kjøpe ting som aldri blir brukt

Hei!

Jeg er vel ikke den eneste som bruker å kjøpe klær og andre ting, for så å finne det i klesskapet med merkelappen på fremdeles etter 1 eller 2 år. Jeg vet ikke hvor mange plagg eller sko jeg har som jeg aldri har brukt men ikke klarer å kvitte meg med. Egentlig burde man jo bare selge det – for hvis man ikke har klart å få seg selv til å bruke det etter 1 år, så er sjansen liten for at man noensinne blir å bruke det.

Her ser dere bilde av de første 5 tingene jeg fant i skapet som jeg aldri har brukt. Den ene kjolen er vel 3 år siden jeg kjøpte, mens resten ble kjøpt for halvannet år siden. Noen vil nok ha bedre nytte av dette enn meg, så planen er å selge det. Alt er så klart fra Nelly, det er som regel ting fra nettshopping som ikke blir brukt da det er ting jeg ikke får prøvd/sett før jeg kjøper det. I tillegg er jeg for lat til å returnere det jeg ikke vil ha, luksusproblemer…

Jeg har vært så heldig å få to gavekort fra jobb på 400,- hver, som jeg kunne bruke på en haug forskjellige butikker. En av de var Nelly, så nå har jeg ironisk nok bestilt meg hjem litt klær. Nå har jeg kun kjøpt ting jeg er 100% sikker på at jeg vil ha da.. Normalt er det enten ja/nei/kanjoværefintåhaplutseligfårjegbrukforden. Fremover skal jeg prøve å unngå det siste alternativet, da det skaper mange unødvendige kjøp! 

//annonselenker under. Mine favoritter på Nelly akkurat nå:

1. bukse her 2. skjorte her 3. bukse her 4. kjole her 5. topp her 6. cardigan her (det er denne jeg har i lyserosa!)


1. kjole her 2. deksel her 3. kjole her 4. sko her 5. kjole her 6. støvletter her


1. bukse her 2. bukse her

Hva likte du best av tingene fra Nelly? 

42 kommentarer

Siste innlegg