sååå lei

Hei!

Ukesvis siden sist ja, kjenner det er litt pinlig å poste noe på bloggen. De siste ukene har jeg brukt på å flytte, jeg har vært uten klær og ting lenge så jeg har egentlig følt meg litt som en backpacker på tur rundt i Tromsø. Jeg har så og si flyttet ut av den andre leiligheten, men siden vi skal ha visning så kan jeg ikke ta med alle møblene mine. Derfor ligger jeg på sofaen i den nye leiligheten jeg bor i og stirrer i veggen når jeg ikke har noe å gjøre. Har ikke TV, har ikke hatt internett før nå nylig og jeg har heller ikke hatt noe særlig med klær. Jeg har ikke komfyr, oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Jeg er så sinnsykt lei av å flytte nå, vil bare at alt skal falle på plass av seg selv. Esker strødd utover gulvet, men ingen plass å sette tingene som er i eskene. Jeg har en sofa, en seng uten dyner/puter og et kjøleskap fylt med drikkevarer haha!

Det blir utrolig deilig å bli ferdig med alt og komme seg på plass. Leiligheten er veldig hjemmekoselig så jeg gleder meg til alt er ferdig innredet så jeg kan kalle det hjem. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal kalle det nå, bruker så og si bare å skifte klær, dusje, legge fra meg ting osv her.

Ellers er det lite nytt de siste ukene, eller jo – jeg har spilt inn en reklamefilm med Nordlys for Coop Obs! Shop Express. Noen som har fått med seg den? Haha, det var jo noe helt nytt for meg men utrolig morsomt. I starten var det egentlig ganske skummelt og jeg følte meg på heeelt feil bane, men etterhvert som jeg ble litt varmere i trøya gikk det veldig bra. Dere kan se den her

Nå har jeg veldig lyst til å klare å holde meg litt mer aktiv på bloggen igjen. Jeg har stresset rundt med flyttingen i det siste og ikke følt at jeg har hatt noe vettig å komme med her, men nå har jeg savnet veldig å skrive så det var på høy tid å komme seg i gang igjen. Ønsker også litt forslag til hva dere ønsker å lese mer om her, så kanskje jeg slipper å være stuck med “i dag har jeg vært på jobb. nå skal jeg sove, jobb i morgen.”, “lørdag, nå skal jeg ut. skål, blogges i morgen”, “hei bloggen, meget hangover i dag. blogges i morgen”, også 2 uker senere: “hehe opsi vært litt busybusy :pPpPPpp”

64 kommentarer

Siste innlegg