visste du dette om meg?

Jeg kan ikke huske at jeg har hatt et innlegg som dette før, så jeg tenkte at det passet bra å kjøre på med det nå. Jeg regner med at de fleste som er innom den “meeeeget” aktive bloggen min er folk som har lest bloggen min lenge og håper på å se nye innlegg – til tross for at dere blir like skuffet hver gang dere trykker enter og ser samme overskriften på nyeste innlegget dag etter dag.. haha! Well, let’s gooo!

1. Jeg har hatt den sykeste blåveisen uten å vite hvordan jeg fikk den. Jeg våknet bare opp med den etter jeg hadde vært i bursdag hos en venninne. Når jeg våknet fikk jeg ikke opp det ene øyet, så jeg trodde at kanskje vippelimet hadde klistret det sammen. Når jeg kom ned i speilet på badet fikk jeg rimelig sjokk. Jeg hadde i følge venninner ikke noe blåveis når jeg ble kjørt hjem, så den har kommet etter det. Det jeg har konkludert med er at jeg har snublet i karmen på soverommet når jeg skulle inn, også har jeg kræsjet i hjørnet på kommoden og besvimt på gulvet. Jeg hadde jo et sår på siden av øyet, så det er nok der kommodehjørnet traff. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde pisset på gulvet der jeg lå også, piiinlig. Heldigvis fikk jeg ingen varige skader av det, men det tok sin tid før blåveisen forsvant!

2. Før redigerte jeg alltid nesen min på bilder. Og ikke bare litt heller. Jeg hadde skikkelig komplekser pga nesen, fordi jeg syns den var for spiss + det er en liten kul på den som vises veldig sjelden. Jeg hadde så lyst på en nese med bue på, så da redigerte jeg like så greit på meg en slik nese. Hallo – alle rundt meg måtte jo se at jeg gjorde det? Jeg redigerte en skikkelig skihoppnese, tror jeg ble blind på redigeringen etterhvert for flere av bildene ser jo helt tåpelig ut haha! Her har dere et bilde av hvordan nesen min egentlig ser ut fra den vinkelen jeg liker den minst, og noen bilder av den flotte redigeringen jeg gjorde før i tiden.

3. Jeg tok til mot og kom meg i mai ut av mitt første forhold. Det varte i nesten 2 år, med mye perioder hvor jeg var singel innimellom. Det var et forhold som ikke var sunt i det hele tatt. Jeg gikk gjennom mye dritt i løpet av den perioden, og jeg er den dag i dag veldig glad for at det er over og at jeg klarte å bli ferdig med det selv om det tok meg litt vel lang tid. Jeg tar det med meg som lærdom videre i livet på hvordan det ikke skal være. Jeg kan ikke akkurat si at jeg angrer på det for det var jo fine perioder, men det er store deler av det jeg kunne vært foruten og alt i alt var det mer dritt en bra, så not worht it.

4. Jeg er ekstremt sjenert av meg. Hvis jeg er rundt mennesker jeg ikke kjenner noe særlig, så kan jeg være stille som en mus – med mindre jeg har noen av mine nærmeste sammen med meg, da føler jeg meg på en måte tryggere. Det er ikke sjelden jeg har bedt mamma eller andre ta kontakt med folk for meg, eller sagt at de må si ting for meg fordi jeg ikke har turt. Haha! Når jeg har drukket derimot er det en helt annen sak, da er jeg venn med alt og alle.

5. Jeg har fregner. Og da mener jeg mye fregner. Jeg har hele mitt liv hatet de, og har i hele tenårsperioden min forsøkt å finne foundations og annen sminke som kunne dekke godt nok over de. Jeg kan ta meg selv i å sitte å fantasere om å ha fregnefri hud. For problemet mitt er at uansett hvordan jeg sminker meg, så ser det aldri jevnt ut – nettopp fordi jeg har 1943 mørkere prikker i hele ansiktet. Før vistes de bedre fordi jeg hadde nok hakket mer fregner når jeg gikk på ungdomsskolen/vgs, men nå bruker jeg også mer sminke og dekker det bedre enn før. Her er et 5 år gammelt bilde hvor jeg hadde prøvd å sminke meg. Dødsfint, jeg vet. Men her ser dere fregnene iallefall haha!

6. Jeg har i mange, mange år hatt som mål å veie 50 kg. Guess what? I’ve reached it. Nå veier jeg 50-51 kg, og jeg føler meg bedre enn noen gang. Ikke har jeg prøvd å gå opp i vekt heller i det siste, det har bare skjedd uten at jeg har tenkt noe særlig over det. For ca et år siden veide jeg 42 kg, en periode hvor jeg var veldig deprimert og ikke hadde det så lett. Det er så rart å tenke på at jeg har veid 10 kg mindre, jeg må jo ha sett ut som et vandrende skjelett fordi jeg er jo enda slank med mine 51 kg.

7. Hunden jeg kjøpte når jeg gikk på ungdomsskolen døde nylig. Lotta ble nesten 7 år gammel, og døde uten noe forklarlig årsak. Min bestevenninne Malin overtok ansvaret for Lotta når jeg flyttet hjemmefra da jeg ikke kunne ha hund i leiligheten jeg leide, så hun har hatt henne de siste årene – men jeg har sett henne jevnlig og tilbringt mye tid med henne selv om hun har vært Malin sin hund. Vi begravde henne forrige uke, noe som var utrolig tungt.. Vi trøster oss med at hun har hatt et fantastisk liv og blitt skjemt bort fra alle kanter. Alle var glad i henne, verdens nydeligste hund. Hvil i fred <3 

8. Jeg er ekstremt lat. Jeg tror faktisk det må være en sykdom eller noe. Jeg kan tenke at jeg må vaske klær, også går det 2 uker før jeg gidder å sette på den første maskinen med klær. Og da har jeg allerede i en uke måttet bruke evig lang tid på å grave fram noe brukbart av det jeg ikke bruker i skapet, fordi ALT jeg egentlig bruker er til vask. Sånn er jeg når det kommer til alt. TING TAR TID, rett og slett. 

Var det noe av dette du ikke visste?

50 kommentarer

Siste innlegg