1. Det är så tråkigt att se dig ledsen. Du förtjänar att må bra, och inte som du gör nu. Du är en sån vacker person och du verkar vara en otroligt härlig tjej, du är en förebild för så många tjejer. Särskilt för mig! Jag har läst din blogg i två år nu, och jag klickar in hit varje dag. Om det hjälper.
   Det är så svårt att veta hur man kan hjälpa dig, för jag tycker inte om att se dig eller någon annan så ledsen. Var glad, för det förtjänar du verkligen. Keep your head up princess! Jag hoppas du mår bättre snart. Styrkekramar!!!!!!!!

  2. Håper du endelig har tatt til deg bloggkritikken, bare slutt med hele bloggen du er ikke det du en gang var. Bruk tiden din på utdanningen og jobb heller!

  3. Jeg synes du skal ta en pause fra bloggen. Det er lett å få mange negative tilbakemeldinger når man stikker hodet fram på den måten du gjør når man ligger langt oppe på blogglista. Folk finner alltid noe å henge seg opp i og det hangler med negative kommentarer. Det er enkelt å slenge dritt bak et tastatur. Du trenger å få styrket selvbildet ditt, finne ut av hvem du er og hvem du vil være utenfor medias søkelys. Du får det ikke bedre slik det er nå. Glem bloggen fram til snøen faller over Tromsø. Bruk tida på deg selv – gjør det du har lyst til å gjøre. Så kan du heller dele med oss senere.

  4. Slutt. Ikke tro på sånt, du er bedre enn det. Folk som slenger dritt til deg er bare full av misunnelse. Du er vakker og spesiel på din måte, smil kjære deg! <3

  5. Det at folk hakker ned på vekten din og utseende ditt er absolutt feil på alle måter.. men kritikken for mangelfull blogging uten noen som helst forklaring, det forstår jeg egentlig godt.. ta en pause, eller slutt å blogge.. det ligger noe i å smi mens jernet er varmt og å slutte mens leken er god.. nå har dette pågått såpass lenge

  6. Du mottar ekstremt mange negative kommentarer på bloggen, og det er trist å se. Det er klart at det kommer av at når du en sjelden gang blogger, så er det først og fremst reklame; og det er klart at det provoserer de som stadig trykker seg inn på bloggen for å lese oppdateringer, å få inntrykk av at du først og fremst blogger for pengenes skyld.
   Men du er ei flott jente, og det er lett å forstå at det for en ung voksen kan være vanskelig å finne inspirasjon og motivasjon til å drive en blogg, og at motivasjonen kun kommer tidvis. Det er selvfølgelig dette som kjennetegner flertallet av norske bloggere; uten at det plager noen. Problemet er simpelthen at du ligger på topplisten og er en kjent profil, og tjener penger på bloggen. Det er ikke sånn at flertallet er negative; men det er klart at det øker forventningene litt når man vet at du tjener penger på å blogge. Likevel ser man i kommentarfeltet at flertallet av kommentarene ofte er negative, noe som selvsagt er forårsaket først og fremst av det faktum at lesere som meg selv, som i grunnen har et positivt inntrykk av deg, ikke tar seg/oss tid til å kommentere.
   Stå på, du er ei flott jente! 🙂

  7. Hva skjer Therese?
   Du var så livlig før, du hadde mer livsgnist og hadde alltid et smil på lur og likte å være litt frekk/tøysete, mens nå er du så…tom ? På bildene du legger ut ser det ut som du stirrer tomt ut i din egen verden, det er helt merkelig å se på.
   Kan du ikke skrive et innlegg der du forklarer hvordan du har det, tørr å være litt naken og ærlig. Ta en sjans, vis at du er like mye menneske som alle andre og at du har dine ting du sliter med. Det vil hjelpe alle de unge leserene dine fra 13-17 år til å skjønne at alle sliter uansett hvor perfekt livet deres ser ut. Men please ikke begynn ett innlegg med at du er deprimert pga håret ditt er kortere… For det er bare fornærmede, vær ærlig.
   Du ER nydelig, og de som skriver andre ting gjør det bare for å være slemme drittsekker fordi de et misfornøyde med seg selv og synes det er urettferdig at du er så fin.
   Tattoveringene dine er dritt kule og du passer virkelig sleeve! Og du passer mye bedre blondt kortere hår, det er en utrolig fin kombinasjon. Og du har no doubt nydelig kropp!

  8. Det skjønner jeg opplever det også ( i mitt hode). Men du får mange fine tilbakemeldinger her også 😉 La de veie tyngst! 🙂 klem

  9. Ikke la de. Du er så utrolig nydelig, Therese! De tragiske menneskene som prøver å senke deg er rett og slett bare noen sjalu og triste mennesker som ikke har bedre å gjøre. Stå på, du er unik.

  10. Kl 07:42: Du klarer ikke å la være med å gi stygge kommentarer når hun er nedfor. Skjønner at du som postet den kommentaren, sliter med selvbildet ditt.
   Therese ER under utdanning og sist jeg sjekket loven, kan folk få blogge om hva de vil så lenge de holder seg innenfor norsk lov.
   Slutt å tråkk på folk som ligger nede.

  11. Hev deg over de som kommer med stygge kommentarer. De fleste av oss “oppegåendes mennesker” vet hvordan det er å ha en kjip periode, og vi er på din side. Desverre er det enklere å legge igjen en ufin kommentar, enn en fin..
   Men med tanke på lesertallet ditt, er det utrolig mange du har i ryggen. Du ser de bare ikke, sånn som meg. Jeg støtter deg, men har ikke kommentert noe særlig før nå.
   stor klem <3

  12. Uff, er aldri gøy å føle seg langt nede… Ta en liten pause fra alt som heter internett, og bare slapp helt av. Tror kanskje det kan hjelpe litt 🙂

  13. Håper det går bedre med deg etter hvert. Ikke hør på teite kommentarer, du er nydelig og har masse godt å gi.

  14. Hvis du sikter til kritikken her på bloggen, så sikter ikke folk til at det er noe feil med DEG (unntatt de barnslige usaklige som kritiserer utseende, men de er vel i fåtall), men at du burde skjerpe bloggingen eller ta deg pause. Ikke ta det personlig, men prøv heller å forandre på det så skal du se de positive kommentarene vil komme tilbake fort.

  15. Nårr man blir så pen og populær som deg, begynner folk å grave etter feil eller å lage seks høner ut av ett fjør. Forstår du hva jeg mener? Små ting blir plutselig ett svært problem og overdrevet. Du er fantastisk, og hatere skulle bare ønske de var som deg. Men det er de ikke, dermed prøver de å dra deg ned fra tronen. Stå imot, vær den dronningen du er. Ikke gi deg, reis deg opp. DU er vakker, DU er sterk <3
   Jeg har troen på deg.

  16. Åherregud, folk har virkelig ikke mer enn luft mellom øra. Dette er et innlegg hvor hun åpenbart forteller at hun er lei seg, og noen av dere bestemmer dere for at nå er timingen perfekt til å spørre om forskjellige ting hun kan skrive på et forbanna innlegg? Glemte dere foreldrene deres å oppdra dere med manerer eller!? Herrgud, måte på frekkhet.
   Til alle andre som syns det er jævlig fett å hakke ned på andre; dette er ikke deres liv, Therese laget ikke denne bloggen for å få råd om hvordan bli en bedre blogger, hvordan legge på seg og hva annen faenskap dere prøver å fore jenta med. Kanskje dere har glemt det, men hun er like mye menneske som alle oss andre, på tide at 80% av dere får en virkelighetssjekk.
   Hva er egentlig deres forventninger til Therese når dere ber hun legge på seg eller bare legge ned hele bloggen? Et brev med en personlig takk og blomster i posten? Nei fy flate.
   Det er IKKE vår feil at dere åpenbart ble både misbrukt og kasta i veggen som små, så fælt som dere har det som må røske og rive ned det lille hun har igjen av det vi kaller selvtillit. Hva er det spør du? Ikke rart du ikke heller vet det som kommer her og skal føle deg bedre ved å si stygge ord.
   Et tips til Therese; finn ip adressa til alle som skriver stygge og nedlatende ting, samle alt i et brev og send det i posten til foreldrene deres så de kan få konsekvensene på all styggdom de gjør. Og om ikke dette er folk som bor med foreldrene sine som skriver sånne ting, så syns jeg synd på dem som åpenbart er voksen nok til å flytte ut, men dum nok til å oppføre seg som en 12åring. Jeg skammer meg, og jeg er så flau over å lese at mennesker er så stygge bak tastaturet.
   Ta det heller som et kompliment; de bruker sin dyrebare tid på å skrive til deg. Hva som blir skrevet er ikke så nøye i akkurat denne settingen.
   Vær sterk og vis at du er over dem, du er bedre enn dem.

  17. sløft innlegg. å du har aaalt for mye silicon til den spinkle kroppen din. å tattooveringene dine er stygge. du må tenke mer igjennom hva du vill tattoovere for d du har er bare stygt. btweelsker tattooveringer sjenerelt, men igjenn.. du har stygge tattooveringer

  18. Sol: din forbanna skittunge! Forstår ikke du at hun har det vanskelig? Les teksten som står på det forbanna bildet, så finner du ut at slike rævhål som deg er grunnen til at hun har det vanskelig! At du syns de tatoveringene er stygge kan du holde for deg selv, herregud!

  19. Vet hvordan det er å ha det tungt og vondt, så du er ikke alene. Men hold ut! Husk at alle som slenger dritt egentlig bare er misunnelige. Og det er kanskje ikke så rart at folk er misunnelige på deg? Du er jo helt NYDELIG! Så rist av deg alt det negative og hold hodet hevet HØYT, for det har du ALL grunn til fine deg! <3 Sender en stor klem

  20. <3 åh, hva enn det er - så klarer du det♥
   - og kan ikke folk gi faen med teite/barnslige/stygge kommentarer? eier dere ikke hjerte, eller er dere helt syk i hodet?

  21. Jeg får virkelig vondt inni meg når jeg leser hva enkelte folk skiver til deg. Du er ei så nydelig jente og du fortjener ikke å ha det vondt. Håper virkelig du kommer deg på bena igjen og at du får den hjelpen du trenger av dem som står deg nær. Du er fantastisk <3

  22. Til SOL: Noen burde ta fra deg pc-en! Har du ikke dannelse?
   Til deg, vakre blogger: Hev deg over idiotiske kommentarer 🙂

  23. Blir så utrolig irritert på de som kommer med ekle kommentarer til et innlegg der hun forteller at hun har det vanskelig! Da er man virkelig ute etter å lage livet til et helvete for henne!

  24. Therese❤️❤️
   Jeg vet at du har fått mye negative kommentarer på bloggen, men vær så snill ikke slutt. Haters gonna hate. Dette er din blogg og det er du som bestemmer hva som kommer på den. Om du har mye å gjøre og lite ideer er det greit og folk må bare dkjønne det. Ikke la deg selv bli dratt ned av folk som ikke setter pris på det du gjør. Ja kanskje det blir en del reklame, men det er no det du tjener mest på. Og det er langt ifra det eneste du skriver her. Jeg er så inspirert av deg og du er et virkelig forbilde. Jeg føler meg så glad hver gang jeg ser et innlegg på bloggen din uansetg hva det er, fordi det alltid får meg til å smile. Ikke gi opp nå visst du tenker på alt negativt. Se etter alle de som klarer å se det fantastiske i deg, som blir inspirert av deg og de som setter pris på deg. Det finnes folk som alltid vil lete etter noe å pirke på, men det er kun fordi at de vet selv at de aldri ville klart det du gjør uansett. Du må se hvor fantastisk du er therese og gleden du gir. Aldri glem det.
   Så jeg håper du kommer til å holde bloggen hående, ikke bry deg om at folk sier at du har mistet gnisten, da får de gå en annen plass. Fordi jeg er like interessert i hvert innlegg du lager og synes du er like interessant.
   Så om du leser dette må du vite at du er en stor inspirasjon for meg lg mange, et forbilde. Aldri glem det
   Jeg er kjempeglad i deg Therese, ilu <33333

  25. Hvis du ha mindre negative kommentarer på bloggen må du rett og slett slutte å lyve for leserne dine. Over halvparten av de som skriver noe negativt gjør det fordi at de er lei av at du lyver de opp i ansiktet. Tenk på alle som igjennom mange år nå har bidratt til at du har vært på topplista, bidratt til at du har hatt det PRIVILEGIET å kunne leve på å blogge (ikke bare leve, men leve ganske fett) på å skrive på Internett!!
   Jeg synes at du enten skal face fakta og kutte ut nå, ta deg en pause eller slutt for godt, dette er latterlig.
   Du lover bedring i annenhvert innlegg, for så å komme med en LATTERLIG unskyldning i det neste. Nei Therese. Du skulle gitt deg på topp.
   Regner med at de fleste her inne er smarte nok til å se hva du driver med? Leverer svada maks en gang i uka og ellers reklamerer for handelsportal (eller hva det nå heter)
   Om du nå virkelig sliter psykisk, som du tidligere har sagt at du gjør, hadde det nok hjulpet Bra og ikke gi de som er med på å trekke deg ned en kanal å gjøre det gjennom.

  26. Så mye tankeløse mennesker det er som skriver her. Blir kvalm, rett og slett. Eier dere ikke medfølelse for andre mennesker? Har dere ikke forståelse for at ikke alle er som dere? Folk er ikke like, vi tar til oss ulike ting og fordi om du ikke blir lei deg av en ting så kan andre bli det. Om man sliter litt med seg selv fra før, og får noen stygge kommentarer på bloggen så er det klart at man tar det til seg.
   Jeg forstår deg Therese, det er ikke lett dette livet. Men du skal klare deg fint du! Du er en herlig jente, bare fortsett å være deg selv!
   Klem <3

  27. Hold hodet høyt! Ta deg en pause fra bloggen mens du samler opp styrke til å pisse i trynet på haters 🙂 Looove

  28. Dere som skriver sånne negative kommentarer til henne burde virkelig skjerpe dere. La hu ho Therese være!! For en gangs skyld. Ho trenger ikke å få negative kommentarer fra dere, dokker er veldig sjalu på henne.! PS: Hvis ho vil skrive på bloggen sin så må ho få lov til det!!

  29. En ting til: Til alle der horunger som slenger dritt til andre for å føle dere bedre selv, bør søke om hjelp! Å hakke ned på et menneske du ikke engang kjenner på denne måten er så svakt! Dere er latterlige alle sammen! Hvor er foreldrene deres? Åpenbart har dere enten vokst opp på et hjem for barn uten foreldre, eller med foreldre som kanskje ikke er helt på stell. Dette er jo også selvfølgelig trist, men å slenge dritt til andre hjelper da vel ikke på hvordan dere har hatt det i fortiden? Spre heller glede, se på den positive siden av livet! Jeg kjenne jeg blir på så forbanna at jeg har lyst til å leke mor for dere!!! Lære dere mannerer, og vise dere hvordan et menneske egentlig skal oppføre seg. Selv har jeg hatt en røff periode i livet, men jeg går ikke rundt å sier stygge ting til andre på grunn av det! Jeg hever meg over det, og ser heller fremover. Jeg smiler å sier positive ting. Er det noen jeg ikke liker, som for eksemper en blogger, leser jeg ikke bloggen! Jeg skriver ikke inn bloggadressen på datan min å sitter å leser å irriterer meg. Ligg for helvete unna istede! Nå er jeg så lei av å se alle dere anonyme drittunger sine kommentarer. Snakk med noen om problemene du har! Du har en hel haug av personer å velge mellom: Lærere, foreldre, sjefer, psykologer, leger, tannleger, politi, ambulanse, venner… Velg og vrak, dere skjønner at i den virkelige verden er folk hjelpsomme og snille! Spør du noen om råd får du svar. HER, på netter som anonym vil ingen hjelpe deg, høre deg, se deg, søke etter deg, spørre deg om spørsmål eller i heletatt tenke over at du kanskje sliter med noe som gjør vondt. Og til dere som har hatt en fin oppvekst, og fortsatt har det bra den dag i dag, men fortsatt driver med nettmobbing: Dra til helvete, dere er syke. Psykolog vil ikke engang hjelpe for sånne trangsynte og onde personer! Den eneste utveien er at dere faktisk går inn i dere selv og endrer de personene dere er.
   Beklager det lange innlegget Therese, men jeg klarer ikke å holde kjeft, blir sprø av dette her.
   Takk for meg 🙂

  30. Det er flott at du har så mange som støtter deg, men jeg må virkelig le når kommentarene som kommer inn her går til angrep på andre som har kommentert. Ikke kall andre for horunger og lignende hvis du skal få frem at du er en så fantastisk person som bryr deg om et medmenneske når du har så lett for å slenge dritt!

  31. Martine: ❤️
   Siv Katrine, jeg vil ikke si du hever deg og er positiv over dette, noe av det var frekt, og jeg føler det blir ‘vanskelig’ og ta deg seriøst. Vi aner ikke hvorfor Therese er dårlig på å blogge, om problemene hun kanskje har, eller hva som skjer i livet hennes akkurat nå.
   Men det gjør ikke du heller, stopp å rakke ned på andre du også. Horeunger? Det er ikke greit å slenge dritt, heller ikke til Therese. Men tenk litt på deg selv og

  32. Therese, kom sterk tilbake igjen! Jeg vet det er hardt nå, men det blir alltids bedre med tiden. Flotte deg, vil gjerne at du skal ha det bra <3

  33. Utrolig trist hvis du har det vanskelig for tiden! Er som flere andre sier: hev deg laaangt over all drittet som blir slengt på deg, det er ikke verdt et sekund av din tid 🙂

  34. Vil bare si at du er god nok akkurat som du er, husk det! … og så må jeg bare si at du er et flott menneske, både innvendig og utvendig<3

  35. Et bilde sier mer enn tusen ord..syntes det er veldig trist Therese at du ikke har det så bra for tida. En ting som har hjulpet meg litt er å dra ting tilbake i tid. F.eks. sånn her: Hva likte jeg å spise når jeg var yngre? Jo popcorn. Hva var yndlingsfilmen min? Løvenes Konge. Og da satt jeg og spiste popcorn mens jeg så på løvenes konge. Åh så deilig det var å drømme seg bort litt. Men noen ganger når man har det så fælt, vil kanskje bare dette funke i noen timer..og da er det beste å bare få det ut. Ja gråt til øyene dine hovner, nesa er rød og du ser rett og slett faen ikke ut. Vi har alle godt av det mener jeg, men så er det viktig at du kommer tilbake og virkelig tar tak i problemene dine. Jeg trur mye av all den dritten du får slengt fra mange umodne folk har mye å si på hvorfor du har det slik. Men innerst inne trur jeg du vet at det ligger noen dypere sår. Men dette klarer du, det er jo ikke uten grunn for at du har vært en utav Norges mest populære bloggere i så mange år! Gir deg en stor klem herlige deg, Therese <3

  36. God bedring om eg kan si det. Men et tips. Ikke legg ut bilder så unge jenter får se så mye pupp det er di som er verst med å kommentere sykt. Synd at det er sånn mye sjalusi ute og går..

  37. Kan dere haters slutte å ødelegge for oss som faktisk vil lese bloggen hennes..? Er ikke rart at hun ikke vil blogge, når hun får direkte hat meldinger om utsendte og alt annet, med engang hun faktisk blogger normalt. Slutt å spre hat pga sjalusi!

  38. Synes det er kult at du er deg selv! Vis de taperne som hakker på deg at du er bedre enn de ! Stå på ! 😀

  39. jeg blir irritert, fordi jeg skjønner hvorfor du får kritikk. Og kansje du burde begynne å ta kritikken litt mer alvorlig enn å sutre å kreve sympati. Det er ganske irriterende når man går innom bloggen din hver dag for å se om du har oppdatert, også oppdaterer du bare sånn en gang i uken om handelsportalen. Og alikevel tjener du nok på det til å ha hus, bil og dra på ferie hver mnd. Det er surt for oss lesere siden det er vi som er grunnen til at du kan leve den livsstilen som du lever! Vi forventer såklart noe tilbake.
   Det MINSTE du kunne gjort var ialfall å informere om det på bloggen “hei, jeg takler ikke å blogge hver dag så jeg kommer bare til å oppdatere bloggen 1-2 ganger i uken fremover.” istedenfor å føre oss bak lyset på den måten du gjør, ved å skrive at du kommer til å blogge i morgen også skjer det ikke en dritt.

  40. Alle har vi noe å stri med. Alle har tøffe tider. Dette er en blogg ganske høyt opp på topplista. Therese er heldig og priviligert som fortsatt ligger så langt opp etter kvaliteten på innleggene å dømme. Hver gang jeg har trykket meg inn denne uka har dette innlegget spytta meg i trynet. Noe så kjedelig. Og når det først er et nytt innlegg så er det å reklamere for ulike produkter fra ulike levrandører. Vær heller helt ærlig, både mot leserne dine og deg selv. Det er jo en grunn for at folk besøker bloggen din gang på gang – fordi vi veit du engang var en god blogger. Kanskje du er ferdig? Eller kanskje du trenger en pause? Alle ting har en ende, pøla har to.

  41. Pernille: skjerp deg! Ja, alle har noe å stri med, det er et kjent faktum!! Men jeg har aldri i mitt liv hørt at fordi andre har noe å stri med, får ikke jeg ha min måte å takle mine problemer på! Hun er jo tross alt bare et menneske hun også, selv om hun ligger på topplista! Går man gjennom en vanskelig periode er det ikke lett å gjøre alt som forventes av en, man vil jo helst bare legge seg ned og dø! Syns bare alle negative kommentarer burde tømmes fra bloggen, for de sårer henne nok veldig!

  42. Therese, du er for ung til å føle deg sånn :(((( lighten up, beautiful, the world is still left to discover!

  43. Tåler hun ikke kritikk bør fraskrive seg rollen som offentlig person. Haha. Tulla. Ja. Vi har ulike måter å takle ting på. Men det bør stilles visse krav til bloggere som ligger så høyt opp på den forbanna topplista.

  44. Jeg tror ikke ho er lei seg pga noen sier ho blogga så lite, men heller av de Jævla frekke kommentarene noen kommer med..

  45. Therese.. Jeg har ofte kommentert mine meninger her på bloggen din, både postive og negative. Jeg ser at enkelte er fæle til å slenge dritt og være direkte frekk i forhold til både det ene og det andre, men værså snill å husk at du er vakker! Du virker så skjønn, men når en har en blogg som din blir det til at en får både positivt og negativt, og til tider vil det kanskje såre..
   Håper alt ordner seg. Styrkeklemmer 🙂

  46. Alle er deprimerte osv engang så det ekke nå synd i deg. Synes det e leit at du får beholde plassen på blogg.no, du bruker jo nesten ikke bloggen mer. Synes at en som blogger mer enn deg skal få den plassen.

  47. Stå på!! du er helt herlig, vet du klarer å komme deg gjennom det. Alle som skriver dritt kommentarer har enten lite liv, kjeder seg eller har det dårlig hjemme ifølge meg. Ikke hør på dem hver så snill:) Elsker deg:*

  48. Wow, her er det mye drittunger ute å kommenterer.. Det er jo ingen som tvinger dere til å gå inn på denne bloggen, så hvorfor sitter dere hjemme og spyr ut så mye drit på denne bloggen? Dere er nok jenter som sitter å tenker at dere skulle ønske dere hadde en populær blogg dere tjente penger på. Det er faktisk lov å være medmenneske, bare til info. Dere vet jo ikke hva som skjer i livet til Therese. Hva om det hadde vært deg i samme situasjon? Dere bør virkelig skjerpe dere…

  49. Her over ser jeg flere som hakker på deg. Jeg kan aldri se for meg hvor mye du faktisk går gjennom hver eneste dag med slike kommentarer. Men jeg håper at du har det greit nå, og at du får det bedre med tiden. Enkelt for meg å si som ikke er gjennom den samme dritten hver dag – men prøv å snu det negative om til noe positivt. Tenk over at du evt tenker negativt, og snu om tankene slik at du tenker på noe du gleder deg til eller noe som gjør deg glad. Det er et tips jeg selv går mye for 🙂

  50. Det må vel være lov å irritere seg når nettmobbing aldri tar slutt. Jeg er frekk, fordi folk er stygge mot en person de ikke kjenner. Jeg har lært en ting på å skrive det jeg mener på blogger, og det er at jeg aldri skal gjøre det igjen. Her blir man hakket ned på fordi man blir forbanna på nettmobbere!! Jeg er enig i at det var litt barnslig av meg å bruke visse ord, men noen ganger blir man sint, å da tenker man ikke så mye over ordvalgene sine. Takk for meg, for siste gang –
   <3God bedring til deg Therese.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg