new york here I comeee

Hei!

Oi, nå er det faktisk bare to dager til jeg reiser til New York!! Jeg husker ikke om jeg har fortalt dere det, kanskje ikke? Jeg skal være en uke i New York sammen med mamma, en venninne av mamma og datteren hennes. Nå er jeg utrolig klar for å shoppe litt, selv om jeg har planer om å ikke bruke alt for mye penger. Vi skal bo på Wellington Hotel på 7th avenue – har ikke peiling på hvor det ligger, om det er sentralt eller ikke… Jeg har tidligere vært i California, men New York er på helt andre siden av USA og gradestokken er nok godt under 0, så jeg har pakket med meg bukser og gensere. Har så og si tom koffert, pakket et par antrekk og diverse annet jeg trenger så jeg klarer meg de første dagene frem til jeg får shoppet litt. Når jeg var i California reiste jeg med to antrekk, og det er jeg glad for at jeg gjorde fordi jeg hadde overvekt hjem igjen. 

Regner med at flere av dere lesere har vært i New York tidligere, så er det noen som har noen anbefalinger når det kommer til shopping, restauranter og ting man må få med seg? ♥


ugly ass glasses 


De fleste av dere har sikkert sett det allerede, men jeg har lagt en ganske mørk bunnfarge i håret. Kan vise dere bedre bilder en annen dag!

70 kommentarer
  1. Du er så fantastisk vakker for ansiktet for tiden. Håret og alt blir så glatt og rent.
   Kos deg masse!

  2. jeg bodde på wellington hotel i sommer og det var et kjempe fint hotel ! Anbefaler det og ikke spise frokost der da siden det alltid er stappfullt der men det er mange andre frokost redturanger i nerheten som var kjempe brae. Kort gang avstand til central park og Apple store i 5 th ave. Men husk at prisene det er satt opp noe sykt kjøpte meg en rl skjorte der til 600 nok men da vi dro til woodbory outlet ( som jeg anbefaler på det sterkeste ) var det 3 skjorter for 500 og det sier sitt. Ellers kos deg masse i new york !😊😊

  3. Ikke vært i New York selv, men du får nok en super reise! Utrolig fin på håret, du kledde det virkelig 😀

  4. 7th avenue er ikke veldig sentralt når det gjelder times square, men det er ikke langt unna 5th avenue som er den ultimate shopping gaten og heller ikke langt unna central park som er super koselig!! det er heller ikke noe problem å gå til times square fra 7th avenue i og med at byen er så sykt fin og koselig å gå i. nå vet ikke jeg om det kanskje er for kaldt til å gå det stykket, men på sommeren var det hvertfall helt fantastisk! du kommer til å kose deg garantert! new york er som en egen verden! anbefaler deg sterkt å ta en tur til times square på kvelden, kjempefint! også måå du ta en walk in the park hahah! kos deg masse!

  5. Jeg var i New York i høstferien 2013. Av shopping vil jeg bare anbefale å gå langs 5th avenue, der finner du mange fine butikker! Ellers anbefaler jeg å bare gå rundt og se, gå fremfor å ta taxi/subway. Man opplever så mye mer da!

  6. Jeg bodde på Manhattan At Times Square Hotel som er rett over veien, utsikta mi fra hotelrommet mitt var wellington 🙂 Var der for ca en mnd siden. Beliggenheten var iallefall perfekt! Rett ved 7th, 5th og central park 🙂

  7. alt er så sykt stort der at man kan bli helt lost i starten. for shopping anbefaler jeg virkelig å følge broadway fra union square til soho! eneste jeg vet om severdigheter er at times square på kvelden og et utsiktspunkt er et must. dropp empire state – der er det bare stappa med folk. gå heller opp rockefeller center, så sparer du ofte mye tid. kos deg!

  8. Fresh & Co er en fantastisk frokostresturang. De serverer både sunt og godt, og de har egg, salat, french toast, pannekaker osv osv! Kjempemasse godt der! I salaten kan du ha masse forskjellig godt, og de tilpasser ting slik du vil ha det! Anbefales veldig 🙂
   Ellers er det mange fine butikker i 33 street (tror jeg det heter) og 5th ave! Kjempegode burgere på en park like ved den strykehjern bygningen også😊

  9. New York er fantastisk! Max Brenner er en resturang, men det er en sjokoladeresturang. Det er utrolig mye godt der, så det anbefaler jeg veldig. Men vet ikke hvor glad dere er i sjokolade, men hvis dere er utrolig glad i det, burde dere virkelig ta en tur dit!:) God tur!

  10. Du skal spørge efter Outlets, de har nogle kæmpe nogle, man kan blive kørt ud til med taxa <3 Det er det hele værd.

  11. åhh, så heldig! New York er en fantastisk by, den må bare oppleves. Synes du skal ta deg en tur til 5th avenue. Det er en ganske dyr shopping gate hvor du finner bla. Louis Vuitton, Gucci osv, men det finnes også rimeligere bitikker, så du må virkelig ta turen den – så fin gate. Ellers må du ta deg en tur til Soho, masse fine butikker der. Jeg vil anbefale gaten som heter Broadway (Soho), der finner du butikker som H&M, Zara, TopShop osv. VIl også anbefale et “kjøpesenter” som heter Macy’s. Det ligger på 35th street between 7th ave and Avenue of the Americas.
   Når det gjelder restauranter må du bare dra til en som heter Delicatessen. Den ligger i Soho (Lafayette st, prince st.) Ellers så er TAO og The Mercer Ktchen gode restauranter.
   Utover det så må til på Top Of The Rock, som ligger på Rockefeller Plaza (49th st between 5th ave and Avenue of the Americas.) Da får du utsikt over hele byen, så det er faktisk et must. Så håper jeg du koser deg masse i verdens fineste by!!

  12. Nike store er fantastiske!!
   Ellers vil jeg bare si at du ser sinnsykt bra ut. Så fin har jeg ikke sett deg på lenge!
   Ha en fin dag 😀

  13. Soho er jo kjempebra, så der må dere dra for å shoppe.På 34th street finner du bl.a. flagshipen (tror jeg) til Victoria’s secret, mango, zara osv. Det er mest sånne kjedebutikker, men de har mye mer enn i Norge og sånn allikevel. 5th avenue er jo supert, men det er jo også dyrere butikker. Anbefaler uansett å gå litt i denne gaten, eventuelt bare for å gå oppover mot Central Park, som forresten må besøkes noen ganger.
   Da vi var i NY så gikk vi omtrent over alt, og på denne måten fikk vi sett så mye vi ellers ville gått glipp av ved å bruke subwayen.
   Highline Park må dere dra til. Søk på det og ta turen dit, for det er utrolig stilig. Vet ikke hvordan det er på denne tiden av året, men uansett er det veldig kult.
   Chelsea Marked, eller Eataly (vet ikke om det skrives sånn) er også verdt besøk. Vi likte best Chelsea Marked. Og se Flatiron building som jeg tror var NY’s første skyskraper.
   Gå over Brooklyn Bridge. Og hvis dere ikke har behov for å være på øya der Statue of Liberty er, så anbefaler jeg allikevel å ta Staten Island ferry over til Staten Island. Da kommer dere ganske nært, kan ta litt blider og den er gratis og går ofte.
   I sammenheng med at dere går Brooklyn Bridge kan dere jo se om det er noen markeder i Brooklyn/Williamsburg. Har hørt at de bruker å være ganske bra, og fra noen steder for dere en ganske fin utsikt til NY skyline. Nesten rett ved Brooklyn Bridge er jo financial district, World Trade Center med Freedom tower. Ved sistnevnte anbefaler jeg å gå inn i den kirken som ligger rett over gaten. Jeg tror det som vi var på der er hele året. Det var bl.a. forskjellige bilder og minner og det stod om folk som enda ikke var funnet igjen, om de som døde. Altså nesten forskjellige memorials (husker ikke det norske ordet…) Det var uansett veldig sterkt og fint laget til.
   Jeg har bare vært en gang, men fikk altså med meg veldig mye fordi vi gikk så mye, og planla godt hva som var i nærheten av hverandre og som vi kunne ta på samme tur.

  14. Soho-området for shopping, det er helt utroolig. Ellers er det mange fine resturanter og bakerier(Cupcake-store!!) i Little Italy, som jeg vil anbefale!

  15. bodde der i et halvt år i 2014.
   restauranter:
   Bagatelle
   5 napkin burger Hells kitchen
   Samba Sushi Gramercy
   Tao Downtown
   Lavo restaurant
   Delicatessen

  16. Anbefaler ullundertøy og en varm jakke! Vet ikke temperaturen nå, men da jeg var der rundt nyttår i fjor var det svinkaldt. Gatene er helt rette, så det er ofte kald vind om vinteren.
   God tur! 🙂

  17. Du må dra opp i empire state building, også anbefaler jeg og dra på restauranten som er i samme bygget på bakke nivå! 🙂

  18. Du er så nydelig! Har lagt merke til at du har fått det mørkere i bunn ja, det ser utrolig bra ut 🙂

  19. Ha med nok penger til VS i værtfall, en av butikkene der har 3 etasjer..! Time square er verdt å se på kveldstid, og SOHO er en veldig bra shoppinggate med mange butikker du virkelig kan finne billige skatter.
   Om dere har sjansen ville jeg også tatt turen opp i Empire State Building på kveldstid, da får dere virkelig se New York Citys fantastiske belysning. Og dra til toppen av Rockefeller senter, det er hele 72 etasjer, og det er en helt fantastisk utsikt over hele Manhattan!

  20. var i New york i sommer, var en nydelig by!
   er masse fine restauranter over alt, og kjempe god mat!
   anbefaler å reise til woodbury outlet, der har de michael kors butikk, escada, nike og alt! og det var billigt i forholdt til prisene i byen, men tar litt tid å reise fra byen.
   Soho var en super plass å shoppe, bør ta turen der!:)
   håper du får en fin tur!

  21. 7th avenue er sentralt. Like ved 5th avenue (shoppinggata) og central park.
   Å gjøre/ikke gjøre: Dropp Statue of Liberty. Dra heller til Ellis Island (de samme båtene går ut dit), der er det mye finere utsikt inn over New York og man ser jo Statue of Liberty fra båten. Min erfaring er at køene ikke er verdt det. Er dog litt usikker på hvordan dette er på vinteren, jeg har bare vært i New York på sommeren.
   Dra på musikal på Broadway. Anbefaler Lion King.
   Rockefeller senter. Anbefaler en tur opp i toppen, det aller fineste er å få med seg solnedgangen derfra. Nedenfor Rockefeller står jo det store juletreet (samt den berømte skøyteisen) som du garantert har sett på film.
   High Line Park, som ligger i området som kalles Meatpacking District, sørvest på Manhattan. Det er en park som er bygd opp på gamle jernbanelinjer i lufta.
   Dra til Guggenheim. Utrolig kult museum som stiller ut mye fint. Det ligger på østsiden av Central park. Det er også et veldig fint område å vandre rundt i (Upper East side), herskapshus med dørvakter og luksusbiler.
   Shopping: Woodbury Outlet. Det tar nesten en time dit med buss, men det er veldig mange ulike butikker med gode priser der.
   Victorias Secret flag store ligger ved metrostoppet 34th street, akkurat der Broadway krysser. Du kan ta omtrent alle linjer dit. Flere etasjer stor butikk, og rett over gata for den ligger Macy*s, som også er verdt et besøk 🙂
   Spise:
   Delicatessen.
   Ellen?s Stardust Diner: Bråkete og overfylt turiststed, men stedet har syngende servitører som er verdt å få med seg for stemningens skyld. Den ligger på hjørnet av Broadway / 51 street, som ikke er så veldig langt fra der du skal bo.
   Applebee?s: Typisk fridays-aktig sted, men de bruker mange friske råvarer og lager spesielt sinnsykt god pommes frites. Finnes mange rundt om i byen, men det ligger også på Woodbury, så det går an å kombineres dersom du reiser dit.
   Tao.
   God tur, jeg er misunnelig 🙂

  22. Du MÅ besøke Ground Zero, 9//memorial, og museumet som er der. Helt fantastisk og unik opplevelse! Om du skal besøke enten Empire State eller Rockefeller Center, ville jeg valgt Rockefeller Center. Jeg har selv vært i begge og synes at utsikten på Rockefeller er mye finere, spesielt fin på kvelden. Ellers er alle de dyre butikkene på rekke og rad i 5ft avenue og du finner også en del merker i senteret Macy´s som ligger ganske nærme Madison Square Garden og 34th street.

  23. Hallo! Jeg ser på bloggen din her at du har vært i New York. Kunne du tenke deg å dele dine New York-anbefalinger med VisitNewYork.no gjennom et lite intervju? Send meg en epost! Beste hilsener Beate.

  24. Kan du ha innkjøpsvideo når du kommer tilbake. Syns innkjøpsvideo’n din fra London var veldig gøy

  25. Dere må selvfølgelig innom victoria seecret, ligger på time square. Nike-butikken på 5th avenue (rett ved trumf-tower!!)
   En restaurant som heter “the spotted pig”, har michellin-stjerne, verdt å sjekke ut!
   Museum of sex på 5th avenue er veldig gøy, og selvfølgelig empire state building!
   Hvis du er glad i sex og singelliv, er det veldig morro å dra innom trappa til carrie, som ligger i perry st, på west village. (Samt magnolian bakery)
   Det er også helt fantastisk å gå på skøyter på Rockefeller center!
   (Var i New York selv på denne tiden av året i fjor, og det kan bli veldig kaldt, så ta med godt med klær)
   Anbefaler dere også å ta subwayen, det sparer dere mye penger på, og ikke shoppe på time square generellt, der er det ofte dobbelt så dyrt!
   Ble veldig mye her nå ser jeg, men det er så mye å se og gjøre i New York, at du rekker ikke alt på en uke, det er en helt fantastisk by!
   (Dere bør også selvfølgelig dra innom central park og natural history museum!)
   Hvis du vil ha fler tips så må du bare sende en mail om du føler for det!
   God tur 🙂

  26. Hva faen har skjedd med ansiktet ditt? Viss det er nesekontureringen som gjør det, slutt med en gang! Ser michael jackson-aktig ut..

  27. Macy’s burde du dra til, stooooort shopping senter! Pizza hut bør du spise på, beste pizzaen som finnes. Penn st.34 er det mye shopping, billig shopping. Tror det er 34, samme gate som macys og dr.jays!:)

  28. Anbefaler Rockefeller Center! Det har mykje bedre utsikt enn Empire State Building, og trur det er rimeligere og:-) Gåtur i solnedgang over Brooklyn Bridge og båttur til frihetsgudinna og/eller Ellis Island er virkelig å anbefale!! Vi var på klassetur der om høsten, og gjekk gjennom Central Park, tipper det er like vakkert om vinteren 🙂 og så var vi på National Museum of American History (som dei bruker i natt på museet) veldig stilig! Men først og fremst berre nyt det til det fulle☺

  29. Håper du lager innkjøpsVIDEO, hihi ser fortsatt på london innkjøpene dine jeg:) Liker videoene dine!
   Håper du storkoser deg søta!

  30. Dere må til Jersey gardens outlet, tar ikke så lang tid dit med buss. Mye bedre enn woodbury, det er oppskrytt!

  31. Har TCMN gjort noe med ansiktet hennes? Lenge siden jeg har vært inne på bloggen hennes og hun ser jo helt annerledes ut :O

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg