merry xmas

Hei og riktig god jul til dere alle!

Jeg har endelig tatt meg juleferie, så nå befinner jeg meg på Kløfta hos mamma hvor jeg har vært siden tirsdag. Nå er julaften overstått, noe som gikk veldig greit for seg. Mamma serverte god julemiddag, småsøsknene var storfornøyde etter gaveåpningen og jeg har fått med meg kveldens Harry Potter-film på TV2 Zebra. Ellers har vi bare slappet av, noe som er utrolig deilig i julen er at vi alle har mer enn nok av tid så man trenger ikke stresse med noe som helst. Me like!

Har dere hatt en fin dag? Fått mye fine pakker?

65 kommentarer
  1. Puppene dine er altfor store for kroppen din… Og pls, kle på deg litt, julaften med små barn for christ sake

  2. Ikke for å være frekk, men den kjolen var vel litt i det korteste laget. Hvem prøver du å imponere, ettersom du feirer med dine foreldre og småsøsken…?

  3. Oi, må si meg enig i kommentarene over ja. Kjolen din er altfor kort og de stakkars puppene holder på å falle ut. Det er juleaften, du burde skjerpe deg et par hakk og kle deg nogen lunde anstendig.

  4. god jul! Kjempefin kjole sånn btw☺️ den kledde du, gi faen i dem som skriver dritt, du så utrolig fin ut, og den kjolen var ikke kort, for brukte like kort kjole selv som mine andre søsken så ikke bry deg om de de andre sier! Elsker bloggen din:) du er perfekt, og kle deg som du vil, ingen har noe med det å gjøre, sikkert bare misunnelig på utseende ditt og kjolen din;) ha en fortsatt fin juleferie:D

  5. oj! Må si jeg reagerer på kommentarene over her jeg. Folk må da få lov til å ha på seg hva de vil selv, hadde på meg ganske stram kjole selv og ser ikke noe gærnt i det. Hvis da så mange andre folk som har på seg verre klær enn det. Syns kjolen var jeg! God jul 🙂

  6. Ser jeg skrev litt mer feil, mente på slutten å skrive at jeg syns kjolen var fin 🙂 haha litt trøtt kanskje

  7. Med tanke på at hun feirer med søsknene og moren så kan det jo hende at hun pynter seg for seg selv:) Alt handler ikke om å imponere noen

  8. Hærregud, treng ho å inponer nån mæ å gå sånn? Hadde e hatt utseende hennes hadde e før faen også gått i den kjolen å masse andre kleia. Bry dåkk om dåkker skjøl, sei nu e. Du e fin Therese, å kjolen kledd du! God jul ✌️😁

  9. Oppover her var det mange misunnelige jævler som skulle ønske de hadde kropp som det så de kunne gå sånn selv ja… Den var dritfin! Hvor har du kjøpt den?
   -fastleser

  10. Kjolen var døds fin den, men litt i korteste laget… Hadde du feiret med venner, vært på fest eller lignende, hadde det vært perfekt, men så lenge du feirer med små barn og foreldre så er den alt for kort i mine øyne. Du velger selvfølgelig helt selv hva du har på deg, men det kan sende ut litt feil signaler..

  11. kledde du deg i DEN kjolen på julaften!? hahah wow….. hva sa foreldrene dine? hvordan reagerte søskene dine?

  12. Jeg syns kjolen din var utrolig pen! Og det er du å. Ingen kommentar til de som skriver stygge ting, tror de er misunnelig eller noe. Jeg likte den ene kommentaren ovenfor hvor noen skrev st du pyntet deg for deg selv, siden du var rundt familien. Og det er utrolig smart sagt. Jeg ville aldri fått lov til å dra sånn, selv om jeg kunne ønsket det. Kjolen var kjempe pen, du er kjempe pen. Håper du vil lese bloggen min, det ville betydd utrolig mye.
   -jeg har blitt en fast leser
   Link til bloggen min: miaanderseen.blogg.no

  13. omg… Dette er noe som en 15 åring hadde gått med.SLUTTY 😛 Herregud… DU må virkelig være fra bygda

  14. herregud, skjerp dere folkens! Spørsmålet er jo om hvem dere prøver å imponere? Det er juleaften, en gang i året, og hun velger selv hva faen hun vil gå i! Satan så frustrert jeg blir over alle dere som faen ikke har noe bedre å gjøre!

  15. Har fulgt deg en stund, og lagt merke til øyenbrynene dine. Så utrolig fine de har blitt. Hva har du gjort med de for å få de såpass fine?

  16. Seriøst.stakkars jente. Vi vet alle at hun sliter økonomisk,og derfor må bruke kjolen fra skoleballet hun hadde som 13 åring.

  17. Problemet her er ikke kjolens lengde, men utringningen. Joda, gå med hva faen du vil, det er selvfølgelig ditt valg men det er også mitt valg å si hva jeg mener om kjolen og jeg syns den ser jævlig slutty ut haha
   Dette er ikke ment som kritikk, men konstruktiv kritikk. Det ser bare virkelig ikke bra ut når puppa dine holder på å falle ut av kjolen.

  18. Fy faen du er så deilig, du ser ut som ei pornostjerne, helt perfekt. Alle som hater er bare missunlige, for du er akkurat sånn ei jente skal være

  19. lurer på hvem som spurte om meningen til alle oppenfor?????? what the hell, hvordan kommer dere på det

  20. Vet dere – jeg blir direkte kvalm av flere av kommentarene over hær! Hvor gikk det galt i oppveksten på dere som hakker ned på en person som dette? Tcmn valgte vel denne kjolen for og føle seg flott på julaften og ikke for å tilfredsstille dere lesere! Hvorfor skal man rakke ned på på en person pga ett kjolevalg?
   Og i alle kommentarene over er det flere som drar frem søskene, tror dere ikke at søskene har sett tcmn i mindre klær før? – Hva med bikini og ferie, er det galt det også? Har dere en sånn tankegang at barn/søsken ikke skal kunne se en person i bikini engang pga den viser for mye hud?
   Nei vet dere, skjerpings! Dette er skammelig og jeg blir direkte flau på deres vegne!
   – God jul Therese! Du så flott ut:)

  21. Du er vakker og da må du ha en like vakker kjole! Ferdig snakka! Det er bra at jenter er dristige! Du er jo ikke en nonne! Jeg syns kjolen var rålekker vartfall! 😉

  22. Er det vippe extention? De var super fine!! Hvor mange mm er de? ^^ Du ser lekker ut, ikke hør på alle idiotene x)

  23. MEN FOR FAAN TA SÅ HOLD KJÆFT DOKKER SOM KLAGE PÅ KLÆSVALGET HENNES DA!! KAN DOKKER FINN DOKKER NÅ ANNA P GJØR EN Å RAKK NED PÅ HU!
   Æ kjenne æ bli direkte kvalm å for å si det rett ut fette irritert ! E det mulig å sitt son, finn dokker nå bedre å gjør, det e jul gå en tur besøk familien eller sett dokker i et hjørnet å skam dokker, herregud!

  24. Har man en blogg, så må man jo regne med å få blanda kommentara tilbake! Nån syns det og nån syns det! Å sånn blir det alltid å være! Bare for at man e uenig i klæstiln hennes, betyr ikke at man e misunnelig men, det e en stor forskjell mellom dritt slenging og konstruktiv kritikk! Enig i at mange av kommentaran e unødvendig! Ord som ‘slutty’ e typisk 14’ish snakk! Ikke ta dæ nær av det!

  25. folk må ta og roe seg ned ! ho må no få gå sann som hon vil vel?
   ka er probleme til folk så må skrive drit da ? men men eg syns du var flott 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg