jul? jeg har enda sommer

Hei!

Nå har jeg akkurat slukt en boks iskald julebrus. Julebrus?? Okei, det er faktisk snart jul. Fy så fort det her året har gått – jeg har ikke en gang rukket å gi slipp på sommeren enda, så tyter det bare julemusikk ut av høytalerene på H&M liksom?! Det betyr også en annen ting: julegaver… Hvor skal man egentlig begynne? Jeg har aldri vært noe flink til å kjøpe julegaver, enten kjøper jeg ikke eller så kjøper jeg bare tull. I år har jeg derimot tenkt å legge litt sjel i julegavehandelen, selv om jeg hater å kjøpe gaver. Jeg må kjøpe til mamma, småsøsknene mine (9 og 11 år) og storebroren min (23 år), pappa, bestemor og noen av mine nærmeste venninner + hunden Lotta hahah – setter med andre ord pris på om dere har noen tips til en amatør som meg ♥ Vil gjerne ha det unnagjort fort, ikke noe lage-selv-gaver!

Jeg er også på utkikk etter et fint sofabord som ikke er så alt for dyrt, det er liksom bare det og en kommode/hylle jeg mangler for å få pakket ut resten av tingene. Jeg vil gjerne ha et stuebord med oppbevaring, da jeg har siiiinnsykt mye rusk og rask som må legges i skuffer og skap. Jeg er ifølge Meline en hoarder av et eller annet slag, så da klarer jeg så klart ikke å kvitte meg med noen av tingene jeg aldri bruker. Legg gjerne ved link om du vet om noen fine stuebord, kommoder eller hyller til en grei pris!

57 kommentarer
  1. Herreguuuud nå hadde du fin hårfarge! 😍😍 sånn jeg kunne tenkt meg! Men får aldri rett farge…. husker du hva de heter? OM du Gjør det, er det frisøren next 👍 🙂

  2. Ann Helen – Jeg er frisør og kan svare deg på spørsmålet ditt 🙂
   Om du viser bildene av Therese til en frisør og sier du vil ha slik farge, er det helt klart beste løsning. Alle har forskjellig utgangspunkt/undertoner, noe som gjør at en farge ikke blir nøyaktig den samme på alle. Så finn noen bra bilder av håret hennes og vis det til frisøren din. Kommer an på hvordan farge du har på håret nå hvor mye jobb det er å få det såpass kaldt, men det fikser frisøren! 🙂 Lykke til med farging! 😀

  3. Sett deg ned og tenk på om disse personene har sagt noe iløpet av året. Noe de ønsker seg fordi det er gøy, eller noe de trenger?
   Hvis ikke – så slår jo klassikere alltid ann 🙂
   Hud produkter, parfyme,sminke,gavekort, abonnement(avis,svømmehall osv), kinobilletter +++

  4. Hva med hårkur og eller krem til venninner? Mor setter kanskje pris på kosedress eller og en god krem. Far blir alltids glad for noe fra polet. Venninner som ikke er så nærme… en flaske vin eller smykker. Eller så har du jo gavekort da… Hunden kan få ett gnagebein. 🙂

  5. Storebror/pappa: Calvin Klein boksere, alkohol, viaplay/netflix, snus/røyk, Medlemskap på treningssenter, Gavekort på kondomeriet.
   Venninner: Alkohol, undertøy, Spotify premium/viaplay/netflix, gavekort på nelly, Gode hårkurer/hårpleie i hennes favoritter, Gratis klipp og farging på frisøren du jobber på, sminke (haha).
   Besteforeldre: Alkohol, penger, kaffesjokolade, kaffe/te, Gavekort, Ta de med ut på resturant, Forskjellige nøtter og godt i en litt dyrere variant. Trenger de f.eks. vinglass, termoser, skåler, spisebrikker, nytt knivsett til matlaging, fjøler?
   Lillebror: En god parfyme. Regner med det begynner å bli litt stas med parfymer og slikt i 11-årsalderen. Hårvoks/gele. Be han sjekke på nettet om det er noen klær han liker som du kan bestille. Hettegenser, caps, sko, netflix, filmer
   Lillesøster: Parfyme, sminke, en skikkelig fin kjole, høyhælte sko, Netflix, sjokolade, morgenkåpe, gode myke tøfler, penger, gavekort.

  6. Jeg hadde aldri gitt gavekort til kondomeriet til faren eller broren min.. men det er kanskje bare meg LOL

  7. Kjøp Zion Sofabord fra Bohus, enten brukt eller nytt. Det kan du åpne opp og legge ting inni bordet, hvis du forstår? Søk det i alle fall opp og se om det kan være noe for deg. Jeg kjøpte nylig et brukt et og det er genialt!

  8. Til foreldrene dine eller besteforeldre hadde det jo vært koselig med no fra kremmerhuset eller lene bjerre? noe i den stilen hvertfall 🙂 vet t mine foreldre og besteforeldre blir fornøyd hvertfall! Det letteste hadde jo selvfølgeli vært å spørre dem 🙂 Eller så kjenner du dem vel såpass godt at du kanskje vet om noen interresser dem har? sminke, biler, et merke de er fan av kanskje?
   elsker bloggen din <3

  9. Er det kommet snø til dere oppe i nord? 😉 Sommeren er ikke offisielt over før det er kommet snø! <3

  10. Hehe jeg føler akkurat det samme.. Jeg planlegger alltid å være flink å starte tidlig med julegaver og styr.. Også kommer jula da altfor fort før jeg har rukket å starte.. 🙂

  11. Hei.
   Siden du vil ha litt personlige gaver så tenkte jeg at jeg kunne tipse deg om en side jeg oppdaget for 3år siden.. Nfoto.no
   Venninner har fått shotteglass med bilder av oss på, besteforeldre fikk store kopper med bilder av oss og tekst på, og bordkalender med alle oss barnebarn og barn i og mamma har fått en termokopp med bilder og en kopp som er svart helt til det heles varmt vann i da dukker et bilde opp. Og til meg selv et mobildeksel m/kortlommer også med bilder og tekst på:) Mer personlig blir det vel ikke, med mindre du lager ting helt selv.. Og så var de overraskende raske, tok max ei uke og veldig fine priser;)

  12. Er genseren fra bik bok? Lett i butikken, og på nettbutikken, men kan ikke finne akkuratt den. Hva er navnet på den?

  13. Hania: den er fra bikbok, men jeg aner faktisk ikke hva den heter… Kjøpte den for 2-3 uker siden. Lette i nettbutikken nå og fant den ikke men den bør jo være der eller i det minste i selve butikken… Hmmm

   KANSKJE er det lissi sweater eller så tror jeg det mest sannsynlig er den som heter cello sweater. Mener jeg kjøpte den når den var på litt salg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg