new from nelly

(inneholder reklamelenker) Jeg bestilte meg litt nye klær fra Nelly for en stund siden, og fikk pakken lenge før jul. Har bare glemt av å vise dere det jeg kjøpte, så here we go. Jeg er veldig fornøyd med alt, men gud forbanne Nelly. Jeg kan liksom gå inn dagen etter jeg har bestilt noe, og finne meg minst like mange produkter jeg har lyst på… Haha, det er virkelig ikke sunt med nettbutikker! 

De har forresten en del produkter på salg nå, hele salget finner du HER

Nydelig kjole med blondedetaljer HER 


Utrolig fin kjole med paljetter, elsker ryggen – HER!


Sort enkel topp HER til kun 79 kr, samme topp i blå HER


Sort blondekjole HER, og dus rosa kjole HER til 99 kr


Maxikjole med paljetter, kjempefin i virkeligheten! HER til kun 499


Nydelig topp med paljetter, passer perfekt til fest! HER til 249,-


Rød kjole med blonder og glitter HER (finnes i mørkblå her


Utrolig behagelige og stødige sko, de er en drøm å ha på beina! HER til 349,- 


Enkel bluse hvor man kan variere skulderne HER til 199kr, sort crop top HER til 199,-

66 kommentarer
  1. Kjempefint! 🙂 Hvor kjøper du bukser som ikke er for lange til beina dine? Jeg er ca. like høy som deg og sliter med å finne bukser som ikke er alt for lange 🙁 Kanskje du har lengre bein enn meg, men er verdt å spør 🙂

  2. Fine klær, plagene sitter som støpt på deg! Skikkelig flott med et slikt innlegg, elsker innkjøpsinnlegg! Gjerne kom med flere av disse 🙂

  3. Hei! Jeg bare lurte på om du redigerer bildene dine, eller om du bare legger de ut, slik du tar med fra kamera! Vil du anbefale Canon eos 700 D og isåfall hva redigerer du med? 🙂

  4. Jeg syns uhelidgvis Nelly har en tendens til å ha ALT for korte kjoler.. da blir det så harry.. de hadde tjent på å lage kjolene hakket lengere

  5. Finnes ikke for store bryster! haha ^^ Syntes du har perfekt str! Syntes å huske at du puttet inn mindre gram enn meg, men dine ser mye større ut. Har veldig å si hvilket utganspunkt man hadde, men jeg skulle virkelig ønske jeg fikk litt større når jeg førts betaslte så mye!!
   Den rosa kjolen var forresten utrolig fin og classy på deg 😀

  6. Å herregud den blåe kjolen (nr.2) med paljetter var fiiin! :O og alle de andre også da! men den kjolen jeg nevnte er min favoritt♥

  7. herregud. Av 11 jævla overdeler klarte du bare å kjøpe to stk hvor puppa ikke falt ut. Du burde skjønner litt hvor horete og harry det egentlig er. Kult da du var tenåring men nå er du tross alt voksen.

  8. Jeg blir bokstavligtalt kvalm at du er nødt til å vise de forbanna puppene dine hele tiden. Ingen her er intressert i puppene dine selvom du elsker å vise de frem.

  9. Vær så snill og prøv å legge på deg. Det virker egentlig ikke som du faktisk prøver å gjøre noe med det når du ikke setter av tid til å spise, glemmer det eller bare driter i det. Dette er ikke sunt.

  10. Så utrolig flink du har blitt til å blogge! Så glad når jeg ser flere videoblogger og masse innlegg uten reklame, you go girl!

  11. syns du e fin akkurat som du e æ.
   koffår skjemmes over brøstan dine når man har punga ut 30k for dem? heellno.
   vorri kjedelig å pakka dem inni en oversized jumper ja.
   all dem som sitt der å kommentere shit e sikker sjalu fordi dem ikke har nok penga te en boobjob. eller har kompleksa for sæ sjøl som dem bare mååå få ut på nånn. desverre ble det dæ idag.
   no som du e så flink te å blogg syns æ du bare fortjene skryt æ. skryt fordi du tørs, skryt fordi du orke og skryt fordi du held dæ opp når dem mindreverdige individan prøve å dræg dæ ned.
   e det itj det ene så e det det andre vettu. går itj an å gjør all fornøyd samtidig.
   kroppen din, puppan dine, smilet ditt å hele dæ e bare flott. så stå på å fortsett som du gjør og ta te dæ dem snille og gode kommentaran fra dem som ønske dæ godt.
   xoxo

  12. kan du vise appene dine? du kommer sikkert ikke til å gjøre det men ser mange spør om det men jaja 😉

  13. Synes du faktisk selv at det er fint å presse puppene dine ut sånn? Utrolig harry. Fine kjoler, men det ser bare så strebersk ut å ha jentene på display på den måten. Man kan ha store pupper og fremdeles være classy, det har du ikke klart her 🙂

  14. Jeg er en jente på 17 år og har veldig små pupper.. Jeg er ellers ganske slank og trener 4 ganger i uken..
   Jeg har prøvd alt for at puppene mine skal vokse, men ingenting funker :/
   Jeg lurer på om det er verdt å ta silikon ? 🙂

  15. Beklager, Therese, men så dyp uringning når du har så enorme pupper ser utrolig trashy ut. Jeg er helt med på tanken om å være stolt av kroppen sin og den delen der, men man må lære seg å kle seg etter kroppsfasongen sin. Og ikke vise 90% av puppen er mer sexy enn å la dem henge på vift, uansett bryststørrelse.

  16. Hei, du e utroleg vakker <3 eg e ei som går i 10kl, de e kje lenge te eg ska søka. Ka for ei linja valgte du på vg1? Tusen takk på forhand, hadde vert til hjelp om du svare

  17. Folkens..skjærpings! Jenta har nettopp kommet tilbake til bloggingen og det første dere gjør er å angripe, mobbe, si stygge ting.. altså.. jeg blir målløs

  18. koffer bryr du deg victor? la no folk spørre om ka dem vil 🙂 har blitt ganske vanlig at bloggere viser appene sine faktisk haha.

  19. hvis hun er komfortabel med å vise vise hud når hun har på seg kjoler så trenger hu vel ikke la være fordi et fåtall av norges befolkning har et problem med å se hud på bilder på en blogg til noen dem ikke kjenner og ikke vet noe om.
   la folk ha forskjellige meninger om hva som er fint uten å kalle dem harry. og om noen syntes noen av de tinga var harry tror jeg de har en ekstremt kjedelig klesstil selv.
   syns det er bra du viser frem den fine kroppen din og ikke pakker deg inn i ulltepper bare fordi noen (veldig) misunnelige mennesker ikke har den samme kroppen selv og må hakke ned på andre sin kropp for å ha en unnskyldning til å la være å gjøre noe med sin egen.

  20. Skulle ønske jeg hadde penger til silikon.. Er så flat at slike klær ser hengette ut på meg, stroppeløse kjoler er umulig å holde oppe, for har ingenting å fylle de med… Hadde dødd for kroppen din! (Minus skoliose kanskje, men utseendemessig er du perfekt) .

  21. Hei! Du har så tynn og fin kropp! Lurte på om du kunne poste et innlegg der du skriver hva du spiser til frokost lunsj og middag evt om du har flere måltider. Hva gjør du for å holde vekten? Spiser du mye proteiner, fiber osv? Hva med vitaminer? Tenker du mye på helsen og kostholdet ditt?

  22. Du ser jo ut som modellene på Nelly!
   Haha nesten morsomt å se på alle de sjalue kommentarer du får, ikke de sitt problem at du ikke har det greit og ikke orker mat, eller at du har fin kropp med fine pupper og kler korte kjoler!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg