i dont dress to impress you

Hei!

Så det var en del av dere som reagerte på kjolevalget mitt på julaften.. vel, jeg syns kanskje det er hakket mer trasig at enkelte bruker juletiden sin på å bry seg om hva en person de verken kjenner eller har noe med å gjøre, velger å kle sin egen kropp i på julaften. Påvirket det på noe slags vis deg og din families feiring at jeg kledde meg i noe du syns var for utfordrende? Om dere syns det var anstendig eller ei spiller for meg ingen rolle, jeg pyntet meg ikke for dere eller noen andre – men for meg selv. Og hva familien min sa? De syns den var fin. Jeg feiret bare med mamma og de to småsøsknene mine, og det var forøvrig mamma som foreslo den kjolen blant de fire kjolene jeg vurderte. Lillesøster’s kommentar til kjolen var “åååh, så fin kjole du har – og med paljetta!!“. Kanskje vi bare er litt mer liberale på det området enn andre familier 🙂

Bruk nå heller tiden i julen på viktigere ting, hva du mener er rett og galt å kle seg i stemmer ikke nødvendigvis for andre. With that said, hvordan har juledagene deres vært så langt? Når jeg tenker meg om har jeg KUN ligget på sofaen og sett julefilm etter julefilm med godteriskåla i fanget – med et par avbrekk hvor jeg har reist meg opp i sittende stilling fordi jeg har fått servert mat fra verdens beste mamma. Jeg føler nesten at jeg har sjekket inn på hotell, men er det ikke slik det skal være når man kommer hjem på besøk til foreldre? Nå er det bare tre dager til jeg reiser hjem igjen og skal jobbe litt frem til vi skal ringe inn det nye året, så jeg må bare nyte hverdagen uten plikter så godt jeg kan!

 

87 kommentarer
  1. Synes kjolen du hadde var kjempe fin jeg! Juledagene mine har vert nokså like på dine. Sett mye film, og bare slappet av i sofaen. Med min nye pysjamas 🙂
   Ønsker deg en fortsatt god jul , og eit godt nyttår!

  2. Latterlig at du klager på at folk bryr seg om hva du har på deg, når du legger ut bilde, spesifikt for å vise hva du har på deg, til tusenvis av personer, så klager du på at vi bryr oss? Herregud. Ja, kjolen var fin, absolutt, men du kan virkelig ikke synes vi er teite når du har en kjole som akkurat dekker rompa og visef halve brystpartiet. Det er ikke sånn jeg satt på juleaften og tenkte på deg eller kjolen, det tok ikke mye av min tid å tenke at kjolen var drøy. Og ikke alle som synes det var trashy er sjalu. Jeg liker deg Therese, lest bloggen din i sikkert 4 år, men noen ganger må du dra hodet ut av ræva.

  3. Har hatt en ganske lik jul som deg. Sjekket inn på hotell mamma, lugger langflat og blitt servert allslags god mat. Idag skal jeg ut og feire med barndomsvenninnene. Også er det mer avslapping før jeg reiser tilbake til hverdagen. God romjul <3

  4. Jeg syns ikke folk kaster bort tiden sin på å si hva de mener om kjolen din, eller deg generellt. du har en blogg som leses av hele Norge, og du fremstiller deg selv som en person med stil som en hore, og persolighet som til tider kunne passa til en fjorten år gammel jente som nettopp har fått mensen.
   kjolen du hadde på deg viste fler kroppsdeler enn det er mulig å telle. du kan ikke forvente at du kke skal få negativ tilbakemelding da det faktisk er ekstremt mange som ikke liker å se folk kler seg som du gjør, og da spesielt ikke rundt familie/små barn.

  5. Caroline: Haha, jeg har da ikke lagt ut bilde for å vise hva jeg hadde på meg? Jeg la ut bilde av meg og lillesøsteren min, og et bilde av ansiktet mitt. Det var ikke for å vise noe antrekk 🙂 Har heller ikke sagt at de som syns noe annet om kjolen min enn meg var sjalue 🙂

  6. Haha sier litt om dine alternative kjoler. Betyr ikke at dere er liberale, sikkert bare vandt til at du er en attentionseeking slut og valgt å akseptere deg som du er.

  7. Em: Stil som en hore er vel et litt feil begrep å bruke her, vil ikke påstå at horer at en spesifikk stil 🙂 Og flere kroppsdeler enn det er mulig å telle er å overdrive, da alle kjoler viser både ben og armer + noen kjoler viser kløft. Og liker de ikke å se folk kle seg som meg, så får de la være å se på bilder av meg da vettu :))) Vanskeligere er det ikke

  8. caroline: du burde kanskje revurdere hvordan blogg du leser, om du virkelig skal være så bitch at du til og med sitter i julen å rakker ned på andre.. finn det heller en kristen freak å følge du :* eller en muslim kanskje! kan hende de tilfredsstiller behovene dine for hvor mye man skal dekke seg til!
   em: gå grunnskolen om igjen. om du ikke klarer å telle ett par bein, to armer og et hode brurde du nok pugge over tallrekkene på nytt..
   GOD JUL OG GODT NYTT ÅR TCMN! DU ER EI NYDELIG JENTE, OG JEG HÅPER JEG FÅR SETT DEG EN DAG MENS JEG ER I TROMSØ! YOU GO GURL!! 😉
   amen, bitches.

  9. Synes kjolen var fin, dessuten er det ikke kjolen julen handler om! Det er familie og julekos! Derfor burde ikke fokuset være på hvor utfordrende andre synes kjolen er men at dere har det bra og koselig i julen!😊 kos deg masse videre i julen Therese!❤

  10. Haha, er det mulig.. blir overrasket av å lese hvor dumme folk er. Altså den eneste grunnen til at de kommenterer kjolen du hadde på deg har egentlig ingenting å gjøre med kjolen at all, er bare fordi folk blir provosert at du som har store pupper bruker en slik kjole – noe som er ekstremt teit og umodent. Kjolen er faktisk utrolig fin og jeg vet at hvis du hadde hatt små pupper ville ingen kommentert kjolen i det heletatt. Er det sånn at folk ikke skal få bruke en kjole bare fordi de har store pupper og den da plutselig blir uanstendig? Det er jo helt det samme som å si at en overvektig person ikke kan bruke en tettsittende kjole siden det er ekkelt (noe som hadde i samfunnet hadde blitt kalt mobbing)? Så hvorfor er det mindre greit å kommentere stygt til Therese enn hvis folk kommenterte negativt til en overvektig person? For det er faktisk ikke kjolen folk kommenterer stygt på, det er det at Therese har store pupper som gjør dere provoserte. Uansett om folk blir provoserte eller ei (noe man selvfølgelig får lov til å vli) så går det i det minste ann å ikke være så utrolig UMODENE at dere må kommentere stygt. Jeg mener, virkelig? Har dere ikke noe bedre å gjøre med livene deres enn å kommentere stygt på en blogg? Og bare tenk over dette: Hadde dere noengang kommentert til en feit person at det var uanstendig å bruke en tettsittende kjole? Nei. Så hvorfor er det greit å kommentere at det er uanstendig av Therese å bruke en slik kjole bare siden hun har store pupper?

  11. Det jeg reagerer på er heller forskjellen på hvordn du så ut og hvordan du ser ut. Du pleide å “kle” puppene men nå som du har gått ned i vekt ser det virkelig “horete” ut da mener jeg de som kler seg lettkledd for å selge kroppen sin. Hvilket forbilde er det du setter for småsøsken at man trenger ikke kle seg anstendig men at jo kortere kjole jo bedre. Kjolen var veldig fin men så ut som om den holdt på å falle av deg så hadde du tatt den i én str større så hadde du nok ikke sett “horete” ut fordi den ville vært litt lenger. Som om du tok på en cardigan hadde det vært bedre.
   Ellers er du nydelig og heldig som har fine klær

  12. Syntes kjolen var utrolig fin på deg! hvor kjøpte du den? Mulig du har svart på det før, har ikke fått det med meg 🙂

  13. la oss starte en krig dere, eller hva?
   tcmn legger ut bilder av kroppen sin, både med og uten klær. selvfølgelig må hun og alle andre vete negativ resposns. det ser billig ut, uansett om det er ment slik eller ikke.
   jeg har lest bloggen din i alle år, Therese. du er god. men alle sammen, uansett om de sier du ser slutty ut eller ikke, har et poeng.

  14. Synes kjolen kledde deg veldig mye og du burde ikke bry deg om slike usmakelige kommentarer. Blir forskrekket over at folk kan skrive slik! Den kledde deg virkelig og skulle ønske mine småsøsken så høyt opp til meg slik dine gjør <3

  15. Selma har faktisk et poeng. Syns det er rart å tenke på at hvis du har små pupper, vil ikke folk kommentere slikt i det hele tatt. Bare fordi du har store pupper. Det er det som er irriterende! Kan ikke folk respektere oss som har store pupper? Hva med de som har små pupper, og bruker utringinger? De får ikke så mye kjeft og dritt på det. Hvorfor skal det være stor forskjell på det? Bare fordi store pupper er “mer” seksuelt enn små? Skjerpings folk! Jeg blir litt sur. Selv har jeg store, og bruker hva jeg vil. Bryr meg ikke om sjalue folk som har to små boller.
   Aaargh…

  16. Kjempe fin kjole du hadde! 🙂 Det viktigste er at du hadde en kjempe fin julefeiring med familien og har hatt det bra. Drit i hva andre sier, dem er bare sjalue fordi du har en lekker kropp man kan dø for 🙂 Ha en fortsatt fin jul!

  17. Åherreeeeguuud!! Har man ikke noe godt å si, ikke si noe! Kjolen er kanskje for mye for noen, og helt perfekt for andre.. Jeg syns du kledde kjolen kjempe bra, og helt ærlig, så såg du ganske så smashing ut 🙂 hun skrev jo ikke akkurat “ris eller ros?”
   Ikke ta til deg alt som blir sagt Therese.. Her er det så mange forskjellige meninger at man ikke kan høre på noen av dem. Husk at bare du bestemmer hvordan du vil kle deg 🙂 ha en fin jul videre!

  18. Jeg tenkte ikke på at kjolen var “horete” før jeg leste kommentarfeltet. Jeg syntes kjolen var kjempe fin og skulle øsnke jeg kunne ha gått med den selv. Eneste jeg ikke likte med den er at den var rød, men det er bare fordi jeg ikke liker rød. Ellers syntes jeg kjolen satt kjempe godt på deg, og at du kledde den. Jeg så bilde på instagram, og ble lettere sjokkert på hvor idiotiske mennesker er som hele tiden skal kritisere andres klesvalg. Så lenge du følte deg bra i kjolen så burde det være bra nok! Ha en strålende jul videre! 😀

  19. Dumt av deg å kle deg som en prostituert på julaften. Du er tross alt sammen med familien din. Skulle tro det var faren din du forsøkte å legge an på. Ingen normal datter kler seg slik foran familien sin på julaften.

  20. Frøydis: skam deg! Du må være en jævla kjerring å omgås.. Tror ikke faren hennes var der, utifra det jeg vet. Og at “ingen normal datter kler seg slik framfor familien?!” Er du en nonne? Utrolig provoserende at noen kan skrive noe slikt! Hva faen gjør det deg at hun har kledd seg slik? Helt ærlig, ble du skadet av det? Av alle de drittkommentarene som har komt om den kjolen, er nok din langt under beltestedet! Sier det igjen: skam deg!! Det er bare en kjole..

  21. Syns kjolen din var kjempefin eg! Hadde eg hat kroppen å utsjånaden din hadde eg gått i sånne kjolar kvar dag 🙂

  22. Kjolen var utrolig fin og du så helt smashing ut!! Skal ærlig si at jeg ikke ville brukt denne kjolen sammen med min familie, men det er jo et personlig valg og ikke alle familier er like. God helg, Therese! 🙂

  23. Hva med hva lillesøsteren- og broren din, to uskyldige små barn, , tenker om den horekjolen? Vi tenker ikke på deg, men på småsøsknene dine. Stakkars. De er nok scared for life 😔

  24. Vilde, seriøst det er unger på sånn 9-10 år (??), og det er liksom søstra dems. Når man er i den alderen ser man som oftest ikke sånn på ting som man gjør når man blir eldre. Man “seksualiserer” ikke ting på samme måten, og tenker litt at kjole er kjole. Lillesøstra hadde jo sagt at hu syns kjolen var fin, og uansett trur jeg ikke dem syns det viktigste den kvelden var åssen kjole søstra hadde på seg.
   Skjønner ikke hvem som bestemte at det ikke skulle være lov å gå i “små” kjoler når man er med familien. Den avslører jo uansett ikke noe de ikke har sett før. Og greit nok, det var på julaften, men det betyr ikke det samme som at man skal gå i heldekkende kjole og skaut. Julaften er jo tross alt en bursdagsfeiring ;))
   Ønsker deg uansett en god etterjulaftenførnyttårsaftentid (?) therese, det fortjener du! :*

  25. Visse folk bruker for mye energi på å bry seg om hva andre gjør, enn og passe på seg selv og sine egne saker. Du så jo helt stunning ut!

  26. Kjære Therese
   jeg har fulgt bloggen din anonymt i flere år uten å legge igjen en eneste kommentar, men nå følte jeg for å skryte litt av utviklingen din gjennom mange stilendringer og mye sminke.
   jeg har alltid likt bloggen din og alltid syntes du var ei fin jente, men du som alle andre har jo gått gjennom mindre flatterende sminkestiler og hårfarger, noe som hører med i ungdomsårene hvor man prøver å finne sin egen stil.
   fra ihjelbleika hår og alt for mye sminke har du gått over til en mye mer naturlig måte å legge sminken og en hårfarge som kler deg så ufattelig godt.
   Stilen du har for øyeblikket er så fin til deg og du har rett å slett blitt utrolig vakker og ser ut som ei ung dame klar for suksess.
   Jeg ønsker deg alt mulig godt i fremtiden og håper du får et godt 2015 med masse muligheter og mye glede.

  27. Kjolen var fin og jeg bryr meg helt ærlig ikke hva du går kledd i, MEN det faktum at du har tatt for mye silikon det er en annen sak. Du er såå tynn og liten at puppene dine ser ut som to ekstra hoder plassert på feil plass, det er dette som gjør at kjolen ser så “drøy ut” som den gjør, fordi hele fokuset ligger på puppene fordi de er SÅ store at det er det eneste folk ser på(tror jeg da) Men ellers god jul og godt nyttår Therese!:)

  28. Elisa: hadde de sett naturlige ut hadde jo ikke det vært noe problem. Hun har tatt for mye silikon og da ser det “horete” ut

  29. Du har fått så utrolig fine bryn! Kunne du lagt en video eller innlegg der du viser hva du bruker og hvordan? ❤️

  30. elisa: om dere skal få legge ut bilde av pupper og den slags(kløft osv) hvorfor klager dere når en tynn jente legger ut bilde av seg selv.. dobbelmoral much?

  31. Kjenner jeg blir skikkelig oppgitt av slike folk, bare fordi de ikke ville brukt kjolen betyr det ikke at de automatisk har rett til å dømme deg. Jeg ville kanskje heller ikke brukt en slik kjole på julaften, men hvorfor skal jeg bry meg om du bruker den? Tror de som kommenterer negativt om det bare har masse innestengt sinne eller sjalusi som de ikke får ut på en sunn måte, og dermed tøffer seg som anonyme.

  32. Hva i all verden forventet du, egentlig? Du er en offentlig person, og når du legger ut bilder av deg i en så “sexy” kjole på julaften, kommer jo folk til å reagere. That being said, synes jeg ikke det var noe stor sak. Som du selv sa, det at du velger å kle deg i en utfordrende kjole er ikke min sak og du må få gjøre hva du vil. Det påvirker meg i svært liten grad, om noe i det hele tatt.

  33. Utrolig fin kjole Therese! blir så sur av de negative kommentarene, skjønner ikke at de gidder å ta seg tid av det. Du får ha en godt nytt år! 🙂

  34. Skjønner ikke at du orker å svare på de negative kommentarene engang. Er jo helt usaklige ting :p du var kjempe fin på julaften og var ikke drøy i det hele tatt og da blir det som oftest negative kommentarer når man ser Bra ut på en blogg med mange lesere 🙂

  35. jeg syns kjolen var heilt perfekt! Mamma leser din blogg så hun lurte på hvor du kjøpte kjolen. Hun syns den var så fiin! Pliss kan du svare på spørsmålet? 😉

  36. Syntes kjolen var veldig fin, men ikke noe jeg kunne gått i. Men det er da smak og behag og alle og enhver velger helt selv hva de vil gå i 🙂
   Kjolen var fin og den satt som et skudd på deg 🙂

  37. Hvorfor i alle dager må folk kommentere hvis de bare har drit å komme med? Jeg hadde blitt kjempe lei meg hvis noen hadde sagt til meg at jeg såg ut som en hore i et antrekk jeg føler meg fin i. For det er vel det det handler om? Å føle seg bra? Selfølgelig skal man passe litt ekstra på hvis det er barn i nærheten, men så vågal er ikke kjolen.
   Og jeg bare lurer? Hvis hun er med søsknene sine på stranden, da kan hun vel ikke vise seg i bikini heller da? En bikini viser jo mye mer 🙂

  38. Fin kjole, men dette er en kjole som passer bedre på byen enn på juleaften med familien. .Hvis du ikke liker at folk bryr seg og kommenterer negativt om kjolen din, så burde du ikke legge ut bilde av deg med den.

  39. Noen mennesker finner glede i å hate på andre, det må vi bare akseptere. Det er ikke bra, men det er sånn.
   Jeg syns du er fin så lenge du er deg selv.

  40. Herreguud, har ikke dere som kommenterer drit noe annet å gjøre i juletidene? Ta dere en pause for en gangs skyld og slutt å vær så slem! Spurte Therese om DERES MENING i innlegget hennes om kjolevalget? NEI! Så hvorfor kommenterer dere noe da i det hele tatt?! Hvis dere ikke tåler å se litt pupper og rumpe, så anbefaler jeg at dere lukker igjen pc en deres og går å gjør noe fornuftig, istedenfor å ødelegge dagen til andre mennesker. Djizez, blir flau av dere….
   Syns du så nydelig ut!

  41. Å kommentere på dette innlegge er egentlig for dumt, fordi det skulle ikke vært nødvendig. Men kjære alle dere pesimister, haters, lowlifers you name it; hva er gale med denne kjolen? Kanskje i deres familie selskap skal man være hel dekket, men i de fleste norske familier er ikke dette ett så stort problem. Jada, vi bor i ett land der vi har yttringsfrihet å alt det der, men helt seriøst, må man gå så langt at man kaller en ung jente horete for kjolen hun valgte og fikk komplimenter for av sin egen familie? Hvis dere ikke ser det selv så er dette dere holder på med mobbing. La jenten kle seg i hva hun føler seg komfortabell i; om det er langt eller kort, give a fuck. Menn og kvinner i Norge sier og skriver 90% av tiden at det norske folk må stå sammen, og at norske kvinner må få gå i hva de ønsker. Men så bruker dere resten av dagen deres på å hakke ned på andre? Blir for dumt. Therese, du ser fantastisk ut. Om du så har på deg en fotsi eller en kort kjole, enjoy it!

  42. ELSKER BLOGGEN DIN!! Tok bilde med deg i dag, bare elsker deg! Fysøren du er virkelig et bra forbilde! Kan man ikke bare gå med det man vil? Syns det er drøyt at folk legger seg opp i kjør på Terese !! Your my queen!

  43. Jeg ønsker meg flere latenightmirrorselfies😍 Du er helt sinnsykt vakker! Kult at du er på Kløfta, så vi på Østlandet kan få et glimt av deg på Jessheim storsenter😁 Ha en koselig jul!

  44. Tenk om alle hadde holdt alle de negative meningene sine for seg selv. Vi er alle forskjellige; jeg personlig ville nok ikke valgt en så utfordrende kjole i et familieselskap, liker å være litt mer tildekket, mens andre synes det er ålreit å gå kledd slik. Og det er helt greit. Hvem er alle dere andre, som tror dere har rett til å fortelle henne at hun ser ut som en prostituert, at hun må jo prøve å legge an på faren sin med kjole som det på juleaften og at hun ser slutty ut? Hvem tror dere egentlig at dere er? Det er greit å ikke synes noe om kjolevalget hennes eller andres, men hvorfor må man på død og liv uttrykke det?

  45. Hvor er kjolen fra? Den var utrolig pen! Nei jeg er ikke sarkastisk, har sett etter en fin og sexy kjole !

  46. Ja for man bruker MASSE tid på å se på en enkelt kjole og dømme den. Herregud, trenger ikke å tenke for mye på at det var en slutty fyllefest kjole, og det at moren din ikke reagerte sier MYE om henne og enda mer om den personen du er blitt. Noe galt med oppdragelsen for å si det slik

  47. Jeg synest at Kjolen du hadde var kjempe fin, å den var ikke utfordrene en plass? hva er det folk snakker om engenligt. Du har en kropp som alle jenter kan drømme om å hvorfor skal man sjule den? folk er bare sjalu fordi du har noe som ingen andre har så ikke bry deg! 🙂

  48. Uff, som vanlig blir jeg kvalm over hva enkelte får seg til å kommentere. Har blitt flinkere til å ikke lese igjennom kommentarfelt hos dere toppbloggere, da folk provoserer meg så sykt, men noen ganger må jeg bare scrolle og bli satt ut, haha. Du er nydelig – alltid vært og vil alltid være!

  49. Slutt å pynte på sannheten og begynn å fortell det sånn som det er! Man kan ikke gå fra helt nede til helt på topp på 20 min? Halo!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg