vellykket operasjon

Hei og god kveld!

Som dere vet opererte jeg puppene mine for 2. gang forrige uke (les her). Operasjonen min var på torsdag, så jeg sov over hos en venninne slik at hun kunne bringe og hente meg. Jeg hadde oppmøte klokken 11.30, så jeg stod opp en time før og fikk dusjet – måtte jo skrubbe meg ned med hibiscrub, men jeg lot faktisk være å bruke den i håret selv om det stod i papirene. Håret mitt er så tørt og porøst at jeg tror rett og slett ikke det ville tålt det, haha.. Alt gikk nå bra selv om jeg skippet den delen!

Jeg møtte opp en 5 minutter før 11.30. Kirurgen var klar med en gang jeg kom, så da hadde vi bare en kort briefing på kontoret før vi gikk inn til operasjonssalen. Første operasjon tegnet han og styrte på meg før vi gikk fra kontoret, men denne gangen trengtes tydeligvis ikke det siden han bare skulle inn gjennom de gamle arrene. Jeg lå vel på operasjonsbordet allerede klokken 11.30 med veneflonen i hånden hvor jeg fikk smertestillende og etterhvert satte de igang narkosen. Det siste jeg husker før jeg sovnet vekk var at jeg måtte bestemme meg for om jeg ville ha den eller den størrelsen. Det neste jeg husker er en fjern stemme som sier “Therese, nå må du våkne”, også mumler jeg et eller annet om “hø, er jeg ferdig? hvor lang tid tok operasjonen :ss”. Så er det litt svart også husker jeg bare at jeg satt i senga og ventet ivrig på at noen skulle komme å si at jeg kunne dra hjem. 

Så ja, hvor lang tid tok denne operasjonen? 20 minutter. Det er sykt. Jeg som jobber i frisørsalong bruker 30 minutter på å klippe herrer, mens her hadde jeg bare fått meg et par nye pupper på 20 minutter. På den lille halvtimen tar jeg inn 479 kroner på en klipp, mens de på et par pupper kan dra inn 32 000 kroner på 20 minutter – haha! Nå betalte riktig nok ikke jeg så mye, jeg betalte kun for selveste implantatene siden det var så kort tid siden forrige operasjon. Mine forrige implantater var 325 gram og var i moderat profil over muskel. Denne gangen la han inn 450 gram høyprofil +, og ja – det høres kanskje veldig mye ut. Det er jo 125 gram mer enn hva jeg hadde i hver pupp, men siden vi byttet fra moderat profil til høy profil så måtte vi også opp en del i størrelse for å fylle ut hulrommet hvor implantatet ligger. Det nye implantatet er smalere i bredden enda det er større enn det forrige, men det går mer ut sett i profil. Det blotte øyet vil ikke se så stor forskjell sett forfra, jeg ser det selvfølgelig men det er ikke noe alle ville lagt merke til. 

Smerter etter operasjonen har så og si ikke vært et tema. Dag 1 og halve dag 2 kjentes det ut som jeg var litt “mørbanka” i brystet og det var ganske stramt rundt ribbeina, men det kan ikke sammenlignes med første gangen jeg opererte. Jeg følte ikke at jeg trengte smertestillende de to første dagene, men jeg tok de bare for å gjøre det egentlig haha. Jeg kjørte bil, vasket klær, sminket meg og gjorde helt normale ting de første dagene mens forrige gang var jeg sengeliggende og klarte ikke en gang komme meg opp av senga uten hjelp. Da levde jeg også på smertestillende og sov sikkert 20 timer i døgnet.. Nå har jeg ingenting smerter annet enn at støttebh-en gnager på arrene, slik har det egentlig vært siden dag 2. 

Alt i alt så er jeg veldig fornøyd. Operasjonen gikk kjempebra, resultatet ser så langt bra ut og det at jeg hadde så lite smerter gjorde alt 100 ganger bedre. Noe før-etter-bilder vil jeg kanskje komme med litt senere når jeg er sikker på at det ikke er noe hevelse osv, det tar tross alt en del måneder før puppene er “ferdige” og ser ut slik som de blir seenede ut. For dere som er interessert så kan dere lese om min første operasjon her

60 kommentarer
  1. Selv om du ikke har smerter så må du passe på å ikke bruke armer for mye første uka! Da kan det hende at hulrommet til puppen din blir utvida, å at implantatet ikke fester seg (fikk æ beskjed om på Teres). Om hulrommet blir for stort til implantatet så sklir dem langt ut på sia når du ligg. Eller e det litt annerledes da det e 2.operasjon?

  2. du er sååå heldig !! vil å ha men tørr ikke 😬 tror foresten at Sophie elise har lest bloggen din nå,siden hu blogger om puppene igjen😆 Men hvordan kjennes smertene ut?!? Jeg har fått keisersnitt så vet hva smerte er men dette er noe anderledes. (lol)

  3. Suverent, Therese! 450 gram høres veldig bra ut, håper det kommer noen skikkelige puppebilder fra deg etter hvert. 😉 Digger deg! <3

  4. Hei!! Det så kjempefint ut!! jeg tok silikon i 2013 på teres i oslo/majorstuen, og har fått endel riplinger på sidene, jeg lurte på hvordan du tok kontakt med legen din og fikk dekket/ kun betalte for å sette inn nye implantat,da dette er også noe jeg vurderer, men er redd de bare vil si at “sånn er det” og så må betale alt på ny, var det noe kirugen din sa va soleklart ja for eller måtte du argumentere mye / gå til noe forbruker råd/ sjekke garantier o.l? Bare lurer for jeg er så redd for å spørre om slikt. Håper på svar <3 hadde satt veldig stor pris på det <3 elsker forresten hårfargen din og tattoveringene dine!!

  5. skulle du ta enda større nå? var dem ikke store nok ? eller var det komplikasjoner som måtte fikses?
   men skjønne ikke hvorfor du skal være så detaljert over dagen , ingen bryr seg om katid du tok det eller hvordan det var , det må man bare finne ut av selv

  6. når man oppererer brystene, går d bare ant å gjøre de større ? eller kan man feks få de på en måte at de står i en posisjon hele tiden, uten å forstørre de ?
   jeg ville aldri forstørret mine, da ville jeg heller minska di litt, men jeg hadde ville opperert de så de er fast om man kan si det sånn :p håper på svar

  7. Ingen elsker deg selvom du har fått større pupper, du får nok ikke eksen din igjen over en sånn forandring

  8. Anonym: komplikasjoner, hadde fått rippling rundt hele implantatet.
   grunnen til at jeg er detaljert er fordi jeg husker hvor mye informasjon jeg ønsker før jeg opererte meg første gang. du kan jo tenke hvor mange spørsmål en vil ha svar på når man skal gjøre noe så “drastisk” 🙂

  9. bea: du kan ta brystløft for å løfte de uten å gjøre de større 🙂 tror de blir litt mindre også da siden de må skjære vekk litt hud for å løfte de. men hvis du ikke har noe heng så e vel akkurat det lite vits, da kan du ta brystreduksjon 🙂

  10. Var ripling god nok grunn til at du fikk en ny operasjon til redusert pris? Jeg har også ripling i begge brystene i tillegg til at jeg vil ha mine større (størrelsen er vel egentlig hovedgrunnen til at jeg vil operere på nytt). Jeg trodde egentlig ikke at ripling var en god nok grunn så jeg har innstilt meg på å måtte betale full pris for ny operasjon. Nesten så jeg har håpet på å få kapsel for å få dekket ny operasjon, haha!

  11. Wow! Ser ut som du er klar for å jobbe på strippestanga. Fin kariere du legger opp. Kanskje du til og med kan får deg et lokale i Red Light Districk. Skikkelig classy med falske pupper.

  12. Jannis: du er mest sannsynligvis en veldig stygg jente eller gutt uten ett liv som tydlig er seksuelt frustrert… Lykke til med taper livet ditt 😉

  13. Til deg litt oppe her , hvem er du for en stakkars sjel som har så store komplekser med deg selv at du går inn på en blogg for å legge i gjen en så meningsløs kommentar som at ingen elsker deg selv om puppene er større , skal du først slenge dritt så får du gjøre det med mening . Kommentaren din var så dum å uten mening at jeg må små le selv om det du skreiv var jævlig slemt. Lykke til med livet ditt.
   Gøy at du blogger i gjen Therese <3

  14. Hei! Hvilken støtte-bh er det du har på bildet? 🙂 Så ut som den var god på store bryster og kanskje også perfekt til trening..?

  15. Ser syyykt bra ut:)
   Hvordan er det med vektforskjellen fra de forrige implantatene? Kjenner du det er tyngre? og får du vondt i ryggen?

  16. Jeg hadd samme lege som deg, og han sa jo Større du går, jo mer riplinger får du. Noe som er fakta. HVorfor i alle dager sier han noe annet til deg?:s

  17. Savner å høre fra deg. Hvordan går det egentlig med deg? Veldig fint å høre at operasjonen var vellykket, og at du er fornøyd. Håper du får en fin tid fremover 🙂

  18. Du er utrolig flink blogger 😊❤️ Hvis du vil kan du følge meg på instagram -> LisellStensson 😊❤️ Hadde vært veldig koselig 😊❤️ Stå på videre 😊❤️

  19. Om du bare har tenkt å blogge hver 3 uke så kan du jo bare legge ned hele greia… Du skuffer leserne dine gang på gang!

  20. Hei! Har du lagt over muskel begge gangene du opererte? Jeg la over første gang men må inn igjen for å legge under pga ripling og et mer naturlig resultat. Har du i såfall erfaring fra begge deler? Og hvorfor har du lagt over denne gangen?

  21. Din Haramzadi, Slutt å blogge, ellers så kommer vi hjem til deg og skyter de falske puppene dine med et gevær! Og hvis du tatoverer en tatovering til, kommer vi til å ta tatoveringspistolen og stappe den inn i rævva di! Gå å dø, din KJERRING. GÅ OG SLEIK HAN SOM OPERERTE PUPPENE DINE, SIDEN HAN ER DEN ENESTE DU KAN FÅ MED DET STYGGE TRYNET DITT.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg