nellykode til dere

//inneholder reklamelenker Hei!

Jeg har fått en kode fra Nelly som dere lesere kan bruke. Den gir dere 15% avslag på alle kjøp over 600 kroner (utenom salgsvarer og enkelte merker), så om du vet det er noe du har tenkt å kjøpe er dette dagen for å gjøre det. Koden er gyldig fra 00:01 natt til lørdag og den slutter å virke 23:59 lørdagskveld ♥ Håper dere får bruk for den.

Koden er: TCMNSTARTSPRING

Noen snarveier til Nelly’s sider: Alle klærbestselgerefestkjolerskosiste nyttjakker

nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her


nummer 1 her, nummer 2 her, nummer 3 her

15 kommentarer
  1. Noe av det beste jeg vet må være å drømme meg bort i blogger som din på denne lørdagsmorgenen. Spesielt nå som jeg enda ligger i bare undertøyet, med håret til alle kanter og godt under dyna. Så tusen takk for at du gir meg lesestoff denne lørdagsmorgenen, håper du får en fantastisk helg videre!

  2. Så fine klær 🙂 jeg lurte på, kan du lage et innlegg hvor du har bilder av håret ditt hver gang du har farget det? Liksom sånn hårreise bilder? Elsker bloggen din og har lest den så lenge jeg kan huske 🙂

  3. Jeg liker deg veldig godt og syns du fortjener å tjene bra på bloggen, så jeg trykte på alle linkene 🙂 Har ikke råd til å kjøpe noe da..

  4. Hei fine deg! Tenkte jeg skulle legge igjen en konstruktiv kritikk, som jeg lenge har tenkt på men alltid har lagt ifra meg fordi jeg liker ikke å legge igjen negative kommentarer. Men jeg har selv gått på smellen selv, og var i en periode der jeg fyllte på restylane igjen og igjen uten selv å legge merke til hvor mye det faktisk hadde blitt til slutt. Og nå har du ganske så mye at du får de to “klumpene” øverst over leppene på overleppen din. Og du er nydelig, sier ingenting negativt på det, og om du selv liker det så for all del, ingen skal komme her og si at du ikke får lov til å gjøre noe. Det er din kropp og dine valg, men nå har du fått større overleppe en Sophie elise. Selv så elsker jeg fyldige lepper, og fyller selv på med restylane fordi jeg har en ganske så stor underleppe fra før av, men en overleppe som er tynn som en strek, men jeg tenkte at jeg bare skulle nevne det for deg 🙂 Vet selv hvor blind man blir på seg selv og ser det ikke helt selv.
   Ha en fin dag videre! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg