how to – hollywood curls

 •   

Hei!

Jeg jobber jo på frisørsalong som dere vet, og det er mye nyheter hele tiden fra flere leverandører. Nå har GHD kommet med krølltenger, og vi som jobbet der fikk lov å bestille til oss selv før den kommer i salg hos oss. Jeg valgte å bestille en krøllstav som har en oval form, den heter GHD curve classic wave wand og gir de typiske Hollywood-krøllene som jeg elsker. Jeg har jo MAST vol. 2 som gir meg nogenlunde samme type krøller, men dessverre har Tuva lånt den og hun er bortreist for å gå skole i utlandet så jeg har måttet nøyd meg med en tynn krøllstav de siste tre månedene.. Tenkte å vise dere hvordan jeg gjør det for å ikke få de typiske korketrekkerkrøllene.

Dette er ikke et sponset/betalt innlegg sånn til info. Litt om krøllstaven – tupp som ikke blir varm til å holde i, slår seg av hvis urørt etter 30 minutter, limited edition varmeresistent oppbevaringsveske med girly design, tri-zone teknologi (dvs tre ultra-sensitive sensore som kontrollerer behovet for varme til din hårtype da alle hårtyper absorberer forskjellig mengde varme), 2 års garanti ++.


♥ 1. Når jeg har krøllet en seksjon, samler jeg opp krøllen i en sirkel og klipser den opp. Dette er for at krøllen skal få avkjøle seg, da holder den mye lengre og får kjempefin spenst. Dette gjør jeg med absolutt alle krøllene, og jeg venter til jeg er helt ferdig før jeg begynner å ta ut klypene ♥ 2. Slik ser krøllene ut når jeg har tatt ut klypene og ikke gjort noe med de. Slik tror jeg flesteparten som krøller håret sitt velger å gå, men jeg er ikke ferdig her ♥ 3. For å få store og myke krøller i den typiske Hollywood-looken, drar jeg fingrene gjennom krøllene/eventuelt børster lett gjennom de slik at de ikke er så samlet. Mange er kanskje redd for at krøllene faller ut om man begynner å dra i de og børste, men har du klipset de opp og latt de avkjøle seg så er det ikke noen fare! ♥ 4. Slik ser det ut etter je har dratt fingrene gjennom. Dere kan jo sammenligne bilde nr. 2 og 4 og si hva dere syns ser best ut? ♥


5. Det er alltid lurt å bruke produkter (f. eks. hårspray) for at de skal holde enda lengre. Jeg har valgt å bruke to sprayer fra KMS (som vi forresten har fått inn på HairShop Jekta nå).  6. Først sprayer jeg i KMS anti-humidity seal. Det er en spray som gir 24-timers beskyttelse mot luftfuktighet. For eksempel når du sletter håret, så vil det ikke holde seg slett så lenge om det er høy luftfuktighet. Da er denne sprayen gull! Etterpå sprayer jeg over krøllene med KMS maximum hold spray for å gi masse hold til krøllene. ♥ 7. Slik ser den ovale krølltangen ut. Man får utrolig mye bevegelse i håret av denne. ♥ 8. Resultat. ♥♥ Hva syns du om krøllene? Hvilken type look liker du best når du krøller ditt hår?

  1. Veldig fint! Du har fått sinnsykt pene øyenbryn nå, kan du lage en video å vise hvordan du fyller dem inn osv?

  2. Så nydelige krøller! Jeg hadde en rettetang fra GHD som varte (for å si det rett ut) j*vlig lenge! Beste rettetangen jeg hadde prøvd, men har en annen en nå. Begynte å tulle så måtte investere i ny, men etter hvert skal jeg nok få kjøpt GHD sin igjen. Krølltangen ser helt amazing ut! Har en krølltang som er den Vol 1 fra Makestyle, men ønsker en til slike krøller!

  3. Pia: Du kan få et nogenlunde likt resultat med MAST vol. 2 ja. Cluet for å få de stooore krøllene er å ha en krøllstav/tang som er tykk, da tynne staver gir alt for små krøller til at du får denne looken 🙂

  4. Herregud, dette er akkurat sånne krøller jeg har prøvd å få i flere måneder! Jeg har bare stylingtang, men må jeg ha stav for å få så fine krøller?:)

  5. Jeg elsker at vi som jobber på Hairshop får disse tilbudene! Anbefaler å ta de så for vi får de. Sparer så utrolig mye penger på det! 😀 Og jeg er overlykkelig over å endelig fått inn KMS, slipper å sende de til en annen salong 🙂 Krøllene ble kjempe fine med den staven 🙂

  6. Du oppfører deg seriøst som en liten drittunge! da tenker jeg spesielt på charterfeber. hvordan kunne du være så forbanna jævlig!!! du fortjener virkelig alle stygge kommentarer du får!

  7. Nei! 🙁 Therese du er så søt og pen fra før, du passet ikke å ha så store lepper. Du trenger ikke å gjøre sånn! <3

  8. Jeg er enige med noen av kommentarene her oppe med att hun har tatt way too much restylane, men det er en beslutning hun har tatt selv og da skal vi respektere det, blir seriøst kvalm av dere som kan være så slemme og frekke, hold meningene deres for deg selv. Dere burde være flaue over dere selv!
   Og krøllene var nydelig bytheway! Står garantert på ønskelista mi i år 😀

  9. syntes det var nydelige krøller! Men du begynner kanskje å bli litt selv blind ang. leppene dine.. Du har begynt å sminke deg veldig naturlig å elsker det, hadde vært perfekt hvis leppene hadde våre litt mindre 🙂 kanskje du kan ha et innlegg om brynene dine, hvordan du fyller dem inn osv? 🙂 Ha en fin kveld videre !

  10. Krøllene var flotte. Angrer på at jeg klippet vekk det lange håret mitt…. Snufs. Men kan du ikke gi tips angående gode hårkurer? Har fint nordisk hår som er farget; hva vil du anbefale? Gjerne noe dere selger, var innom Hairshop på Jekta i helga og kjøpte stylingprodukter.

  11. har ikke vært på bloggen din på noen måneder og jesus fucking christ så pen du har blitt
   eller du har alltid vært pen men mye penere sminket

  12. Hei! så utrolig pent håret ble. Lurte på om du kunne gi noe frisørtips. Jeg elsker volum og krøller, men håret mitt er langt og veldig mykt og glatt. Når jeg tuperer blir det jo selvfølgelig en slags ulldott som man børster ned etterpå, men mitt hår får ikke den flatterende flyten vis du skjønner. Slik som jeg ser at du har fått til. Jeg må dessuten spraye håret så innmari mye for at både volum og krøller skal holde seg og da blir det stivt og hvitt. Også masse småhår som stikker ut.. Med engang jeg er ut døren så har krøllene nesten gått ut og hele håret er bare et stort rot av hårspray….

  13. Ikke vondt ment, men du e mye penere uten restylane. Du så mye eldre ut på det nederste bilde her enn du e. Og æ tror du ville sett like fin ut igjen om du ikke hadde hatt restylane.. Æ kommenterer sjeldent blogger æ leser, men her måtte æ nu bare si min mening. Liker både dæ og bloggen din godt, og æ håper virkelig du har fått det bedre med dæ sjøl. Sjøl sliter æ også med depresjon, så æ vet kor tungt det kan være.

  14. You look amazing! Syntes leppene dine kler deg, mer symmetrisk ansikt, gir en litt mer piff til ansiktet ditt. Syntes du er kjempe fin. Hvem vil vel ikke ha volum i leppene sine?

  15. Bruker du den ovale eller den runde krølltangen fra ghd curv til dette? Hva er forskjellen på de to?

  16. Krøllene ble kjempefine! Enig i at 4 var finest, alle burde gre fingrene gjennom krøllene 🙂
   Utrolig flott innlegg, ser ut som du har lagt ned arbeid i det. Det blir vi trofaste lesere glad for 🙂

  17. Du ser ut som en skikkelig hollywood-starlet! Kjempefint! den krølltangen vil jeg ha, aner du hva den blir å koste? Håper du kommer til å fortsette å blogge mer, jeg er innom hver dag i håp om et nytt blogginnlegg!

  18. fysøren du er seriøst sinnsykt pen, tullerikke!!
   savner blogginga di kjempemasse, håper du en gang kanskje kommer litt tilbake der du var når du blogga rundt 1 gang om dagen kanskje! Og jo, hvertfall jeg tenker at 1 blogginnlegg er bedre enn 0 blogginnlegg selvom det ikke er noe særlig interessant, og du bare har vært på jobb eller sett på tv eller whatever, det er kanskje mer interessant enn du trur hahah

  19. vet man kan bli litt størrelsesblind når man bruker restylane, så tenkte bare å si ifra at det ser ut som du har tatt liitt for mye nå..var veldig fint før, men ser ikke så veldig bra ut lenger. Har du fylt botox/restylane på resten av ansiktet også? Fordi du ser litt stiv ut..men ellers er du veldig nydelig, du bare så litt annerledes og stiv/oppblåst ut på det siste bildet..

  20. oi så mye restylane du har tatt nå Therese!? Jeg må bare beklage, da jeg liker deg godt.. men dette var ikke kledelig…

  21. OM du eldres pent! Det er tydelig at du skal ha blondt hår i den lengden der, det er virkelig kledelig!
   Du er per dags dato på det peneste du noen gang har vært, spørr du meg

  22. Hva har du gjort med ansiktet ditt? Tatt mer restilane? Fyllt på noe i skinna? Du så litt merkelig ut. Ikke for å slenge dritt. Men du bør ikke fikse mer på ansikte ditt nå. Du er så fin naturlig. Og sann du sminka deg før. Du så egentligt litt yngre ut med så lite øyen sminke 🙂

  23. Hei! Jeg har nettop kjøpt denne – og har veldig likt hår som deg. Men jeg sliter veldig med å få det til haha, hvor mye hår tar du når du krøller og hvordan holder du den?

  24. Så UTROLIG fine krøller!
   Jeg skal gifte meg til sommeren og har faktisk tenkt å fikse håret mitt selv; ikke at jeg skal gjøre så mye da i og med at jeg skal ha blomsterkrans, så tenkte bare å krølle det. Har tidligere brukt Gorgous curl wand, men dette her var bare helt sykt fint! Vurderer sterkt å gå til innkjøp av en slik krølltang nå. Så litt på noen videoer på youtube hvor folk testet den ut, men det ble langt fra like fint som du har fått det til! Du kunne vel ikke laget en video hvor du viste hvordan du gjorde det? 🙂
   Hadde sett kjempestor pris på det! Og hvor får man kjøpt krølltangen? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg