selvfølgelig

Husker dere jeg sa at jeg mistet alle bildene på pcen min fordi den var klikka og jeg måtte gjenopprette den som ny? Vel, jeg trodde problemet var løst da men nå vil den bare slå seg på også slår den seg av med en gang igjen før den har startet ordentlig opp. Noen sa at harddisken er gåen da, så vet noen om man må betale for å få ny harddisk eller om det går på garantien?

Ellers går det bare fint her nede. De to dagene som har vært har gått til soling, mat og festing – mens i dag har vi kun hatt en chilledag på hotellet med to snarturer ut for å få i oss litt mat. Dette fordi vi bør være i form til i morgen, da skal vi på partyboat om vi får ordnet billetter. Starcraft tror jeg båten heter, noen som har noen erfaringer?

På lørdagskvelden reiser jeg hjem igjen, men jeg skulle gjerne vært her lengre hadde det ikke vært for at jeg må tilbake på jobb. Det får holde med mobilblogging til jeg kommer tilbake fra ferie og får gjort noe med macbooken.

Peace out

Haha, vi gikk forbi en butikk som har hatt en fin bantanke med å variere størrelsen på dukkene – men resultatet ble kanskje ikke helt proposjonert?

mobilbilder er kanskje ikke så spennende, men det får duge!

76 kommentarer

Siste innlegg