Jag var i Alanya förra veckan och kan rekommendera Zorro (och en gratis utflykt till bergen/slottet/moskén som de bjuder på!), samt Queens Garden och The Doors )

  41. Hei, kom hjem fra Alanya på fredag, og er det en plass du må gå så er det The Doors!!
   Hang her hver kveld, kun skandinaviske folk, og kjempebra liv. De slipper ikke inn NOEN tyrkere. Det ligger ikke langt ifra Robin Hood. Anbefales på det sterkeste!
   Når The Doors stenger bør dere dra til Summer Garden som ligger litt utfor Alanya, kjempestor klubb, og god stemning. Klokken 5 kommer det en gratis buss (partybuss) som kjører til Alanya. Denne er også veldig stemning, den har ikke tak, og spiller høy musikk.

  42. Var i Alanya for noen uker siden, anbefaler deg en tur opp til borgen. Ikke gå ned igjen, haha, der gikk vi på en smell! Er mye lengre enn man tror, og det er sykt bratt. I tillegg gikk nedover igjen etter at sola gikk ned, så det var stappmørkt, og bilene kjører fort… Ta taxi opp til toppen og gå ned til Panorama restaurant. God mat, nydelig utsikt og herlig atmosfære. Ta taxi ned igjen til byen og bruk resten av kvelden på Queens Garden, koseligste stedet i hele Alanya – synes jeg, iallefall. Var ikke på partytur, så har ikke prøvd ut så mange av utestedene 🙂 På dagtid anbefaler jeg båttur. Det er veldig gøy, med badestopp hvert 20. minutt. Tror jeg betalte 100 Lira for en tur, da var det mat og gratis brus i baren. Skal du ha øl, koster det 5 lira glasset, som forøvrig er ganske små. Dessuten får du også en ganske fin brunfarge når du er ute på sjøen 🙂
   Ser også at noen har anbefalt jeepsafari opp i fjellene… For meg er det både et ja og et nei, Det er spennende, for du får se litt andre ting enn byen, du får blant annet muligheten til å gå inn i en moskeè, og du får også se litt av den fattige delen av Alanya, men under turen er det vannkrig mellom jeepene. I starten synes jeg dette var behagelig og litt morsomt, men når vi stoppet ved ei vannkilde for å fylle på flasker, ble det full krig. Det endte opp med at jeg fikk fire 3-liters dunker med iskaldt vann over meg, til tross for at jeg gikk litt unna resten. For meg så ble dette alt for mye, og turen ble for meg ødelagt. Så drar du på jeepsafari, må du regne med å bli litt mer enn bare litt våt, og ta på deg noe som tåler mye støv, grus og møkk.
   Ellers anbefaler jeg å prøve ut restaurantene nede ved havna; Mahperi, La Luna osv. Veldig god mat, selv om det er litt dyrere der enn på andre steder. Anbefaler deg også til å prøve ut en del biffmåltider. Sykt godt! På Queens Garden har de Alanyas beste plankestek 🙂
   Ha en flott ferie! 🙂

  43. Hold dere unna Robin Hood OG et annet utested som heter Istanbul. Venninna mi ble dopa der i fjord.
   Når vi er i Alanya koser vi oss VELDIG på Qeens Garden 🙂

  44. Har leilighet i Alanya og har bodd der i flere år, så tenkte å komme med noen tips:
   1. Bruk lire, ikke euro 🙂
   2. For å ta en pause fra varmen, ta en tur opp til Dim Cayi på den plassen som heter Pinar Basi og spis frokost/lunch der. Bestill gjerne tyrkisk frokost hele gjengen, det anbefales! Der kan dere sitte så lenge dere vil og kose dere. Man kan også bade og sole seg der.
   3. Anbefaler også båttur! Der er utrolig digg og man får lett farge! Anbefaler båten Antal1 🙂
   4. En tur opp i borgen er også å anbefale! Få med dere solnedgangen helt på toppen og spis en god middag på Panorama Restaurant etterpå!
   5. Andre gode restauranter finner man midt i sentrum: Marina, La Luna og Mapheri ligger i havnen, og Crazy Horse ligger rett bakom. God mat på alle plassene! Prøv forresten å bestill noe tyrkisk mat når du først er der nede, for den maten er himmelsk god!
   6. Av utesteder så er det Queens Garden som gjelder! Mye liv og bra musikk! Beste plassen <3 Og hva enn du gjør, ikke dra på Robin Hood! De som sier det er bra der vet virkelig ikke hva de snakker om. Jeg ser flere prøver å advare deg også, og det er ikke uten grunn. Mye doping og mye dritt som skjer der. Slik er ikke til å unngå å vite når man bor der nede over lengre tid..
   Hvis du lurer på mer så er det bare å spørre meg! Kos deg masse i Alanya <3

  45. Hvis du skal på en restaurant med bra mat og mye liv på kvelden er queens garden stedet! Supert sted med bra mat, gode drikker og supre kelnere!

  46. The doors er et supert utested, bare skandinaviske folk 🍻 ikke dra på roobin hood, hørt det er mye dop der :/

  47. Dere burde få med dere Capella bar! Det er en bar rett ved Borgen. Få også med dere the cave! Og Troy’s boat! 😉 jeg ville bestilt en tur til delfinparken litt utenfor alanya eller kjørt firehjuling oppi fjellene 😉

  48. Dim cai, spise på slottet, vannsport, vannparken, Queens garden, jeep tur, esel tur og BÅT TUR! Med skilpadder, grotter, gratis mat og drikke

  49. du mååå dra på dimcay! det er en elv som er verdt å besøke. der har de sykt god mat, og det er drit fint der! er vel en halvtimes kjøretur fra alanya, ellerno

  50. DRA TIL OSCARS RESTURANT, ALLTID MYE LIV OG KJEMPE GOD MAT DER!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3 OGSÅ ER BÅTTURENE DER KJEMPE BRA!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg