3D volumelashes

Hei!

Vet ikke helt om dere husker det, men rundt juletider hadde jeg noen utrolig fremtredende vipper (åh, som jeg savner de). Det var ikke mine egne vipper, jeg hadde fått satt på noe som heter 3D-vipper innenfor vippeextensions. Jeg har tidligere vært utrolig fornøyd når jeg har fått satt på vanlige sett med vippeextensions, men herregud – 3D vippene tar kaka. De får virkelig øynene fram i fokus, og de ser utrolig bra ut. Jeg har satt på vipper hos Lashes by Kasja de siste gangene, og jeg er like fornøyd hver gang. Denne gangen (i desember vel og merke) ble jeg ekstra fornøyd. Med vanlige vippeextensions setter de på en og en vipp på dine egne vipper, mens med 3D vipper kan du ha opp til 7 vipper på en. De er utrolig lette å behagelige på, så akkurat der merket jeg ikke noen forskjell i forhold til de vanlige. Du får mye flere vipper, og for meg så de bedre ut enn vanlige vippeextensions etterhvert som de begynte å falle av – siden jeg hadde så utrolig mange så merket man det ikke så godt. Lengre varte de også. Jeg vil anbefale Kasja og salongen hennes på det varmeste, jeg gjorde behandlingen min hos Weronika som er utrolig dyktig! 

Salongen ligger i Tordenskioldsgate 7, veldig sentralt i Oslo. For å bestille time kan du gå inn HER ♥


Her er vippene på avstånd, allerede her ser man godt det fyldige resultatet 3D-vippene gir. For noen er det kanskje litt i meste laget med disse vippene da de ikke gir en like naturlig look som vanlige vippeextensions, men for meg som tar bilder til bloggen o.l. er jeg avhengig av at det vises litt godt og jeg liker at det er litt “over the top” om man kan si det slik. 


Her har jeg glemt å børste de i ytterkant på øyet til høyre, så de har samlet seg litt.


Alle disse bildene er tatt fra 3 til 6 uker etter jeg fikk satt på vippene, så at de varer lenge er åpenbart. Jeg mistet faktisk akkurat den siste vippen, tre måneder etter jeg fikk satt de på haha!! 

36 kommentarer

Siste innlegg