flower power

Egentlig burde jeg vært i seng for lenge siden, men her sitter jeg da.. Jeg måtte faktisk blogge før jeg la meg, unormalt å prioritere slik i mitt liv – haha! I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å jobbe. Jeg har også vært på Headmasters og hjulpet til med å farge et par hårmodeller til et kurs Wella skal holde i morgen på The Edge for frisører. Jeg skal selv på dette kurset, så arbeidsdagen min blir fra klokken 10 på morgenen til klokken 20 på kvelden. Evig lang med andre ord, men det blir nok gøy med kurs uansett da, og heldig som vi er får vi servert ordentlig mat mens vi er der.

Jeg lurte egentlig litt på hva dere er interessert i å lese om på bloggen min? Jeg har jo ikke akkurat den mest spennende hverdagen, den består av jobb og lite annet – så jeg ser ikke bort ifra at dere kanskje syns det er litt kjedelig å lese om arbeidsdagen min hver dag haha.

Til alle som lurte på hvor jakken under var fra, så har jeg kjøpt den på Sorbet for over 1 år siden, snart 2 faktisk. Men på merkelappen står det iallefall “Sister’s Point”, så kanskje dere finner den et eller annet sted haha ♥ Nå skal jeg komme meg i seng så jeg ikke forsover meg i morgen, good night fellas

64 kommentarer

Siste innlegg