lengter

Herregud som jeg lengter til syden nå :'( Den setningen der var det eneste jeg klarte å skrive på en halvtime – jeg mister så fort fokus og gjør alt annet hver gang jeg bestemmer meg for noe, utrolig irriterende. For å fortsette der jeg slapp: Jeg lengter etter varme – da snakker jeg om mer enn Tromsø’s 15-20 grader og sur vind, sol hele dagen, god mat, mørke kvelder (her er det nemlig sol/lyst døgnet rundt) og BASSENG. Jeg har ikke telling på hvor mange dager de siste ukene hvor jeg har tenkt “åååh, så godt det hadde vært å ligge i et basseng nå”. Heldigvis for meg har jeg ferie til gode å bruke på jobb, så da må det nok bli en aldri så liten tur til varmere strøk når “sommeren” er over her på Nordpolen. 

Ellers lurer sikkert noen av dere på hva slags spennende nyhet jeg hadde å fortelle – ikke lur dere ihjel, så spennende er det nok ikke for dere haha. Jeg skal fortelle mer om det siden, akkurat NÅ får det vente til jeg har tid å skrive skikkelig om det.

Nå har jeg jo blitt helt blond igjen som dere sikkert har lagt merke til, så mange av dere er kanskje interessert i høre hvordan den prossessen gikk seg til. Jeg skal skrive et utfyllende innlegg om det i morgen kveld etter jobb, så OM dere har noen spørsmål angående det å bli blond osv., kommenter i dette innlegget så skal jeg svare på det jeg evner i morgen! 

Nå skal jeg gå gjennom en stappet mailinnboks og få ting litt på stell her, min kjære Macbook har de siste ukene rukket å støve ned stakkars.. 

Siste innlegg