browtalk

Hei ♥

På høy tid med et lite bryninnlegg her på bloggen min. Som dere vet hadde jeg tynne (og stygge) streker til øyenbryn før. Siden jeg aldri hadde lært meg å nappe + at jeg syns det var utrolig vondt, brukte jeg bare å skjære brynene med brynkniv. Ja, greit, det er utrolig lettvint og det var vel også en av grunnene til at jeg fortsatte med det, men hallo – man må jo skjære brynene så og si annenhver dag. I tillegg blir det ikke noe pent resultat fordi man ikke får hårene helt vekk, man får bare masse små stubber. For et års tid siden bestemte jeg meg for å slutte å skjære brynene, var så lei av det og ville heller gå over til å nappe. På dette tidspunktet hadde jeg kanskje 2mm tynne bryn, noe jeg etterhvert ble veldig lei av. Jeg begynte å lengte etter litt mer fylde på bryna, så her var det bare å spare om jeg skulle få noen form på de.

Jeg har nå spart helt siden da, men samtidig vært innom BrowRehab 3 ganger for å få gjort “brynsløft” som de kaller det. De farger, vokser og former brynene dine – og tro meg, det gjør underverker. Ikke bare ser de mye bedre ut etterpå, men de ser fyldigere ut fordi du får farget alle hårene og de blir så mye enklere å ha med å gjøre på morgenen. Sminkingen av brynene går som en lek, noen føler til og med at de ikke trenger å bruke sminke på brynene etterpå. Jeg vil absolutt anbefale alle som ønsker hjelp med brynene til å bestille time hos BrowRehab. For å få mest mulig ut av timen er det lurt å legge vekk pinsetten en måneds tid, uansett hvor vanskelig det er. Jeg vet hvor mye det frister å nappe, og man kan så klart nappe hår som åpenbart ikke skal være en del av brynet – men la alt i nærheten av brynet være i fred. Da vil jentene på BrowRehab ha et mye bedre utgangspunkt for å gi deg et skikkelig brynsløft! 

Bildene under av brynene mine er alle uten sminke, slik ser de ut etter behandlingen. 

Her er resultatet mitt etter siste besøk hos BrowRehab, denne gangen var jeg hos Silje! Jeg har også vært hos Susanne og Anniken tidligere, og kan varmt anbefale alle tre. Denne siste gangen ble jeg mest fornøyd med, fordi jeg hadde ikke like mye bryn de to første gangene jeg var innom. Jeg skal spare enda litt til før jeg sier meg fornøyd med fylden på brynene, gleder meg allerede til neste besøk!


I tillegg fikk jeg med meg øyenbrynsblyant og dipbrow fra Anastasia, to produkter som er et absolutt must i sminkevesken min. Blyanten bruker jeg langs underkanten av brynet for å få en mer definert linje, også legger jeg dipbrowen med en skråkost på brynet for å fylle i litt farge. Til slutt legger jeg concealer med en flatbrush under hele brynet for å få en jevn og ryddig linje + at jeg bruker en tom maskarakost for å duse ut innerdelen av brynene for å få et mykere resultat.


Før og etter!


Slik ser de ut with a hint of make-up on ♥


De holder til i et trivelig lokale på Pilestredet, rett ved siden av Hendrix Hair 🙂 

46 kommentarer

Siste innlegg