scubadiving

Hei!

I dag har vært en utrolig morsom dag. Vi stod opp klokken halv 8 og fikk i oss frokost, så kom en buss for å hente oss og frakte oss til havnen hvor båten kjørte ut til en øy (tijana? Husker ikke haha) og gjorde sitt første stopp. Her snorklet vi rundt korallrevene i en halvtimes tid. Det var så utrolig mange fine fisker i alle slags farger rundt revene, det desidert vakreste undervannslivet jeg har sett så langt. Korallrevene var uheldigvis ikke så fargerike som jeg hadde sett for meg, veldig utvaskede farger hvis man kan si det på den måten?

Etter en halvtimes snorkling svømte jeg og KK inn til land siden det snart var vår tur til å dykke. Vi fikk prøvedykke med en instruktør siden vi ikke har sertifikat, men det var kjempegøy. Med våtdrakt, tank og hele pakka! I starten fikk jeg litt klaus når jeg skulle prøve å puste gjennom den greia, så trodde ikke at jeg kom til å klare det. Men så fort man ble vant til det gikk det helt fint. Det eneste som ikke gikk så bra var trykket jeg fikk i ørene jo lengre ned jeg kom – prøvde å blåse ut, men det ene øret ville ikke løse seg opp så det var ganske vondt. Mye mulig fordi jeg var tett i nesa, men det gikk seg til etterhvert. Veldig morsomt å være på bunnen av havet, angrer absolutt ikke på at vi dykket!

Etter det stoppet vi to plasser til for å snorkle. Båtturen kostet 300kr (inkl. lunsj, drikke, utstyr til utlån) og prøvedykkingen kostet 150 så det var ikke ille! Skal vise flere bilder + video når jeg kommer hjem til Norge <3

41 kommentarer

Siste innlegg