skrubbet meg klar

Hei! 

Nå har jeg ankommet Kløfta hos mamma, hvor jeg skal få sove hele 3 timer før vi må være på flyplassen grytidlig for å rekke flyet til Gran Canaria. Dagen har gått i ett fra jeg sto opp. Rett på jobb – rett hjem for å hente kofferten og en pakke på posten – rett på flyplassen for å fly sørover – og nå har jeg endelig fått satt meg ned for første gang i dag uten å ha masse andre ting å tenke på. Jeg har med meg kamera og pc på turen, så dere får selvfølgelig innblikk i sydenlivet mens jeg er på ferie. Vi blogges når jeg har kommet fram, må sjekke litt hvordan det er med internett på hotellet!

(sponsede produkter) Før jeg reise var jeg så heldig å få prøve ut noen produkter fra MakeStyle. Tidligere har jeg blogget om en leppeskrubb fra Sara Happ som jeg var utrolig fornøyd med, så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk flere Sara Happ produkter i posten. Det er ikke bare det at produktet er bra som gjør at jeg liker det, hvert produkt er nemlig så “luksuriøst” og girly at bare det er halvparten av gleden. Innpakningen, lukten, fargen og alt er med på å gjøre Sara Happ til en av mine favoritter. Det er på en måte litt “hverdagsluksus”. Når jeg får sminke og andre produkter kaster jeg som regel innpakningen i søpla, men jeg tar vare på Sara Happ-innpakningene og pakker inn produktene etter hver gang jeg har brukt de haha!

Den rosa leppeskrubben i front er den jeg har blogget om før, de andre produktene fikk jeg tilsendt nylig.


♥ The Body Scrub – Vanilla Bean ♥
Denne har kommet godt med nå før jeg reiser til syden, helt super til å skrubbe bort død hud slik at man får et bedre grunnlag når man skal sole seg. Den etterlater en huden silkemyk med en fin glød, også syns jeg vaniljelukten er helt himmelsk. Når du står i dusjen masserer du litt av skrubben på våt hud i sirkulerende bevegelser og skyller godt etterpå. Jeg har aldri vært noe særlig på å bruke skrubber, men etter jeg fikk Sara Happ får både leppene og kroppen seg en skrubb i ny og ne.

♥ Sparkling Peach Gift Set 
Dette er et gavesett som inneholder Lip Scrub og Lip Balm, en perfekt venninnegave! Sparkling Peach Lip Scrub er like super som leppeskrubben jeg blogget om før, bare en annen lukt. Den tar alt av død og tørr hud på leppene, lukter og smaker farlig godt (man skal jo ikke spise den, men jeg får alltid litt i munnen når jeg holder på) og etterlater leppene dine så myke og fine at om du kysser noen skal du ikke se bort i fra at det ikke blir med bare det ene kysset. Etter å ha skrubbet leppene er Luxe Lip Balm perfekt å bruke – en lipbalm uten farge som gir enormt med glans og fuktighet. Jeg lover deg at etter å ha prøvd denne lipbalmen vil du grøsse bare ved tanken på å bruke noe annet!

♥ The Pink Slip ♥
En lipgloss med en veldig diskrè og naturlig rosafarge. Mange lipglosser føles veldig sticky ut, men denne kjennes nesten ut som en lypsyl. Samtidig som du får litt ekstra farge og glans, pleier den leppene dine. Veldig grei å bruke til hverdags, og om du ønsker å ha øyesminken i fokus til fest så er denne super bare for å få et lite hint av farge og glans på leppene. Jeg syns også den er veldig fin å bruke over en leppestift, da den ikke overkjører fargen på leppestiften du har under. 

Har du prøvd noe fra Sara Happ?

48 kommentarer

Siste innlegg