from sweating to freezing

  •   

Hei!

Hjemme i kalde Norge igjen, nærmere bestemt Tromsø. Før jeg reiste til syden hadde vi litt snø, men den har heldigvis regnet bort så det var ikke fult så trasig å komme hjem. Nå sitter jeg hos pappa og har fått mat, jeg har verken nett eller TV hjemme fordi Canal Digital har gjort noe feil en eller annen plass. Derfor er det sånn passelig kjedelig å være hos meg selv for tiden, haha! Kan heller ikke blogge lengre hjemme fordi jeg har brukt opp månedens 5GB data på telefonen. Det er i disse tider jeg merker hvor avhengig jeg faktisk er blitt av nett, mobil og alt det der. Jeg husker når jeg skulle oppdatere til iOS 8 på iPhone’n min, noe som tok ca 45 minutter – jeg lå bare og stirret i taket fordi jeg visste ikke hva jeg skulle finne på i mellomtiden.

Nå har også Tuva kommet hjem fra den Dominikanske Republikk hvor hun har tatt opp fag i tre måneder. Foreløpig bor hun hos meg til hun finner ut hva hun skal gjøre fremover. Godt å få bestevenninna tilbake igjen ♥ (PS: er 110% sikker på at hun skriver under på at det er dødsens kjedelig å være hos meg uten TV og nett

Nå er det en uke med jobbing, før det er julebord på lørdag. Julebord, guuud. Blir stresset av ordet jul. Julerush, julegaver, juletid, jule-gud-hjelpe-meg-jeg-er-ikke-klar. I år feirer jeg jul sammen med mamma og småsøsknene mine, så på lille juleaften drar jeg til Kløfta og blir der rundt en ukes tid – gleder meg til tid sammen med familien, bortsett fra det tenker jeg egentlig ikke så mye på juletiden. Hva skal du i julen?


julestemningsbilde xD

Siste innlegg