solvett, jeg? haha..

Gjett hva? For en uke siden tok jeg solarium for første gang på hele 8 måneder – det er nesten et helt år uten solarium. Noen tenker kanskje “hva så, jeg tar aldri sol”, men for meg er det faktisk ganske imponerende. Jeg som brukte å grille meg en halvtime av gangen flere dager i uken for å bli mest mulig svart.. At jeg klarte å gå fra det til absolutt null solarium over en så lang periode gir jeg meg selv en ganske stor klapp på skulderen for. Nå har jeg unnet meg to soltimer for å få litt farge på kroppen igjen, for fy fader så blek jeg begynte å bli. Det som trigget meg var egentlig at jeg så på bilder fra jeg og Tuva var i Florida i 2012, hvor jeg var så svart at det skulle ikke vært lov.. Hadde ikke takket nei til å bli like brun nå, men det blir neppe å skje med mindre jeg bosetter meg på Brun og Blid i 3 uker! Det er lov å ta litt sol tenker jeg, så lenge alt er med måte. Så jeg blir å ta meg 20 minutter her og der, kroppen trenger jo også litt D-vitamin så litt sunt er det jo også ;);) 

Før gikk jeg jo på melanotan, noe som var en stor medvirkning til hvorfor jeg var så brun som jeg var i perioder – men det sammen med overdreven bruk av solarium resulterte i at tatovøren jeg går til syns huden min var som en 50-åring’s hud. Den var hard, vanskelig å tatovere og utrolig tørr. Litt sviskeaktig kanskje, haha.. De siste gangene jeg har tatovert meg har han sagt at huden er mye lettere å jobbe med, så det er jeg veldig fornøyd med. Nå får jeg bare prøve å bli litt brun på den “harde” måten eller hva jeg skal si, iallefall uten å jukse med melanotan.  Det er så lettvint og det frister utrolig mye å begynne på det igjen, men jeg må bare bite tenna sammen og prøve så godt jeg klarer å la være. Det bør alle andre også forsåvidt, for hvem vet hva slags bivirkninger melanotan har? Kanskje man ikke legger merke til noe nå – men plutselig om 20 år sitter man der syk pga. en lettvint metode for å bli brun.. 


Etter to soltimer har jeg fått utrolig mye fregner, noe som for meg er en stor bakdel. Sunblock neste, blir tross alt ikke brun i ansiktet uansett og jeg bruker sunblock på hele armen hvor jeg har tatovering så da kan jeg kanskje bare peise på med litt i ansiktet også.. 😀

43 kommentarer

Siste innlegg