nytt design og ukens spørsmål

Hei!

Nå har kusinen min Rikke laget meg nytt design. Det er hun som har laget alle designene mine de siste årene, og nå var det virkelig på tide med et nytt. Jeg husker ikke helt når hun lagde det forrige, men det er iallefall en goood stund siden. Hun driver RRH Webdesign, og lager på bestilling til de som ønsker. Hun er utrolig dyktig i det hun gjør, og denne gangen ble jeg kjempefornøyd. Det ble veldig enkelt og ryddig, I love it. Tusen takk! Hva synes dere? 

Et lite knippe av designene jeg har hatt de siste årene, ser jeg vært glad i rosa. De fleste er laget av Rikke 🙂

Ellers er formen i dag helt jævlig. Jeg har bare spist og sovet, så ikke så veldig produktiv dag. Jeg var en tur ute igår med jentene, veldig morsom kveld og vi var i den sykeste penthousen på nachspiel. Skulle ønske jeg bodde der fordi det var så jævlig fint, men dessverre er det bare å se langt etter foreløpig… 🙁 Jeg tenkte forresten at jeg skulle begynne å ha ukens spørsmål, hvor jeg plukker ut et spørsmål hver mandag og gir et litt lengre svar enn hva jeg får gjort i kommentarfeltet. Så om dere har noe spesielt dere lurer på, så kan dere spørre her så skal jeg plukke ut et i morgen kveld ♥

60 kommentarer
  1. hvor gammel var du da du først drakk?
   hvor gammel var du da du mista jomfrudommen?
   kommer du til å blogge lenge fremover?
   hva inspirerer deg til å blogge?
   savner du å vær langt oppe på topplisten?
   er du og tuwa fortsatt bestevenninder?

  2. Hva er grunnen til at du har fått tilbake bloggleden igjen?
   Hvor mye veier du nå?
   Savner du tiden du og Tuva var blant de største i bloggnorge og lagde videoer om alt mulig?
   Har du noen fremtidsplaner eller tar du det mer som det kommer?
   Tror du at du alltid kommer til å bo i Tromsø?

  3. Hei! Hadde satt stoooor pris på svar på kommentaren, eller et innlegg om det. Jeg har silikon og har fått ripplinger!! 🙁 har ikke gått ned i vekt, heller opp. Og av det jeg kan hugse, så hadde du det før? Så lurer på om du har fått ripplinger igjen. Jeg er ikke fornøyd med puppene mine, de er for små og det er ikke noe fin kløft. Snart 1 år siden jeg opererte meg! Sykt. Men jo større implantat du legger inn, jo større risiko er det for ripplinger. Derfor lurer jeg veldig på hvordan det går med puppene dine nå, er du fornøyd? Noen komplikasjoner så langt? Du aner ikke hvor glad jeg hadde blitt for svar! Kommer selvsagt til å snakke med kirurgen min også, men siden jeg ikke er fornøyd, så blir jeg mer glad for svar fra deg! 🙂

  4. haha unnskyld at jeg sier dette, men i fargen rosa blir du veldig jentete :p Akkurat som om du var 14 år igjen

  5. Hei! Jeg sliter en del med å bli brun, og husker at du aldri ble brun før. hva gjorde du for å bli så brun, eller for å klare å bli ordentlig brun?

  6. hvordan viste du at du ville bli frisør og hvordan var det å gå frisør skole? Kan du fortelle litt om det?

  7. Hei! Jeg skal farge håret i en mørkerød typ farge, og jeg vet du har hatt det. Er det en farge som er vanskelig å vedlikeholde? Og hvis man ikke vil ha den lenger, er det vanskelig å få den ut av håret?
   Hadde satt stor pris på å få svar! Forresten, så er det nye designet ditt super fint!

  8. Kor mye peng bruke du i månden på klær, sminke osv? Elske bloggen din btw, og du blir virkelig bare penere og penere!!

  9. Hei 🙂 Først og fremst; utrolig fint design! Herregud så pen du er. Og så fin på håret. Veldig positivt at du har begynt å blogge mer, er så spennende å lese bloggen din. Jeg håper du kan lage et innlegg om hvordan du pleier håret ditt (gjerne video!) hvor du forteller hvilke produkter du bruker, hvor ofte, hvorfor, osv. Eller eventuelt hvordan du tar vare på huden din – ansikt, hvordan du barberer deg (det tror jeg mange hadde satt pris på, dette er noe mange er usikre på), osv.

  10. har du fiksa på noe i ansiktet i det siste? på videobloggen var det bare noe som så så… annerledes ut? klarer ikke helt å sette ord på hva, men nese/kinn? noe i det området

  11. Du skrev at den eneste forskjellen på bildene (det innlegget om håret ditt) var at puppene var blitt større, har du tatt mer silikon? Og hvorfor? 🙂
   Fint design!

  12. Du har blitt så utrolig flink til å blogge igjen, jeg digger det!!
   Men du, jeg startet bloggen min for en ukes tid siden, og jeg legger ut en del ting jeg gjør på skolen og fritiden, og lurte på om du kunne hvert en engel å stikke innom? Og se hva du syns 🙂 Jeg er amatørfotograf, og studerer for å bli en proffesjonell en, samtidig som jeg lager mange andre ting på skolen.. det siste jeg lagde var ett portrettintervju av venninna mi som ble mamma da hun nettopp hadde fyllt 17 og fordommene rundt det 🙂 Hadde hvert superhyggelig om du orket å lese 😉 Ha en flott mandag!

  13. Hva med å kvitte deg med barbie stemplet? Lukke skjorten å te deg litt bedre? Dårlig forbilde skal være ditt mellomnavn !
   Hvor gammel var du igjen? !!

  14. Altså! Herregud kan folk slutte å være så negativ å frekk mot Therese?? Er det vits???hun er som hun er 🙂 <3

  15. Kan du fortelle hvorfor puppene dine alltid ser så blodsprengte ut, eller blå (altså blå årer eller hva det er)
   Jeg har veldig lyst å ta silikon men (ikke stygt men) vil gjerne vite om dette er huden din, eller hvordan du opererte deg. Setter pris på ærlig svar, kanskje det bare er bildene og refleks som gjør det slik.
   Jeg vil helst unngå dette om jeg skal ta det, synes det ser veldig vondt ut og at det nesten skal sprekke.

  16. Hvis du skulle fått deg hund igjen hvilken type hund ville du hatt? Stor hund eller liten hund og hvilken rase? 🙂

  17. Så fint designet ble 🙂
   Lurer på det som jeg skrev på en kommentar i går, angående hvilken sølvsjampo og balsam du anbefaler 🙂

  18. Hei! Så morsomt at du har funnet blogglyst igjen. Håper du føler deg bedre snart.
   Jeg lurte på om du kunne fortelle mer om produkter du bruker i håret ditt, og evt hvilken shampoo osv?

  19. Hvor tok du silikon! Jeg er redd mine vil se sprengte ut, helt ærlig så ser dine ikke så bra ut!

  20. fysøren, så vakker du er, Therese! Har fulgt deg i mange, mange år nå, og du har forandret deg mye, det skreiv du jo til og med et innlegg om for ikke lenge tilbake. Jeg synes at du alltid har vært pen, men nå er du virkelig stunning! Misunner deg for utstrålingen din! Ha en god uke videre, klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg