dressed up

Hei!

De siste ukene har jeg vært helt tom for energi. Jeg har ikke fått gjort noe som helst annet enn å være på jobb. Dagene mine har gått akkurat slik som det her: stå opp – dra på jobb – dra hjem – spise noe enkelt – sove. Jeg har sovet så mye at jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har liggesår enda. Har lagt meg i før midnatt hver dag, noen dager lenge før. Mørketiden er kommet for fullt og det tar på at det er mørkt når man står opp, når man skal på jobb, når man er ferdig på jobb – ja, mørkt døgnet rundt. Jeg har heller ikke fått gjort noe som helst hjemme, så jeg bor enda i pappesker og det blir bare mer og mer ting i leiligheten og mindre og mindre som er pakket ut. Jeg må nok prøve å få kommet i orden før jul, og nå får jeg heldigvis snart siste rest av møblene som jeg trenger for å få pakket ordentlig ut. 

Jeg har fått ei som lager bord og andre ting til å lage et sofabord til meg, så det er jeg utrolig spent på og jeg håper det er ferdig snart. Jeg har også kjøpt (fått i julegave av pappa) kommode og reol som forhåpentligvis kommer på onsdag, alt av saker jeg har liggende i pappesker er nemlig bare ting som må ha et sted å bli pakket ut og det har jeg ikke hatt til nå. Jeg skal få tatt et par bilder når jeg har kommet litt lengre her hjemme så skal dere få se.

Forrige helg hadde vi julebord med jobben, noe som var utrolig koselig. Først møttes vi etter stengetid på HairShop. Her skulle vi være i tre timer å vorse, samtidig som vi pyntet oss og ordnet hverandre på håret. Etterpå dro vi på Biffhuset og spiste nydelig biff, drakk litt for mange glass vin etterfulgt av en smakfull dessert. Etterpå gikk turen på Grunder hvor vi tilbragte resten av kvelden/natten. Dagen etterpå var helt forferdelig, men jo morsommere man har hatt det jo verre blir hangoveren har jeg erfart. Det var iallefall et vellykket julebord, jeg var jo ikke med i fjor så det var gøy å få vært med denne gangen. Jeg har jo så fantastiske kolleger at det kunne ikke blitt kjedelig omså vi hadde prøvd på det.

(affilliatelenker) Her er antrekket fra julebordet. Cardigan fra Nelly, kjole fra Nelly, sko fra Nelly – hahahaha! Kjolen og paljettcardiganen kjøpte jeg i fjor, jeg rakk ikke finne meg en ny kjole før julebordet dessverre.. Jeg føler liksom man må ha noe nytt, men får satse på at jeg finner en ny kjole til julaften/nyttårsaften iallefall!


Håret har flinkeste Karoline ordnet <3 


karobby

38 kommentarer

Siste innlegg